Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kelias i Zvaigzdes&Dangus

Temoje atsakymų: 58

Guest_Rossi_*

• Svečiai

Citata

galima ir man?  
Rinkčiausi "Dangų", nes ten žmonės dirba. Ir aiškiai matosi rezultatai. O tik sunkiu darbu galima pasiketi tai ko nori. Na šiuo atveju tapti geru daininku, o ne eiliniu Bendžių kūrinėlių besistaipančiu pagal fonūškę.
Nepamirsk, kad cia lietuva... maza muzikos rinka. Kas is to jai ismokis tave dangus dainuot (beje skaiciaus TV antenoj kaip ten "moko") galesi ir dainuot savo draugams ar per kokia svente... kelias i zvaigzdes daromos tikros zvaigzdes kaip pati minejai dainos pastoviai sukasi radio stotyse... lietaus top 5 tarp zvaigzdunu isimaise tik vienas atlikejas neo... ir patys zmones pateikiami ziurovams... ne vien parodama kad jie mokos kazka... tai duoda jiems populiaruma... ir mes ta matom sestadieniais zmonem balsuojant... Vilija, Mino net turiu savo gerbeju sukurtas svetaines... greitai bus isleistas "KIZ" kompaktas. po sio projekto zmones tikrai gales tapt muzikos zvaigzdem o po dangaus...

Citata

žmonių kurių amžiaus intervalas 10 - 18 metų. Nemanau, kad ten vyresnių fanų yra. o_O
tai pasidairyk po ziurovus kai rodo sestadienio koncerta ir pamatysi :wink: as pats pazistu daug vyresniu zmoniu kurie ziuri kelia i zvaigzdes net su kai kuriais mokytojais pakalbam apie si sou. Ir pvz. tokia Mino atliekamos dainos yra skirtos IMO vyresnems zmonems.

Citata

O "Dangus" - šou per kelias dienas. Tikrai neprastai.
aha tik po to zodzius pamirsta arba visai ne ta tonacija visa daina pravaro ir dar ant partnerio varo...

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
Jo sutinku KĮŽ rodo kaip rengiasi,maudosi,valgo,kalbasi,miega nu ir kartais kaip dainuoja,o Dangus rodo puse laidos kaip jie repetuoja dainuoja ir t.t

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Bet po velnių (atsiprašant) o tai čia yra Muzikiniš Šou, ar paprastas Realybės Šou, kuriame karts nuo karto padainuojama?
Aš manau, kad šou idėja ir turi būti ta, kad reikia dainuoti, o ne išsidirbinėti....
Klausei, jei norėčiau tapt daininke. Aš laikau daininką tą, kuris sugeba dainuot, kad ir tik draugam, o ne tą, kuris sugeba stypčiotis ir patinka kiekvienai malalietkai.
Hmz, o KĮŽ'e tonacijų nepamiršta? ;D
man tai baisu į juos žiūrėt, kai dainuoja. Ta Donata tarkim, kai su Stano dainavo, nu negražiai visiškai skamba, tas jos balsas... o_O

P.S.
Jonas šią savaitę dainuoja "Whiskey In a Jar". ;>
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.

(MUSE „Fillip“)

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Saulašarė pasakė:

Bet po velnių (atsiprašant) o tai čia yra Muzikiniš Šou, ar paprastas Realybės Šou, kuriame karts nuo karto padainuojama?
Aš manau, kad šou idėja ir turi būti ta, kad reikia dainuoti, o ne išsidirbinėti....
Klausei, jei norėčiau tapt daininke. Aš laikau daininką tą, kuris sugeba dainuot, kad ir tik draugam, o ne tą, kuris sugeba stypčiotis ir patinka kiekvienai malalietkai.  
Hmz, o KĮŽ'e tonacijų nepamiršta? ;D  
man tai baisu į juos žiūrėt, kai dainuoja. Ta Donata tarkim, kai su Stano dainavo, nu negražiai visiškai skamba, tas jos balsas... o_O

P.S.
Jonas šią savaitę dainuoja "Whiskey In a Jar". ;>
Metallicai nieks neprilygs :lol:
DAWAI XEBRA ORGANIZUOJAMES SESTADIENI WAROM I DANGU KAUNAS OAZE?

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Šiaip "Whiskey in A Jar" yra airių liaudies daina. (:
O dėl Metallica'os tikrai pritariu. Bet Jons neblogai varo ;D
hmm.. Visai nieko būtų į tą Oazę, tik vat ar mane tėtis išleistų. Na jei aišku, kas kviečiat ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu as nesirinkciau nei vieno, nei kito show :) Bet jei jau reiktu tai padaryto, tai rinkciausi dangu. Matai, man popsas yra ne muzika. Nu cia mano tokia nuomone. Tavo kiek matau yra kitokia, todel ir kyla diskusijos :lol: O skirtingi zmones yra gerai :)
Kodel dangu ? Todel kad ten yra dirbama ant muzikos, o ir siaip... Per tas kelias savaites, danguje as girdejau daugiau geru dainu negu per visa KIZ laika :) Aisku cia irgi musu nuomones gali skirtis :)

Guest_Rossi_*

• Svečiai

Saulašarė pasakė:

jai nerodo pamoku, dar nereiskia kad nesimoko. :wink:

Citata

as turejau omeny zymiu daininkiu... bet jai ,aisku, tau geriau tik laisvalaikiu padainuot savo malonumui, nei is to gyvent... tai as jau nieko nebegaliu pasakyt uz 'KIZ' :) .

Guest_putupas_*

• Svečiai
Ai man rami galva...Ne vieno neziuriu :wink:

Guest_Rossi_*

• Svečiai
dieve mano ir kaip ta Julija pateko i sou? :shock: Jos balsas erzinantis , kai ji repetava as isjungiau garso nes per nervus eina... o dar in kiek sakydavo kodel nerodo kaip ji dainuoja kodel rodo kaip tik soka... va jum ir atsakymas kai ji dainuoja zmogus esi priverstas perjunkt kanala... siaubinga... man rodos si sestadieni rinksiau dangaus savaites finala. Beje kokia ten yra sistema su tais taskais?

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Malonu, kad susidomėjote. ;]
Yra komisija, kuri balsuoja už kiekvieną savaitės pasirodymą. 12, 10, 8 balais - įvertinami atlikėjai. Dar - balsuoja žiūrovai. Jie irgi balsų skaičių susumavus duoda po 12, 10, 8 balus. Mažiausiai balų surinkęs atlikėjas kaunasi su savaitės fantomu, kurį išrenka patys Dangiečiai. Bet tada jau balsuoja tik žiūrovai (kas mano nuomone nėra visiškai teisinga).
Ir po kiekvieno šeštadienio pasirodymų balsai yra skaičiuojami. Šiokia tokia turnyrinė lentelė. (((:
O dėl Julijos, tai manau, kad ją priėmė už gražias kojas. Šiaip ji gal ir nieko visai, kaip žmogus.. Arba. Nebuvo geresnių atrankoje ir ją paėmė paskutinę ;DDD
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Man KIZ sudas,Vilij uzkniso su savo Spjaudau,gaudau,o manua ziuri tik popso megejai.

O dangus,zjbs,megstamiausias realybes sou po akvariumo,baisiai idomu,o l. megstu NAta ir ANtana (klasiokas sako,kad as i ji panasus is plauku ir elgesio,truputi ir is balso).DANGUS 4LIFE!!!!!!!

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Raiden pasakė:

Man KIZ sudas,Vilij uzkniso su savo Spjaudau,gaudau,o manua ziuri tik popso megejai.
va, va.
Valinskas nuvalkios neblogą daininkę ;D
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

Guest_Rossi_*

• Svečiai

Saulašarė pasakė:

Yra komisija, kuri balsuoja už kiekvieną savaitės pasirodymą. 12, 10, 8 balais - įvertinami atlikėjai. Dar - balsuoja žiūrovai. Jie irgi balsų skaičių susumavus duoda po 12, 10, 8 balus. Mažiausiai balų surinkęs atlikėjas kaunasi su savaitės fantomu, kurį išrenka patys Dangiečiai. Bet tada jau balsuoja tik žiūrovai (kas mano nuomone nėra visiškai teisinga).
Ir po kiekvieno šeštadienio pasirodymų balsai yra skaičiuojami. Šiokia tokia turnyrinė lentelė. (((:
O dėl Julijos, tai manau, kad ją priėmė už gražias kojas. Šiaip ji gal ir nieko visai, kaip žmogus.. Arba. Nebuvo geresnių atrankoje ir ją paėmė paskutinę ;DDD

O po to tie surinkti taskai tures kokios nors reiksmes?

koltasXxX

left hook, right hook, take down, victory

• Išbaninti
0
dangus ydomiau , bo kelyje jau visi draugai ir bb jokiu intrigu nevyksta
Nuotrauka
Nuotrauka

pilnametis...

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
Bet jau blet kaip Jonas padainavo whiskey in the jar...... :)

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Guest_Raiden_*

• Svečiai
Peitariu,nieko nesupratau,gal sestadieni bus geriau,beje mano mama buvusi ANtano anglu kalbos destytoja!^^

Grybz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rossi pasakė:

Saulašarė pasakė:

O po to tie surinkti taskai tures kokios nors reiksmes?
manau, kad taip. Tiksliai netgi nežinau, bet kiek supratau, tai kas per tam tikrą laiko tarpą neturės taškų arba turės jų mažiausiai bus paprasčiausiai išmestas. ;]
To me it is strange
This feeling is strange

(MUSE „Fillip“)

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Kas tures daugiausiai tasku, ats dalyvaus finale. Bent jau taip sake. Ir kiek supratau finale gales dalyvauti netgi iskrites dalyvis. Aisku jei jis tures daugiausiai balsu :)

Guest_aMiGoo_*

• Svečiai

GhZ pasakė:

Ka apie Siuos Muzikinius realybes sou manot?ar jie verti ziurovo demesio?

ash manau kad nesamone bet gerai kai nori praleisti laika...o siaip man kelias i zvaigzdes labiau patinka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
Nu ka... Jei jau per 7 minutes virs 10000 balsu yra per mazai, tai tada nezinau, kiek bus daug :) Cia, jei ka, bandau igelti Rossi :)

dogmas

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Man KIZ kazkodel daba labiau patinka :)

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
As tai tik dangu ziuriu nes is mano sulios yr zmogus, o kelias y zvaigzdes tai cystas baras(o baras man niekad nepatiko)
Nuotrauka

Guest_Triple-H`_*

• Svečiai
Man is Kelias is dangaus patinka VILIJA :) ji kieta . Jo Re-powaz pritariu tau ten chystas baras .

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Triple-H` pasakė:

Man is Kelias is dangaus patinka VILIJA :) ji kieta . Jo Re-powaz pritariu tau ten chystas baras .
Kelias is dangaus :DDDDDD
Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Re-powaz pasakė:

As tai tik dangu ziuriu nes is mano sulios yr zmogus, o kelias y zvaigzdes tai cystas baras(o baras man niekad nepatiko)

speju tas zmogus yra vaidotas ane? nes jis dar 12-tokas
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0