Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Strikeforce HWGP

Temoje atsakymų: 7

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taigi, SF paskelbė apie savo sunkiasvorių turnyrą.

Nuotrauka

Įdomu, kad dešinėje pusėje yra grybų karas.

Kelios įdomios detalės:
1. Fedor naujas kontraktas - keturių kovų. Reiškia jis dar įsipareigojęs 5 kovas.
2. Feb12 susitiks Fedor vs Silva ir Arlovski vs Kharitonov.
3. Šiaip įdomus video, kuriame Alistair prašo Verdum kovos, Dynamite užkulsiuose:

Šiaip man turnyras kvepia fail'u dėl keletos dalykų:
1. Labai silpni žmonės dešinėje pusėje.
2. Barnett pirmiausia reikia atgauti licenziją. Paskuj jos reikia neprarasti. Bendra tikimybė mano nuomone neparanki SF'ui.
3. Fedor+M-1+Tournament = Finalai įvyks 2015 metais, jei Fedor rinksis pergales.
4. Iš esmės bookinimas durnokas.. Nes dešinėje grafiko pusėje - grybų karas. Nelygesnis pasiskirstymas būtų tik tuo atveju, jei Fedor susitiktų su Barnett vietoj Silvos. Tada būtų galima sakyti, kad pirmi 4 SF-HW kovotojai susitinka kairėje, o likę keturi - dešinėje. Ir finale susitinka nr5 vs nr1 :P Na Barnett dabar liko dešinėje, ir potencialiai šauna į finalą. Deja taip nebus, nes jis vėl sufeilins su steroidų testu.
5. Šiaip atrodo turnyras iš idėjos neparankus Alistair (nes su Fedor susitinka ne finale), bet įtariu, kad jis pats to galėjo paprašyti (žr. video aukščiau) - kad iš esmės susitiktų be jokių problemų su dviem žmonėm, su kuriais jis labiausiai MMA (pagal kontraktus) nori susitikti. Bet kokiu atveju liūdna, kad Finalas bus K-1 finalo lygio, nebent pateks iš kairės ne Fedor/Alistair nugalėtojas (kam turbūt yra mažiau nei 1% tikimybė). Tuo atveju Finalas bus graudesnis nei K-1 lygio, ir tai būtų katastrofa SF.

Nuotrauka
Nuotrauka

Pushka

Baltas diržas

• Naujokai
0
Kaip tik išgirdau apie turnyrą buvau labai excited, nes mėgstu turnyrus apskritai ir pagaliau Overeem su Fedor gaus gerų varžovų, kurių neturėjo jau daug laiko, užtai daug žmonių juos doubtina (Fedorą ir aš doubtinu, bet ne Overeemą)
Bet kaip pamačiau turnyro išdėstymą tai labai nusivyliau. Kaip ir Fortaz sakė dešinė pusė tragiška ir turbūt kiekvienas kairės pusės kovotojas labiau vertas būti finale nei bet kuris iš dešinės. Overrem ir Fedor naturaliai turi dideli hype'ą, Werdum irgi pakilime po tokios pergalės, o Big Foot atrodo įspūdingai. Bet va dešinei vienintelis žmogus kuris dabar gerai kaunas tai būtų Kharitanov, bet jis jau gan senas. Na apie jį pasilaikysiu nuomonę kolkas, nes bus labai įdomu išvysti kaip jam seksis turnyre.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Aišku čia galbūt SF strateginis žingsnis, taip subuildinti žmones, esančius dešinėje pusėje, suteikiant jiems prasmingų ir svarbių matčų.
T.y. logiška, jei SF žiūri ilgalaikiais terminais.
Tačiau tai mažai tikėtina iš organizacijos, kuri iš esmės pati pripažįsta, kad ne strategijoje esmė, o "just to promote fun fights" :P Žmonių kalba šnekant, tai pateikti stiliaus "Strikeforce: St. Louis" akivaizdžius mismatch'us :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
As pavyzdziui su didziuliu malonumu stebesiu si turnyra ir man patinka visos kovos :P Is savo puses galiu pasakyti, kad man patinka abi kovos is desines puses, nes Andrei/Sergei kova man yra intrigojanti, nes abu turi panasius "irankius" ir jei nugaletojas gal ir nera Top 10 sunkiasvoris - as tikios elementariai gauti labai smagia kova tarp dveju slavu. Barnett gi kova man patinka tuom, kad Josh pagaliau nusius Brett "The Overachiever" Rogers atgal i MMA sunkiasvoriu pasaulio nobodies sekcija, su trejomis Strikeforce "L" is eiles. Nes zmogus riskiai pastate sau zymiai didesni varda is Andrei & Fedor kovu, nei buvo vertas. O kaires/desines pasiskirstimas man neatrodo neproporcingai tik del to, kad Overeem ir Emelianenko is vienos puses - kitaip as nevadinciau kaies puses "The A Team". Antonio Silva manes nezavi - jis negalejo nudeti Arlovsio per 15 minuciu, nors net as (Andrei gerbejas, kuris sirgs uz ji iki finalo), kaip ir lieks pasaulis zinau apie baltaruso smakra. Ir mateme 205 svaru kovotojo, Mike Kyle pirma raunda pries Big Foot. As nestatisiu Silvos i viena eile su Choi, Sapp ir kitais freakshow, nes jis yra paliginamai talentingas, bet ne tame ligyje talentingas, kokiame ji pateikia: realiai jis kovotojas vidutiniokas, su ypatingais gabaritais. Ir antras kadras toje kaireje, tai Werdum... Manau mano ir gal Lix nuomone buvo aiskiai pateikta, kai po pergales pries Fedor, Fabricio net nepasirode musu nMo sunkiasvoriu Top 10-uke. Manau su to "legensiniu sub'u" visi greit pamirsta, kad UFC 70 kovoje pries ta pati Andrei, kuri dauguma siandien maiso su sudais, jis fucking smugiavo delnais (CIA). OK!? Jis buvo sunaikintas Junioro ir ismestas is UFC, taskais isspaude "W" is Antonio (apie kuri diskusija del vietos nMo Top 10 net nebuvo kilusi, nei is mano, nei is Lix puses).
Zodziu, mano akyse, du pagrindiniai turnyro favoritai yra no-brainers, t.y. The Reem ir tas ruskis, po ju iskart Barnett, o tarp Werdum, Arlovski, Kharitonov ir Silva - betkas gali nugaleti betka. Grinai mano nuomone.
Be to, man labai patinka Werdum/Overeem kova ketvirtfinalyje, nes tos kovos nugaletoja, net jei turnyras subires del traumu, kontraktu ir panasiai, Scott Coker gales vadinti №1 sunkiasvoriu pasaulyje, nes arba Alistair su K-1 dirzu rankuose nugales zmogu, nugalejusi Fedor, arba Werdum nugales Emelianenko ir Overeem dvejuose back-to-back kovuose.

Rodyti pranešimąFortaz, 2011-01-05, 10:41, pasakė:

1. Fedor naujas kontraktas - keturių kovų. Reiškia jis dar įsipareigojęs 5 kovas.
P.S. Kiek as suprantu (bet pastaroju metu prastai seku naujienas), tas keturiu kovu kontraktas su Strikeforce uzima seno kontrakto vieta, taigi ta likusi 1 kova su organizacija dingsta, o nepridedama prie nauju keturiu kovu :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Palauk, leisk pasitikslinti: Tau patinka... Kad Scot gales vadinti Werdum/Alistair nugaletoja no1 pasaulyje.
Bet kol kas pas mus Verdum net nera top10.
Explain me that... :P

Del kaires puses: as kalbejau is promotion puses. Trys vardai kaireje turi ka pasireklamuoti apie save. Desineje tik Barnett.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2011-01-05, 22:37, pasakė:

Palauk, leisk pasitikslinti: Tau patinka... Kad Scot gales vadinti Werdum/Alistair nugaletoja no1 pasaulyje.
Bet kol kas pas mus Verdum net nera top10.
Explain me that... :D
Werdum yra pas mus №10 pozicijoje. Kitas dalikas, vadinti galima betka betkuom. As galiu vadinti save Krikstateviu, bet niekas nebucios man rankos.
Man patinka, kad Scott tures tokia korta, nes taip jie gali toliau dirginti Dana White, o jis jau buvo sakes, kad "po Fedoro atsirado Alistair" (t.y. kad ziniasklaida jam kisa po nosim) ir kol UFC prezidentas jaus konkurencijos jausma, tas jausmas nes vaisius sporto gerbejams. Man is esmes patinka faktas, kad Alistair tures kazkoki svaru faktoriu MMA puseje (o ne tik K-1 dirza, kuris iskovotas kitame sporte), kad pagristi save kaip "kandidata" i geriausio sunkiasvoriu sosta, nes taip jis bus nugalejes zmogu, nugalejusi pati Fedor Emelianenko.
As tikios tu nepagalvojai, kad as laikisiu Overeem Nr. 1 sunkiasvoriu, jei jis nugales Werdum :D As ne is Olandijos ir mano vardas ne Bas Rutten. Maksimum ka as galeciau duoti jam (ir tai dar ne faktas), tai net jei Ubereem pravaziotu skersai pro visa turnyra, o UFC puseje viskas liktu panasiai kaip dabar - trecia vieta po Cain ir Brock.
Beje, man idomu kaip efektyviai Strikeforce isreklamos Fabricio/Alistair kova, nes jie turi idomu koziri (nors gal tai nesudomintu casual ziurovu): cia kovos 2010 metu K-1 World GP Championas (veikiantis) ir 2009 metu ADCC Submission Grappling sunkiasvoriu Championas (irgi veikiantis iki 2011 metu). "Ant poperio" geriausias pasaulio sunkiasvoriu strikeris ir geriausias pasaulio sunkiasvoriu grappleris. That's a big deal. O as perskaiciau visa Strikeforce press-release'a (CIA) ir kolkas ten nei zodziu apie tai neuzsiminta :P

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2011-01-05, 22:37, pasakė:

Del kaires puses: as kalbejau is promotion puses. Trys vardai kaireje turi ka pasireklamuoti apie save. Desineje tik Barnett.
Cia is esmes sutinku, nes Arlovski, savo ShowTime pralaimejimu saskaita, yra damaged goods, o Kharitonov yra elementariai nezinomas JAV rinkai. Bet pasistengus, galima prikelti svarbiu siam turnyrui faktu apie desine puse. Pavyzdziui: is astuoniu zmoniu turnyre, tik Arlovski ir Barnett yra laike UFC sunkiasvoriu titula; Arlovski turi pergale pries Fabricio Werdum (UFC 70); Kharitonov buvo paskutinsi zmogus nugalejes Overeema; Sergei irgi turi PRIDE FC pergale pries Werdum; Rogers yra... buves mechanikas.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
As nors ir sutinku su dauguma Forto punktu del galimo fail'o, taciau pats lieku nusiteikes pozityviai. Iskart po Werdum/Fedor as norejau pamatyti Alistair vs. Werdum ir Fedor vs. Someone, o nugaletojai susitiktu sekancioje kovoje. Dabar gi butent tai ir gavom - kaire puse yra tai ko as ir norejau. Todel siam momentui galiu pasakyti, kad SF HW divizionas mane daug labiau domina nei UFC HW divizionas, ypac zinant kad Cain iskrito. Del turnyro "grybu puses" (beje, cia nera taisykliu pazeidimas kovotojus grybais vadinti?), tai man abi kovos yra visiskai nesvarbios, bet cia, kaip Fortaz jau minejo, tiesiog naujo contenderio subuildinimas kairiosios puses nugaletojui. Man butu nesmagiau, jei tarkim Overeem'ui reiktu praeiti pro Kharitonov ir Andrei, kad patekti i finala, kur potencialiai kovotu pries Fedor. Taigi, kad ivyktu dvi kovos favoritu puseje belieka tik du nezinomieji - ar SF sugebes subookinti Fedor'a dar vienai kovai ir ar niekas negaus traumu.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0