Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Sapnai

Temoje atsakymų: 19

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Pastebėjau, kad temoje "Nepaaiškinamieji reiškiniai" buvo stipriai nugrybauta į lankas t.y į sapnų temą, todėl nusprendžiau tam sukurti atskirą temą, nes, pasirodo, ji gana aktuali.
Taigi, ar didelį dėmesį skiriate sapnų tyrinėjimui, reikšmei, tikite pranašystėmis ir t.t?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Nesąmonė.
Nuotrauka

Refresh_22#MVP

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-08-01, 22:20, pasakė:

Nesąmonė.

siulau pasidometi pries kalbant nesamones. Samoningas sapnavimas yra labai realus dalykas, paciam karta yra teke patirti, o daug praktikuojantis tai imanoma kasnakti, bet kaip sake boxix "neturiu as tiek kantrybes".
https://www.facebook.com/RVillle - Mes padarysime jus gražesnius!

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Pvz aš praeitą naktį sapnavau sąmoningai. Žinoma, tai yra malonu, kai žinai sapne kad tai sapnas ir niekas kitas, bet iš kitos pusės buvo nemalonu, nes susapnavau prieš daugiau nei savaitę mirusį bendraklasį(gerai kad tai buvo sąmoningas sapnas, nes antraip turbūt vidurį miego pabusčiau). O sapnas puikiai įstrigo galvon, nes turbūt tie sąmoningi(ar liquid dreams, man atrodo) sapnai tuo irgi pasižymi.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-08-02, 02:43, pasakė:

... ar liquid dreams...

Liquid dreams... :D :D :D Mirsiu iš juoko. :D Ne, jis reiškia kai ką kita. :D

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Bleha, sumaišiau - lucid dreams. Galėjai bent jau pataisyti, gudročiau :D

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Nelinkiu niekam sapnuot krentanciu dantu, nes du kart sapnavau juos, pirmakart nepraejus nei menesiui mire prosenele, o kita po 3 sav mire seimos pazystamas. Kazkaip netikiu, kad cia tik sutapimas :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąKzkas, 2011-08-02, 19:10, pasakė:

Nelinkiu niekam sapnuot krentanciu dantu, nes du kart sapnavau juos, pirmakart nepraejus nei menesiui mire prosenele, o kita po 3 sav mire seimos pazystamas. Kazkaip netikiu, kad cia tik sutapimas :D
Jaučiokakutis. Visi "pranašiški" sapnai yra jaučiokakutis. Sapanavau aš krentančius dantis ne kartą, bet niekas tada nemirė. Taip kad Tavo atveju tai tebuvo sutapimas.
Jei manęs paklaustum ar esu sapnavęs pranašišką sapną, galėčiau atsakyti taip, bet tai būtų irgi tik sutapimas. nes šiaip "ateities matymas sapne" tėra tik iš pasąmonės išlendantys dalykai. Tu gali susapnuoti ateitį, bet tai bus tik kaip vienas iš galimai nutiksiančių atvejų. Pvz dabar kas nors susapnuotų, kad Lietuva laimės EČ. Ir neabejoju, kad tokių bus, nes visi to nori ir net labai. O sapnuose norai pildosi :D
Va, aš, pvz, kai neturėjau dviračio, labai jo norėjau. Karts nuo karto susapnuodavau, kad juo važinėju. Šiandien aš turiu dviratį ir juo važinėju, bet tas sapnas nepadaro manęs Nostradamu :D

Nuotrauka

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-08-02, 19:40, pasakė:

Jaučiokakutis. Visi "pranašiški" sapnai yra jaučiokakutis. Sapanavau aš krentančius dantis ne kartą, bet niekas tada nemirė. Taip kad Tavo atveju tai tebuvo sutapimas.
Jei manęs paklaustum ar esu sapnavęs pranašišką sapną, galėčiau atsakyti taip, bet tai būtų irgi tik sutapimas. nes šiaip "ateities matymas sapne" tėra tik iš pasąmonės išlendantys dalykai. Tu gali susapnuoti ateitį, bet tai bus tik kaip vienas iš galimai nutiksiančių atvejų. Pvz dabar kas nors susapnuotų, kad Lietuva laimės EČ. Ir neabejoju, kad tokių bus, nes visi to nori ir net labai. O sapnuose norai pildosi :D
Va, aš, pvz, kai neturėjau dviračio, labai jo norėjau. Karts nuo karto susapnuodavau, kad juo važinėju. Šiandien aš turiu dviratį ir juo važinėju, bet tas sapnas nepadaro manęs Nostradamu :D

Agreed. Tas pats kaip su horoskopais visais ir pnš - kol niekas neišsipildo tai niekas ir nekreipia dėmesio, o kai vienas iš šimto ar tūkstančio į tą pusę atsitinka, pradeda šnekėt iškart apei tai kaip visur ateitį galima įžvelgt :D

Unbroken

• nMo nariai
26
Šią naktį sapnavau, kad sėdžiu su draugais uždaroj mašinų aikštelėj, tada atskrenda lėktuvas ir numeta kažką toli. Mes juokiamės ir sakom "Bomba!". Tada atskrenda dar daug lėktuvų ir jau žymiai arčiau aikštelės pradeda mėtyt bombas. Vienas lėktuvas kaip kamikadzė į betoninę sieną trenkėsi. :D Tada pasirodė kažkokie kareiviai, mes galvojom, kad mus išžudys, bet kažkaip viskas po kiek laiko nurimo ir mes nepastebėti pasprukom. :D Netikiu, kad sapnai gali išpranašauti kažką, bet jei per žinias išgirsiu įvykusį kokį karinį konfliktą nusijuoksiu (su užuojauta tiems žmonėms, kurie dalyvauja kare, yra niekuo dėti).

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-08-03, 11:23, pasakė:

Šią naktį sapnavau, kad sėdžiu su draugais uždaroj mašinų aikštelėj, tada atskrenda lėktuvas ir numeta kažką toli. Mes juokiamės ir sakom "Bomba!". Tada atskrenda dar daug lėktuvų ir jau žymiai arčiau aikštelės pradeda mėtyt bombas. Vienas lėktuvas kaip kamikadzė į betoninę sieną trenkėsi. :D Tada pasirodė kažkokie kareiviai, mes galvojom, kad mus išžudys, bet kažkaip viskas po kiek laiko nurimo ir mes nepastebėti pasprukom. :D Netikiu, kad sapnai gali išpranašauti kažką, bet jei per žinias išgirsiu įvykusį kokį karinį konfliktą nusijuoksiu (su užuojauta tiems žmonėms, kurie dalyvauja kare, yra niekuo dėti).
Sapnavai todėl, kad jau ir taip daug kartų per žinias girdėjai/matei visokių teroristinių aktų ir Tavo pasąmonėje jau yra baimė būti pačiam teroristų auka :D

Nuotrauka

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-08-03, 14:21, pasakė:

Sapnavai todėl, kad jau ir taip daug kartų per žinias girdėjai/matei visokių teroristinių aktų ir Tavo pasąmonėje jau yra baimė būti pačiam teroristų auka :D

Ne į temą
Tikriausiai dėl to, kad tai yra labai dažnas įvykis visuomenėje ir jau tapo įprastos naujienos į kurias kartais netgi neduodi damn. :D O šiaip na man kaip žmogui, kuris pavėlavo į okupaciją/nepatyrė jokių panašių reiškinių nėra labai baisu dėl kokio antpuolio. Žinoma, gal giliai pasamonėje užfiksuota baimė, tik ji pasirodytų tik įvykus kokiam įvykiui... Tfu tfu tfu.

Tik va, pikta viena: kai kokie amerikiečiai patiria nelaimę, ar anglai, ar norvegai, tai visas pasaulis rauda, o kai kas nutinka Afrikoj ar Azijoj, tai tik eilinės naujienos.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-08-03, 19:38

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Tai va, gal tavo pasąmonėje pasiliko tie įvykiai iš Norvegijos, nes nieko naujesnio nėr po šiai dienai šia tema.
Ne į temą
Azijoje tai tikrai eilinės naujienos, jei kalbant apie musulmonų šalis. Sakykite ką norite, bet musulmonai iš pažiūros yra kvaili dėl savo sprendimų, tačiau iš tikrųjų yra labai protingi, nes yra gabūs mokslams ir atkakliai siekia tikslo, tik tas tikslas aplinkai yra skausmingas.
P.S ir man pikta dėl to paties.

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Netikiu tomis sapnų pranašystėmis, nemanau, kad pasąmonė mums gali per tam tikrus ženklus parodyti ateities, likimo (čia gaunas kaip koks literatūrinio teksto suvokimas :D)
Kaip jau kažkas minėjo, mano nuomone, žmonės išsigalvoja ir pradeda ieškoti bet kokių sutapimų.
Bet visai norėtųsi taip paekspermentuoti ir sąmoningai ką susapnuot, tik neišeina - jau kelinta naktis begulint užmiegu :D
Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Vat gali esu ne karta girdejas pasakojimus is draugu kurie tikrai neissigalvos :) Pvz kazkada sake kad draugo mama neminesiu nei vardu nei pavardziu sapnavo kad kaime kur gyvena jos mama dege medis lygtais ir uzgriuvo ant to namo kur gyvena mano draugo mamos mama kitiap sakant jo mociute ir ta diena kai ji pabudo suzinojo kad mire jos mama :) Zinoma sava mirtimi.. Gana kraupu, bet tai tiesa.

Valhalas

Mėlynas diržas

• nMo nariai
9
Na jei sava mirtim, reiškia jau solidaus amžiaus buvo ir mama tavo istorijoje greičiausiai žinojo, kad tas ne už klanų + galbūt su sveikata kažkas jau buvo - sunku pasakyt be konteksto, witch means, kad tokį sapną turbūt ji turėjo jau ne pirmą kartą ir paprasčiausiai sutapo. Beje, žmonės tokiose situacijose linkę padailint time frame, kas reikštų, kad tas sapnas nebūtinai buvo tą pačią dieną - galėjo ir prieš savaitę būt ar pnš. Žmonės miršta nuolatos, o jų artimieji jaudinasi ir tas jaudulys virsta sapnais, tai nieko nuostabaus, kad retkarčiais sutampa.

As simple as that :)

Šį pranešimą redagavo Valhalas: 2011-12-11, 20:05

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Ka reiskia jei as sapnavau, kaip laimiu kova pries Kurt Angle ?

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-13, 18:03, pasakė:

Reiškia, kad dar keli panašūs postai, dar keli warning'ai, ir forumas ir vėl bus švarus! Laukiu nesulaukiu :)

Sabalys

Baltas diržas

• Naujokai
-1
Cia tau sejp warninga reiktu isaut nes ne i tema rasai cia raso apie savo sapnus siaip tai :)

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSabalys, 2011-12-13, 18:03, pasakė:

Reiškia, kad tu užaugęs pasirašysi kontraktą su TNA. Nuo čia savo vizijose matau 2 scenarijus:

1. Būsi high-profile wrestler'is. Gal net turėsi progą palaikyt TNA World titulą. Juk tau sutiko job'int pats Kurt'as!

2. Seksi Jay Lethal pėdomis ir skrisi iš kompanijos. Gal net turėi problemų su narkotikais.

Abiem atvejais turėsi karštą paną, kuri puikuosis ant Playboy viršelio ir įkelsi nuotrauką į internetą, kurią pamatys TMZ skaitytojai.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-12-13, 20:08

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0