Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kelias i Zvaigzdes&Dangus

Temoje atsakymų: 58

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

The Grappler pasakė:

Re-powaz pasakė:

As tai tik dangu ziuriu nes is mano sulios yr zmogus, o kelias y zvaigzdes tai cystas baras(o baras man niekad nepatiko)

speju tas zmogus yra vaidotas ane? nes jis dar 12-tokas

Teisingai. As uz VAIDA!!!
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Tiesiog domiuosi... Ar kasnors girdejot, kaip kazkas is tu muzikantu, kurie renka kas pateks i savaites finala, o kas ne, tiesiog issityciojo is KIZ... Vos no lovos nenukritau tai isgirdes... Ir reikia tureti galvoje, kad tai sake tie zmones, kurie muzika uzsiema jau gan nemazai ;)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąTruBaller, Dec 11 2005, 07:50 PM, pasakė:

Tiesiog domiuosi... Ar kasnors girdejot, kaip kazkas is tu muzikantu, kurie renka kas pateks i savaites finala, o kas ne, tiesiog issityciojo is KIZ... Vos no lovos nenukritau tai isgirdes... Ir reikia tureti galvoje, kad tai sake tie zmones, kurie muzika uzsiema jau gan nemazai ;)
o gal gali pacituot ka sake?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as zodi i zodi nepasakysiu, bet mazdaug ;)

Tai va... Ten dabar kiek suprantu jiems svedai dainas kure, tai Laura tipo pasakojo, kaip jie tas dainas daro. Ji kazka tokio sako, kad svedu nuomone, tai eurovizija yra kaimieciu konkursas ir jie kuria dainas butent jiems... Tai kazkas is kitu sedejusiu sako, kad ir lietuvoje taip yra, o dar kazkas pradeda daunuoti "Kaip du kart du... du kar tu". Blet negaliu... Man taip juokingai pasirode, kad nezinau :)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
nu blemba zinai net neatkreipiau demesio todel kad turbut nlb zinau ka per tas zvaigzdes dainuoja ;)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
hmz... <;
žvaigždėm Valinkskioks tekstus kuria.
aš kada parašysiu iš Šiaurės Atėnų straipsnį, kurį nesenai skaičiau. Tik reik sulaukt gimdytojo, nes nenoriu knistis po jo laikraščius. Šventas dalykas ;]
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Forsaken

Baltas diržas

• Naujokai
0
Abu sitie sou yra sukurti bukinti lietuviu ir taip bukoms smegenims ... Nenori as dabar visko rasyt ka manau, nes tik pradesiu pats nervintis.

Gulbė.

Baltas diržas

• Naujokai
0
Abu lievi, visur pop.

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
Man asmeniskai tie relybes šau nebedomina kai atsirado kiž tada buvo idomu bet kai jau buvo kiž 2,3 tada jokio idomumo ta pati zewt nebebuvo o dangasu isvis nesu žiurėjas ;)

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0