Na ką, norėčiau plačiau apžvelgti artėjančią Wrestlemanią, nes jau žinomi greičiausiai visi match'ai.
Triple H vs Undertaker - na kaip supratau jau kitą savaitę sužinosim ar bus match'as Streak vs Career. Manau būtų puiku jeigu tai iš tikrūjų įvyktų. Manau jeigu tai bus tikrai patvirtinta, tai ne kuris nors kitas, o būtent Streak vs Career match'as gaus Wrestlemania Main Event spot'ą. Na tik yra viena bėda. Gaila, bet čia yra faktas, kad iš HHH vs Taker match'o negausime tokio puikaus reginio kaip iš Taker vs HBK. Taker vs HBK du metus iš eilės tik per plauką neištempė 5* match'o, nors buvo ir tokių wrestlingo kritikų, kurie pastarajam jų match'ui davė ir visas 5*. Overall, smagu kad po truputį dingsta seni vilkai iš WWE, ir į Main Event vietą stoja kiti
WWE championship: The Miz © vs John Cena - na čia manau kaip ir viskas aišku. Manau, kad gausime visai padorų match'ą su aiškiu laimėtoju.
World heavyweight championship: Edge © vs Alberto Del Rio - šis match'as mane domina bene labiausiai iš viso PPV, nes:
1) Pagaliau normaliai pamatysiu kaip kovoja Alberto Del Rio (prisipažinsiu, dar nemačiau jo nei vieno match'o, nes paskutiniu metu PW beveik iš vis nežiūrėjau)
2) Ir greičiausiai dar kartą įsitikinsiu kaip kuo toliau, tuo labiau yra nuvertinamas Royal Rumble laimėjimas per Wrestlemanią. Paskutiniai 3 Royal Rumble laimėtojai, nelaimėjo title per Wrestlemania. O Del Rio man išvis nesižiūri kaip World champ'as, tai aš ant jo jau po Royal Rumble padėjau kryžių ir supratau, kad eilinį kartą RR winner'is nelaimės title per WM. Sad...
Us championship: Sheamus © vs Bryan - manau, kad Daniel laimės ir susigrąžins title. Man šis match'as ir visas jų feudas atrodo išvis kaip iš lempos, bet anyway, kur juos abu dar dėt??
Orton vs Punk - kaip jau anksčiau minėjau, atrodo, kad bus vienintelė heel'o pergalė šioje WM. Tikėkimes šie du išspaus kokias 3*, nors vargu.
John Morrison, Trish Stratus & Snooki vs. Dolph Ziggler & Lay-Cool - nežinau, vien tik pamačius kas kovoja, jau susidaro vaizdas, kad heel'ai šiame match'e yra pasmerkti pralaimėti. Nes Morrison'o team'e yra tokia Diva kaip Trish Stratus, kuri grįžta į ringą po 5 metų ir ta Snooki... ai nežinau kas ji tokia
Tik turiu tokią nuojautą, kad match'as truks tik porą minučių ir bus absoliutus bullshit. Žiūriu, kad per paskutiniasias Wrestlemania'as, būtinai būdavo koks nors vienas match'as, kurį paversdavo 3min nesąmone... Pvz.: Mysterio vs JBL, Punk vs Mysterio, Kane vs Guerrero, Kane vs Khali, Old vs New ECW ir t.t. Žodžiu, manau šis match'as bus įvertintas kaip DUD.
Michael Cole vs "The King" Jerry Lawler - na čia ir tiap aišku, kad match'as truks ne ilgiau 5min, nes jame dalyvauja vienas non-wrestleris, o kitas, kuris buvęs wrestleris, bet dabar jo fizinė forma irgi nebe tokia kaip anksčiau. Tik aišku Lawler laimės.
Rey Mysterio vs Cody Rhodes - mano akimis, Mysterio laimės šį match'ą. Ir kažkodėl turiu tokią nuojautą, kad match'as irgi netruks ilgiau 5min. Pastebėjau tokį dalyką: Du paskutiniai WM match'ai, kuriose dalyvavo Rey Mysterio, visuomet netrukdavo ilgiau kaip 5min, manau šis bus ne išimtis.
Overall: Jeigu aš pagal card'ą Wrestlemania 26 vertinau labai gerai ir maniau, kad tai bus viena geriausių Wrestlemania'ų ever, tai šį card'ą vertinu minimaliai teigiamai, nes man jis tiesiog nepatinka. Per daug 1on1 match'ų, nepatinka kad Main Event'us užims tokie veidai kaip Miz ir Del Rio (nes mano akimis jie dar nepribrendę Main Event'ui, ir nedryskit kabinėtis). Nežinau, vienintelis match'as atrodo jeigu ir nebus labai geras, tai greičiausiai paims Main Event'ą, tai bus Undertaker vs Triple H. Ir jis vienintelis atrodo "stipriai". Žodžiu: Nesižaviu aš šiuo WM card'u taip, kaip žavėjausi WM26 card'u.