Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Ultimate Fighter 13

Temoje atsakymų: 7

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

Episode 01 - 1.0 rating - 1,500,000 viewers
Episode 02 - 1.0 rating - 1,200,000 viewers
Episode 03 - 0.9 rating - 1,300,000 viewers
Episode 04 - 0.9 rating - 1,300,000 viewers
Episode 05 - 1.1 rating - 1,500,000 viewers
Episode 06 - 0.9 rating - 1,200,000 viewers
Episode 07 - 0.8 rating - 1,000,000 viewers
Episode 08 - 1.1 rating - 1,200,000 viewers
Episode 09 - 0.9 rating - 1,000,000 viewers
Episode 10 - 0.9 rating - 1,200,000 viewers
Finale - 1.32 rating - 1,800,000 viewers

Wow... Cia tai nusivilimas :) As nesitikejau, kad Brock iskart pirmoej serijoje virs kazkokiu super spalvingu personazu, nes tie kas stebi jo karjera zino, kad Lesnar gali isspjauti gerus one liners cia ir ten (ypac kai pilnas pozitiviu/neigiamu emociju), bet zmogus nera The Rock arba Chris Jericho, kai reikalas liecia interview arba promo - deja, cia isvis nieko is jo negavau. Jam tikrai reikejo savo komandoje rasti vieta Paul Heymanui su kokiu fikciniu "moral adviser" statusu or smth., nes jei visa show mes matisime si low-ki milzina, Brock gali pakenkti savo drawing galiai. As jau pries sio sezono pradzia sakiau, kad, skirtingai nuo kai kuriu ESPN atstovu, nesitikiu, jog sis sezonas TV reitinguose nugales TUF 10 su Kimbo Slice, bet po sios serijos (pridejus prasta pirma kova), as manau jie galejo atbaidyti isijungusius ziurovus ir sezonas nusileis ir TUF 3 (Ortiz/Shamrock).
Gerai, prie pacios serijos. Visu pirma, abu Brock ir Junior atrode nelabai jaukiai treneriu pozicijuose, gal net siek tiek drovus bei nezianu ar tai turejo su tuom risi, bet buvo neiprasta stebeti, kur Dana White isejo skelbti komandas pagal paruosta sarasa, o ne patis treneriai, kaip buvo anksciau. Jei neklistu, atmetant TUF 4 sezona (kur nebuvo atskiru komandu treneriu), man atrodo tai precedentas :D Taip pat, norejau sudauzyti galvai stala kai Lesnar laimejo "coin flip" ir nusprende... pasirinkti pirma kovotoja. Du paskutinius sezonus, tas kas pasirinko pirma kova, o ne pirma kovotoja, LAIMEJO pirma kova ir tos komandos atstovas laimejo visa sezona. Be to, aisku, as kalbu is retrospektivos poziurio, ziuredamas tai jau po fakto, taigi Lesnar nelabai galejo to zinoti, bet Junior vistiek atrode, kad pasirinktu Shamar Bailey (Dos Santos №1), nes tas padare jam ispudi per isbandimus. Nors pralaimejo abi savo paskutinias profesionalias MMA kovas. O Len Bently (Lesnar №1) vistiek yra parases, kad specialiai stengesi blogai pasirodyti pries brazila, nes norejo atsidurti Brock komandoje, taigi nepanasu, kad Junior pavogtu Len. Zodziu, gaila. Nors buvo sioks toks smagus momentas kai Dana mete Chris Cope jo zalius marskinius ir atkreipe i tai demesi, zinodamas, kad Cope yra iki sio realybes show treneraves su Cigano :D
Reikai pasakyti, kad sezonas, be pilko Brocko, turi ir kita didele problema - nors gal tolimesnes serijos parodis, kad as klistu. As nematau jokiu spalvingu personazu tarp daliviu. Praeitas sezonas (Team GSP vs. Team Koscheck), buvo pilnas idomiu veidu. O cia nera to Bruce Leroy, to Jamie Yager, to Wes Sims, to Junie Browning arba bent jau kokio Jesse Taylor, del Dievo meiles.
Pirma kova, kad JAV pilieciams net netektu sukti galvos ka palaikyti, iskar nustate face/heel sablonus. Krikscionybe vs. Islamas! Pastorio sunus ir zmogus, kuris meldziasi sienai! Blockbuster! Rimtai, jauciu man reikes daug daugiau zoles, jei antra serija nepataisis sios pilkos atmosferos. Kova buvo liudna, ir jei White nera tavim patenkintas po kovos: that's bad. Tikios Lesnar padare geresni №1 pasirinkima, nei Junior. Smagu buvo kaip, tarsi amerikieciui ir taip nebutu perlengva laimint sia kova, vokietis pats pargriuvo po spirio antrame raunde Nuotrauka Bet labiau man nepatiko tai, kad as negirdejau beveik jokiu instrukciju is Brock lupu, bet pastoviai girdejau Junior instrukcijas kovoje (na, taip, jis paprastai tiesiog pagaudavo ka kiti reke angliskai ir pridurdavo "Yeah" pradzioje ir pakartodavo kitu patarimus kaip "Yeah, keep working!", bet tai bent kazkas).
Zodziu, as bijau, kad sis sezonas pateisins mano ir Forto baimes, t.y. mano, kad zmones prisisotins Brocko ir Lesnar brendas gaus overexposure, nes mano asmenine nuomone, su sio veikeju "less is more". Fortaz gi atveju, istikruju panaseja, kad Lesnar itvirtins tokio gerucio reputacija ir turesime babyface vs. babyface sezona :) Tarkis tas pats Chris Cope, kuris pries projekta treneravosi su Junior, bet pateko i Brock komanda, parase savo bloge, kad Lesnar treneriu komanda, programa/rezimas ir atrankos atrode kurkas profesionaliau bei kruopsciau paruostos, nei dos Santos. Blogiau.... savo bloge Chris parase sia baisia fraze:

Chris Cope, 2011-03-31, 12:20, pasakė:

I guess I thought Brock would be an ass, but he's not.
:D This can't be happening...

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2011-03-31, 22:12, pasakė:

:) This can't be happening...

Dude, I told you long time ago....

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-07-04, 21:17, pasakė:

Anyway. This Brock "I love you guys" Lesnar must go! Bring back the evil!!!

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As kadangi nesu nei Brock, nei Junior fanas, tai sita serija buvo tikra kancia... Junior kalba beveik be akcento, bet realiai jo zodynas yra labai skurdus, t.y. manau daug prastesnis nei Nogueiros. Tiesiog jis tikriausiai pasako vertejui portugaliskai ka nori pasakyti, o tada pries kameras bando tai pasakyti angliskai. Bet gerai, dos Santos marketibility tikrai padides po sio sezono, nes jis atrodo kaip a genuine nice guy. Brock, atrodo, tikrai atvaziavo treniruoti TUFeriu, o ne hype'inti kova. Kaip supratau, pirmos serijos pabaigoje mums rode viso sezono highlights, bet net ten nebuvo jokio sprogimo is Lesnar ar konfrontaciju su Junior... Taigi laukia tikrai liudnas sezonas ir as siek tiek nustebau, kad net pirma serija gavo mazesni reitinga nei praeito sezono, o su pukuotu Brock, neidomiais TUFeriais ir prastomis kovomis galime sulaukti ir antirekordu. Nevartysiu wikipediju ir nevaizduosiu, kad atsimenu bent viena siu metu TUFeri, gal is ju kas nors ir issiskirs, bet galiu pasakyti tai, kad pirma kova buvo SUPER nuobodi. Keista, kai as si antradieni norejau miego - mane praskaidrino RAW. Bet kai as vakar ziurejau sios serijos kovos antra raunda, mane taip suime miegas, kad pabaiges ziuret nedelsiant ejau pamiegot valandelei. Ir nepasakysi, kad Junior #1 pick yra blogas - juk jis atletiskas, su gerais imtyniu igudziais, vaiksciojo per pozicijas - tikrai sis vyrukas turi sansa laimeti TUF. Anyways, tikiuosi grazesniu kovu kitose serijose arba bent kokios nors intrigos... C'mon, visgi netikiu, kad show prodiuseriai nedave Juniorui kokio zaislinio pistoleto, kad isprovokuoti Brock :)

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
Na nezinau, tiesiog nulis smagumo ziurint ir antra serija. Tiesiog praziuri del 'o gal kas nors ivyks', bet deja... Per kova ilindau i interneta ir 11 min praskaiciau apie ateiviu kudiki zemej. Dar pries pora savaiciu perziurejau tuf 3, tai sito sezono startas gryna bauda ;) . Kam idomus ramus Lesnaras? kam idomus realybes sou, kur nei vienas dalyvis neissiskiria? na gerai, vienas issiskyre. Bet man jau bjaurus visi tie 'i want go to my family', 'i'm doing this for my family'. Lyg butu didviriai, o likusi zmonijos dalis spoje ant visko ir nusprende grizt gyvent i uolas.

Šį pranešimą redagavo galis: 2011-04-07, 17:12

`MalioK`

• Administratoriai
34
As esu apie 85 kilogramu, ~180 centimetru moksliukas su akiniais. Brock yra apie 130 kilogramu, ~190 centimetru vikingas. Zmogus gali nuzudyti mane trim pirstais. Ir jei jis stovetu prie manes, as vistiek abejoju ar susilaikyciau trenkti jam per veida, jei jis dar bent karta pakartotu "Chickenshit/Chickensalad" nesamone su ta kvaila veido israiska Nuotrauka As suprantu, kad jo galvoje tai tikriausiai skamba mandriai, bet kai zodziai palieka jo burna, jis atrodo kaip kvailis - toks pat kvailis, kokiu atrode kai surinko komanda ir dave ta treciaruse otmazke/pasiteisinima del frazes. As esu didziausias Lesnar fanas siame forume (taip, atsiprasau Fortai, bet kazkodel as vienintelis, kas nusprende atrodyti vaikiskai kvailai ir uzsideti zalias spalvas bei Team Lesnar avatara), bet jei jis nenustos nauduoti ta nesamone, sezono gale as stebesiu UFC 131 su Brazilijos veliava ant peciu ir Black House marskiniais.
Kitaip trecia serija buvo juntamas pagerejimas, nuo pirmu dveju. Turejome truputeli dramos: vienas epizodas atrode, jei ne dirbtinai, tai bent nerimtai, kai Junior "pastate i vieta" Lew Polley. Siaip, nors dos Santos komanda ir laimi, man istikruju labiau patinka Lew kaip no B.S. personazas, nei pukuotas meskiukas (ne, ne Lesnar, o antras pukuotas meskiukas) - treneris Junior. Antras epizodas man pasirode idomesnis, kai Brock kaip koks Shamrcok is TUF 3 (bet, aisku, sio atveju prodiuseriai nevaizdavo ji heel'u, skirtingai nuo Keno) atsistojo pries kamera ir isdeste kaip asmeninis gyvenimas jam svarbesnis uz projekta bei nuzygiavo nuo kameros :D Smagu tai, kad aplinkybes susikloste taip, kad jam teko pasisalinti savo №1 pasirinkimo kovos metu. Lesnar net atsisake gauti teise rinkti pirma kova, kad pasiimti Lena. Be to, Bentley buvo pries kameras pareiskes, kad pirmoje serijoje, ivertinimu pas Junior komanda metu, nedave savo 100%, nes norejo buti Lesnar komandoje. Rezultate, pries kova vaikinas buvo apdovanotas motivacine kalba per mobiluji telefona is Brock :)
Pati kova buvo labai gera ir, tikekimes, apsuks si pilka sezona, jei ne treneriu santikiu atzvilgiu, tai bent kovu kokybes poziuriu. Du knockdownai ir rimti sub bandimai tik pirmame raunde. Nors Dana to nepasake tiesiogiai Bently, bet manau jo pokalbis su Len po kovos buvo uzuomena apie tai, kad jis pirmaujantis kandidatas i ta "wild card" pozicija.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Dabar as gali klisti, bet Ramsey Nijem, aplink kuri sukosi paskutine serija, gali buti vienas is favoritu laimeti si sezona, o jei nelaimes, tai bent ilgesniam laikui pasilikti su UFC. Ir pagrindine priezastis man net nera tai kaip ispudingai jis laimejo sia kova, bet labiau tai, ka jis man primena. Jo charakteris/personazas yra vos ne kaip 1 prie 1 su The Ultimate Fighter 1 nugaletoju (Griffin), bei The Ultimate Fighter 7 nugaletoju (Sadollah). Jis toks pat silly "klounas", bet kuris rimtai ziuri i savo karjera ir atejo laimeti sezona, o kaip mes zinom, Amir ir Forrest, gal ir nera apdovanoti grinai talentu is prigimties kaip koks Penn, bet jie yra arklys, kurie nesigaili saves ir dirba su atsidavimu. Aisku, ir tai, kad Ramsey uri paliginamai gera imtyniu pagrinda, visai jam nemaisis sezone.
Kitas dalikas, man patinka kaip Brock virsta asshole ir pradeda vis labiau panaseti i TUF 3 sezono Ken Shamrock (net su tais paciais zaliais marskiniais), bet sio atveju, Dana White ji gina ir sako, kad pats jaustusi kaip Lesnar, jei gautu tokius rezultatus uz savo laika ;)

`MalioK`

• Administratoriai
34
Kelios trumpos mintis apie paskutinias dvi serijas. Visu pirma, mano veido negali palikti sypsena, kai praeitos savaites serijoje jie, kaip ir The Ultimate Fighter 9 sezone, dejo subtitrus britui Bowmanui :D Kai brazilas Junior negauna subtitrus ir gali dovanoti mums perlus kaip "wiener" vietoj "winner" ir, kad nesukti galvos del savo anglu, is kampo riekti "What he said!" savo kovotojams Octagone. Smagus mazas absurdas.
Nelabai patinka man ir tai, kad Team Lesnar viskas klostosi gerai: laimejo dvi is treju paskutiniu kovu, abu Len (nors, veliau tai pasirodo nebuvo svarbu) ir Clay neturejo luziu ir plisiu, o tik isnaras. Mes mateme, kad Brock duoda mums quality TV kai jis nepatenkintas ar piktas, taigi man butu kurkas geriau, jei visas dangus griutu, su traumom, pralaimejimais ir dar dameskim kokia rimta staph komandoje~! Ramus Lesnar niekam neidomus, net man.
Beje, del Clay ir jo pirsto, man ziauriai patiko kai jis sedejo jau persirengimo kambaryje po pergales ir kai buvo apziurimas jo pirstas, jis su 0 emociju, tarsi paprase perduoti jam laikrasti, pasake "Am I gonna have to lose my finger?" :D O Miss USA is Tough Enough bijojo, kad ant jos subines liks melynes nuo virviu.
Kas liecia Lew situacija, tai man pasirode, kad Junior buvo pavaiduotas siokio tokio kvailio vietoje - as sakiau, kad man Polley no bullshit aura atiko labiau nei dos Santos pukuoto meskiuko, bet cia buvo paruosti net jo paties komandos nariai, kurie suabejojo Lew pasalininu kaip teisingu sprendimu. Ir kai brazilas negalejo/nenorejo nieko atsakyti Polley ju "konfrontacijos" metu. Betkokiu atveju, reikia pagirti Lew, nes jis aprupino save pakankamu televizijos laiku, kad ziurovai ji isimintu: problema tame, kad jis pralaimejo savo paskutinias dvi MMA kovas - manau, jei jis turetu bent viena ar dvi pergales, vietoj "L" savo recorde, jis garantuotu sau a shot Octagone.
Wild card situacija buvo smagi, nes manau as ne vienintelis buvau isitikines, kad gausime Len Bentley ir Justin Edwards kova, bet vienas buvo atmestas, mediku pagalba, o kitas - savo paties trenerio, Brock Lesnar :o Beje, cia bent kazkiek idomi situacija, kuri sudomino mane sekanciai serijai, kur Len eis pasikalbeti su Brock.
Bendrai norisi pasakyti, kad gaila sezono, nes, nuo mazdaug trecios serijos, kovos pradejo to deliver su geru veiksmu ir finisais - ypac paskutine serija, kuri dave mums grazu KO is nugaros. Bet treneriai yra visiskas fiasko: Juniot atrodo (man) kaip sis pliusinis meskiukas bei incompitent treneris, o Lesnar atrodo tarsi jam reikai prastumti laika iki sezono pabaigos ir UFC 131. Cia ir ten jis panervos kaip komanda nesistengia, tarsi jam rupi ir Dana pagirs Lesnar kaip jis isijaut i trenerio vaidmeni, bet man istiesu atrodo, kad jam paprasciausiai poxui.
Svarbiausias klausimas man, tai kaip is sezonas ir jo nesekminga pasirodimas TV reitinguose itakos Brock drawing power ir paveiks ju pay-per-view skaicius. As asmeniskai manau, kad zmones vistiek mokes pinigus, kad stebeti jo kovas, taigi speju 850,000-950,000 buyrate. Lix speja 600-700 tukstanciu.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Kadangi sezonas baigesi, numesiu pora zodziu, apie ji bendrai ir Finale.
Nieko naujo nepasakisiu, kai pakartosiu, jog sezonas labai nuvile ir del vienos aiskios pagrindines priezasties - Junior ir Brock neturejo nei vieno susidurimo. T.y. as bendrai neprisimenu, kad jie apsikeistu bent pora zodziu apie savo artejancia kova arba bent duotu pikta zvilgsni vienas kitam. Nulis. Jei mes paimtume TUF treneriu antipatijos ir/arba itampos bei konkurencingumo skale ir reiktu suzymeti procentus, tai atroditu sekanciai:
    100% - TUF 03 - Shamrock & Ortiz
    75% - TUF 10 - Jackson & Evans
    70% - TUF 06 - Hughes & Serra
    65% - TUF 11 - Liddell & Ortiz
    60% - TUF 09 - Bisping & Henderson
    55% - TUF 05 - Penn & Pulver
    50% - TUF 12 - St-Pierre & Koscheck
    40% - TUF 08 - Mir & Nogueira
    35% - TUF 01 - Couture & Liddell
    30% - TUF 02 - Hughes & Franklin
    20% - TUF 07 - Griffin & Jackson
    0% - TUF 13 - Lesnar & Dos Santos
Visiskai saltas ir pilkas sezonas treneriu deka. Griffin ir Jackson bent jau stengesi uzpildyti antipatijos stoka antrarusiais juokeliais ir siokiu tokiu humoro jausmo - kartais net geru. Gerai, pereinant prie dalyviu. Sezono pradzioje skundziausi, kad The Ultimate Fighter visiskai nevisto personazu, ligiannt su Tough Enough sezonu ir tas yra tiesa, net dabar, nes USA Network/WWE padare geresni darba, bet bent jau einant i TUF sezono gala, pagaliau bent keli zmones issiskire is bandos. Finalistas Ramsey Nijem manau isimine kaip spalvingas personazas. Len Bentley, kuris gaudavo nemazai demesio sezono pradzioje, bet veliau nuejo i ketvirta plana, buvo idomsu viakinas, kuris pastoviai aiskino kaip jis nebijos Lesnar ir pasakis jam viska ka apie ji mano, bet kai priejo Brock, tyliai prieme jo paaiskinima ir be jokiu pritenziju pasitrauke su uodega tarp koju :D Chuck O'Neil pagal kazkokius bruozus isipaiso i ta Cody McKenzie ir Clay Guida vaikinu tipa, kurie gali lengvai patikti zmonem del savo charakterio bei retard toughness (cia kaip komplimentas, o ne fighter-bashing). Tony gi man pasirode siokia tokia auka. Ar jis prisigere ir pasake perdaug? Taip. Bet, visu pirma, tai alkocholis ir kai tu esi piktas, tu bandai kazka iskaudinti ir ieskai "migtuku" - Tony zinojo Charlie migtuka ir spaude ji. Kitas dalikas, kur istikruju Charlie vaikas? Ka mes zinome? Mes nezinome jokiu jo kovu uz savo vaiko globa detaliu, kad galeciau jam uzjausti. Gal tas Charlie yra sis isdurtas savo merginos geras vaikinas/tevelis, o gal jis yra girtaujantis forsas musantis zmona. I don't know. Taigi man si situacija pasirode ispusta i burbula. Kazkas is ziniasklaidos pasake, kad tai buvo galbut idomiausios 10 minuciu TUF istorijoje: na, reiskia jus greitai pamirsote Junie Browning, Chris Leben ir TUF 3. Man Ferguson pasirode kaip labai motivuotas, matantis savo tiksla idomsu vaikinas - o ta serija, kuri atkreipe demsi, kaip jis apsirengia i kostiumus kiekvienai savo kovai, bendrai buvio pozitivi jam. Vaikinas laimejo sezona paliginamai ispudingai ir gali tureti siokia tokia ateiti kompanijoje, o ne nukristi po radaru kaip sio pasaulio Escuderai, Wilksai bei Danzigai.

Ne į temą
Atskirai pora zodziu apie Finale. Kyle Kingsbury buvo mestas nepalankus oponentas. Nepaslaptis, kad kompanijai patinka Kyle ir manau galima drasiai tiketi, kad sis mazai zinomas kovotojas turejo tapti jam stepping stone, pokeliui i virsu - Fabio buvo mestas jam, kad buti sunaikintu kaip Romero praeitoje kovoje. Deja, rezultatas buvo kitoks, nes Maldonado yra geras boksininkas ir padare taip, kad Kingsbury, jei neatrode blogai, tai kaip minimum neispudingai. Buvo gerai matoma, kad Kyle visdar turi prastus bokso igudzius, nes meta daugiausiai arm punches, bet parode ispudinga Muay Thai clincha - gal ne tiek ispudinga zalos poziuriu kiek jis gerai atrode vizualiai, nes Kingsbury turi daug fizines jegos, kad surakinti ji ilgam ant silpnesnio oponento.
Anthony, skirtingai nuo Cerrone ir Henderson, nesugebejo padaryti sekmingo UFC debiuto - jis atrode ispudingai parteryje (labai aktivus is savo nugaros), bet Clay imtynes tiesiog padare savo. Guida yra ziauriai populiarus ir megiamas - manau jis kovojantis del UFC lengvasvoriu titulo, atmetant variantus kaip Penn ir Melendez, butu geriausias variantas verslui (pardavimams). Manau Guida kaip pretendentas butu didesnis PPV nei Aldo pakilimas svoryje, nes Jose sio momentu nieko nedave UFC casual ziurovams. Ir labai gerai, kad Pettis buvo isstumtas i lengvasvoriu pretendentu eiles, nes ji kolkas ir taip ilga ir be WEC championo :?

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0