Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Jūsų 5 star kovos

Temoje atsakymų: 9

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Nustebau niekur neradęs šios temos, nes ji naudinga daugeliu atžvilgiu. Taigi siūlau čionais mesti savo ***** match list'us. Didžiausia nauda iš tokių temų IMO, tai, kad žmonės pradedantys žiūrėti kurią nors lygą, gali pradėti iš kart nuo tobulai vertinamų kovų. Pats galiu pateikti tik adekvatų ROH kovų sąrašą, nes tik ten daugiau ar mažiau, esu matęs po kelis kartus viską, kas domina. Kitų lygų list'us parašysiu tik peržiūrėjęs, pakoregavęs ir papildęs.
Taigi, ROH:
CM Punk vs. Samoa Joe 2004 Joe vs. Punk II
Low Ki vs. KENTA 2005 Final Battle
Bryan Danielson vs. Nigel McGuiness 2006 Unified
Bryan Danielson vs. KENTA 2006 Glory by Honor V Night 2

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Aj Styles vs Daniels vs Samoa Joe at Turning Point 2009. Geriausias mano matytas wrestling'o match'as EVER. O kadangi dviejų tobulų būt negali, tai palikim šį vieną vienintelį, mano mėgstamiausiu, tobuliausiu 5* match'u :D

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Labai kvailai jauciuosi kai vertinu matchus zvaigzdutem. Parasysiu savo labai neorginalius (TNA skauda ziuret, indies neziuriu), bet megstamiausius matchus. Turbut vieninteliai matchai, kuriuos esu perzejes ir negalvojes, kaip kazkas galejo but geriau. Kitaip pasakius tokie matchai del kuriu ir ziuriu pro-wrestlinga.
Flair/HBK @ WrestleMania
HBK/'Taker II @ Wrestlmania (cia zymiai labiau patiko storyline)
Punk/Cena @ Money in the Bank
Ir dar vienas matchas, kuri esu mates kokius 3-4 kartus. Nekyla ranka vadint 5 star match'u, nuo paskutinio karto, kai zejau praejo jau pora metu, tai nezinau, kaip jis man dabar atrodytu. Bet tada, kai pradejau zet pro-wrestling'a ir norejos pamatyt ant kiek real viskas gali but, tai sitas matchas buvo kaip tik.
Hardys vs Dudleys vs Edge and Christian @ WrestleMania 17

Berasydamas susimasciau, kad esu mates ir rimtesniu TNA matchu. Pvz. 3-way AJ Styles/Samoa Joe/Daniels match'as, kur visas internetas kalbejo, kad 5 stars, bet jis man kazkodel nepaliko didelio ispudzio. Gal del to, kad zejau jau praejus porai metu po match'o. Dar pamenu buvo kazkoks tag team ultimate x match'as, paliko man ispudi, bet kadangi man visiskai nerupejo wresteriai match'e tai dabar praejus porai metu nuo tada kai ziurejau net neisivaizduoju, kas buvo matche.

Turbut, ka norejau pasakyt ta pastraipa apie TNA, tai kad match'as gali but labai isgirtas, bet yra didelis skirtumas, kaip matchas ziuris, kai ziuri savaitinis sou, savaitinis sou, savaitinis sou, ppv ir tiesiog poros metu senumo ppv , kur viskas ka zinai apie storyline'a yra is video package pries matcha.

Reziume- jei esat naujas ziurovas zekit HBK/Taker I o ne HBK/Taker II :D
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąMarkaL, 2011-08-16, 20:28, pasakė:

Dar pamenu buvo kazkoks tag team ultimate x match'as, paliko man ispudi, bet kadangi man visiskai nerupejo wresteriai match'e tai dabar praejus porai metu nuo tada kai ziurejau net neisivaizduoju, kas buvo matche.
Čia turbūt turėjai omeny LAX vs AJ ir Daniels per No Surrender 06 asmeniškai man įsimintiniausias ir geriausias Ultimate X macas TNA istorijoi. Kalbant apie penkiažvaigždžius mačus iš tna pusės tai būtų unbreakable 2005 Aj vs Joe vs Daniels, Turning Point 2009 Aj vs Joe vs Daniels, o gyliai smegenyse istrige mačai be šių dviejų yra Angle vs Joe per lockdown 2008, Angle vs Anderson LOckdown 2010, Na o apie WWE neužsiminsiu daug maž viskas sutampa su daugumos nuomonę :D

Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimąMarkaL, 2011-08-16, 20:28, pasakė:

Reziume- jei esat naujas ziurovas zekit HBK/Taker I o ne HBK/Taker II :D
Yeah, 'cause HBK/Taker I is sooooo old school...

O šiaip temos idėja gal ir nėra prasta, bet tas prierašas "5 star" yra itin griežtas kriterijus, ir jeigu mes jo sąžiningai paisom (vietoj to, kad tiesiog surašytumėm savo top mačus), tai tie sąrašai gaunasi itin siauri, o juose puikuojasi tik tie mačai, kurie mums visiems yra puikiai žinomi, nes jeigu rašom tik mačus, kuriems patys duotumėm 5*, tai reiškia rašom mačus, kurie yra ir taip šimtus kartų išgirti, ir arba yra palikę ryškų pėdsaką "in this buisiness" arba tiesiog yra gerai atsimenami. Jei rašom ir tokius, tai vis tiek didelė dalis kartojasi ir yra keletas mačų, kurie tikrai atsidurtų kiekvieno iš mūsų sąrašuose, jei tik visi juos surašytumėm. O vaizduotei ir originalumui vietos praktiškai nelieka - negalim rašyti kitų savo mėgstamiausių mačų, nes tema prašo rašyti tik "five-star matches", pvz. vienas mano mėgstamiausių all time mačų yra Michaels/Jericho iš 'Mania 19, bet aš jo čia nerašyčiau, nes manau, kad jis nėra vertas tokio įvertinimo, bet vietoj to rašyčiau ir taip n kartų paminėtus Shawn/Taker, AJ/Joe/Chris ir pan.

Bet jei atsakant į temos klausimą, tai be to, kas paminėta ir yra akivaizdu, dar ***** duočiau tik Joe/Kobashi ROH mačui, Edge&Rey/Benoit&Angle iš No Mercy bei Bret/Austin iš WM 13. Ir va matome, kaip viskas siaura. Pasikartosiu, kad, mano nuomone, 5* yra kiek per griežtas kriterijus. Ypač jei iš JAV mainstreamo šį WON reitingą gavo tik 2 mačai, o net ir kai kuriems senesniems ir plačiai pripažintiems "five-star matches" (kaip Shawn/Razor, Bret/Owen steel cage, Savage/Steamboat (jei kalbam apie krūvą kitų reporterių, ne Dave) ir ypač pirmajam HIAC) aš, būdamas interneto eros (ir dar jaunu) fanu, 2011 metais tikrai neduočiau tokio įvertinimo ir manau nereikia aiškinti kodėl. Štai jei kartelė būtų nuleista iki ****3/4, galėčiau parašyti kur kas daugiau. :D

Taigi pasinaudosiu šia tema tam, kad dar kartą pasikartočiau, kad puikus būdas forumo nariams pasidalinti savo mėgstamiausių mačų sąrašais (tik be jokių įpareigojimų rašyti tik 5* mačus), ir tą daryti neveltui, būtų nMo top mačų perrinkimas. :)

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąWalleris, 2011-08-22, 00:08, pasakė:

Ypač jei iš JAV mainstreamo šį WON reitingą gavo tik 2 mačai

Kaip suprast? Ziurint vien i WWF/WWE Meltzer dave ***** penkiems matchams nuo 1994 - HBK vs. Ramon (94 metai, ladder), Bret vs. Owen (94 metai, cage), Bret vs. Austin (97 metai, submission), HBK vs. Undertaker (97 metai, HIAC) ir Cena vs. Punk (2011 metai). Mainstream aisku tokia lanksti savoka, galbut tu manai, jog WWF tapo mainstream tik nuo 1997 metu. Senasis WCW taip pat turejo kruvas ***** match'u, taciau visi jie butu 80'uju pabaigoj arba 90'uju pradzioj, tai gal ir negalim sakyti, kad tai buvo mainstream.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąLix, 2011-08-22, 11:18, pasakė:

Kaip suprast? Ziurint vien i WWF/WWE Meltzer dave ***** penkiems matchams nuo 1994 - HBK vs. Ramon (94 metai, ladder), Bret vs. Owen (94 metai, cage), Bret vs. Austin (97 metai, submission), HBK vs. Undertaker (97 metai, HIAC) ir Cena vs. Punk (2011 metai). Mainstream aisku tokia lanksti savoka, galbut tu manai, jog WWF tapo mainstream tik nuo 1997 metu. Senasis WCW taip pat turejo kruvas ***** match'u, taciau visi jie butu 80'uju pabaigoj arba 90'uju pradzioj, tai gal ir negalim sakyti, kad tai buvo mainstream.
Rašydamas turėjau omeny paskutinius 10 metų, bet pamiršau tai parašyti. Žioplys. Vat būtent, kad senesnių 5* mačų yra daugiau (tiek WWF, tiek WCW/NWA), o norėjau pabrėžti, kad mūsų eros mainstream PW. Išvis Cena ir Punk davė WWE pirmąjį ***** įvertinimą iš WON nuo '97 ir paradoksas, bet aš išvis būčiau linkęs manyti, kad ****1/2 tam mačui būtų gana dosnu atsižvelgiant į visus fcuk-up'us, kurių didžiąją dalį padarė Punk'as. Bet čia jau OT.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąWalleris, 2011-08-21, 21:08, pasakė:

Ne į temą

Yeah, 'cause HBK/Taker I is sooooo old school...
Ne į temą
As neaiskiai parasiau, bet mano point'as buvo, kad HBK/'Taker I ziurint dabar kaip izoliuota matcha be jokiu savaitiniu shows jis yra geresnis uz HBK/'Taker II. Antras man labiau patiko del istorijos, bet ojbektyviai ziurint taip kaip matchas pirmas be jokiu abejoniu geresnis ir del to ji ir rekomenduociau naujiem ziurovam.

P.S. Zinau, kad dabar prarasiu savo credibiity bet issiaiskinau, kad tas TNA tag team match'as, kurio neprisiminiau praitam poste buvo visai ne ultimate x, o steel cage ir tai buvo America's Most Wanted/Triple X @ Turning Point 2004. :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24

Citata

O šiaip temos idėja gal ir nėra prasta, bet tas prierašas "5 star" yra itin griežtas kriterijus, ir jeigu mes jo sąžiningai paisom (vietoj to, kad tiesiog surašytumėm savo top mačus), tai tie sąrašai gaunasi itin siauri, o juose puikuojasi tik tie mačai, kurie mums visiems yra puikiai žinomi, nes jeigu rašom tik mačus, kuriems patys duotumėm 5*, tai reiškia rašom mačus, kurie yra ir taip šimtus kartų išgirti, ir arba yra palikę ryškų pėdsaką "in this buisiness" arba tiesiog yra gerai atsimenami. Jei rašom ir tokius, tai vis tiek didelė dalis kartojasi ir yra keletas mačų, kurie tikrai atsidurtų kiekvieno iš mūsų sąrašuose, jei tik visi juos surašytumėm. O vaizduotei ir originalumui vietos praktiškai nelieka - negalim rašyti kitų savo mėgstamiausių mačų, nes tema prašo rašyti tik "five-star matches", pvz. vienas mano mėgstamiausių all time mačų yra Michaels/Jericho iš 'Mania 19, bet aš jo čia nerašyčiau, nes manau, kad jis nėra vertas tokio įvertinimo, bet vietoj to rašyčiau ir taip n kartų paminėtus Shawn/Taker, AJ/Joe/Chris ir pan.

Suprantu ką nori pasakyti, bet mėgiamiausi matchai nėra tas pats, kas five star matchai, nes five star matchai pagal apibrėžimą yra tobulį, o į tarkim ****3/4 range patenka dauguma subjektyvių favoritų, kurie kvapą gniaužiantys pasirodys ne visiems. Dėl to, kad sąrašai būtų identiški irgi turiu abejonių, ypač dėl senesnių WWF kovų - tikrai ne visi čionais yra jas matę, ypač nauji wrestlingo fanai. Apie puro ir indie five star matchus nereikia ir kalbėti - ****3/4 dauguma žmoniu duoda kokiem penkiem matcham kas met ir tie matchai dažniausiai būna skonio reikalas (see Richards vs. Edwards, Steen vs. Generico...) ir, kaip taisyklė, kanoniškai nėra laikomi "must see" retrospektyvoje.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
The Rock vs Steve Austin (Wrestlemania 17) Ir aplamai visa 17 wm nerealiai idomi buvo :)

Isitikinkit tuo patys - Highlights

Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-12-11, 14:15

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0