Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The story of CM Punk.

Temoje atsakymų: 7

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Senai nerasiau posto PW tematika, bet negaliu siame forume neisreiksti nuomones apie "Hottest WWE storyline in YEARS". Kadangi cia rasysiu nuomone apie visa story tai tam reikia naujo topico, nes neisiteksiu i tik RAW ar tik PPV topicus.

Taigi - CM PUNK - mano megstamiausias wrestleris nuo, mazdaug, 2006 antro ketvircio. Idomu, jog sis wrestleris pradejo man patikti dar tada, kai ne tik nemaciau nei vieno jo PW match'o, bet nemaciau ir jo paties. O viskas prasidejo nuo EWR zaidimo (Pro-wrestling simuliatoriaus), kur as zaidziau uz TNA. Zaisdamas narsiau po rosteri, kuris buvo 2003 ar 2004 metu, ir pastebejau si wrestleri, vardu CM Punk, kuris turejo milziniskus Charisma ir In-Ring Skills reitingus, taciau buvo tik Lower Midcarder kompanijoje. Na ir kadangi as ieskojau galimu main eventeriu kompanijai - nusprendziau pushinti Punk'a ir sulaukiau puikiu rezultatu. Tuomet nusprendziau ilyst i CM Punk wikipedijos puslapi ir suradau informacijos, jog jis sedi WWE developmente OVW. Kadangi tuo metu buvau HUGE PW fanas (ne tik mainstream, bet ir indie), tai netrukus susiradau OVW show rip'us torentuose ir pradejau ziureti visas laidas, kuriose buvo Punk. Taip pamaciau nuostabu ir netradicini Heyman'o bookinta CM Punk vs. Brent Albright feuda, kurio pabaigoje CM Punk tapo OVW Heavyweight cempionu. Tuo metu pradejau siustis ir senus ROH eventus su Punk'u bei skaitineti internete apie visa CM Punk karjera indie lygose. Neatsimenu ar pries, ar jau po jo WWE debiuto as perziurejau svarbiausius etapus ROH karjeroje - trilogija pries Samoa Joe ir ROH World title run'a. Bet kokiu atveju, baigiantis 2006 metams as jau buvau didelis CM Punk markas, perziurejes didziaja dali jo ROH ir OVW karjeros bei tai, ka imanoma buvo rast internete is kitu indie organizaciju, kaip IWA-MS.

Mark out'inau kai isvydau si promo (CLICK HERE) WWE eteryje ir dziaugiausi, kad CM Punk debiutavo Hammersteim Ballroom'e, kur jis gavo dideli pop'a nuo ECW fanu. Jau tuomet, po jo debiuto, as tikrai zinojau, kad CM Punk yra vienas geriausiu dabartiniu in-ring wrestleriu (***** matchas su Samoa Joe bei pastovus ****+ matchai ROH) IR turi puikius mic skillus. Bet, deja, tuomet seke tas underwhelming face run'as, nes ECW rosteriui reikejo face'u, o is nauju wrestleriu siai rolei labiausiai tiko Punk. Taip ir ECW spejo numirti, o WWE vis nenorejo turninti Punk'o i heela. Kaip face jis buvo ok, gaudavo midcard pop'a, laimejo ECW, Tag Team, Intercontinental ir net World titulus. As buvau apimtas ekstazes, kai Punk laimejo pirmaji Money in the Bank, bet net tada visi galvojo, jog jis bus pirmas zmogus, kuris nelaimes titulo. Visvien, jau tada tapo aisku, kad CM Punk buvo sekmingiausias internet/indie darling WWE istorijoje ir as dziaugiausi. Bent jau WWE turejo pakankamai proto ir jis nesulauke Jamie Noble, Brian Kendrick ar begales kitu, kuriu pavardziu jau negaliu atsimint, likimo. Viena buvo aisku - Punk isitvirtino WWE.

Taciau visose organizacijose kiek maciau, Punk debiutuodavo kaip neuzsiciaupiantis heel'as, kuris meistriskai nuteikdavo ziurovus jo nekesti. Ir as roviausi plaukus, kai `MK` man bande aiskint "nesuprantu ka tu matai jame". Per visus tuos metus, Punk negaudavo mikrofono ir negaledavo parodyti savo gabumu. Net laimetas World titulas jam nesuteike tokios galimybes. Bet Birzelio 7 diena, 2009 metais viskas pasikeite, kai jis laimejo antraji World titula is mano kito megiamo wrestlerio, Jeff Hardy. Sie du turejo puiku feud'a, kur CM Punk pagaliau atskleide pasauliui savo promo igudzius. Deja, visvien kazkas buvo negerai, o negerai buvo tai, kad sis feudas pasibaige. Punk buvo greitai ismestas is main evento ir nugrustas i random midcard feuds. Gerai tik tai, kad WWE pamate, kaip Punk gali kalbeti ir net tuose nereiksminguose feuduose jam budavo duodamos marios laiko kalbeti ir dziuginti mane, bei begales smarku. Per 2010 metu Royal Rumble as dekojau WWE is visos sirdies, nes jie leido Punk'ui tapti tris kartus World cempionu, leido kalbeti daug ir daznai ir leido PADARYTI ISTORIJA su nuostabiu momentu, kai jis vidury RR pradejo skelti promo. Tuomet supratau, kad net jei Punk ir butu atleistas sekancia diena - as dekociau WWE uz pagaliau suteikta galimybe.

Taigi visa sita "trumpa" izanga buvo reikalinga tam, kad jus suprastumete arba bent pamegintumete suprasti, ka man reiskia dabartinis storyline. CM Punk, sprendziant is gandu, visa savo WWE run, nuo pat 2006 metu nebuvo sventuolis ir netgi kelis kartus buvo pasklidusios kalbos apie tai, kad Punk'as pateko i doghouse. Esme tame, kad Punk'as nuo pat vaikystes yra milziniskas PW fanas ir jei jis mato, jog dabartinis PW produktas nera toks geras, koks jis galetu buti - jam sunkiai pavyks tai nutyleti. Aisku, nesu sutikes Punk'o, tad negaliu kalbeti uztikrintai, taciau jis sudaro pasikelusio, taciau realistisko zmogaus ivaizdi. Jis pats neabejotinai mano, jog yra vienas geriausiu wrestleriu pasaulyje, taciau taip ir yra. Ir jei WWE neleidzia jam pilnai atsiskleisti - jis netyles ir pasakys ka mano. Todel jis ir yra toks geras heel'as, nes jis dazniausiai buna tik perdeta saves versija. Galbut visa tai yra a pile of horseshit, as nevaidinsiu visazinio, taciau manau, kad visa jo populiarioji RAW worked shoot kalba yra paremta realybe. Neabejoju, jog jis sprogo pykciu, kai 2009 metais buvo atleistas zmogus, su kuriuo kartu pradejo PWrestlerio karjera ir kartu ispopuliarejo Cikagoje, o po to ROH - tai irgi milziniskas PW fanas nuo vaikystes, Colt Cabana, nesugebejes laimeti nei vieno match'o WWE per 2 metus. Taip, galbut ne tada, galbut ne 2009 metais, taciau kai Punk buvo draftintas i RAW ir WWE jam surado KOMENTATORIAUS ROLE - be abejo jis tapo nepatenkintas. Ir kai zmogus, kuris atidave visa savo gyvenima Pro-Wrestling'ui nori iseiti is didziausios PW kompanijos savo noru - tai yra pavojaus zenklas. Laimei, WWE issaugojo si talenta, ir panaudojo visa sita realia drama kaip storyline.

Nezinau kaip jums, bet man tarpines savaites RAW, kai Punk buvo suspenduotas, atrode liudnokai. Na, galvoju, iskraipomas sis story - buvo tik gera pradzia. Ir vel klydau, nes jau kita savaite grizo Punk ir jau nebesvarbu ar sis story logiskas, ar ne, nors aisku toks nera, mane Punk kalbedamas ITIKINA. As pradedu kaip mazas vaikas isijausti i storyline ir ipirkti, kad viskas ka CM Punk sako yra absoliuti tiesa. Galvojau, jog taip yra tik todel, kad esu jo fanas, bet sprendziant is kitu nuomones - ne, jis tikrai yra that awesome. Tuomet aisku seke tas nuostabus CM Punk vs. John Cena matchas. Punk, savo hometown'e, gavo didziausia pop, koki esu kada nors girdejes, ypac atsizvelgiant i arenos dydi. Dar pries prasidedant match'ui pagalvojau, kad yra visos galimybes padaryti ***** match'a. Siek tiek iki to pritruko, taciau jie ir nenuvyle, mano nuomone, padarydami ****1/2. Visas bookinimas buvo puikus - Vince ir Laurinaicio isikisimas buvo laiku ir vietoje, o Cena'os buvimas face'u jam kainavo match'a ir tai puikiai tiko jo gimmick'ui. Post-match'as irgi buvo nuostabus, nes WWE pasirinko aisku sprendima su del Rio lagamineliu, taciau iskart vietoje sugriove sia ideja, taip uzbaigdami show su feel good, no, FEEL ABSOLUTELY-FUCKING-AWESOME jausmu. Sis epizodas man primine ta pati Hammersteim Balroom, kur Punk debiutavo ir kita epic title match'a, kur RVD iskovojo WWE titula.

Taigi dabar turime sios savaites RAW, ir pasakysiu sitaip - galbut WWE kiek ir paskubejo su Punk'o grazinimu i TV, bet tai kokiu budu, jie ji grazino buvo SUPER GREAT. Suskamba ta pati Cult of Personality daina (CLICK HERE), kuri buvo Punk'o ROH theme, kai sis ten buvo champ'u (CLICK HERE). As mark out'inau ir ta akimirka supratau, jog CM Punk pasieke toki pat main eventer lygi, kokiame buvo ROH. Tiesiog puikus momentas, kuri vainikavo didele fanu reakcija ir faktas, kad sianakt WWE ispardave visa CM Punk'o merchandise.

Taip apeiname full circle, su ta pacia daina, nuo 2005 metu main eventerio statuso indie organizacijoje ir nuostabaus story, iki 2011 metu main eventerio statuso didziausioje ir populiariausioje PW organizacijoje ir nuostabaus story. Tai nereiskia, kad Punk dabar bus amzinas main eventeris, nes taip nebus, galbut jis vel bus nugrustas i midcard'a po sio feud'o, kaip buvo nugrustas po Jeff Hardy feud'o. But he made it already! Kai CM Punk debiutavo WWE, as zinojau, jog jis yra vienas geriausiu PWrestleriu pasaulyje ir galvojau GAL WWE sugebes juo pasinaudot. Dekojau jiems uz face push'a, MITB, World titula, nuostabu heel turn'a, PPV main eventus, leidima kalbeti. Bet tai, jog visas PW pasaulis paskutinem savaitem sukasi apie CM Punk, jis yra tvirtas RAW main eventeris, jam leidziama kalbet, ir jis yra arrogant face - tai yra SUPER FUCKING EXCELLENT ir as dekoju is visos sirdies WWE. 5 metus seku kiekviena Punk'o match'a ir promo ir neapsakomai geras jausmas, kai mano megstamiausias wrestleris pagaliau susilaukia pripazinimo. Nezinau kaip, bet jis prasimuse - nuo kvailo noro buti wrestleriu iki super zvaizgdes. Dekoju jam uz sia puikia, ilga ir motyvuojancia istorija ir visiem, kas leido jai tapti realybe. Dabar jau galiu ramiai uzbaigti savo PEPSI buteliuka.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As paprastai nedarau nieko panasaus, bet noriu pasakyti, kad tai labai gerai parasytas straipsnis. Labai.

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš jau senokai WWE nebežiūriu tai silpnokai gaudausi, bet CM Punk'as atsidūrė tokioje situacijoje, kokioje buvo galima numanyti jis atsidurs. McMahon'as niekada nemėgo lengasvorių imtynininkų, o in ring work jam mažai rūpėjo. Realiai CM Punk'as tik savo asmenybės savybėmis pasinaudojęs tapo visuotiniu vardu. Bet aš nesu linkęs tikėti pilnu Punk'o atsiskleidimu, nes wwe yra PG.Tas PG taip riboja heel'ų galimybęs, kad heel'ų būti beveik neįmanoma. Koks heel'as, jei negali keiktis.
Šiaip palaikau CM Punk ir džiaugiuosi, kad jis išjudino visą pro-wrestlingą.

Šį pranešimą redagavo Virmantas: 2011-07-28, 16:48

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąVirmantas, 2011-07-28, 17:44, pasakė:

Aš jau senokai WWE nebežiūriu tai silpnokai gaudausi, bet CM Punk'as atsidūrė tokioje situacijoje, kokioje buvo galima numanyti jis atsidurs. McMahon'as niekada nemėgo lengasvorių imtynininkų, o in ring work jam mažai rūpėjo. Realiai CM Punk'as tik savo asmenybės savybėmis pasinaudojęs tapo visuotiniu vardu.
Visu pirma 101 kg sveriancio imtynininko as nepavadinciau lengvasvoriu.Shawn Michaels,Bret Hart ir Chris Jericho svere labai panasiai kaip ir Punk ir kazkodel nei vienas is ju nebuvo skriaudziami del push'o stokos.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
buvo idomu paskaityti (H) nice straipsnis.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąVirmantas, 2011-07-28, 17:44, pasakė:

Koks heel'as, jei negali keiktis.
Indeed. Todel "Hollywood" Hulk Hogan, "Rowdy" Roddy Piper ir Ric Flair niekad negalejo atsiskleisti, o jie turejo tiek potencialo. Bet jei jiems tik leistu keiktis, jie galejo tapti kazkuom ypatingu kaip Mr. Anderson ir jo TNA "asshole" gimmickas, kuris buvo... [wait for it] ... LEGENDARY!
Ne į temą
(H)

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24
Geras strapsnis apie dabartinį "Best in the World". Autorius matęs seriją milžiniškos trukmės kovų su Chris Hero? Vienas įsimintiniausių ankstyvojo Punko karjeros periodo fragmentų.

Šį pranešimą redagavo Shining Triangle: 2011-08-13, 19:01

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne, taip ir neperziurejau, nors kompe vis dar turiu, ir ne viena. 2006-2007 metais, kai ieskojau Punk'o indies matchu atsisiunciau, taciau prioriteta skyriau jo ROH pasirodymams. O po to isbleso susidomejimas pro-wrestling'u ir perziureti valandos trukmes match'us yra daugiau saves kankinimas nei malonumas.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0