Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-05-29, 12:47
Tai kaip jau supratote, FUSION yra rimtoje kovoje dėl išlikimo. Situacija tokia: aš, booker'is, pavargau nuo e-fed'o (atsibodo, išsisėmiau, šou rašyt tapo kančia, negaliu savęs book'int rimtai, vasara). Taigi, aš nutariau pasitraukti iš booker'io/writer'io pareigų. Jei juo nenorės būti Kzkas, tada tai yra pasiūlymas ir galimybė jums. Visi norintys perimti e-fed'o vadžias į savo rankas (aišku, jei tokių atsiras ) rašykit čia arba man į PM (nėra skirtumo). Tai tiek.
P.s. jei tarp norinčių nerasiu patikimo žmogaus (arba tokio, kuriam noriu perleisti FUSION (šioks toks "prestižas" jau yra )), tai tada jo ir neatiduosiu. Tiesa, neradus pakaitos e-fed'as užsidarytų.
Bandysiu "datraukti" iki "Fame Infection" iPPV, bet negarantuoju, kad pavyks.
Nepykit, dėkui už dėmesį ir ačiū visiems prisidėjusiams,
Peace out!
2011-06-06, 08:04
Let's do this f*ckin' thing!
Fame Infection norisi parašyti iki kito sekmad. Kalbas rašom iki ketvirtadienio 21.00.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-06-06, 08:08
2011-06-06, 18:48
2011-06-07, 19:39
2011-06-07, 20:19
2011-06-07, 20:50
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0