Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Destination X 2011

Temoje atsakymų: 10

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

CHRISTOPHER DANIELS vs. AJ STYLES
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): AJ STYLES
RATING:
***3/4

BRIAN KENDRICK vs. © ABYSS
X DIVISION CHAMPIONSHIP
Nuotrauka
WINNER(S): BRIAN KENDRICK ©
RATING:
*1/4

ION vs. EVANS vs. LOW KI vs. ARIES
WINNER GETS CONTRACT
Nuotrauka
WINNER(S): ARIES
RATING:

ROB VAN DAM vs. JERRY LYNN
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): ROB VAN DAM
RATING:

SHELLEY vs. MOORE vs. ROBBIE E vs. RED
THE RETURN OF THE DAREDEVIL "ULTIMATE X MATCH"
Nuotrauka
WINNER(S): SHELLEY
RATING:

ERIC YOUNG & SHARK BOY vs. GENERATION ME
TAG TEAM MATCH
WINNER(S): ERIC YOUNG & SHARK BOY
RATING:
*1/2

DOUGLAS WILLIAMS vs. MARK HASKINS
AN OPEN CHALLENGE
Nuotrauka
WINNER(S): DOUGLAS WILLIAMS
RATING:
*1/4

SAMOA JOE vs. KAZARIAN
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): KAZARIAN
RATING:
***1/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Am, o kur dingo minėtas Daniels-AJ-Joe match'as? Anyway, kaip nežiūrinčiam TNA jau virš metų, turbūt pirmą kart sudomino PPV card'as. Dėl Daniels-AJ ir Joe-Kaz neverta kalbėt. Jie visad traukia akį žiūrėt PPV, nors dažniausiai tai ir būna nusivylimas. Bet negana to, pasirodo ir Jerry Lynn atėjęs į TNA? Negirdėjau to. Bet prisimenant jo 09-10 berods metus ROH, šis senis yra vienas iš nedaugelio, dar turintis parako. Visi keturi match'ai atrodytų tikrai gražiai su daug potencialo, jei ne Abyss. Hm, X-div. champion you say..? Bereikia tikėtis, kad su Spanky jie gerai susižais ir padarys ***. Šiaip viliuosi, kad nebepridės į card'ą dar aštuonių match'ų, to pasekoje visi truks iki 10min. ir vėl reiks nusivilti. Bet po gero laiko tarpo, reikės prisiminti TNA. Ar impact wrestling vadinti jau reikia, nežinau.

EDIT:
Beje, norėjau pažiūrėt datą, kada vyks, ogi Liepos 10 dieną, t.y., per mano gimtadienį :rolleyes: Na čia jau ženklas. Gal padovanos man kok5 MOTYC(lol jk). TNA, DON'T LET ME DOWN!

Šį pranešimą redagavo Bottom: 2011-06-26, 14:44

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąBottom, 2011-06-26, 15:40, pasakė:

Am, o kur dingo minėtas Daniels-AJ-Joe match'as? <...>
Tai buvo tik nepasiteisines gandas-spoileris, kuris buvo pradetas PWInsider puslapio (CIA).

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na cardas kol kas žiūrisi puikiai, gali būti kad šis PPV taps geriausiu metų PPV, potencialo yra daug :rolleyes: Plius dar dadėkime ultimate X ir Triple Threath dėl TNA kontrakto ir gausime visai smagias tris valandas wrestlingo :shifty: Gi wrestling matters again :mellow: Juokingiausias būtų kad šis PPV surinktų geriausia Buy rate iš visų šių metų TNA PPV, žinoma laikas nėra tinkamas vidurys vasaros, tačiau drambliukas gi gali svajot :boxing:

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Nustebau, kad nebus Joe, Styles, Daniesl III (ar IV reiktų sakyti?).

Šiaip nusimato geras PPV ir jį žadu, kol kas, net žiūrėti per LCD TV (kas yra nė trupučio prasukinėjimo :rolleyes:)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Perskaičius Impaler post'ą, prisiminiau vieną dalyką, kuris jau gan senai man sėdi galvoj, bet vis pamirštu paklaust. Visi sako, kad Styles vs Joe vs Daniels vyko tik du kartus ir tipo gavo 5* įvertinimus, už abu (Unbreakable'05 ir Turning Point'09) match'us. Bet kiek man teko praeit tarp TNA PPV card'us, nuo 2006 metų, čia NMO, TNA PPV temoje, tai Aj Styles vs Joe vs Daniels vyko tikrai ne du ir ne tris kartus, bet iš visų vykusių match'ų, tik match per Unbreakable'05 ir Turning Point'09 yra gavęs 5* įvertinimą. Tai čia Styles vs Joe vs Daniels III match būtų skaičiuojamas, jeigu surinktų 5* įvertinimą? Nes kai buvo match jų reklamuojamas per TP'09 tai skelbė, kad čia jų 2nd match, after 4 years break. Bet gi po Unbreakable'05 jie turėjo dar match'ų, bet jie nesurinkdavo 5* įvertinimų. Tai kaip čia yra? Gal kas apšviestų? Jeigu kam reikia tiksliau, tai Joe vs Daniels vs Styles vyko dar per:

Against All Odds 2006 - match gavo ****1/4 įvertinimą
Destination X 2006 - match gavo ***3/4 įvertinimą

Va, iš viso keturis kartus.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-06-26, 21:58

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Arba liaudis nemoka skaičiuoti, arba liaudis, kaip aš ,prisimena tik du mačus viena iš Unbreakalble ir kita iš TP 09. Kitokio paaiškinimo kaip ir nesugalvoju :rolleyes:

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąPrimusas, 2011-06-26, 23:18, pasakė:

Arba liaudis nemoka skaičiuoti, arba liaudis, kaip aš ,prisimena tik du mačus viena iš Unbreakalble ir kita iš TP 09. Kitokio paaiškinimo kaip ir nesugalvoju :shifty:

Nemoka skaičiuot... :rolleyes:

`MalioK`

• Administratoriai
34
Kadangi cia buvo minimi irrelevant ivertinimai (net atsirado antras ***** ju matchas), nusprendziau surasyti visu keturiu ju TNA pay-per-view susitikimu ivertinimus pagal Dave Meltzer:
  • Unbreakable 2005 *****
  • Agains All Odds 2006 ****1/4
  • Destination X 2006 ***1/2
  • Turning Point 2009 ****1/2
Deja, ta antra penkiu zvaigzduciu ivertinima galejote rasti ir musu forume (CIA), nes to metu pasinaudojau kazkokio Chris Lansdell ivertinimais tik todel, kad neturejau priejimo prie Wrestling Observer ivertinimu. Dabar paredagavau, kad nieko neklaidintu.
Prie siu keturiu "zinomu" trijules matchu, galiam prideti dar viena 1PW susitikima ir UWF/TNA Hardcore War 2006 matcha, bet ju ivertinimu is Dave internete nera. Gal buvo daugiau bet as pamenu tik si seseta.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2011-06-28, 00:07, pasakė:

Kadangi cia buvo minimi irrelevant ivertinimai (net atsirado antras ***** ju matchas), nusprendziau surasyti visu keturiu ju TNA pay-per-view susitikimu ivertinimus pagal Dave Meltzer:
  • Unbreakable 2005 *****
  • Agains All Odds 2006 ****1/4
  • Destination X 2006 ***1/2
  • Turning Point 2009 ****1/2
Deja, ta antra penkiu zvaigzduciu ivertinima galejote rasti ir musu forume (CIA), nes to metu pasinaudojau kazkokio Chris Lansdell ivertinimais tik todel, kad neturejau priejimo prie Wrestling Observer ivertinimu. Dabar paredagavau, kad nieko neklaidintu.
Prie siu keturiu "zinomu" trijules matchu, galiam prideti dar viena 1PW susitikima ir UWF/TNA Hardcore War 2006 matcha, bet ju ivertinimu is Dave internete nera. Gal buvo daugiau bet as pamenu tik si seseta.

Tai vat mane ir suklaidino šis įvertinimas, nes "jis atsirado", kai aš pamačiau tokį įvertinimą Turning Point temoje. Bet šiaip, nors šis match ir gavo ****1/2, vis tiek, pagal taip kaip jis man patiko, aš rašyčiau jam nors ir šešias žvaigždutes, nes jis man labai patiko, ir man tai buvo pats geriausias wrestling match'as ever :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Aš irgi panašiai jaučiuosi, jų TP 09 match'as man irgi 5 stars. Blogiausiu atveju 4.9999999999999 stars. :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0