Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

SummerSlam 2011

Temoje atsakymų: 27

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-08-18, 20:54, pasakė:

Gal cia kazka ne taip supratau, bet man susidare toks ispudis, kad cia kalba grynas markizmas.

Na markizmas cia tame, kad as isvis idemiai perziurejau main event'a ir net parasiau review :) Tiesiog man dazniausiai nepakankamai rupi WWE storyline'ai, kad kazka rasyciau forume.

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-08-18, 20:54, pasakė:

Jei niekas to neatsimintu, kodel tau sis dalykas taip rupi? :) Zinoma, kad atsimintu. Visi atsimintu. Kada Super Cena paskutini karta atliko svaru job'a, uz ji vos ne dvigubai mazesniu gabaritu wrestleriui kurio vardas ne Michael Hickenbottom? Visi su didziausiu malonumu tai prisimintumem, tai prisimintu ir Cenos auditorija kad ir kaip stengtusi kuo greiciau tai pamirsti. As taip pat norejau svarios Punk'o pergales, todel, kad tada matchas butu geresnis ir isimintinesnis, bet toks Cenos pralaimejimas butu bad business. Ir be to, Punk'as ar siaip ar taip atlikdamas GTS matcho gale, tarsi tare paskutini zodi. That's good enough in my book. Asmeniskai man, nei Nash'o pasirodymas, nei Del Rio (kuris kaip dabartinis top heel'as turi nemenku problemu getting over with a crowd) tikrai neuzgoztu svaraus Cenos job'o Punk'ui.

Paprastai WWE parodo ziurovams kas jiem turi rupeti, o kas ne. Paprastai tai buna arba match'o pabaiga, arba post match'as. Dabar atsakyk man - jei per sekanti RAW Bourne svariai nupinintu Miz'a su roll-up, o po match'o butu 5 minutes to pacio Miz'o dauzomas, sunaikinamas, traumuojamas - kas turetu rupeti auditorijai, ar Bourne pergale, ar post-match? Tas pats ir cia, tik didesniu mastu.
Supranti, jei nebutu Nash'o, ar Del Rio, ar abieju, galbut netureciau tiek problemu su tuo finishu. Bet dabar as nesuprantu kam kisti tiek overbookinimo i viena segmenta. Tas dirty finishas nepridejo NIEKO. Gal tu, gal keli smarkai butu atsimine svaru Cena'os pralaimejima, bet tai visiskai uzgoztu post-match ir RAW ir neisivaizduoju kodel tu manai kitaip. Cena'os job'a ir atsimintu tik tie, kas turi uzsivede kazkoki sarasiuka, kuriame zymysi kiek per pastaruosius 6 metus Cena atliko svariu job'u.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąLix, 2011-08-21, 14:48, pasakė:

Na markizmas cia tame, kad as isvis idemiai perziurejau main event'a ir net parasiau review :) Tiesiog man dazniausiai nepakankamai rupi WWE storyline'ai, kad kazka rasyciau forume.

Na man susidare toks ispudis, kad jei Punk'o vietoj butu buves kas nors kitas, tau butu nusisikt ar Cena buvo uzpinintas svariai ar ne. :)

Tas dirty finishas nepridejo NIEKO.

Zinant kas buvo pastatyta ant kortos, svarbiausia, kad nieko neatime. O atimti galejo daug ypac Punk'o pralaimejimo atveju.

Paprastai WWE parodo ziurovams kas jiem turi rupeti, o kas ne. Paprastai tai buna arba match'o pabaiga, arba post match'as. Dabar atsakyk man - jei per sekanti RAW Bourne svariai nupinintu Miz'a su roll-up, o po match'o butu 5 minutes to pacio Miz'o dauzomas, sunaikinamas, traumuojamas - kas turetu rupeti auditorijai, ar Bourne pergale, ar post-match? Tas pats ir cia, tik didesniu mastu.

Kai sitaip skiriasi mastai skiriasi ir viso to prasme + skiriasi ne vien mastai, bet ir situacija. Visu pirma kalbedamas apie svare Punk'o pergale, mintyse turejau ne roll-up, o tikrai itikinama Cenos job'a toki kaip pin-fall po GTS.
Yra viena kai lowcarderis yra 5 minutes squashinamas po ~7 min trukmes eilinio RAW matcho ir visai kita kai po ****+ matcho su geru build'u gaunam dvieju zmoniu, kurie nera over, trumpa pasirodyma. + tai nebuvo 5 minuciu dauzymas, sunaikinimas, traumavimas. Jei esi perziurejes PPV, pats pasirenki kas tau svarbiau ar tie du antro plano veikejai ar tai, kad puikiam matche, E' Supermenas buvo saziningai sumustas IWC dievuko. As (ir manau ne vienas) pasirinkciau pastaraji varianta, nesvarbu ka man rodytu highlight'ai RAW metu.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-08-21, 19:29, pasakė:

Na man susidare toks ispudis, kad jei Punk'o vietoj butu buves kas nors kitas, tau butu nusisikt ar Cena buvo uzpinintas svariai ar ne. :)

Man butu nusisikt visas story, bet jei jau rasyciau rant'a apie PPV be Punk'o ir main evente tai atsitiktu - mano nuomone butu visiskai tokia pati.

Zinant kas buvo pastatyta ant kortos, svarbiausia, kad nieko neatime. O atimti galejo daug ypac Punk'o pralaimejimo atveju.

Na aisku, finishas galejo but ir blogesnis. Taip, jis nieko neatime, nes jis nesvarbus, svarbu post-matchas. Bet bent jau man sis finishas sukure oh, what a mess ispudi ir tiesiog buvo nereikalingas overbookinimas.

Kai sitaip skiriasi mastai skiriasi ir viso to prasme + skiriasi ne vien mastai, bet ir situacija. Visu pirma kalbedamas apie svare Punk'o pergale, mintyse turejau ne roll-up, o tikrai itikinama Cenos job'a toki kaip pin-fall po GTS.
Yra viena kai lowcarderis yra 5 minutes squashinamas po ~7 min trukmes eilinio RAW matcho ir visai kita kai po ****+ matcho su geru build'u gaunam dvieju zmoniu, kurie nera over, trumpa pasirodyma. + tai nebuvo 5 minuciu dauzymas, sunaikinimas, traumavimas. Jei esi perziurejes PPV, pats pasirenki kas tau svarbiau ar tie du antro plano veikejai ar tai, kad puikiam matche, E' Supermenas buvo saziningai sumustas IWC dievuko. As (ir manau ne vienas) pasirinkciau pastaraji varianta, nesvarbu ka man rodytu highlight'ai RAW metu.

Velgi pasikartosiu - tau tai rupetu, nes tu esi smarkas. 90% WWE auditorijos, jei ne daugiau, yra casual'ai. Jiems rupi tai, kas WWE nori, kad jiem rupetu, o ne tai ka patys pasirenka, nes jie tiesiog ziuri PW laisvalaikiui, kai neturi ka veikti, ir per daug nemasto. Taigi kai kalbu apie tai ka zmones atsimins - kalbu apie didziaja dali JAV auditorijos, o ne forumo narius.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0