Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Egzai 2k11

Temoje atsakymų: 44

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Iškart pasisakau, kad neradau egzų temos nei peržiūrint subforum'ą, nei paieškoj. Taigi, kaip abiturientam sekas su egzaminais? Kaip vakar anglų praėjo? Yra šiokie tokie atsakymai čia:
http://www.studijos.lt/busimiems_studentam...nglu-kalba-2011
(4 post'as nuo viršaus)

Galit preliminariai pasiskaičiuot, kaip sekės ;) Man pačiam iškart jau po egzo aišku buvo, kad reading'e susimoviau. Ir akurat, tik 17/25... O bendrai, tai apie 72 iš 90 taškų. Čia neįeinant writing'ui. Nežinau ką galvot apie tą skaičių. Reiktų pasidomėt su draugais pirma, nes dabar neaišku čia gerai ar blogai.
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Faktas, kad jau tarp kietūnų būsi su tiek taškų visgi. Įdomu, kiek taškų bus išlaikymo riba.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Shit, pamiršau kad Use of english dalies taškus reikia pusiau dalint dar. Tai tada galutinis mano gaunas 57/70. :|
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Na ten nėra toks šaltinis, kuriuo būtų galima 100 % pasitikėt, tai nepergyvenk labai ;). Dabar nepamenu kur, bet ten įtartinų atsakymų parašytų yra, manau, kad su klaidom dar ten.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąDing3s, 2011-05-23, 10:57, pasakė:

Na ten nėra toks šaltinis, kuriuo būtų galima 100 % pasitikėt, tai nepergyvenk labai ;). Dabar nepamenu kur, bet ten įtartinų atsakymų parašytų yra, manau, kad su klaidom dar ten.
Tai tas aišku. Ką pamenu, tai transformacijose ten turi būti unsociable, o ne taip, kaip jis parašęs. Nėra tikslus apskaičiavimas, bet manau parodo +-3 būsimų balų intervalą. Kaip tau beje Ding3s?
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Laikysiu - Lietuvių mokyklinį, Matematikos valstybinį ir Geo mokyklinį, nes kitokio nėra. Šiaip mastau ar nedurnai pasielgiau, kad paėmiau matematika, nors vos 4 vidurkį iškapstau..? Dauguma profesijų renkantis atsižvelgiama į matematika dėl to taip pasirinkau. Jeigu išlaikysiu bus pasaka, jei ne tai nekas.. nors ir perlaikyt bus galima. Dėl Lietuvių tai tikslas maždaug 5-6 gaut pažymį, o dėl Geo irgi manau biškiuką durnai pasielgiau.. iš pradžių maščiau, kad eis kažkokia profesija iš geo pasirinkt, bet nežinojau, kad toks siauras pasirinkimas sričių.. Turizmas, mokytojavimas, poligrafija ir daugiau nieko neradau padoraus, taigi čia irgi nekaip išėjo man. O patys žinot kur stosit? Nes pvz aš tik apsisprendžiau į kur noriu ir kokiam mieste, bet dėl profesijos klaustukas didelis. ;)

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Powi, jei A lygiu keturis turi, tai išlaikysi. Jei B, tada kaži... Man artėja lietuvių ir po to matematikos. Žadu į ekonomiką stot ;)
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-05-23, 16:24, pasakė:

Powi, jei A lygiu keturis turi, tai išlaikysi. Jei B, tada kaži... Man artėja lietuvių ir po to matematikos. Žadu į ekonomiką stot ;)

B.. Bet asilas esu, kad nesistengiu, nes realiai tai bent galėjau minimaliai pastangų įdėt ir nereiktų dabar čia laužyt galvos, kad ir žiauriai nelimpa man šita pamoka vistiek galėjau išmokt..o šiaip ir lievas sprendimas buvo egzą laikyt, bet ką padarysi. Realiai mąstant tai duoda nemažai uždavinių iš viso kurso per egzą, tai nebūtinai reikia viena temą iškalt, todėl jaučiu, kad galiu 4 iš bendro išsilavinimo iškalt, ne staip ir nutiko per bandomaji, kad išlaikiau. Dar galiu pasakyt, kad daug kas priklausys nuo "aklų" spėjimų, kiatip sakant prireiks sėkmės. ;)

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-05-23, 11:39, pasakė:

Tai tas aišku. Ką pamenu, tai transformacijose ten turi būti unsociable, o ne taip, kaip jis parašęs. Nėra tikslus apskaičiavimas, bet manau parodo +-3 būsimų balų intervalą. Kaip tau beje Ding3s?

Tikiuos maždaug 80-90 taškų surinkt, nes atrodo, kad gerai parašiau, kiek lyginau su tuo daugmaž gerai ir buvo. Na žodžiu tikiuos gerų rezultatų ;).

Labai bijau informatikos egzamino, nors tikslas tėra jį išlaikyt, kai galėjau nėjau papildomai mokytis, nes tikėjau, kad mokytojas moky ko reik, klydau ir dabar dedu į kelnes ;). Ir šiaip likę 3 egzaminai savaitės begy įvyks visi. Lietuvių, informatika, matematika :/.

O kokius dar egzaminus laikot jūs?

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2011-05-23, 18:57

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Dinges, o tu informe šiaip iš oro pasiėmej taip kaip aš Geo gal? ;)

Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Ne iš oro, buvo planų studijuot kažką su informatiką, bet po to kaip ir persigalvojau, nors ir tikėjau mokytoju naiviai ;).
Beje, tikrai iš oro irgi buvau sugalvojęs 5 egzą pasiimt geografiją, bet nutariau kad nereik, naudos jokios iš jos be istorijos man pasirodė ;).

seimas2

NVW Wrestler

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąBottom, 2011-05-23, 16:24, pasakė:

Ekonomika VU? 95% matkės, 90 anglų, 90 lietuvių?

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12

Rodyti pranešimąseimas2, 2011-05-24, 19:14, pasakė:

Ekonomika VU? 95% matkės, 90 anglų, 90 lietuvių?
ŠU :)
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Tik dabar pamaciau sita tema. Sekmes visiem, nMo nariam su likusiais egzais (kaip suprantu anglu jau buvo). Kazkaip labai uzuojauta jum jauciu tai ir rasau, nes siandien paime toks nostalgijos su dziaugsmu misinys, kad daugiau niekad tokio dalyko nebus. Pamenu praetais metais lietuviu buvo pirmas rezultatas, o tada lygiai po savaites matke ir istorija. Tai man lietuviu rezultatas visa ta savaite sugadino :D Isvis kazkaip juokinga tuos egzus prisimint, nes pasizejus is prespektyvos tai veltui tiek nervinaus.
Vnz, nesinervinkint chebra :) Ir dar praktinis patarimas- diena pries egza maximum mokykites iki 18tos-19tos valandos, nes veliau tai jau tik nervu gadinimas.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Na, kaip egzaminai sekas?
Pats po anglų dar laikiau du tai lietuvių žinoma, ir nesenai iš informatikos grįžau. Lietuvių manau neblogai sekės, o informatika irgi gerai pagal galimybes :D.
Teliko matematika, pats svarbiausias egzas.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Lietuvių mokytoja juodraščius pažiūrėjo, tai sakė suvokimą gerai gan parašiau(~18/26), o interpretacija neįspūdinga, bet pakenčiama. Tai tikiuos ~60% :D Šiandien jau grįžau prie matiekos, nes jau laikas kaip ir. Šiaip iš paskutinio savo egzo tikiuos ir noriu neblogai gaut, bent 70%, bet 80% būtų more like it.
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tai anglu rezultatu dar nera, Bottom? Mums anglu mokytoja univere sake, kad anglu egzas kasmet vis sunkes ir sunkes, nes mokiniu anglu kalbos ziniu lygis kyla del interneto :D
Powi, pernai tai reikejo bent 2 valstybinius islaikyt, kad i aukstaja istot. Siemet jau kitaip?
Ding3s, kaip informatika, valstybini laikei? (pernai berods mokyklinio ir nebuvo anyways) Ar programas sugebejai parasyt? As pernai teorijos beveik nesimokiau informos egzui, nes nemaciau prasmes kalti mintinai Word'o ar Excel'io lenteliu, visvien visko neatsiminsiu. Programas abi, atrode parasiau puikiai, bet tik 78 gavau, kai tikejausi 90+ :/ Atsimenu taip sunervino, gerai buvau pasiruoses praktinei daliai, o cia jiems kazkas nepatiko ir numazino bala...
Siaip siulau per daug nesijaudint, jei gausit maziau ir istosit siek tiek ne ten kur norejot - bus lengviau jum univere mokytis. Jei dabar sunkiai prisiverciat, tai istoje i aukstaji bus liudna. As net 12 klasej beveik nesimokiau, tik matieka gal po 4h i savaite ir viskas, tai atejes i univera soku is dziaugsmo jei 5 gaunu :D O kai pakalbi su buvusiais klasiokais, tai istoje i visokias kolegijas jie maziau mokosi nei mokykloj...

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Į univerą įstot reikia 3 valstybinių,jei profesija ne meninė, dėl kolegijų nesu tikras, bet lygtai nuo kolegijos priklauso.
Valstybinį informatikos laikiau, kadangi anksčiau failinau ir patikėjau grybu mokytoju, tai programint deja taip ir neišmokau, bet iš testinės dalies max balo maždaug tikiuos, tai tikslas 50proc gaut, kad atestatas su pagyrimu ar pan pareitų :D. Mokyklinio nėra ir dabar.

Šį pranešimą redagavo Ding3s: 2011-06-05, 09:04

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Lix, tu į nemokamą įstojai?

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Lix, nėra dar anglų rezultatų. Sakė, kad jie atsiras ~3sav. iš po egzo, tai čia birželio pirmoj pusėj turėtų būt. Kaip ir nebe daug laukt :D

Dėl kolegijų, tai mano žiniomis dviejų egzų reikia joms.
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-06-05, 22:58, pasakė:

Lix, tu į nemokamą įstojai?

Taip. Konkursas buvo labai mazas, i nemokama istojo visi norintys :D Bet deja ten nera ko stot jei is matematikos valstybinio gavai maziau nei 90.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Na matematikai? Kaip ėjos? Man visai smagiai, tik ne į temą ta užduotis buvo su imtim. Kur a<4<c. Kažko neparišau ten :D Šiaip tikiuos neblogų rezultatų :D
Nuotrauka

Ding3s

Thank You Edge

• nMo nariai
0
Labai gerai, matkė tikiuos daug gauti, nes sekės gerai :D.
C 10 turėjo būt kaip ir ;D.

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ai nu tiek to, ten kiek pamenu 2 taškai tebuvo, tai nedidelė bėda :D Svarbu ~45 surinkt ir tada jau gerai sėdi.
Nuotrauka

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nu vyrai žinokit kažkodėl jaučiuosi gan užtikrintai, kad išlaikiau. Kažkaip gerai viskas ėjosi apart tų visų brėžinių, koordinačių ir pan.

Jo, ten aš tai pat 10 gavau :?

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0