Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

2011 Eurobasket

Temoje atsakymų: 26

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš manau, kad šie metai netinkami "apšaudyti" Motiejūna ar kurį kitą žaidėją, šiemet reikia būti geriausiems. Aš, prisipažinsiu nesu matęs Doncės žaidimo nuo Žalgirio laikų ir man yra labai suku jį teisti, bet iš pirmų rungtynių sprendžiant jam vietos dvyliktuke nelis. Ypač kai Songaila maloniai nusebino savo puikia forma. O dar Broliai, Dar Jankūnas konkurentas (kory aš imčiau tik jei jis būtų super geros formos), bet jaučiu mano nesimpatija jam nesutrukdys prasimušt. Taip pat iš traukinio išmesčiau Simą Pikul Jasaitį, Lukauskį, bei Seibutį... Apskritai mano 12-ukas būtų toks:
Šaras, Kalnas, Delnas, Pocius, Kaukis, Brolis 1, Brolis 2, JAVtokas, Songaila, Jonas, Kuzminskas(?), Petravičius(?), Gecevičius (?), Motiejūnas (?).
Nežinau kokia yra "(?)" ženklu pažymėtų žaidėjų forma...

Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Kuzia išsiųstas namo.
Tai, kad Motei nedavė daug pasireikšti, o broliai tokių kliūrkų pridarė, kad tenka tik už galvos susiimt. Vieną iš jų palikčiau rinktinėje arba abu siųsčiau, nes manau, jog jie yra greito puolimo stabdžiai. Jų pliusas tik tas, kad jie gan patikimi, bet gynyboje nėra įspūdingi ir reikia ieškoti kas galėtų su Gasoliais grumtis.
Jankūnas turbūt išvis dabar geriausias PF Lietuvoje, stabiliausias, nachališkas, bėga į greitą puolimą ir tinka Kemzūros braižui.
Songaila tai didžiausia staigmena buvo. Kai buvo 45min prieš pradžią rungtynių, tai jis juokino prametinėdamas iš po krepšio per apšilimą :D
Jei Doncės į rinktinę nepaims, tai nėra ką galvoti ir apie Valančiūną. Bet rytoj bus įdomus įvykis, kai šiedu didžiausi talentai loš kartu aikštėje.
Įdomu, kuo pakeistum Jasaitį? Rinktinėje tik vienas rimtesnis SF, o tai tas pats Jasaitis. SF gali lošti iš bėdos ir Pocius, Lukauskis(kurį turbūt siųs).
Jei norime kažką gražaus nuveikti, teks naudoti greitą puolimą(Kalniečio menas) ir 2x2(Šaro menas).

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0