Pats dalyvavau visuose keturiuose projektuose ir visi man jie baisiai patiko, turbūt labiausiai pasilgstu visgi NME pirmo run'o kuris man yra brangiausias, kadangi būtent jame prasidėjo S-K-E kelias į šlovę. Toliau vertinant pagal setimentalumus tikriausiai dėčiau per viduriuka BWE/Fusion, čia taip pat S-K-E karjeros kreivė kilo, o ir wrestleriai su kuriais teko kovoti tikraaaaai neprasti. Kad ir kaip nuskambėtu keistai labiausiai nepasilgstu NME Antro run'o, šis buvo labai nesėkmingas Sick Extreme, gal todėl ,kad jame buvo daug žvaigždžių, gal dėl kitko ,bet šis sezonas buvo visiškai nesėkmingas, nepadėjo nei charo keitimas, nepadėjo niekas.
Taigi pagal emocijas vertinčiau:
NME
Fusion
BWE
NME Nr.2
Tačiau dabar tenka pakalbėti apie profesiolaumą, o čia ir taip aiškui ,kad visiems kala į klyna NME antras sezonas turėjęs puikius show, puikius PPV visko ko reikia geram e-fedui(Ir beabejo gerus wrestlerius), o kas toliau eitu pagal profesionalumą? Tikriausiai rinkčiaus NME, nepaisant to ,kad pradžia jų tikrai nebuvo stipri su Wallerio atėjimu PPV vis didėjo iki kol pasiekė Masters of War lygi(Kuris bėje man atrodo pranoka savo broliuką Masters of War II) čia pat manau turėtų eiti Fusion kurie kol kas šiemet nenuvylė nei viena syk(Kaip kad nuvildavo BWE pradžioje), bet reikia ir paminėti ,kad show daromi kas 2/3 savaites ir taip nenukenčia show kokybė. Na ir BWE, ne nesuklyskit Answer ir Unbroken ėjimo laikais šis e-fedas turėjo puikius ppv ir show ir jei neklystu ar tik neturėjo kartais ir stipriausio rosterio, žodžiu Clue ir Answer metu šis show ėjo iš vien ar gal mano manymu ,net lenkė NME pirma run'a. Tačiau buvo ir negerų laikų, pati e-fedo pradžia tikrai negundė ir buvo labai prasta, tokia prasta ,kad daugelis wrestleriu išėjo ,o galiausiai BWE liko su kiek ten gal kokiais 15 wrestleriu, buvo durnas sumanymas viską suskirstyt į brandus, žodžiu iki Answer atėjimo tai buvo košė. Po Answer ir Unbroken išėjimo iš BWE ir į rankas viska perėmus Refresh vėl taip pat nesužibėjo pabaigoje kai apturėjo ne kokį Victims of Summer ir paskutinijį show kurio kova buvo nežinau kokių 15 word'o puslapiu ilgumo.
Pagal profesionalumą vertint sunkiau ,nes visi apturėjo blogų vietų ir gerų tad manau išrinksiu geriausia, tai tą kurį mažiausiai nori prisiminti Sick Extreme NME antra run'a
Kuris jums?
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-03-26, 08:57