Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-06-09, 20:20
-2011.05.30.Sia diena buvo sudauzyta Seskiaus Pyzdeskiaus legenda.Antra karta savo karjeroje as iveikiau veikianti ir nenugaleta pasaulio cempiona.Pirma karta tai buvo NME laikais kai nugalejau Bottom.Dabar tai padariau su Seskium.Skirtumas tik toks,kad tada mano pergale visiems buvo netiketa,o dabar visi zinojo,kad kai tik as gausiu proga Seskiaus pergalingos dienos baigsis.As katik iveikiau nenugaleta pasaulio cempiona,esu FUSION Iron-cempionas ir jei ne Seskius buciau laimejes ir Hotspur’s Cup’a.Ka tai reiskia?Tai reiskia,kad as tureciau buti naujas kandidatas i maca del FUSION WD titulo.Zmones manes klausia-kodel tu vis dar ne pasaulio cempionas?Todel,kad as dar nei karto del jo nekovojau.Kada as gausiu savaji sansa?Nezinau,bet tikiuosi,kad labai greitai,nes niekas neabejoja,kad as esu to vertas.Kaip ten bebutu,tai ne mano sprendimas ir as kantriai lauksiu.Artejanti sekmadieni as ginsiu savo FUSION Iron-Man cempiono titula ir tai yra mano artimiausias musis.Sick Extreme-praeita karta tu mane nugalejai ir uzsitarnavai si match’a.Be abejo visi zino,kad jei ne Seskiaus smugis is pasalu as buciau kovojes pilna jega,taciau as nesiteisinu ir pripazistu savo pralaimejima.Zinok tik viena-si karta as esu visiskai sveikas ir nors tave gerbiu ir pripazistu,taciau jei noresi atimti is manes titula tau teks padaryti daugiau nei esi padares per visa savo karjera.Kad laimeciau si titula as turejau laimeti 6-man xscape match’a kuris yra tituluojamas geriausiu visu laiku FUSION match’u,todel tikekis sunkios ir ziaurios kovos.Kiekvienas zmogus nesvarbu ka jis veiktu gyvenime turi savo svajone.Vieni nori buti daktarais,kiti sportininkais,dar kiti karininkais,policininkais,verslininkais ir tt.Bet toli grazu ne kiekvienas ispildo savo svajone,nes daugelis paprasciausiai neturi uzispyrimo arba sugebejimu tam.Tik nedidele dalis zmoniu sugeba tapti tuom kuo jie nori.Is tos nedideles dalies kurie ispildo savo svajone ir tampa tuo kuo jie norejo kiekvienas turi tiksla toje savo veikloje.Ir velgi tik labai maza dalis pasieka tuos savo tikslus ir buna pripazistami ir ivertinami.Ir tik tie,kurie savo svajoniu veikloje uzsibrezia bei pasiekia pacius auksciausius tikslus gali save vadinti nugaletojais ir cempionais.Kiekvienas kuris izengia i si ringa sako:as esu cia tam,kad laimeciau,tam,kad buciau cempionu,tam,kad nugaleciau ta ir ana.Taciau kiek is ju ateina ir pasako:As esu geriausias,as laimesiu,as busiu cempionu ir man nusisikt i tavo pasiekimus,nes as dirbu po 5 valandas kasdien sporto saleje ne tam,kad pralaimeciau!Butent taip kalba cempionai ir nugaletojai.Jie neabejoja savimi,jie zino,kad jie yra geriausi ir tai yra vadinama nugaletojo mentalitetu.Deja Sick Extreme tu toks neesi.Tokie kaip tu ateina ir sako,kad gerbia savo varzova,bet istikruju jie taip sako ne todel,kad parodytu pagarba,o todel,nes bijo,kad pakrypus kovai ne ta linkme jam nereiketu atsiimti uz savo blogus zodzius.Nugaletojai be reikalo vienais ar kitais zodziais nesisvaido.Jei jie istikruju gerbia savo varzova jie taip ir pasako,o jei jie mano,kad jo varzovas yra sudo gabalas jie taip pat tai pasako tiesiai jam i akis.Butent tai as Seskiau ir pasakiau.Sick Extreme-tu man to nepasakytum.Tu bijai manes ir giliai sirdyje tu tai zinai.As tai jauciau ir per Hotspur’s Cup pusfinali.Tu bijojai mane suzeisti,tu lyg saugojai mne,matei,kad po Seskiaus smugio as nebuvau sveikas.Tu tiesiog bandei mane kuo graziau nupininti,kad as netycia nesupykciau ir ant taves veliau neissilieciau.Tu negaletum buti sadistiskas,tu negaletum buti ziaurus.Jeigu tu zengi i sita ringa ir kazko bijai,reiskia cia tau ne vieta.Reiskia tai nera tavo svajone ir tai nera tavo tikslas.Siame ringe tu privalai kontroliuoti savo jega,savo prota,savo pykti ir savo emocijas.O svarbiausia tu turi kontroliuoti savo varzova.Jei tau nepavyks bent vieno dalyko sukontroliuoti sis verslas tave sues gyva.Sick Extreme-tu esi geras wrestleris,bet tu nesi tas kuris galetu kontroliuoti mane.Tu perdaug gerbi mane,kad galetum smogti lemiama smugi po kurio as nebeatsikelciau.Tu bijai,kad as tave paguldysiu taip,kaip Seskiu vos per kelias minutes,todel tu busi per daug atsargus ir per daug paprastas.O tam,kad mane iveiktum tu negali buti paprastas ir atsargus.Tu privalai nebijoti rizikuoti,tu privalai nebijoti buti pazemintam,tu privalai nebijoti kesti skausmo ir kartu suteikti toki pat skausma man.Deja Sick Extreme as netikiu,kad tu esi pajegus tam.Dziaugiuosi,kad galesiu kovoti su tavim,nes tu esi vertas sio titleshot’o,bet deja tu neesi mano didziausias tikslas.Pergale pries tave man bus tik eilinis laiptelis didziausiojo tikslo link ir pergales bei triumfo match’e del WD cempiono titulo.Atsisveikinu su tavim iki sekmadienio ir linkiu sekmes,nes jos tau tikrai prireiks.
Hartnett numeta mikrofona ir skambant Mettalicai,bei plojant ziurovams jis palieka arena.
2011-06-09, 20:54
-Oij, tai buvo didelė pertrauka, ilga, ilga pertrauka, kaip atsimenate paskutiniame show kuriame aš dalyvavau mano keliai susikirto su Mark Smile, po atkaklios kovos, aš pralaimėjau, bet įstorija yra įstorija ir kaip gyvūnai dažnai pamiršta savo palikuonius taip aš galiu pamiršti pralaimėjimus ir žiūrėti į tolimesnes kovas. O kas manęs laukia? Čempionas. Vienas iš tų kurie šiame Fusion run'e daro didelę žalą visiem - David Hartnett, pats jį įveikiau ,bet tiesa sakant nesijaučiu per daug gerai kadangi tai įvyko su šiokia tokia pagalba, tačiau pergalė lieka pergale ir aš jos tikrai nežadu atsisakyti, ir kita kova dėl titulo bus lygiai tokia pati, man nerūpi ar aš tave turėsiu nugalėti pats ar su kieno nors pagalba, man reikia pergalės. Aš daug galvojau ir pagalvojau apie visų pamirštą Kyo, šis nepasirodė praeitame show, jis pripažinkime sugniuždytas, nors visada, dažniausiai kovojo garbingai, jis nesugebėjo laimėti kovos, buvo arti to, kodėl aš kalbu apie tai, nes jei pralaimėsiu būtent toks likimas gali laukti manęs, visų pamirštas, nemylimas ir galų galiausiai nežinomas. Dabar apie tave Davida'ai, aš tavęs bijau? Aš tavęs negerbiu? Įdomu, įdomu, įdomu *Sick Extreme nusišypso* ar taip pat manei kai aš ant taves užšokau visu svoriu atlikau Whisper in the Wind ,o vėliau nupininau? Cha tu nieko nemanėi ,nes po šio veiksmo niekas absoliučiai nieko nemano, gave šį veiksmą visi sugeba nebent sapnuoti pergales ,bet tikrai ne jas patirti realybėje. Įdomu. Pala, o gal ir ne, man tiesa sakant nerūpi ką tu apie mane manai, jei aš jaučiu bent dalele kaltės dėl to ,kad tau norėsiu užvošti, tada niekaip neiškovsiu Iron-man titulo, nebūsiu tas iron-man, o David'ai tu turėsi puikia proga įrodyti ,kad esi geležinis žmogus ir ne tik kūnų kurie priims mano smūgius, bet ir protu, protu kuris turės įrodyti ,kad gali sužinoti mano sekantį veiksmą man dar jo neatlikus, gal tau pavyks? Aš neesu tavo didžiausias tikslas, bet turiu tave nudžiuginti tu taip pat, šis titulas? Hmm, tai jau visai kita kalba, šis titulas yra laukiamas bičiulis mano vakarėlyje, kurį aš priimsiu su deramų alaus kiekiu, nenoriu būt įžulus David'ai, bet aš jam žadu iškelt sutikimo vakarėlį, ar tu iškelsi savo titului atsisveikinimo vakarėlį? Susitiksime sekmadienį. *Fanai šiek tiek nustebę ir įvairiomis reakcijomis palydėtas Sick Extreme palieka areną*
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-06-09, 20:54
Citata
nMo - Where peace happens. :D
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0