Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Ir tai yra tik visa ko pradžia...

• Jūs negalite kurti naujos temos
  • Jūs negalite rašyti atsakymo į šią temą
Temoje nėra atsakymų

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Pradeda grot Amon Amarth - Twilight Of The Thunder God, ant viso entrance takelio pasipila tirštos dūmų srovės, ir po kelių sekundžių dūmus praskrodžia "The Torturer". Nieko nelaukęs, greitu žingsniu nueina link ringo ir prie ringo sustoja, užsimerkia. Matosi susikaupimas jo veide. Įsliuogia į ringą. Apsidairo aplink areną ir paima iš ringo announcerės mikrofoną.

- Ir štai aš vėl čia - stoviu šiame ringe, jau antrą kartą Fusion istorijoje. Ir mano siela, jaučia neapsakomą jausmą... Greičiausiai tai vadinama adrenalinu, kai tavo vidus, tavo siela tiesiog kunkuliuoja, verda, nori ištrūkti iš to kalėjimo, kurį jūs, mirtingieji, vadinate kūnu... Ir jei to padaryti nepavyksta. Kad numalšinčiau savo žvėrišką norą kur nors išsilieti... Kad pamaitinti savo vidų, man reikia tik vieno dalyko (ilga pauzė, salėje girdisi sumišimas)... Man reikią aukų! Ir štai šį sekmadienį, aš šiek tiek numalšinau savo žvėrišką sielos troškimą... Šiek tiek numalšinau savo žvėrį... Demoną, tūnantį mano viduje... Bet numalšinau nepakankamai (nuo Mclayer per visą salę tiesiog sklinda baimė, siaubas ir šaltis). Aš gavau kąsnį aukos... Bet mano besotis, vidinis Aš, reikalauja dar daugiau. Sekmadienį jūs pamatėte visą kruviną vaiką Billy... Aš žinau, jus tai išgąsdino. Bet visas šis beprotiškas ir kruvinas žaidimas, tik prasideda. Jum atrodo, kad sekmadienį aš pasiėmiau savo pirmąją auką... Ne. Taip nėra. Tai buvo tik apšilimas, prieš tikrąjį žaidimą. Prieš žaidimą, kuriame dalyvaujame mes visi. Ir kuriame yra tik vienas, kuris nėra eilinė žaidimo marionetė. Yra vienas, kuris valdo visas marionetes. Manau jūs jau supratote kas jis (Mclayer žiauriai nusišypso). Ir tai, kas atsitiko Billy'ui, yra tik visa ko pradžia. Ir jūs jau galite laukti ir drebėti nuo tos minties, kad galbūt... Galbūt, per ateinantį PPV... Per Grattitude Is Contempt, atsiras ir daugiau tokių kaip Bill'is.

The Torturer prieina prie ringo krašto ir paduoda mikrofoną ringo announcer'ei ir palieka ringą skambant savo theme song'ui ir žiūrovų sumišimui.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-03-14, 22:37

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0