Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WrestleMania XXVII

Temoje atsakymų: 33

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

THE MIZ © vs. JOHN CENA
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE MIZ ©
RATING:
*1/4

SIX-PERSON TAG TEAM MATCH
JOHN, TRISH & SNOOKI VS. LAYCOOL & DOLPH
Nuotrauka
WINNER: JOHN, TRISH & SNOOKI
RATING:
*

THE UNDERTAKER vs. TRIPLE H
NO HOLDS BARRED MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE UNDERTAKER
RATING:
****1/2

JERRY LAWLER vs. MICHAEL COLE
SPECIAL GUEST REFEREE STEVE AUSTIN
Nuotrauka
WINNER: MICHAEL COLE
RATING:
*

RANDY ORTON vs. CM PUNK
THE VIPER VS. STRAIGHT EDGE SUPERSTAR
Nuotrauka
WINNER: RANDY ORTON
RATING:

EIGHT-MAN TAG TEAM MATCH
SHOW, KANE, SANTINO & KOFI VS. THE CORRE
WINNER: SHOW, KANE, SANTINO & KOFI
RATING: 1/2
*

REY MYSTERIO vs. CODY RHODES
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER: CODY RHODES
RATING:
**1/2

EDGE © vs. ALBERTO DEL RIO
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Gal ir kvailas klausimas bet paklausiu. Kadangi Edge vs. Del Rio paskelpta per WM27 tai reiskia, kad Edge tikrai issaugos savo title per EC? Ar gali keistis cia dar viskas?

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąSwedaS, 2011-02-05, 18:32, pasakė:

Gal ir kvailas klausimas bet paklausiu. Kadangi Edge vs. Del Rio paskelpta per WM27 tai reiskia, kad Edge tikrai issaugos savo title per EC? Ar gali keistis cia dar viskas?

Ne tik gali, o greiciausiai ir keisis. Edge su Del Rio dar net nepradejo feudo, tuo tarpu Edge feudas su Dolph Ziggler yra sparciai vystomas, ko pasekoje yra labai tiketina, kad per EC, Edge praras belta ir toliau tes programa su Ziggler.

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-05, 18:53, pasakė:

Ne tik gali, o greiciausiai ir keisis. Edge su Del Rio dar net nepradejo feudo, tuo tarpu Edge feudas su Dolph Ziggler yra sparciai vystomas, ko pasekoje yra labai tiketina, kad per EC, Edge praras belta ir toliau tes programa su Ziggler.

Tai , kad nera tokio zmogaus kuris realiai galetu turet titula ir WM main evente kovot. Be Edge nera kito normalaus varianto. Barretas nebent , bet heel vs heel nemanau , kad bus.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąCrack, 2011-02-05, 23:12, pasakė:

Tai , kad nera tokio zmogaus kuris realiai galetu turet titula ir WM main evente kovot. Be Edge nera kito normalaus varianto. Barretas nebent , bet heel vs heel nemanau , kad bus.

Rey Mysterio?

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-05, 22:25, pasakė:

Rey Mysterio?
Ir kokia nauda Rey'ui is to titulo? Jam jo tikrai nereikia. Edge vs Del Rio yra vienintelis normalus variantas. Juk ir per sios savaites RAW , buvo trumpa pradzia Rio ir Edge feudui.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Vienintelis variantas, kuris man atrodo geresnis už Edge/Del Rio būtų Barrett/Taker, bet tik su sąlyga, kad Taker iš tiesų atliktų jobą ir Barrett gautų neįtikėtiną momentumą, ne tik kaip nutraukęs streaką, bet kaip ir retaininęs titulą. Tačiau tam reikėtų užmiršti, kad Alberto laimėjo Rumble ir daryti dar vieną "title change right before 'Mania", ką WWE daro kasmet, ir be ko labai norėčiau, kad bent šiemet būtų apseita. Tad lai būna Edge/Del Rio, nes 1on1 non-title picture programų Mania'i ir taip yra pakankamai: Orton/Punk, Barrett/Taker, HHH/Sheamus ir dar kažkas vis tiek bus.

Beje, man kaip nesekusiam atidžiai naujienų, kilo MITB klausimas. Ar bus šis mačas? Ar vis dėlto apsiribos tik su MITB PPV? Ar MITB PPV nebus, o bus tik MITB mačas per WM? Būkit geri, apšvieskit, jei kažkas apie tai buvo reportinta.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Aš tiesa sakant nesupykčiau jei koks Takeris perimtu Edge titule per EC(taip, taip žinau ,kad jis nekovoje ,bet ir Edge 2009 nedalyvavo Raw chambery, tačiau jam nebuvo sutrugdyta išeit čempionu. :) Juolab, kad dvikovoje dalyvauja Kane :) )
Mane tikrai labiau domintu Del Rio vs. Taker, nei Edge vs. Taker tik tada kyla problema dėl Barret ,bet jam tikrai manau galima ką nors prigalvot. Anyway čia daug variantu. Dar man kažkaip keista ,kad tiek ilgai buildintas Cena vs. Punk staiga nutrūko ir pereinama prie Orton vs. Punk, man žymiai geriau atrodo Cena vs. Punk. Anyways dar daug kas gali keistis, žiūrėsim.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-02-06, 09:51

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąCrack, 2011-02-06, 00:15, pasakė:

Ir kokia nauda Rey'ui is to titulo? Jam jo tikrai nereikia. Edge vs Del Rio yra vienintelis normalus variantas. Juk ir per sios savaites RAW , buvo trumpa pradzia Rio ir Edge feudui.

Tokia ir nauda, kad Rey ir Del Rio turi istorija kuria galetu nusinest i wrestlemania. Nesakau, kad tai geresnis variantas uz Edge ir Del Rio, tik nesutinku su pasakymu, kad Edge vs Del Rio yra vienintelis realus variantas.

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Yra aptaremas match'as The Undertaker vs. Triple H for WrestleMania 27 in a Career vs. Streak match with Shawn Michaels as the guest referee. Ką apie jį manote?

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąSvR, 2011-02-11, 16:57, pasakė:

Yra aptaremas match'as The Undertaker vs. Triple H for WrestleMania 27 in a Career vs. Streak match with Shawn Michaels as the guest referee. Ką apie jį manote?

Jei tai ištikrūjų įvyktų, vertinčiau teigiamai. Nes tada ir taip būtų aišku, kad Triple H retire'ins, kas man labai patiktų. Pastaruoju metu Triple H nesisukioja ekranuose ir nors aš ir paskutiniu metu tapau labai pasyvus PW žiūrėtojas, bet kai nėra HHH, man patinka :) Nežinau kodėl, bet niekada nejaučiau didelių simpatijų Triple H'ui, nes jis yra ant tiek overpushint'as, kad mane tai erzina. Kad ir koks jis būtų geras/negeras wrestleris, kad ir kiek jis stengtusi/nesistengtų ringe, pripažinkime - jis tikrai nevertas jau tokiam amžiuje būti 13 kartų World champu, + man labai nepatinka tokia politika, kad HHH yra McMahon žentas, kaip mes visi matome, tai labai atsispindi HHH pushinime. Kiek esu girdėjąs, nežinau ar tai tiesa ar netiesa (bet manau kad tiesa), kad Triple H title picture match'uose, pats turi privilegiją nuspręsti, kada jam pasiimti auksą. Sakykime, atmeskime nuo jo world title kolekcijos kokius 6 title (iš viso būtų 7 times world champion), tai tuos 6 kartus būtų galima išdalinti jauniem talentam, arba kitiem main eventeriam. + aš manau, kad Undertaker vs Triple H jeigu būtų normaliai buildinamas, tai būtų vienas geriausių feudų WWE istorijoje, nors jis jau ir yra vykęs prieš 10 metų, bet tiek Triple H, tiek Taker yra vieni didžiausių (jeigu ne patys didžiausi) pushinami talentai WWE, tai šis feudas tikrai būtų epic. And i mean it.

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-02-12, 22:59

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Ne į temą
Spoiler'is

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Spoiler'is

Na, o kas del Triple H, noreciau kovos su Undertaker, bet dar noreciau ji pamatyti ringe kokius metus. Labai issilgau savo megiamiausio wrestlerio, na, bet tuo paciu jei ivyks toks fjudas ir tektu Triple H baigti karjera tikiuosi jam butu duodama kazkokia role tarkim su Raw Gm ar kazkas panasaus, nes jam tinka kostiumas ir toks piktas GM butu tikrai i nauda.

Kas del Del Rio ir Edge.. kazkaip man taip svietesi, kad Mysterio galejo paimti belta ir tada Del Rio vs Mysterio. Taciau cia pat isiveltu ir tas pats Edge. Del Rio vs Edge vs Mysterio. Man toks variantas svieciasi. Na, o del Undertaker grizimo.. nemanot, kad nusivilsim ir pamatysim kazka tokio kaip Taker vs Kane?? tikiuos to nebus..

labai dar daug cia visko spes ivykti:) visi raw reikaliukai vistiek man idomesni.. nezinia kur atsidurs cena dar.

Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąImpaler, 2011-02-17, 13:27, pasakė:

Ne į temą
Spoiler'is

Not gonna happen. Butu ziauriai kvailas sprendimas biznio atzvingiu. Tai butu... TNA.

Šį pranešimą redagavo real_deal: 2011-02-17, 13:53

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąreal_deal, 2011-02-17, 13:51, pasakė:

Not gonna happen. Butu ziauriai kvailas sprendimas biznio atzvingiu. Tai butu... TNA.

Spoiler'is

Kas dėl Del Rio vs. Edge, tai reiktu sužinoti Christian būklę, nes manau įmanoma (jei Christian sveikas) Edge vs. Del Rio vs. Christian.

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2011-02-17, 15:33

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Tiesą sakant, aš tikrai nustebau, kad Rock'as ne vien tik namedrop'ino Ceną ir pasitikrino publikos reakciją. Tai būtų buvęs teisingas sprendimas. Pamini Ceną ir žiūri publikos reakciją. Viskas. Bet ne...
Cena buvo BURIED. Ne dėl to, kad tai pasakė Rock. O dėl to, kad tai ką jis sakė buvo iš esmės pasakymas, jog "karalius nuogas". Pagrindinė žvaigždė neturi normalios frazės ir nėra some badass, nes vaikšto su spalvotomis maikutėmis. Iki visiško BURIED tetrūko, kad Rock pridėtų nevykusius Cenos juokelius. To rezultatas - išsijungę jaunieji žiūrovai per Rock promo.
Būtent nesusukti kažkokios programos su Cena, o tik jį pakasti jį po žemėmis (ką dabar ir padarė Rock) būtų TNA lygis.
Aš:
1. Skaičiau visus Rock pasisakymus, kad kovot jis nebesiruošia.
2. Suvokiu, kad jam tai visiškai nereikalinga ir jis to nenori.
3. Įvertinu jo 7 metų RingRust (ir toje prieš 7 metus jis buvo šiek tiek Out of Shape), ir įvertinu, kad dėl paskutinio savo filmo jis prisiaugino daugiau raumenų nei Batista (ir dėl to turėtų labai didelių cardio problemų).
Tačiau tuo metu, kai jis laidojo Cena, aš tikrai pagalvojau apie mačą WM. Man tai būtų geriau nei Taker-Sting, nes šie žmonės neišeitų kovot su etiketėmis ant kaktos "o kaip būtų dar nerealiau buvę, jei tai būtų vykę prieš 10 metų". (Beje, Mark ir Steve turėjo mačą berods 1990, tik Mark tada buvo Mean Mark, o ne duobkasys).
Tačiau jei WWE numes kamuoliuką ant žemės, ir mes iš tų 01/02/21 video turėsim TIK Takerį, ir jokio swerve kaip antai HBK/HHH (nebekalbu net apie Sting), ir Cena/Rock "programa" pasibaigs tuo, kaip baigėsi Tyson/Austin programa - aš būsiu dar vienu lašeliu perpildęs savo nusivylimų PW kantrybės taurę.

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąKzkas, 2011-02-17, 16:30, pasakė:

Spoiler'is

Nieks ir neminejo jokio titulo...

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ką, po Elimination Chamber matau šiuos match'us. PAPILDYTA.

Spoiler'is

Ką manote apie card'ą? Pirmi paskelbti match'ai manes kaip ir netenkina. Bet manau tikrai dar dadės match'u dėl kurių galima būtų žiūrėti šią Wm. O jai ne, tada nusimato viena iš prastesnių Wm.

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-02-22, 11:21
Made some corrections and stuff...

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSvR, 2011-02-21, 19:31, pasakė:

Na ką, po Elimination Chamber matau šiuos match'us. PAPILDYTA.

Spoiler'is

Ką manote apie card'ą? Pirmi paskelbti match'ai manes kaip ir netenkina. Bet manau tikrai dar dadės match'u dėl kurių galima būtų žiūrėti šią Wm. O jai ne, tada nusimato viena iš prastesnių Wm.

Daniel Bryan vs. Sheamus? Is kur istraukei nebent Mark Henry vs. Sheamus

O siaip si WM nusimato tokia persilauzimo WM, kai senus Main-Eventerius pakeis nauji.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Na Daniel vs Sheamus atrodo, iš tikrųjų, juda ta linkme. Buvo ir naujienų ta tema, ir ne tik.

Nuotrauka
Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Nepaisant to ,kad nėra Sting vs. Undertaker mano manymu pasirinktas beveik geriausiais matčas po to ką galėjome turėti(mano manymu Cena vs. Undertaker būtų dar geriau). Tikrai vien žinant ,kad abu yra užkulsiuose labai gerbiami daro šiokia tokia intriga. Apskritai tikriausiai ne aš vienas senai laukiau šito susitikimo nors jis aišku buvo įvykes jau WM 17 ,bet tada HHH dar neturėjo tas game kurį žinome dabar, dar neturėjo tiek galios užkulsiuose, na žodžiu kažką ne taip suformolavau ,bet mintis kažkiek visiem turėtų būti aiški :) Labai laukiu šio matčo. :P Na o šiaip ši Wrestlemanija daugiau tokia Youth movement, manau nors card'as neatrodo per daug stipriai bus tikrai nebloga kaip ir WM XXIV.

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-03-22, 19:27
+20% ispejimo uz №19 taisykles pazeidima.

ecwtest

Baltas diržas

• Naujokai
0
Spoiler'is
Dar turbut prie Edge vs Del Rio match'o bus pridetas Christian. :D

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2011-03-22, 19:37
+20% ispejimo. Yra "citatos" funkcija.

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-03-22, 17:02, pasakė:

WWE championship: The Miz © vs John Cena - na čia manau kaip ir viskas aišku. Manau, kad gausime visai padorų match'ą su aiškiu laimėtoju.

Čia pro-wrestling'as - čia niekada nėra aiškių nugalėtojų. :)

Spoiler'is

Spoiler'is

Orton vs Punk - kaip jau anksčiau minėjau, atrodo, kad bus vienintelė heel'o pergalė šioje WM. Tikėkimes šie du išspaus kokias 3*, nors vargu.

Sakydamas, kad Orton'as su Punk'u "vargu išspaus ***" mažų mažiausiai klysti. Taip, viskas įmanoma, tačiau šį sykį Orton'as kovoja su Punk'u. Build'as geriausias įmanomas susidarius tokiai situacijai (kas netiesiogiai prisideda prie balų), chemistry jie tarpusavy jau turi pakankamai daug, abu jie nėra prasti wrestler'iai (ypatingai Punk). Net jei jie nerodys aukščiausios klasės wrestling'o (o juk tai WM, todėl manau, kad galime išvysti įdomų mačą), bet gerai "papasakos" istoriją, tada bent tris žvaigždutes tikrai gausi. Aš net nenustebčiau, jei jų mačas bus vertas ir ****+. Tiesa, mačui reikia duoti laiko.

... per paskutiniasias Wrestlemania'as, būtinai būdavo koks nors vienas match'as, kurį paversdavo 3min nesąmone... Pvz.: [...] Punk vs Mysterio...

WrestleMania 26: Punk vs. Mysterio - trijų minučių nesamonė??

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-03-23, 13:32

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Galbūt ir klystu, bet teko girdėti, kad WM pats main eventas bus Miz vs Cena. Todėl kamuoja mane negera nuojauta, kad WM pasibaigs būtent taip kaip aš labiausiai nenoriu - Cenos ir Rock rankų paspaudimu.

Ir ši WM manęs tiek netraukia kiek ankstesnės. Netgi trys filleriai, nelabai dominantys championshipai ir dar vienas BS matchas. Gaila dar, kad MITB nebėra. Iš matchų labiausiai laukiu HHH vs Taker (nors ir žinau, kad streak bus Unbroken) ir Orton vs Punk. Taipogi, manau, bus neblogi matchai Rhodes vs Rey, Sheamus vs Bryan ir Del Rio vs Edge tačiau neturiu didelio susidomėjimo šiais matchais. Labiau domina Rock vaidmuo ir Christian (galimas WM27 Spoilas)
Spoiler'is

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0