Episode 01 - 1.0 rating - 1,500,000 viewers
Episode 02 - 1.0 rating - 1,200,000 viewers
Episode 03 - 0.9 rating - 1,300,000 viewers
Episode 04 - 0.9 rating - 1,300,000 viewers
Episode 05 - 1.1 rating - 1,500,000 viewers
Episode 06 - 0.9 rating - 1,200,000 viewers
Episode 07 - 0.8 rating - 1,000,000 viewers
Episode 08 - 1.1 rating - 1,200,000 viewers
Episode 09 - 0.9 rating - 1,000,000 viewers
Episode 10 - 0.9 rating - 1,200,000 viewers
Finale - 1.32 rating - 1,800,000 viewers
Wow... Cia tai nusivilimas As nesitikejau, kad Brock iskart pirmoej serijoje virs kazkokiu super spalvingu personazu, nes tie kas stebi jo karjera zino, kad Lesnar gali isspjauti gerus one liners cia ir ten (ypac kai pilnas pozitiviu/neigiamu emociju), bet zmogus nera The Rock arba Chris Jericho, kai reikalas liecia interview arba promo - deja, cia isvis nieko is jo negavau. Jam tikrai reikejo savo komandoje rasti vieta Paul Heymanui su kokiu fikciniu "moral adviser" statusu or smth., nes jei visa show mes matisime si low-ki milzina, Brock gali pakenkti savo drawing galiai. As jau pries sio sezono pradzia sakiau, kad, skirtingai nuo kai kuriu ESPN atstovu, nesitikiu, jog sis sezonas TV reitinguose nugales TUF 10 su Kimbo Slice, bet po sios serijos (pridejus prasta pirma kova), as manau jie galejo atbaidyti isijungusius ziurovus ir sezonas nusileis ir TUF 3 (Ortiz/Shamrock).
Gerai, prie pacios serijos. Visu pirma, abu Brock ir Junior atrode nelabai jaukiai treneriu pozicijuose, gal net siek tiek drovus bei nezianu ar tai turejo su tuom risi, bet buvo neiprasta stebeti, kur Dana White isejo skelbti komandas pagal paruosta sarasa, o ne patis treneriai, kaip buvo anksciau. Jei neklistu, atmetant TUF 4 sezona (kur nebuvo atskiru komandu treneriu), man atrodo tai precedentas Taip pat, norejau sudauzyti galvai stala kai Lesnar laimejo "coin flip" ir nusprende... pasirinkti pirma kovotoja. Du paskutinius sezonus, tas kas pasirinko pirma kova, o ne pirma kovotoja, LAIMEJO pirma kova ir tos komandos atstovas laimejo visa sezona. Be to, aisku, as kalbu is retrospektivos poziurio, ziuredamas tai jau po fakto, taigi Lesnar nelabai galejo to zinoti, bet Junior vistiek atrode, kad pasirinktu Shamar Bailey (Dos Santos №1), nes tas padare jam ispudi per isbandimus. Nors pralaimejo abi savo paskutinias profesionalias MMA kovas. O Len Bently (Lesnar №1) vistiek yra parases, kad specialiai stengesi blogai pasirodyti pries brazila, nes norejo atsidurti Brock komandoje, taigi nepanasu, kad Junior pavogtu Len. Zodziu, gaila. Nors buvo sioks toks smagus momentas kai Dana mete Chris Cope jo zalius marskinius ir atkreipe i tai demesi, zinodamas, kad Cope yra iki sio realybes show treneraves su Cigano
Reikai pasakyti, kad sezonas, be pilko Brocko, turi ir kita didele problema - nors gal tolimesnes serijos parodis, kad as klistu. As nematau jokiu spalvingu personazu tarp daliviu. Praeitas sezonas (Team GSP vs. Team Koscheck), buvo pilnas idomiu veidu. O cia nera to Bruce Leroy, to Jamie Yager, to Wes Sims, to Junie Browning arba bent jau kokio Jesse Taylor, del Dievo meiles.
Pirma kova, kad JAV pilieciams net netektu sukti galvos ka palaikyti, iskar nustate face/heel sablonus. Krikscionybe vs. Islamas! Pastorio sunus ir zmogus, kuris meldziasi sienai! Blockbuster! Rimtai, jauciu man reikes daug daugiau zoles, jei antra serija nepataisis sios pilkos atmosferos. Kova buvo liudna, ir jei White nera tavim patenkintas po kovos: that's bad. Tikios Lesnar padare geresni №1 pasirinkima, nei Junior. Smagu buvo kaip, tarsi amerikieciui ir taip nebutu perlengva laimint sia kova, vokietis pats pargriuvo po spirio antrame raunde Bet labiau man nepatiko tai, kad as negirdejau beveik jokiu instrukciju is Brock lupu, bet pastoviai girdejau Junior instrukcijas kovoje (na, taip, jis paprastai tiesiog pagaudavo ka kiti reke angliskai ir pridurdavo "Yeah" pradzioje ir pakartodavo kitu patarimus kaip "Yeah, keep working!", bet tai bent kazkas).
Zodziu, as bijau, kad sis sezonas pateisins mano ir Forto baimes, t.y. mano, kad zmones prisisotins Brocko ir Lesnar brendas gaus overexposure, nes mano asmenine nuomone, su sio veikeju "less is more". Fortaz gi atveju, istikruju panaseja, kad Lesnar itvirtins tokio gerucio reputacija ir turesime babyface vs. babyface sezona Tarkis tas pats Chris Cope, kuris pries projekta treneravosi su Junior, bet pateko i Brock komanda, parase savo bloge, kad Lesnar treneriu komanda, programa/rezimas ir atrankos atrode kurkas profesionaliau bei kruopsciau paruostos, nei dos Santos. Blogiau.... savo bloge Chris parase sia baisia fraze:
Chris Cope, 2011-03-31, 12:20, pasakė: