Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Edge baigia aktyvaus PW'erio karjera

Temoje atsakymų: 15

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pasisakysiu labai trumpai. Čia kaškas ne taip.

fanatix

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
+1 SvR.Esu priblokštas, nustebęs, pasimetęs, net nežinau kaip kitaip dar galima nusakyt tą nuotaiką.

Šį pranešimą redagavo fanatix: 2011-04-12, 13:16

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na Edge jau seniai kalbejo apie galima pasitraukima is pro-wrestlingo,aisku niekas nesitikejo,kad visgi tai ivyks taip greitai ir netiketai.Edge planuose buvo pasitraukti is ringo per Wrestlemania jei ji butu surengta Kanadoje,vis del to siai svajonei nebuvo lemta issipildyti.Anot PWmania.com jo pasitraukimas yra 100% tikras ir daktarai tikrai nustate,kad jo kaklo busena yra ne geriausioje formoje.Liudna
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Velniop visą Raw. Iškart prie Edge.

Deja, viskas tiesa. Pagal naujienų šaltinius, iš po senosios Edge operacijos, jo kaklo-stuburo būklė vis blogėjo ir PW karjeros tęsimas galėtų tik baigtis paralyžavimu ar net mirtim.

Štai kaip į tai sureagavo kai kurei žmonės:

Spoiler'is
Ypač įdomi ir verta dėmesio yra Hulkster'io nuomonė:
Spoiler'is
Ir prie to pačio-video, nufilmuotas iš po Raw. Štai kas įvyko po Raw vietoj dar-match'o(nuo 02:50):
Spoiler'is

Nuo savęs tik pasakysiu, kad žinojau, kad ta diena artėja, bet ji atėjo per greit. Viskas įvyko labai staigiai, be jokių fejerverkų. Tai tikrai smūgis WWE ir nemažai fanų, įskaitant mane. Ringą paliko vienas iš žmonių, kurių muziką išgirdus iškart pakyla ūpas žiūrėt WWE. Tokių wrestler'ių nėra daug. Gaila, kad išeina tie, kuriuos labiausiai mėgsti. Still-Edgehead 4 life.
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Tai žmogus, kuris sudomino ir įtraukė mane į visą šį reikalą. Visada buvau fanas.

Thank you Edge!

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Net nebūčiau pagalvojęs, kad būtent šią dieną ateis tas laikas, kai jis turės pasitraukti. Sunku net komentuoti. Kaip tik pagalvoji, akyse kaupiasi ašaros (galit juoktis, bet man nejuokingą). Gaila ir dėl to, kad Vincas nesugebėjo įgyvendinti jo svajonės, kad WM būtų Kanadoje.

Without EDGE wwe never be the same.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-04-12, 20:34
Zodinis ispejimas - nereikai nauduotis spoiler tag'ais pacio ivykio temoje. Panaikinti.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na ką, štai ir atėjo laikas atsisveikinti su viena ryškiausių WWE žvaigždžių - Edge. Kaip matėme per šios savaitės Monday Night RAW, Edge palieka wrestling biznį, dėl atsinaujinusios traumos. Taigi, įdomu būtų išgirsti Jūsų nuomones apie šį wrestlerį (dabar jau būsimą Hall Of Famer'į). Edge, nuo pat pirmos mano pažinties su wrestling'u dienos, užsitarnavo mano simpatijas ir visuomet buvo vienas mėgstamiausių wrestlerių. Labai gaila, kad žmogus palieka ringą būdamas dar visai jaunas. Gaila, kad daugiau nebeteks jo matyt ringe. We'll miss you, Adam Copeland :)

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Vienas megstamiausiu mano wrestleriu. Pats aktyviai pradejau zet WWE 2006 metu vidury. Pats pirmas PPV, kuri maciau buvo SummerSlam 2006, kur Edge retainino belt'a pries Cena, nuo to maco ir buvau jo fanas. Pamenu antras matytas PPV buvo Unforgiven 2006 tai dar iki dabar vienas is isimintiniausiu matchu man TLC Cena vs Edge is to PPV.
Gaila labai, kad tenka jam pasitraukt is pro-wrestling'o, visalaik maniau, kad jis ir Punk butu tureje puiku chemistry ir butu buves geras ju feudas. Beto normalaus E&C reunion irgi nepamatysim... :)
Pasilgsiu Edge :D
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Kiek tik esu wretling'o žiūrovas (em, gal jau 5 metai kokie), tai Edge'as man įsiminė kaip vienas geriausių heel'ų visame pro-wrestling'e ir jį, mano nuomone, galima priskirti į šį sąrašą: Steve Austin, Chris Jericho, CM Punk, Nigel McGuinness ir Austin Aries. Ir Edge jame tikrai nebūtų paskutinis - man jie visi lygūs.

Edge'ui galima paploti už:

E&C;
TLC;
Amžiną konfrontaciją su Hardys;
"You suck!" chant'ą Kurt'ui;
Pirmą Money In The Bank laimėjimą;
Nuostabų Rated R Superstar gimmick'ą;
nepamirštamą feud'ą su Cena;
2010 Royal Rumble nugalėtojo vardą...

Ačiū!

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-04-13, 18:17

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-04-13, 18:42, pasakė:

Kiek tik esu wretling'o žiūrovas (em, gal jau 5 metai kokie), tai Edge'as man įsiminė kaip vienas geriausių heel'ų visame pro-wrestling'e ir jį, mano nuomone, galima priskirti į šį sąrašą: Steve Austin, Chris Jericho, CM Punk, Nigel McGuinness ir Austin Aries. Ir Edge jame tikrai nebūtų paskutinis - man jie visi lygūs.

Edge'ui galima paploti už:

E&C;
TLC;
Amžiną konfrontaciją su Hardys;
"You suck!" chant'ą Kurt'ui;
Pirmą Money In The Bank laimėjimą;
Nuostabų Rated R Superstar gimmick'ą;
nepamirštamą feud'ą su Cena;
2010 Royal Rumble nugalėtojo vardą;

Ačiū!

Dar pamiršai paminėti, kad galima paploti ir dėl to, kad :

Jis yra 11 kartų WH Champion'as.
Su Ortonu sudarė nepamirštamą komandą. "Rated-RKO"
Su Curt Hawkins ir Zack Ryder sudarė "La Familia"
Pasimylėjo su Litą. :)
Taip pat jis trumpam pakeitė WWE title.

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-04-13, 18:19

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSvR, 2011-04-13, 19:18, pasakė:

Dar pamiršai paminėti, kad galima paploti ir dėl to, kad :

Jis yra 11 kartų WH Champion'as.
Su Ortonu sudarė nepamirštamą komandą. "Rated-RKO"
Su Curt Hawkins ir Zack Ryder sudarė "La Familia"
Pasimylėjo su Litą. :(
Taip pat jis trumpam pakeitė WWE title.

Esmės tai nekeičia:
WWE reign'ų kiekis reikšmės praktiškai neturi;
Rated RKO, kad ir gera komanda, bet nublanksta prieš E&C;
"La Familia" Hawkins ir Ryder buvo tik užpildas - svarbiau paminėti Chavo ir Vickie + tai IMO nereikšmingas ir nuobodus stable;
Ketvirtą užskaitau, norėjau paminėt, bet nžn ar čia didžiulis pasiekimas. Reikėjo pasakyt - prieš kamerą. :D ;
Trumpam pakeitė WWE title - įeina į feud'ą su Cena.

Esmė ta, kad ploti jam galima už daug ką, bet svarbiausia, kad jis buvo nuostabus. :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Žiūrėdamas RAW netikėjau tuo, ką jis sakė. Tai man atrodė kaip dar vieno storyline pradžia ir tikrai netikėjau, kad jis gali pasitraukti. Pradėjęs žiūrėti PW, labai nekenčiau Edge, o tai tik parodo, kiek įtikinamumo savyje jis turėjo. Aišku, labiausiai įsimins jo feudas su Cena ir santuoka su Vickie. Kovas su Christian mačiau, tačiau tada PW nesidomėjau ir negaliu pasakyti, kad Edge man iškart yra TLC prieš Hardys. Anyway, tik dabar suprantu, koks kovotojas jis buvo ir tikrai gaila, kad traumos nutraukia jo karjerą. Visą laiką prisiminsiu dūmus ir "You think you know me.." Ačiū Tau.

Šį pranešimą redagavo SmS: 2011-04-13, 19:15

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Gaila ir tiek :)

Ne į temą
p.s. aš kiek pamenu, tai jis nepasimylėjo su Lita, o tik tam ruošėsi, nes įsikišo Cena. Ar aš ką nors praleidau, nes žiūrėjau per BTV?

Nuotrauka

Stunner

™Lauris™--HELL YEAH

• nMo nariai
4
eh, galit juokit galit ne, bet ziuredamas paskutini SmackDown'a ispaude asara, kai klausiausi Edge kalbos ir maciau jo atsisveikinima, tikrai sugraudino :'( taip pat pirma karta isvydau jo mama, ACIU JAI! Man Edge taip pat buvo turbut ir liks vienas isimintiniausiu, megstamiausiu HEEL'u wwe istorijoje, tai tiek dar karta aciu edgui uz nuostabias akimirkas ziurint wwe. ACIU! :) :D

Šį pranešimą redagavo Stunner: 2011-04-16, 15:44

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Isikisiu i si asaru kluba.
Dabar as puikiai galiu jus suprasti ir kruva kitu forumu nariu, kur dabar teka asaru upes del Adamo pasitraukimo - pats ne viena karta buvau paveiktas masinio "gedulo" (vienas sveziausiu butu Michael Jackson mirtis, kur kaip ir milijonai kitu zmoniu, buvau apie ji pamirses ir The King of Pop nerupejo man metu metus, o po jo mirties "kazkaip" mano playliste atsirado bent 9 dainos). Ir galiu jus suprasti, jei buvote istikimais Edge fanais arba jums bendrai patiko jo karjera.
Butent todel, cia issakau savo paties jausmus ir nenoriu uzgauti edgeheadu :D Man nuo jo isejimo nei silta nei salta. Taip, jis turejo kruva isimintinu karjeros momentu ir turi buti prisimintas versle kaip vienas geresniu darbuotoju vienoje prastesniu PW eru. As kaip ir jus visam laikui prisiminsiu The Rated "R" Superstar gimima, kuris buvo svezaus oro gurksnis visiems kam buvo kisamas i gerkle Cena. Jo palikimas TLC matchu pavidale irgi buvo svarbus, o maniakalus "The Joker" tipo prischopatas Edge trumpam laikui mane uzbure pries keleta metu.
Bet galeciau isvadinti daug daliku, kurie paveike mano susidomejima PW arba tiesiog jo ziurejima kurkas labiau nei jo isejimas: tai Jericho paimta pertrauka, tai Angle kontraktu atnaujinimas su TNA, kai noriu matyti ji WWE, tai didziulis smugis WWE kai isejo Shawn f'n Michaels ir pns. Ypac atkreipsiu demesi i paskutini. As normaliai nustojau ziureti PW pries mazdaug metus ir paprastai suversdavau kalte i du pagrindinius faktorius - laisvo laiko sumazejimas su darbu bei, aisku, MMA. Bei pastaroju metu susimasciau, kad tai mazdaug metas kai pradejau jausti HBK netekti, nes jo feudai man buvo balzamas.
Edge po savo Royal Rumble 2010 grizimo turejo viena prasciausiu savo run'u main eventerio vaidmenyje. As visiskai nevirskinau jo faceturn'o ir feudo (kurio savo metu labai laukiau) su Jericho. Veliau dar visas cirkas su Kane. Man tai ne tik nepatikdavo, bet gaudavo "go-away heat" is manes. Kalbu grinai uz save, nes zinau kad tarkim Fortaz tikrai su malonumu stebejo jei ne visa feuda, tai bent jau jo dalis, kurias per Skype skatino mane perziureti. Na ir per WrestleMania XXVII, kai stebejau jo matcha su Alberto, mane labai nuvile Edge matcho psichologija, nes neziurint i Del Rio puolima, Adam greit pamirsdavo sell'inti alkune ir dare veiksmus, kuriu paprastai negaletu atlikti su traumota ranka.
Zodziu, jei tai butu 2006-2009 metai, as tikriausiai kartu su visais nubraukciau skupa asara nuo skruosto, bet siandien ne. Vienintelis dalikas del kurio as apgailestauju, tai kad jis negavo deramo isejimo, nes betkokiu atveju, jis jo nusipelne. Kaip sake Dave, manau tobulame pasaulyje, Edge noretu, kad Toronto, o ne Miami gautu WrestleMania XXVIII ir kad jis galetu pasitraukti po tokio matcho Kanadoje.
Kita vertus, Meltzer yra sakes, kad jo nuomone Angle turi rimtesnes sveikatos problemas nei Copeland, bet Kurt yra tiesiog pamises, o Adam yra sutaupes pakankamai pinigu, kad pasitraukti be finansinio smugio ir tiesiog nenori rizikuoti savo sveikata. Ka tai man reiskia? man tai reiskai, kad tarkim as nenustebsiu jei tais metais kai WrestleMania visgi atkeliaus i Kanada, Adam vienam matchui gris i ringa :)
Kas liecia jo legacy, nors daug kas jau kalba kaip ji reikia itraukti i Hall of Fame 2012 metais, manau galima tvirtai tiketi, kad sekanciais metais The Rock gaus trifecta:
  • WrestleMania main eventas;
  • Bus Hall of Fame main eventu;
  • Visa tai "savo" mieste (Miami).
Manau Adamas gaus tokia pat trifecta kai tik WrestleMania sekanti karta gris i Toronto. Tik jau siemet HOF temoje buvau rases apie emocionalumo ir itraukiamu wrestleriu reiksme. Tai Edge, pagal mane, isipaisitu tik i trecia laipteli nuo virsaus, t.y.: pirmas tai Hoganai ir Flairai; antras tai Austinai ir Hartai; trecias tai ja Edgai ir Guerrerai.
    P.S.:

Untested

Baltas diržas

• Naujokai
0
Ir taip turėjęs begalę gerbėjų su kiekvienu savo pasirodymu ateityje kad ir kelioms minutėms įžengdamas į įvykių sūkury sukurs ekstazę daugeliui :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0