Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Pokalbis su Dennisaz

Temoje atsakymų: 190

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Winston pasakė:

tai as cia ismasciau per maziau nei 1min ir tam nebuwo laiko? cia net nuejimas i musu foruma paspaudimas copy/paste ilgiau uztrunka ir kam taip staigiai startuot reikejo? pamatet, kad pas mus yra ir patys kuo greiciau uzsinorejot?
kadangi forume reikejo permainu todel reikejo startuot nes zmonem buvo zadetas fedas anskciau o mes velavom

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Dennisaz pasakė:

priejimo nei vienam neduosiu bet nukopijuosiu cia pat lapus kiekviena lapa su Video kokie yra forume  
ar tu bl durnas, ar apsimeti tokiu????????????
kas mums ish tos nuotraukos kokie video yra? ji neirodo, kad nenukopijavot kas nors nuorodos ish musu...
jej pvz video [No mercy'05] sutampa pavadinimas, kaip tu mums irodysi, kad linkas pas jus ir linkas pas jus nera vienodi?
tu bl galva persishviesk!

Nuotrauka
Nuotrauka

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
gerai viskas duodu Acc 10 minuciu Hardcore augui nespesit cia jau bus jusu problemos

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Dennisaz pasakė:

gerai viskas duodu Acc 10 minuciu Hardcore augui nespesit cia jau bus jusu problemos
taj bl kas ish tu 10minuchiu?
irgi durnas kaip rejkiant... taj jis dabar tures skubedamas kopijuotis... nusikopijuos, ir tada ramiai palygins... ar labaj jau ten kazhka bijaj kad perskajtyysim?????:DDDDDDDDDDD

Nuotrauka
Nuotrauka

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0
Be to čia tik tik keli video o kas darosi kituose psl. arba žemiau?

P.S. Man seniau sakei, kad nei vienas forumo narys nėra savo gyvenime uploadines nei vieno video, tik tu vienas...

Grįžau?!

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Fortaz pasakė:

Dennisaz pasakė:

taj bl kas ish tu 10minuchiu?
irgi durnas kaip rejkiant... taj jis dabar tures skubedamas kopijuotis... nusikopijuos, ir tada ramiai palygins... ar labaj jau ten kazhka bijaj kad perskajtyysim?????:DDDDDDDDDDD
jusu problemos cia yra

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

Fantazy pasakė:

P.S. Man seniau sakei, kad nei vienas forumo narys nėra savo gyvenime uploadines nei vieno video, tik tu vienas...
as jau daviau priejima pri video 10 minuciu jis ir issiaiskins viska

Fantazy

Piktas Gezas - Fantazijus

• nMo nariai
0

Dennisaz pasakė:

Fantazy pasakė:

as jau daviau priejima pri video 10 minuciu jis ir issiaiskins viska

Nu tai va pripažysti, kad taip sakei, o dar sakei, kad jus nieko neleechinot :lol:

Grįžau?!

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
galvoji as spesiu per 10 min. viska istyrinet???
Nuotrauka

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

galvoji as spesiu  per 10 min. viska istyrinet???
durneli tu istrynet niekas is musu per gyvenima pas jus negautu media accseso is kur pas mane jusu video blet as randu is daug geresniu forumu nei jusu video taip kad man net nera reikalo is jusu imti :wink:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

durneli tu istrynet niekas is musu per gyvenima pas jus negautu media accseso is kur pas mane jusu video blet as randu is daug geresniu forumu nei jusu video taip kad man net nera reikalo is jusu imti :wink:

gal gali issifruot si sakini?
Nuotrauka
Nuotrauka

HARDCORE-AUGAS

EHW 4 LIFE!

• nMo nariai
0
nevelnio nesupratau ka tu dabar norejai pasakyti?
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0
krc... Tu sakiai, kad klaustume, o tu atsakysi, tai tada vienas klausimas:

Kas norima pasakyti tuo sig'u ? Kuo jis taip nepatenkintas musu forumu ? Is kur jis traukia, kad musu forume yra pyderu ? Kazkada jis kazka panasaus bande man padaryti su e-mail mano neaktyvuotame profilyje, bet pamates, kad butent jusu forume sedintys zmones is vienodo IP registruojasi ir kaip vaikinas, ir kaip mergina, pats pakeite mano profili ir apie tai tylejo :lol: Atrodo seni iprociai grizta. Taip, kad dabar nesnekek nesamoniu apie tai, kad "tai sakiau ne as, tai sake mano draugas" ir atsakyk i klausimus, nesdar karta kartoju - tu atstovauji savo forumui, todel malonek uz ji ir atsakyti :lol:

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

HARDCORE-AUGAS pasakė:

nevelnio nesupratau ka tu dabar norejai  pasakyti?
tai kad ! niekas is musu per gyvenima nesugebetu nelecheent is jusu video kadangi niekaip negautu accseso

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access :lol: Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :lol: Tu juk nezinai, kas pas mus yra :lol:

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

TruBaller pasakė:

Kas norima pasakyti tuo sig'u ? Kuo jis taip nepatenkintas musu forumu ? Is kur jis traukia, kad musu forume yra pyderu ? Kazkada jis kazka panasaus bande man padaryti su e-mail mano neaktyvuotame profilyje, bet pamates, kad butent jusu forume sedintys zmones is vienodo IP registruojasi ir kaip vaikinas, ir kaip mergina, pats pakeite mano profili ir apie tai tylejo :lol: Atrodo seni iprociai grizta. Taip, kad dabar nesnekek nesamoniu apie tai, kad "tai sakiau ne as, tai sake mano draugas" ir atsakyk i klausimus, nesdar karta kartoju - tu atstovauji savo forumui, todel malonek uz ji ir atsakyti :lol:
kai su juo susitiksi ubutinai uzduosiu jam situos klausimus ir zinoma atsakysiu jums :wink:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

tai kad ! niekas is musu per gyvenima nesugebetu nelecheent is jusu video kadangi niekaip negautu accseso

Jei skaitytum visus postus, tai butum pamates, ka as rasiau pries tai :lol:

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access :lol: Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :D Tu juk nezinai, kas pas mus yra ;)
:lol: :lol: cia ir durniui aisku kad pvz Whatsoever forumas kad OWMF forumas yra zimia igeresnis uz jusu visais aspektais

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Yra tureje.. pradzioj postina kaip normalus zmones po to nebepostna ir po to atsiduria pas jus tie linkai ir wa pavizdys : X_PaRty
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

TruBaller pasakė:

kai su juo susitiksi ubutinai uzduosiu jam situos klausimus ir zinoma atsakysiu jums :wink:

OK... Tada dabar taves klausiu... Kuom tau kimba sitas forumas ? As suprantu, kad sitas forumas yra visiskai sudas palyginus su juo, todel sito aspekto prasyciau nemineti :lol:

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access ;) Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :D Tu juk nezinai, kas pas mus yra :D
:lol: :lol: cia ir durniui aisku kad pvz Whatsoever forumas kad OWMF forumas yra zimia igeresnis uz jusu visais aspektais

Aha... Floodinimu irgi lenkia... Taciau jusu forumas turbut uz tuos visitek geresnis :lol:

WinstoN

nMo...

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access :lol: Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :D Tu juk nezinai, kas pas mus yra ;)

o ka tu zinai... gal mes wiska nukopinom is ten su credit ir + dadejom dar video is kitu nezinomesniu, bet geresniu forumu media irgi su credit? tai tada taip iseina musu forumas geresnis nei tie media prasme gali but..
Nuotrauka
Nuotrauka

TruBaller

nMo Legend

• nMo Hall of Fame
0

Dennisaz pasakė:

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access :D Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :D Tu juk nezinai, kas pas mus yra :D

Sorry uz double post, bet tiesiog noriu pasakyti, kad pirmajame tavo paminetam forume nesilankau, o antrame galima sakyti irgi, ne :lol: Taip, kad man ju i akis gali nekisti ;)

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0
iki tu forumu jum deja daug apsikt ir nepliurpkit cia nesamoniu gerai apie rai beje augo laikas jau isseko todel augas tau uzdaroma skiltis ir gali savo bicams raportuoti ka aptikai beje x _ party niekada neturejo priejimo pas mus prie media skilties todel Winston niekaip negalejo patekti is jusu video pas mus :wink:

Dennisaz

Baltas diržas

• Naujokai
0

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

TruBaller pasakė:

Dennisaz pasakė:

HARDCORE-AUGAS pasakė:

Taigi tu neturi media access :D Kaip tada gali teigti, kad zinai geresniu forumu :D Tu juk nezinai, kas pas mus yra :D

Sorry uz double post, bet tiesiog noriu pasakyti, kad pirmajame tavo paminetam forume nesilankau, o antrame galima sakyti irgi, ne :lol: Taip, kad man ju i akis gali nekisti ;)
gal tu ir nesilankai bet uztat lankosi kiti jusu forumo nariai

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0