Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-04-24, 18:11
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2011-05-05, 17:23
-Pastaruoju metu FUSION išgyveno ne patį geriausią savo laikotarpį. Mes turėjome grupelę bukagalvių, kurie galvojo, kad galės dominuoti ir valdyti visą FUSION savo naudai. Toliau turėjome korumpuotą kompanijos vadovą kuris bandė iškelti savo smogikus į viršų ir suteikdavo jiems įvairiausių privilegijų. Ir galiausiai, turėjome… kche kchem! Turime – savo nuostabųjį World Domination čempioną, kuris, tikriausiai, yra visų kovotojų idealas, neskaitant, kad jis tikriausiai gyvas vien dėl vaistų, išpampęs nuo steroidų ir ginklais naudojasi dažniau negu kumščiais. Toks vaizdas tikrai gali į depresiją varyt, jau net ne vienas garsus vardas paliko kompaniją. Tačiau… TAČIAU permainų vėjai pasiekė FUSION! Ir jie pučia kaip niekad stipriai! Iš Yakuzos pilies liko tik griuvėsiai ir žala per didelė, kad pilis būtų atstatyta! Išprotėjęs japonas buvo priverstas palikti šią kompaniją! Teisingai! Daugiau jokių keistų ir neobjektyvių sprendimų! Begalinė niūri naktis, atrodo, pagaliau pasitrauks! Horizonte jau matomas saulėtekis! Bet… bet… bet. Liko vienas žmogus, o gal aš turėčiau sakyti monstras, kuris užstoja saulę ir visais įmanomais būdais bando išsaugoti naktį… Taip, gerbiamieji, jūs žinote apie ką aš kalbu! Tas žmogus – Šeškius Pyzdeškius! Nemirtingas! Nenugalimas! Tikrasis tamsos valdovas! Dėl to jis ir įveikė LOD’ą nors ir turėjo nepalankias sąlygas. Tačiau mano misija “Išgelbėti FUSION” prasidėjo ir taikiklis yra nukreiptas būtent į šį demoną – Pyzdeškių. Tik šį kartą, Šeškiau, tai bus šoviniai kurių tu dar nesi ragavęs, priešnuodis, kurio tavo nuodai neatlaikys. Tai bus dar tau nematytas didvyris, kuris išves FUSION į dienos šviesą – MARK SMILE! Amžina tamsa prieš neapsakomą šviesą – tame mače ir bus nuspręstas FUSION likimas!
-Aš paminėjau tamsą? Taip. Prieš didįjį mūšį man dar reiks pereiti taip pat tamsų mišką – Lord Of Darkness karalystę ir galiausiai susidurti su dar vienu tiesos ieškotoju. Pone Lord Of Darkness (Smile arogantiškai nusišypso), TU ESI ANTRARŪŠIS! NETIKRAS! Teisingai girdėjai mane! Dediesi tamsos valdovu? Bet ta tamsa tavyje yra netikira! Išgalvota! Ką aš tavyje matau, tai tik išsigandusį žmogų, bėgantį į tamsų mišką ir ten bandantį pasislėpti nuo savo kompleksų. Tu žinai, kad jie tave vejasi. Ir bandai išnaudot tamsą savo naudai. Tačiau tu jos nesugebi valdyti, tu tik joje bandai pasislėpti. Išsigandęs tūnai ir paranojiškai žvalgaisi aplink, nežinodamas iš kurios pusės gali būti užpultas. Tu nevaldai, tu tik bandai prisiderint. Tamsos valdovo vardas tik tam, kad tavo išdidumas tau neleidžia pripažint, kad tu ir esi tas – pasiklydęs tamsoje. Toks žmogus tu ištikrųjų esi. Dėl to ir pralaimėjai prieš Pyzdeškių. Tiesą sakant, jau iškart buvo aišku, kad prieš jį neturi jokių šansų. Palyginus su Pyzdeškium tu esi tik smulki žuvelė. Tiesa paaiškėjo! Tai ne Šeškius bando desperatiškais veiksmais išlaikyti titulą tamsoje. Ne! Jis savo pozicijoje laikosi tvirtai. Kas desperatiškai elgiasi tai jo priešininkai, kurie mače su juo tiesiog bando išgyventi!
-Pyzdeškiui reikia kažko kito, kažko naujo, kažko nepatirto. Jam reikia tikro įššūkio! Varžovo, kuris jį suprastų! Kovos, kuri gali privesti prie vienas kito sunaikinimo. Ir aš tai kovai esu pasiruošęs! Nebijau nugrimzti į bedugnę. Arba Šeškius ištirps šviesoje, arba aš amžiams užgesiu! The Hotspur’s Cup – Mark Smile taps pretendentu į Pyzdeškiaus turtą – amžinąją tamsą, kuri gali būti apšviesta! Nes Mark Smile, ponios ir ponai, ir yra tas įššūkis kurio šis demonas laukė! Ir per The Hotspur’s Cup tai bus galutinai patvirtinta!
-Šeškiau, tau tikriausiai atsibodo kovoti su visais tais garsiais vardais, kurie ir yra tik vardai. Kitą sykį tu sutiksi nepažįstamąjį, su kuriuo kovodamas patirsi jau seniai ragautą adrenalino skonį. Tu tik pakentėk. Didysis mūšis artėja!
Smiley numeta mikrofoną ir, aidint velniškai garsiam žiūrovų palaikymui, palieka areną suskambus jo teminei muzikai.
Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-05-05, 17:29
2011-05-05, 19:21
garsiai palaiko ir jam ilipus i ringa dar gera minute nenustoja jam ploti ir palaikyti,kol galiausiai The Winner prideda
pirsta prie lupu ir papraso ziurovu tylos:
-Visu pirma labai aciu uz si palaikyma kuri gaunu is jusu kiekviena karta izenges i si ringa (is ziurovus puses vel dideles
ovacijos ir chantai Lets go David).As labai,tai vertinu.Per praeita show as gavau dar viena labai svarbu palaikyma
kurio per visa savo pro-wrestlingo karjera dar neesu gaves.Per The Hotspurs Cup Qualifications,Velyku diena arenoje mano pasirodyma stebejo mano tevai.Po to kai as laimejau savaji Battle Royal ir patekau i kita etapa mano tevas priejo prie manes ir pasake:-Mes tavimi labai didziuojames,ispildyk savo svajone iki galo ir buk paciu geriausiu.Tokius zodzius man isgirsti buvo labai svarbu.Nera nieko geresnio kai tevai tavimi didziuojasi ir didziuojasi tuo ka tu darai ir kiek gerai tu tai
darai.Tai atstoja visus pinigus ir visa populiaruma kuri tu uzdirbi budamas pro-wrestlingo zvaigzde.Gaila ,kad siandien
tokios vertybes yra jau pamirstos,ir siandieniniams pro-wrestleriams svarbiausias dalykas yra pinigai ir viskas ka uz juos
galima nusipirkti.As zinau ka reiskia tureti viska,ir taip pat zinau,kad tai nepadarytu manes laimingo jei as netureciau sito
ringo kuriame dabar stoviu (is publikos milziniskos ovacijos).The Hotspurs Cup-liko tik du zingsniai iki sios pergales ir
dar vieno titulo.Bet svarbiausia netgi ne tai,kad as laimesiu nauja titula ir pirmaji Hotspurs Cupa per FUSION
istorija.Svarbiau yra tai,kad nugaletojui skirtas prizas yra neikainojamas-tai sansas i FUSION WD cempiono titula.I
titula,kurio savininkas yra Seskius Pyzdeskius.Legenda kuri vis dar yra nenugalima.Kaip visi jo nemegtu ir kaip ji bevadintu
jis vis sugeba islaikyti titula ant savo peciu kaskart izenges cia.Tai yra tikras nugaletojo mentalitetas.Seskius
Pyzdeskius-tai zmogus kuris yra savo kartos pro-wrestlingo veidas.Jis yra tos eros isikunijimas ir vienintelis,kuris iki
siol yra virsuneje.Taciau yra vienas faktas.Seskiaus era jau baigesi.Nepaisant to,kad jis vis dar iveikia visus ir yra
cempionas,taip yra tik todel,kad jis dar nesusitiko su naujosios eros veidu-Davidu Hartnettu.Jus tik isivaizduokite koks
matchas tai butu.Senoji mokykla pries jaunaja mokykla.World Domination cempionas pries Iron-Man cempiona.Senas, visu nekenciamas kales vaikas pries jauna,tik pergales pripazistanti konkurenta.Svajoniu matchas kuriame 2 kartos susidurs akis i aki del prestiziskiausio titulo.Svajoniu matchas kuri as noriu padovanoti jums ir iki kurio man liko 2 zingsniai ir 3 varzovai.Mark Smile,Sick Extreme ir Lord of Darkness.Jie lygiai taip pat kaip ir as yra istroske kovos del FUSION World
Domination titulo.Taciau ju norams ir svajonems nebus lemta issipildyti.Tik ne si karta.Mark Smile-zmogus kuris tikrai
sugebejo mane suzaveti.Nuo visiskai zalio imtynininko kuri as pamaciau pirmuose FUSION renginiuose dabar jis isaugo iki
demesio verto varzovo,kuris sugebejo sau prasimusti kelia iki Hotspurs Cup pusfinalio.As zinau viena-jis tikrai turi sirdi
ir yra pasiruoses atiduoti ja ringe,taciau deja Markai tau nelemta laimeti sio turnyro.Nepaisant to,kad tu turi savyje ta
kovotojo instinkta tu neturi kito svarbaus instinkto.Zudiko instinkto.Tu negaletum taip stipriai subjauroti zmogaus ringe
arba visiskai ji suluosinti ir pasodinti i invalido vezimeli tam,kad pasiektum savo tiksla.Kai si sekmadieni tu negalesi
pribaigti savo varzovo ir tau teks perzengti visas zmogiskumo ribas ir pradeti tiesiog lauzyti savo varzova tam,kad jis
paprasciausiai nesugebetu atsikelti,tu to nepadarysi.Ir butent tai,kad tu neturi zudiko instinkto tave ir prazudys.Tu esi
perdaug zmogiskas ir del savo vidiniu abejoniu ,tavo emocijos tau neleis tapti sadistisku ir ziauriu.Taciau as zinau kita
varzova,kuris turi zudiko instinkta-Lord of Darkness.Jis yra bejausmis,saltakraujis ir neabejojantis ka reikia daryti kai
varzova reikia pribaigti.Butent toks kokio ir reikia tam,kad taptum geriausiu.LOD-tu esi gerbiamas,ir is manes tu taip pat
turi pagarba,taciau tai nekeicia fakto,kad as taves nemegstu.Taip tu turi zudiko instinkta,taip pat ir kovotojo,esi
talentingas ir pasiruoses,taciau tavo problema slypi kitur-tu paprasciausiai nesugebi uzbaigti to ka pradedi ir neivertini
savo varzovu.Tu esi perdaug egoistiskas ir pasiputes,megsti buti demesio centre ir manai,kad tau niekas negali prilygti.Tu
turejai savo sansa tapti FUSION WD cempionu,taciau tinkamai neivertinai aplinkybiu ir nesugebejai uzbaigti pradeto darbo.Tu nuvertinai Seskiu ir jis tave pergudravo kaip visiska asila.Tavo vaizduote ir fantazija yra begaline,taciau lygiai taip pat tavo pasiputimas ir aplinkybiu neivertinimas neturi ribu.Kai ateis toks momentas kai tu busi per zingsni nuo pergales ir
manysi,kad darbas jau padarytas,bei sugalvosi pasipuikuoti pries vis pasauli arba savo mergina tavo varzovas pasinaudos sia tavo silpnybe ir smogs is pasalu.Varzovu neivertinimas ir naivumas-stai tavo silpnybes ir dalykai kurie neleis tau laimeti.Be viso sito tu dar ir esi silpnas psichologiskai.Dar NME laikais tau uzteko vieno pralaimejimo,kad tu visiskai suskystum ir pasitrauktum.Jei ivykiai pasisuka ne tokia linkme kokia tu planavai tu is karto nebezinai ka daryti.Tu pasimeti,ieskai pagalbos uz ringo ribu arba is savo drauges.Tu neesi paruoses plano B ir butent todel tave labai lengva ismusti is ritmo.Tu esi tik savo vaizduotes pasaulyje gyvenantis,uzdaras ir dviguba kauke nesiojantis mirtingas zmogus.As zinau tavo stipriasias ir silpnasias vietas,zinau kaip tave pulti ir kaip pries tave gintis.Tu esi perdaug nuspejamas ir man puikiai pazistamas,todel jei mums bus lemta susidurti akis i aki as zinau,kad tu paprasciausiai neatlaikysi mano primesto tempo ir kai ateis tavo silpnumo akimirka as lauksiu ir pulsiu,bei sudauzysiu visas tavo fantazijas ir svajones ir tau teks grizti ten is kur atvaziavai,nes tu suprasi jog si vieta yra skirta ne tokiem kaip tu!Ir galiausiai Sick Extreme.Su tavim as turesiu reikalu jau pusfinalyje,ir esu tuom labai patenkintas.Kodel?Todel,kad man patinka kompetetingi varzovai,o tu jau ne karta irodei,kad toks esi.Irodei laimedamas Dynamic Duo cempiono titulus,bei sekmingai juos pora kartu apgindamas.Tu esi imtynininkas kuris stengiasi ziurovams duoti tai ko jie nori,atlieki efektingus ir ispudingus veiksmus,tavo matchai visada buna grazus,bet tai ir yra tavoji beda.Tu taip pat esi nuspejamas ir kas svarbiausia pamirsti,kad efektyvumas svarbiau uz efektinguma.Ringe stengdamasis buti efektingas tu stipriai rizikuoji ir kartu prarandi perdaug jegu.Kai ateis musu matchas ir tu noresi parodyti kazka grazaus turek omenyje,kad tu kovoji ne su tuo vyruku.As apmastau kiekviena smulkmena ir nesistengiu buti efektingas,as stengiuosi buti efektyvus.Pergale man yra svarbiau uz viska,todel as nedarysiu bereikalingu dalyku,darysiu tik tai ko reikia tam,kad laimeciau.Jei reikes perzengsiu ir visas zmogiskumo ribas,nes jei tu nenoresi pasiduoti ir pasitraukti as padarysiu taip,kad tu paprasciausiai negaletum pajudeti ir teisejui beliks tris kartus trenkti i ringo grindis.Visus jus tris vienija pora dalyku-jus esat stiprus ir verti pagarbos varzovai,taciau visi turit savo minusu ir silpnybiu,kurias as esu isstudijaves ir patikekit manim as pasinaudosiu jusu silpybemis ir kirsiu jums per skaudziausias vietas.As,skirtingai nuo jusu,silpnu vietu neturiu.Si sekmadieni as atvaziuosiu ne tam,kad gerai pasirodyciau,as atvaziuosiu tam,kad laimeciau!Istorija prisimena tik nugaletojus ir butent tokiu as vel busiu.Galbut kiekvieno is jusu sirdis ir protas jums sakys stokis,kovok iki galo,nepasiduok,taciau jusu kunas jums sakys viskas,daugiau nebegaliu.Si karta jums neuzteks vien nusiteikimo ir valios.Jusu protui nepavyks apgauti jusu kuno.Net jei po visu kanciu kurias esu jums paruoses jus visdar noresite kovoti,jus fiziskai paprasciausiai negalesite to padaryti.Nei vienas is jusu negali su manimi lygintis istvermes ir fizinio pasiruosimo atzvilgiu.Dabar as esu neitiketinoje formoje,mano treniruotes yra ziaurios ir sunkios ir si sekmadieni jus pasitiksite savo likima kuris jums nezada nieko gero,o man vien tik slove ir pergales.Patinka jum tai ar ne,bet si sekmadieni as busiu tas vienintelis ir paskutinis,kuris isliks ir stoves siame ringe kaip The Hotspurs Cup nugaletojas ir naujas kandidatas i FUSION World Domination cempiono titula!
Hartnett numeta mikrofona ir lydint didelemis ziurovu ovacijomis isdidziai palieka arena.
2011-05-06, 15:28
-Šeštadienis, mano butas, ir mano akys nukrypsta į televizija, žinome kad šiuo metu dažnai rodo apie wrestlinga, daug mūsų pamėgtų kanalų rodo apie wrestlinga ir aišku jo kovotojus. Taigi aš stebiu šias laidas, stebiu ir staiga suprantu, ne, tai aš supratau jau seniai ,bet aš dar karta pamatau ,kad man iki šlovės, pripažinimo kurio aš noriu dar toli, visur kalbama tik apie Šeškiu, Answer, Lod, Clue ir kitus ,bet ne apie mus, taip mes kartais pagiriami už puikų tag team su Kyo, kartais pagiriami kaip atstovėję gerą matča su favoritais ,bet pralaimėję, bet niekada, niekada mes nestatomi už tuos vaiduoklius, už tuos kurių ir reikia bijoti. Apie mus nekalba ištisa laida, nekalba apie mūsų klaidas, apie mūsų titutlus. Ir beabejo nekalba apie mano bandymus prasimušti ten kur aš noriu prasimušti. Kas kaltas? Laidų sudarinėtojai? Ne... Jau seniai supratau ,kad kaltas aš, jau seniai supratau ,kad užtenka būti vien tik geru jūsų palaikomu wrestleriu, ne, ne nesupraskit neteisingai aš myliu jus, myliu jūsų palaikyma, nekentima ,bet aš noriu tapti puikiu/fantastišku jūsų palaikomu wrestleriu, dabar aš esu pusfinalyje, man tai ne pirmas kartas, kai esu arti kažkokio titulo vienas, be komandos draugo, dėja dar nebuvo tokio karto ,kad aš pasiekčiau kažką daugiau nei tas "arti". Ir dabar aš net ne tikiuosi, o jum pažadu, tai bus mano akimirka, aš turiu, ne aš privalau laimėti, ir dar karta kartoju nesupraskit klaidingai, ne todėl ,kad aš noriu ,kad mano veidas puikuotusi ant žurnalu viršeliu ir televizijos laidose būtų rodoma mano spuoguota nugara, ne todėl ,kad aš noriu visos pasaulio šlovės, aš tiesiog noriu papasakoti savo anūkams, kad kažkada buvau ne vien geras wrestleris, buvau puikus wrestleris. Žinau ,kad tai ne paskutinis mano šansas, žinau kad jei neatsitiks kažkas labai blogo aš tesiu savo wrestlerio karjera dar 10 metu ,bet laikas bėga greitai, kaip ir senka mano jėgos, tad kam nukėlinėti laimėjimus į toluma jei aš galiu dabar? Taigi dar karta aš ne noriu, aš tiesiog privalau laimėti šį matča ir tada patį Šeškiu sutvarkyti nepadedamas Kyo. Žinau ,kad tiek Mark Smile, LoD ar Čempionas man bandys stutrugdyti, aš tiesa sakant jum nebandysiu trugdyti, aš stengsiuosi laimėti pats, lai po kiek metų aš turėsiu pasakot kažką savo vaikams, anūkams, o jei būsiu laimės kūdikis ir proanukiams. Kieno mano žodžiai neįtikino, nesvarbu, pasistenksiu ,kad įtikintu sekmadienį. Iki pasimatymo. *Sick Extreme pamirksi ir rimtu veidu palieka arena*
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-05-06, 15:31
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2011-05-06, 18:04
- Skausmas... Jausmas, susietas su tiek daug neigiamų akimirkų kiekvieno asmens gyvenime, su tiek fobijų, su tiek dvejonių ir delsimo. Aš pajaučiau jį, aš pajaučiau jį per praėjusį Battle Royal, kai sukriošusio senio čempiono laikomas armatūros strypas rėžėsi į mano kaukolę, aš jaučiau jį, kai kraujas tekėjo mano lūpomis ir mažais lašeliai krito ant ringo. Ir tą akimirką, tą akimirką aš supratau... KAD AŠ LAIMĖJAU.
Vaikinas išsišiepia iki ausų ir išpūtęs akis kiek maniakiškai nusikvatoja.
- AŠ LAIMĖJAU, mano mielieji, ir ne, aš nekalbu apie mačą. Na, bent jau ne vien apie jį. Tu silpnas, sulūžęs sutvėrime, manai, kad man kažką reiškia tokie niekingi žemiški jausmai kaip skausmas? Manai kūniška kančia sustabdys mane nuo to, kas buvo neišvengiama jau nuo tos dienos, kai pirmą kartą įžengiau į FUSION areną? Viskas ką tu pasiekei įrodei, kad paskutinis mūsų susidūrimas, vienas prieš vieną, tebuvo nevykęs atsitiktinumas ir tu tai žinai, tu tai puikiai žinai. Tu nenori daugiau lipti su manimi į vieną ringą, tu nenori, pažvelgęs į jo kampą išvysti chaosą, tamsą ir amžinąsias esybes, pasiruošusias kibti tau į atlapus ir padėti galutinį tašką tavo bevertėje egzistencijoje. Be abejo, kažkas iš žemesniųjų tokį elgesį galbūt nuspręs vadinti protu ar išminti, bet jie bus neteisūs, nes vienintelis dalykas, kurį aš regiu pažiūrėjęs tau į akis yra baimė ir baimė mano priešininkų akyse yra daugiau nei man reikia pergalei pasiekti. Aš ateinu pas tave... Aš ateinu pasiimti to, kas man priklauso. Daugiau jokių klaidų, jokių nuosmukių, šį kartą viskas bus kitaip, tikėk manimi, šį kartą viskas bus kitaip.
LOD kiek pavaikšto po ringą, pirštais perbraukia sutvarstytą vietą kažką galvodamas, tada šypteli.
- Dauguma iš jūsų, mano mielieji, galbūt stebisi, kodėl aš kalbu būtent apie savo sekantį mačą, o ne ateinančius, per kuriuos aš susitiksiu su tokiomis žvaigždėmis kaip David Hartnett, Sick Extreme ir Mark whatever.
Tamsos Valdovas garsiai nusikvatoja.
- Ne JIEMS mane sustabdyti. Tik ne dabar, ne šioje stadijoje, ne tada, kai kiekviena mano ląstelė kunkuliuoja pašėlusia chaotiška ugnimi. Dar niekada aš nesijaučiu toks stiprus, dar niekada nesijaučiau toks... nenugalimas. Dar niekada joks kitas tikslas, žinoma, išskyrus tarnavimą savo šventenybei ir amžinajai tamsai, nešvytėjo prieš mane taip aiškiai. Tas titulas bus mano, tas titulas bus mūsų, kas benutiktų ir ne dėl kažkokios šlovės ar turtų, ne dėl kažkokio keršto ar vaiskaus saviaukštos tvyksnio tai yra racionaliai geistini dalykai, kas visiškai nerūpi pirminiam chaosui jam nerūpi logika, jam nerūpi jausmai, jam nerūpi emocijos. Jis tenori BŪTI tuo, kuo buvo pradžioje, jis tenori veikti skatinamas savo pirminio impulso ir tas impulsas dabar man šnabžda, kad jis trokšta sunaikinti kiekvieną, kas drįs žengti su mumis į vieną ringą, sumaitoti, suplėšyti, sukapoti į gabalus, suryti...
LOD visą kūną ima purtyti pasiutusio juoko banga. Jis nusiplėšia nuo savo galvos tvarsčius, apnuogindamas pusiau užgijusią žaizdą, iš kurios pamažu ima tekėti kraujas. Vaikinas meta tvarsčius žemės ir ima varstyti kiek sutrikusius ir sunerimusius žiūrovus arenoje akimis.
- Nagi? Kuris pirmas žengs su manimi į ringą? KURIS? AŠ NORIU NAIKINTI. DABAR!
Tamsos valdovo palydovė įlipa į ringą ir priėjusi prie savo draugo apsiveja jo juosmenį rankomis ir padeda galvą jam ant peties. LOD bemat nurimsta. Palydovė tyliai, bet visgi girdimai per mikrofoną sušnabžda.
- Ne dabar, mažyti, chaosas progų atgimti turės ateityje, o kol kas, nevertėtų pamiršti to, kas buvo, yra ir bus...
Vaikinas šypteli ir ranka nubraukia kraujo srovelę, tekančią jo veidu.
- Mielieji... Ir šitai tėra tik dalelė to, kas šiuo metu kunkuliuoja mano sieloje, tik dalelė to, ką jūs išvysite kai aš žengsiu į ringą su savo būsimaisiais priešininkais, kas jie bebūtų, dabar, nuo šiol, ir visados. Ar bent jau iki tol, kol chaosas ar mano šventenybė nepasakys kitaip.
Tamsos valdovas mirkteli publikai, tada pasisuka į savo draugę ir stipriai ją apkabina. Abu susikibę už rankų išlipa iš ringo ir ramiu žingsniu palieka kiek sutrikusią areną.
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0