Winston pasakė:
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-10-16, 16:01
2005-10-16, 16:03
Dennisaz pasakė:
kas mums ish tos nuotraukos kokie video yra? ji neirodo, kad nenukopijavot kas nors nuorodos ish musu...
jej pvz video [No mercy'05] sutampa pavadinimas, kaip tu mums irodysi, kad linkas pas jus ir linkas pas jus nera vienodi?
tu bl galva persishviesk!
2005-10-16, 16:06
Dennisaz pasakė:
irgi durnas kaip rejkiant... taj jis dabar tures skubedamas kopijuotis... nusikopijuos, ir tada ramiai palygins... ar labaj jau ten kazhka bijaj kad perskajtyysim?????:DDDDDDDDDDD
2005-10-16, 16:07
Fortaz pasakė:
Dennisaz pasakė:
irgi durnas kaip rejkiant... taj jis dabar tures skubedamas kopijuotis... nusikopijuos, ir tada ramiai palygins... ar labaj jau ten kazhka bijaj kad perskajtyysim?????:DDDDDDDDDDD
2005-10-16, 16:10
Dennisaz pasakė:
Fantazy pasakė:
P.S. Man seniau sakei, kad nei vienas forumo narys nėra savo gyvenime uploadines nei vieno video, tik tu vienas...
Nu tai va pripažysti, kad taip sakei, o dar sakei, kad jus nieko neleechinot
Grįžau?!
2005-10-16, 16:12
HARDCORE-AUGAS pasakė:
2005-10-16, 16:14
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
gal gali issifruot si sakini?
2005-10-16, 16:16
Kas norima pasakyti tuo sig'u ? Kuo jis taip nepatenkintas musu forumu ? Is kur jis traukia, kad musu forume yra pyderu ? Kazkada jis kazka panasaus bande man padaryti su e-mail mano neaktyvuotame profilyje, bet pamates, kad butent jusu forume sedintys zmones is vienodo IP registruojasi ir kaip vaikinas, ir kaip mergina, pats pakeite mano profili ir apie tai tylejo Atrodo seni iprociai grizta. Taip, kad dabar nesnekek nesamoniu apie tai, kad "tai sakiau ne as, tai sake mano draugas" ir atsakyk i klausimus, nesdar karta kartoju - tu atstovauji savo forumui, todel malonek uz ji ir atsakyti
2005-10-16, 16:17
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Taigi tu neturi media access Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu Tu juk nezinai, kas pas mus yra
2005-10-16, 16:18
TruBaller pasakė:
Kas norima pasakyti tuo sig'u ? Kuo jis taip nepatenkintas musu forumu ? Is kur jis traukia, kad musu forume yra pyderu ? Kazkada jis kazka panasaus bande man padaryti su e-mail mano neaktyvuotame profilyje, bet pamates, kad butent jusu forume sedintys zmones is vienodo IP registruojasi ir kaip vaikinas, ir kaip mergina, pats pakeite mano profili ir apie tai tylejo Atrodo seni iprociai grizta. Taip, kad dabar nesnekek nesamoniu apie tai, kad "tai sakiau ne as, tai sake mano draugas" ir atsakyk i klausimus, nesdar karta kartoju - tu atstovauji savo forumui, todel malonek uz ji ir atsakyti
2005-10-16, 16:18
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Taigi tu neturi media access Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu Tu juk nezinai, kas pas mus yra
2005-10-16, 16:19
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Yra tureje.. pradzioj postina kaip normalus zmones po to nebepostna ir po to atsiduria pas jus tie linkai ir wa pavizdys : X_PaRty
2005-10-16, 16:19
Dennisaz pasakė:
TruBaller pasakė:
OK... Tada dabar taves klausiu... Kuom tau kimba sitas forumas ? As suprantu, kad sitas forumas yra visiskai sudas palyginus su juo, todel sito aspekto prasyciau nemineti
2005-10-16, 16:20
Dennisaz pasakė:
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Aha... Floodinimu irgi lenkia... Taciau jusu forumas turbut uz tuos visitek geresnis
2005-10-16, 16:21
Dennisaz pasakė:
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
o ka tu zinai... gal mes wiska nukopinom is ten su credit ir + dadejom dar video is kitu nezinomesniu, bet geresniu forumu media irgi su credit? tai tada taip iseina musu forumas geresnis nei tie media prasme gali but..
2005-10-16, 16:22
Dennisaz pasakė:
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Sorry uz double post, bet tiesiog noriu pasakyti, kad pirmajame tavo paminetam forume nesilankau, o antrame galima sakyti irgi, ne Taip, kad man ju i akis gali nekisti
2005-10-16, 16:24
2005-10-16, 16:24
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
TruBaller pasakė:
Dennisaz pasakė:
HARDCORE-AUGAS pasakė:
Sorry uz double post, bet tiesiog noriu pasakyti, kad pirmajame tavo paminetam forume nesilankau, o antrame galima sakyti irgi, ne Taip, kad man ju i akis gali nekisti
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0