Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kuris e-fedas labiausiai prie širdies?

Temoje atsakymų: 4

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Taigi iš netuėjimo ką veikti toptelėjo mintis padiskutuoti apie e-fedus, apie tuos keturis kuriuos aputrėjome čia nMo.

Pats dalyvavau visuose keturiuose projektuose ir visi man jie baisiai patiko, turbūt labiausiai pasilgstu visgi NME pirmo run'o kuris man yra brangiausias, kadangi būtent jame prasidėjo S-K-E kelias į šlovę. Toliau vertinant pagal setimentalumus tikriausiai dėčiau per viduriuka BWE/Fusion, čia taip pat S-K-E karjeros kreivė kilo, o ir wrestleriai su kuriais teko kovoti tikraaaaai neprasti. Kad ir kaip nuskambėtu keistai labiausiai nepasilgstu NME Antro run'o, šis buvo labai nesėkmingas Sick Extreme, gal todėl ,kad jame buvo daug žvaigždžių, gal dėl kitko ,bet šis sezonas buvo visiškai nesėkmingas, nepadėjo nei charo keitimas, nepadėjo niekas.
Taigi pagal emocijas vertinčiau:
NME
Fusion
BWE
NME Nr.2

Tačiau dabar tenka pakalbėti apie profesiolaumą, o čia ir taip aiškui ,kad visiems kala į klyna NME antras sezonas turėjęs puikius show, puikius PPV visko ko reikia geram e-fedui(Ir beabejo gerus wrestlerius), o kas toliau eitu pagal profesionalumą? Tikriausiai rinkčiaus NME, nepaisant to ,kad pradžia jų tikrai nebuvo stipri su Wallerio atėjimu PPV vis didėjo iki kol pasiekė Masters of War lygi(Kuris bėje man atrodo pranoka savo broliuką Masters of War II) čia pat manau turėtų eiti Fusion kurie kol kas šiemet nenuvylė nei viena syk(Kaip kad nuvildavo BWE pradžioje), bet reikia ir paminėti ,kad show daromi kas 2/3 savaites ir taip nenukenčia show kokybė. Na ir BWE, ne nesuklyskit Answer ir Unbroken ėjimo laikais šis e-fedas turėjo puikius ppv ir show ir jei neklystu ar tik neturėjo kartais ir stipriausio rosterio, žodžiu Clue ir Answer metu šis show ėjo iš vien ar gal mano manymu ,net lenkė NME pirma run'a. Tačiau buvo ir negerų laikų, pati e-fedo pradžia tikrai negundė ir buvo labai prasta, tokia prasta ,kad daugelis wrestleriu išėjo ,o galiausiai BWE liko su kiek ten gal kokiais 15 wrestleriu, buvo durnas sumanymas viską suskirstyt į brandus, žodžiu iki Answer atėjimo tai buvo košė. Po Answer ir Unbroken išėjimo iš BWE ir į rankas viska perėmus Refresh vėl taip pat nesužibėjo pabaigoje kai apturėjo ne kokį Victims of Summer ir paskutinijį show kurio kova buvo nežinau kokių 15 word'o puslapiu ilgumo. :)

Pagal profesionalumą vertint sunkiau ,nes visi apturėjo blogų vietų ir gerų tad manau išrinksiu geriausia, tai tą kurį mažiausiai nori prisiminti Sick Extreme NME antra run'a :)

Kuris jums? :D

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-03-26, 08:57

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Nostalgija... :D Parašysiu išsamų post'ą.

Kaip booker'is/writer'is:
NME: Kaip staff'o narys dalyvavau visųose e-efed'uose. Viskas prasidėjo NME, kai pamačiau, kad reikia pagalbos e-fed'ui (ir buvau žalias) pasakiau, kad galiu padėt. Walleris priėmė. Viskas buvo visai faina. Iš pradžių net nekreipdavau dėmesio, dėl to, kad kas savaitę reikėjo po mačą parašyt, matyt laisvo laiko turėjau daugiau. Rašėsi kovos nesunkiai. Iš pat pradžių, gaudavau opener'ius ar taip mažos svarbos mačus, tačiau pamažu kilau, kilau, kol galų gale Walleris man pradėjo patikėti net main-event'us (nemažas pasiekimas). Ir mano nuomone, man atrodo aš buvau tikrai geresnis mačų, nei kalbų (prie šito dar prieisim). Aš prisiliečiau prie legendinės Imp'o ir Bottom konfrontacijos ir parašiau ne vieną šių kovotojų mačą. Tiesa, atėjo krizė ir dingo writer'iai ir paskutiniai šio e-fed'o event'ai nebuvo auksčiausios klasės.

BWE: Pačios e-fed'o pradžios nepamenu, gal tiesiog nebenorėjau e-fed'inti ir rašyti mačų, nes tiesiog buvo pabodę. Visgi, nutariau užsiregistruoti ir netgi vėl grįžau prie mačų rašymo (net nepamenu kaip tai įvyko, greičiausiai The1AndOnly atėjęs į valdžią pakvietė :D). Žodžiu, kai valdžioje buvo šis e-fed'ų vilkas, šou kokybė buvo pasakiška! Ir vėlgi, parašiau daug gerų mačų (rimtai :D). Tada skilo e-fed'as į du brand'us (nepamenu kieno tai idėja) ir po to į valdžią vietoj Answer, jo kvietimu atėjau aš. Buvo DU savaitiniai šou. Tačiau viskas buvo visai nieko, ir PPV buvo neblogi. Domas nutarė padėti ir paimė vieną iš savaitinių šou. Bet tada aš nebenorėjau likti prie e-fed'o, nes tiesiog pabodo, pavargau. Atidaviau kitą savaitinį šou Refresh'ui ir šou ilgai nebetempė. Taip baigėsi BWE etapas.
http://www.nmo.lt/style_images/23bluedark/...-underlined.png
NME 2nd Run: Walleris man buvo sakęs, kad norėtų atgaivinti NME. Aš sutikau padėti. Tiesa, man teko išvaryt į Vengriją kuriam laikui/po to į pajūrį, todėl pačioje šou pradžioje nedalyvavau, tačiau tik grįžęs namo prisijungiau ir vėlgi, rašiau mačus. Kaip pats Walleris yra sakęs, tada turėjom geriausią squad'ą writer'ių. Šou kokybė buvo fantastiška! kaip ir pirmo run'o klėstėjimo laiku, gal net geresnė... Juolabiau PPV event'am buvo puikus Bottom'o grafinis apipavidalinimas, už ką jam reikia pdėkoti. :) Bet pakankamai greitai e-fed'as užsidarė... VĖL...

NME 2nd Run: Jei jis nebūtų užsidaręs gan greitai, būtų turbūt geriausias... Be komentarų.

FUSION: Na ką, užsidarius NME buvo ilga pertrauka. Pats jau net nebegalvojau, kad bus kitas e-fed'as... Juolabiau, net jei būtų aš į jį kaip šou rašytojas nebebūčiau ėjęs... Bet juk čia e-fed PW - niekada nesakyk niekada. :D Ir pakalbėję su Kzkas nutarėm įkurt FUSION. Tai buvo kitoks e-fed'as - ne kaip ankstesni, mes neturime savaitinių šou. Mes tiesiog esame indie e-fed'as. Na, kolkas gyvuojame iki dabar. Bet tai jau TIKRAI paskutinis mano, kaip booker'io e-fed'as ir jam galų gale užsidarius, tikriausiai išviso e-fed'ų "biznis" dings iš nMo ir išviso iš visų lietuvių PW fanų akiračio. Deja... :)

Kaip booker'is išdėstau taip:
Spoiler'is

Kaip kovotojas:
NME: Mano pradžia ir tokios kalbos, kad geriau niekam nežinot... NEIKIT SKAITYT, PATARIU. Tiesa, įkvėpimas kiteim kovotojam, kad visgi iškilti galima net ir būnant loser'iu :D. Tiesa, vienas momentas pykdo. Kai Clue pateko į triple-threat main-event'ą dėl titulo ir iš mačo buvo ištrauktas (juolabiau, kad kalbą parašiau) mane suerzino... O pasiteisnimas buvo, toks, kad writer'is pasilengvintų darbą. Damn.

BWE: E-fed'as, kur pradėjau rašyti geras kalbas ir netgi tapau BWE face'u kovotoju, laimėjau ladders mačą dėl kontrakto, ir galų gale patį diržą... Ko gali norėti daugiau?

NME 2nd Run: Pagaliau atsiskleidžiau ir NME, ten ir sukūriau komandą su Oblivion... Žodžiu, labai geri laikai... Deja, jie nesitesė ilgai.

FUSION: Kai pats book'inu šou, norom, nenorom tenka Clue palikti antrame plane. Tai pavyko padaryti Clue įkišant į YAKUZA stable. įdomu, kaip viskas vystysis dabar. :D

Kaip wrestler'is išdėstau taip:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-26, 10:16

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man tiesa pasakius labiausiai patinka FUSION. nes nepaisant kokybės, kurią dažniausiai rodė NME (ypač antro gyvavimo laikotarpiu), pasitaikydavo ir logikos stokojančių veiksnių, kurie mano akyse numuša reitingą. Fusione dar neužklupau kokios nors nesąmonės, todėl ši federacija yra pati geriausia (man). BWE buvo sužydėjusi, kai jos vairą laikė Žygis, o kai valdė Refresh tai buvo TNA - total non-sense action. ir viską vainikavo paskutinis "šou" kai vienintelis iš 10-ties žmogus parašęs kalbą buvo nupinintas vidury kovos... Žodžiu...

1. FUSION
2. NME 2
3. NME
4. BWE

Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Na aš pradėjau e-fedint nuo ICW laiku su skirtingais personažais mačiau ir šilto ir šalto, tačiau nuo ICW laikų E-fed lygis pakilo tiek kokybes prasme, tiek konkurencija tarp wrestlerių. Tad norėčiau suskirstyti E-fed istorija į dvi dalis
Pirmoji dalis įvairiose kitose forumuose vyke efedai, pikas buvo pasiektas kaip minėjo T-N-Z BFZ laikais, tada susikūrė jau 5 metus trunkanti priešprieša tarp Answer ir Šeškiaus ir būtent tada aš sulaukiau pirmo rimto konkurento. Prieš tai pagrindinis konkurentas buvo Domas, tačiau jis ir bukindavo show, tad tokia ir konkurencija ten buvo :) Po to kiek pamenu atsigavo antrą karta FEE tenais jau buvo įsisiautėja Jason Speed ir Marcus jamison, tad negalėjau atsispirti pagundai ir tradiciškai po keik laiko aš ten pasijungiau, tačiau ši federacija užsidarė tada kai aš jau buvau labai arti titulo, tereikėjo man nugalėti Marcus Jamison, visada norėjau turėti su šio personažu normalų fjudą, tačiau taip ir nesigavo pafjudinti. Dabartinis MJ nebeįdomus, bent jau tol kol jis yra valdomas ne Infest. :)
Na kaip žinome e-fed atgimė šiame forume, pirma kartą aš į NME žiūrėjau skeptiškai, kalbos po kelis sakinius manęs tikrai negundė, aš esu toks žmogus kad jungiuosi į e-fed ne dėl kokybės o dėl konkurencijos, kuo daugiau veteranų įdomių personažų ir geras kalbas sugebančių rašyti žmonių tuo didesnė tikimybės pamatyti kai kurios mano personažus toje lygoje. Neoficialiai aš dalyvavau pirmajame NME, apturėjau neblogų momentų, tačiau potencialo pasijungti su Šeškiumi kažkodėl nemačiau, o gal tiesiog nebuvo motyvacijos :D Džiugu kad šioje lygoje atsiskleidė Bottom ir Maniac. Tai pat NME 1 laikais E-fed tapo kurkas profenalesni nei ankščiau.
BWE ten aš sugrįžau su Šeškiumi, galvojau apturėti paskutinį mača su Answer ir taip užbaigti visus E-fedinimus, tačiau kaip PW tai ir E-Fed PW pasitraukimų iš verslo nėra :D Mane privertė sugrįšti ilgesniam laikui noras pafjudinti su Domu, tai pat sukovoti su naujais personažais kaip Bottom, Impaler, Maniac, Jason Clue, Greitkelininkas ir galbūt apturėti fjuda su MJ ir Jason Speed, būtent tai man galėjo pasiūlyti NME 2, arši konkurencija, plius gera kokybe, pasakyti ne, aš negalėjau. Kolkas NME2 buvo geriausias E-fed iš visų jis turėjo viska ko aš norėjau plius galėjo pasiūlyti aukščiausia mačų kokybę. Na o kalbant apie Fusion tai šios federacijos dar laukia geriausi laikai. Beabejonės ji yra antra federacija po NME 2, bent žiūrint iš mano ir šeškiaus perspektyvos :D tad mano top 3 būtų:
3 - BFZ ten sulaukiau pirmo rimto varžovo ir aptūrėjau ganėtinai gerų momentų.
2 - Fusion Kol kas čia viskas tik prasideda, bent jau tikiosi :D
1 - NME 2 ši lyga turėjo geriausia kovotojų arsenalą, na o visi show buvo žiauriai geri :D
Taip pat norėčiau paminėti BWE didžiausia PPV mano mastymų jis buvo vienas iš geriausių visų laikų PPV, ten apturėjau fantastiška mača su answerių, kuri prisimenu iki šiol :D

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-03-27, 16:02

Nuotrauka

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Smagu isgirsti visu nuomones, smagu jog kazkas prisimena ne tik BWE, bet netgi ir FEE(BFZ) tie laikai buvo isties fantastiski. Na, as galiu pasakyti apie e-fed'us trumpai kolkas:

BFZ: Ispudingiausi Answer karjeros laikai, realiai ji tada tik tebuvo ir prasidejus, ispudingas fjudas su seskiumi.. mauglis, terminatorius ir visa kita. Daug idomiu kovotoju, personazu, kurie buvo labai unikalus ir kazkuo ishskirtiniai, sou niekada neveluodavo, minute i minute, nebudavo didziausiu gincu, tiesiog visi megavosi tuo.

NME: Pasirode puikus rosteris, puikus fjudai, taciau visiskai neskiriama demesio personazui, kalboms. Visiskai nesvarbu budavo parasysi gera kalba ar prasta, vistiek booker'is jei jau sugalvojes kazkoki storyline'a tai jo ir laikysis, kalbos neturejo reiksmes tas labiausiai erzino..

BWE: Kol nebuvo jokiu skilinejimu is vienos i dvi lygas, is dvieju vel i viena nebuvo jokios sumaisties. Kol pats buvau BWE vadovas man viskas asmeniskai patiko, tik tiek, kad negalejau laisviau ugdyti savo char'o ir budavo priekabiavimu del to jog darau naudos answeriui, nors mano kovu rezultatus spresdavo kiti bookeriai/writeriai :) betkokiu atveju pasiekem turbut geriausia rosteri per visa e-fedu istorija su BWE:) garsiausios zvaigzdes.

NME2: Nors si karta jau kalbos kazka reiksdavo, vistiek storyline'us galvodavo NME galva, o tas man nepatiko, kadangi as niekada budamas GM nemastydavau apie joki storyline'a, na gal apmastydavau keleta galimu variantu, bet pats storyline'o gabalelis galvoje gimdavo po kovotojo kalbos rasant pati show.. niekada nebuvau susirases nieko i prieki ten trim savaitem ar pan.. o NME tas budavo ir vel kalbos ne itin kazkoki vaidmeni vaidino, storyline'as budavo jau sugalvotas ir tiek.. pas mane kalbos ir kovotoju pergales keisdavo storyline'a, o ten storyline'as darydavo laimetojus ir pralaimetojus.

Fusion: progresas is tiesu yra ir gan didelis, jei butu dar kokiu naujoviu, dar didesnis aktyvumas(nes jo gan truksta) tada galima isties sukurt kazka gero, rosteris nemazas, idomus.. show geri, todel juk answer ir panoro tapti show host'u:)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0