Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Randy Savage

Temoje atsakymų: 4

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taigi, netekome dar vieno žmogaus.
Randy "The Macho Man" Savage.

Galima pasiguosti bent tuo, kad žmogus netapo vienu iš tų "žuvo perdozavęs" atvejų - jis žuvo avarijoje, naujienos itin šviežios, pasirodžiusios tik TMZ, kiti puslapiai po truputėlį pradeda irgi platinti šią žinią.

Kas liečia jo asmeninį gyvenimą, tai jis buvo neseniai vedęs ir atrodė, pasak pažįstančių jį, labai laimingas.

Atrodo, žuvo sustojus širdžiai, po to prarado mašinos kontrolę ir daužėsi į medį. Kartu važiavusi žmona rimtesnių sužalojimų išvengė.

p.s. Apgailestauju, neturiu laiko parašyti bent trumpą jo karjeros apžvalgą, gal tai padarys kas nors kitas?

TAIP PAT: prašyčiau išvengti žinučių kurių tekstas apsiriboja "RIP" ir "Užuojauta šeimai". Jei norite čia postinti, parašykite prisiminimus apie šį wrestlerį ir ką jis Jums reiškė. Ne vieta flame tipo komentarams.

Pridėtas failas(-ai)

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

Wow... isties nesitikejau. Galbut man tai rimciausia netektis PW pasaulyje nuo pat Chris Benoit siaubo.
Jei kas skaito mano postus, tai gali prisminti kaip as svaigiau su savo "A", "B", "C" pasiskirstimu su Hall of Fame kalibro zvaigzdemis. Dabar, as nesakau, kad Randy yra su Hoganu ir Flair paciame auksciausiame ligyje, bet jis iskart po jais su sio pasaulio Austinais ir Hartais. Zmogus visiska verslo legenda, pries kuri man nebutu gaila nusilenkti ir jei buciau gyvenime ji sutikes, tikriausiai mark-out'inciau kaip pamises zmogus ir mane surakintu bei ismestu raktus. Ir sakau tai, net nebudamas kazkoks jo gerbejas, arba zmogus, kuris seke detalei jo karjera. Tiesiog yra TIE wrestleriai, kurie turi tam tikra statusa ir tave musa saltas prakaitas, siurpuliukai ir drebejimas jei butum sutikes jos gatvejes ir buvai/esi ispruses IWC narys. Tai gali skambeti tarsi as perdedu - gal, nes nesitikejau dabar rasti jo varda sioje nemalonioje skiltyje - bet zmogus buvo 80uju metu icon. Jei Atittude Era turejo Steve kaip №1, o Rocky buvo №2, tai galite neabejoti, kad Savage buvo №2 Hulksteriui. Pamirskite Andre, Warrior ir panasiai. Pre-SCSA eroje didziausias WrestleMania buyrate buvo... koks? WrestleMania V su metu build'o tarp Hogano ir Savage, kai The Mega Powers (screw The Power Trip, Fortai) stovejo vienas pries kita. Tai buvo 767,000 pirkimu PPV. Prireike daugiau nei 10 metu, kad sumusti ta rekorda.
Randy buvo the total package. Jis buvo charizmatiskas ir daugiau nei zinojo ka dare ringe savo geriausiais ir geresniais metais. Jo WrestleMania III matchas su Steamboat yra verslo klasika ir liks amziams.
Dabar nenoriu pasirodyti tarsi as cia studijavau Randy WWF karjera, nes manau pastebejote, kad cia paminejau jo giliausius pedsakus Fed'e, kurios manau zino dauguma. Taip, turiu prisipazinti, kad apie jo slovingus WWF metus suzinojau tik giliai i savo teen metus, kai gavau priejima prie interneto. Iki interneto as net nezinojau, kad yra PW pasaulis uz WCW ribu. Taigi ir su Randy as susipazinau kaip su "Macho Man" daugiau nei "Randy Savage". Kai ji supo Medusa, Miss Madness ir, aisku, Gorgeous George (laimei to metu dar nezinojau ka daryti su reikalu tarp mano koju, nes sutrinciau visa savo aparata ant tos nuostabiosios Randy merginos is 90uju). Zmogus turejo ta "zvaigzdes" aura ir tikrai imponavo man vaikysteje - jo kunas vos ne sprogdavo nuo raumenu, jis buvo apsuptas moteru, visiskai pamises ir atrode paprasciausiai cool - ko man daugiau reikejo is personazo, kai manyje pradejo pasirodyti pirmi harmonu pedsakai ir as kartu su WCW zengiau i savo teen metus?
Darant zingsni i sali, man labai gaila jo asmeniniame gyvenime. Tie kas dirbo su jo pasakojo, kaip jis kraustesi is proto del Miss Elizabeth, kaip negalejo ir nenorejo paleisti jos is akiu, kaip pavydulys susukdavo jam galva, kai kazkas net paziuredavo i Liz ne taip. Visas ju issiskirimas ir jos mirtis buvo stiprus smugis jam ir as isties dziaugiausi uz ji kai 2010 metais jis, bent jau kaip man atrodo, rado ramybe (CIA).
As tikios jis ras savo kelia i WWE Hall of Fame, nes jis labiau nei yra vertas ten buti (ka nepasakisi apie >50% ten esanciu). Man idomu ar po jo mirties mes pagaliau suzinosime jo ir Vince konflikto priezasti ir ar tikrai tai buvo santikiai su jaunaja Steph.
As noriu nuosirdziai padekoti jam uz jo isskirtini palikima siam versliu. Jis yra vienas is tos saujos zmoniu, kurie ikvepia jaunus vaikinus zengti i si pamisusi PW pasauli.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kaip tik pagalvojau iki MK posto, kad tikrasis total package buvo butent Randy Savage. Tokiu package'u verslas turejo tikrai nedaug. As irgi susipazinau su jo darbu kaip ir MK - slovinguosius metus ziurejau retrospektyvoje, o ne tiesiogiai.
Manau turime aisku kandidata kitiems metams i Hall of Fame.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14