Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2011

Temoje atsakymų: 41

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Jiems visiškai nereikalinga laimėti Rumble, kad taptų credible WM nariais.

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Is tikro idomus dalykas, kad yra trys programos, kurios man atrodo tikrai idomios, kaip WM main event'ai ir visu triju viena dalis yra Cena. Tai butu vs Orton, vs Miz, vs CM Punk. Kadangi esu didelis Punk'o fanboy'us tai ir noreciau, kad jis laimetu Rumble ir eitu i WM main event'a. Jau matem kad jis su Cena turi puiku in ring chemistry pries pora savaiciu. Beto kad ir kaip nera kayfabe prasme CM Punk labai stiprus vienas, bet jis turi keturis bicus, kurie uz ji viska pasiruose padaryt, taigi jo pergale imanoma. Kitavertus, gal Barrett'o grupe tiesiog cancelins Punk'o grupe? Tokiu atveju manau laimes Cena.
Jericho, kad ir gryztu jis jokiu budu negautu Rumble win. Triple H kiek ziurejau interviu neatrodo, kad noretu laimet Rumble ir beto jis kai grys jau turi paruosta feud'a su Sheamus, kuris kayfabe-wise Triple H ir suzeide. Ir paskutinis dalykas, kas svarbus per Rumble man tai, kaip jie Del Rio islaikys stiprus, nes jis tikrai atrodo, kaip vienas is tu zmoniu, kurie po 1-2 metu bus patys patys svarbiausi kompanijoje. Ir dabar ji jau puikiai bookina, bet problema, kad jis jau menesi kalba kaip laimes Rumble, o bukim teisingi, tas tikrai neivyks. Tai dabar WWE turi uzduoti nesusilpnint Del Rio momentum (kaip lietuviskai pasakyt?) nors ir nelaimint Rumble.
Taigi, speju, tiksliau esu 80% isitikines, kad laimes arba Punk arba Cena. Pirmu atveju WM main event'as Punk vs Cena. Antru atveju Orton vs Cena arba Miz vs Cena. As labiausiai noreciau Punk vs Cena @ WM, bet greiciausiai bus Cena vs Miz, nes WWE tikrai tiki Miz, o WM main eventas butu kaip ir itvirtinimas Miz'o kaip tikro main eventrio. Na ir aisku lieka Cena vs Orton, bet cia neatrodo, kad ivyks siemet. Mano nuomone, tai arciausia iki SCSA VS Rock ka WWE dabar gali sukurt ir speju dar neskubes sitos galimybes isnaudot. Ka gali zinot, gal net sulauksim Heel Cena vs Face Orton?

Šį pranešimą redagavo MarkaL: 2011-01-28, 01:34

Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ką, užpildytos 34 vietos iš 40. Kaip manote kas bus tie 6 wrestleriai? Aš manau, kad keli iš jų bus Triple H ir Booker T.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSvR, 2011-01-29, 12:51, pasakė:

Na ką, užpildytos 34 vietos iš 40. Kaip manote kas bus tie 6 wrestleriai? Aš manau, kad keli iš jų bus Triple H ir Booker T.

Galimi variantai Kevin Nash kuris užsisakė skrydį į Boston, gali būti Godfather, nes Barrett minėjo savo Twitter, Y2J, Triple H, Christian, Cody Rhodes (kurį gražins į RR)

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Spoiler'is
Tuo tarpu pažiūrėjus SD kilo mintis, kaip bookinti Del Rio. Nors tai ir nebuvo panaudota nei šiame SD, nei jokiame kitame.. Bet..
Alberto turi savo ring anouncer manau būtų geras spot'as, kur Alberto jau išmetamas iš ringo, bet Ricardo sugeba ar savo kūnu, ar kitais būdais išgelbėti nuo tos durnos taisyklės "both feet must touch the flour" ;)
Deja, tuo pačiu, pažiūrėjus SD, šansų Del Rio nepadaugėjo tikrai. Nebent bookingas panašus kaip mano, antraip tai bus neįtikinama...

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Well, that was interesting...
Ka gi, kaip ir tenka suvalgyt savo zodius is posto aukscio "jis jau menesi kalba kaip laimes Rumble, o bukim teisingi, tas tikrai neivyks. " :)
Siaip labai patenkintas as Del Rio pergale, bet tikrai nesitikejau, bet WWE ryskiai juo pasitiki, beto speju dar svarbu ir kai jis meksikietis, o ten ju didelis marketas (Mexijoj WWE gauna ~8-9 TV reitinga, o jav tik virs 3 biski) .
Aisku, labai patiko du siurprizai, Booker'io viskas gerai buvo, o Diesel'i biski per anksti eliminavo (beje jis labai jaunas atrode juodais plaukais), ziurovai ryskiai norejo dar Dieslio ir biski net nuzude juos.
Dar isimintinas momentas, tai Cena/Orton staredown su... praktiskai 0 ziurovu ovaciju :?
Labai patiko, kad Punk'a ir visa New Nexus gan stiprius islaike, jei jau Punk'as nelaimi Rumble tai cia turbut geriausias budas buvo kaip ji palikt stipru.
Atrodo WM jau pradeda igaut forma Edge/Del Rio; Cena/Miz; Orton/Punk; Barrett/Taker; Show/Nash. Ka manot? Patenkinti tokiu cardu?
Dar skaitinejau nete ir is tikro gan logiskas variantas, kad Cena/Miz ir Orton/Punk gali sujungt i viena matcha. Net nezinau, kaip geriau butu. Orton/Punk manes praktiskai visiskai nedomina, o Cena/Miz gal ir visai nieko.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Oho, riebus renginys.
Visų pirma trumpai apie title-match'us. Edge-Zigler labiau suėjo nei Miz-Orton. Greitesnis veiksmas, daugiau counter'ių ir publika gyvesnė buvo. Pastebiu, kad kai ne per seniausiai Orton'as buvo gan over(kai pradėjo į face virst), tai dabar to overness ne kažkas teliko.
O dabar apie rimtus reikalus. Danielson ir Punk-nieko geriau negali parinkt pirmiem žmonėm. The Internet was happy :? Visas Rumble iki #23 įėjimo, tai buvo Hornswoggle, RUMBLE BUVO NUOSTABUS. Gavom gražų stiff pasispardymą tarp Regal ir Danielson, sick Morrison'o barjerų triuką, Chavo amigos ir į pabaigą, Nexus dominavimą. Labai patiko psichologija, prasidėjusi nuo pirmo Nexus nario įėjimo. Kaip Punk buvo ginamas, o įeinantys pirma puola į jį. Negana to, tuo metu pasirodė ir Booker(ačiū dievui kad ne King Booker), kas mane privertė mark-out'int kaip senais laikais. Viskas buvo šauniai apgalvota-įėjimai, išmetimai. Viskas logiška ir kaip priklauso. Pastebėjimas toks iš manęs-Mason iš Nexus man primena Batista. Spėju WWE kažką panašaus jame mato.
Įėjus #22Cenai, salė pasiekė kulminaciją, bet #23 viską nužudė. Tiksliau, ne pats mažius, bet iškart po sekęs Punk'o eliminavimas. Pagal mane, viskas nuo ten pradėjo žlugt. Ir ne palaipsniui, bet kaip nuo skardžio. Veiksmas ringe buvo dead, salės reakcijso dead, man ranka pačiam kilo prasukinėt. Iki pat #32Diesel'o pasirodymo, buvo labai nuobodu. Tačiau ir pats Diesel(gan geriau atrodantis nei TNA) ne kažką tepadėjo match'ui, tik momentui atkreipė žiūrovų dėmesį. Ir tai, tas 619 spot'as buvo subotch'intas. Graudu buvo klausytis "Diesel" chant'ų ir matyt jį 5min gulintį ant virvių, laukiantį Rey. Realiai Rumble atsigavo ties #28Del Rio. Nes papildomai po sekė ir Orton. Ties #40 nustebau, kad ne HHH. Na, ką padarysi, matomai vėliau pasirodys. Turbūt grįžimo nedarė, nes daug kas tikėtųsi jo pergalės, o planai buvo kiti. Rumble pabaiga man pačiam buvo viena iš nuobodesnių paskutiniais metais. Kas tą pakeitė, tai Cenos eliminavimas. Nes tai reiškė, kad Orton'o pergalė mažai tikima, jam laimėjus 2009m., o lieka Barret ir Del Rio, kas mane domintų. Laimėtojas buvo tikrai shocker'is. Drąsus WWE žingsnis, nekantriai laukiu artėjančių Raw pažiūrėti, kaip Alberto tvarkysis su gauta našta.

Dėl artėjančių match'ų per WM-tai sutinku su markal, tik neaišku dėl Cena-Miz ir Orton-Punk. Pačiam kiek nuobodokai jie dabar atrodo, nenoriu Punk'o prieš RKO. Dar numatau Booker(jei čia buvo jo full-time grįžimas) prieš Mason Ryan.

Bendrai PPV tikrai buvo vienas iš geresnių. Galėjo tik Rumble kitai psudėliot WWE. Tą visą Cena-Hornswoggle BS panaudot pirmiau, tada Nexus, ar bent jau nereikėjo eliminuot Punk. Palaikyt intrigai iki final 6 ar pan. Nes be jo ringe teliko Cena, o jis vienas match'o nepatempė. One more thing-ant kiek stipriai gavo dėmesio Nexus, ant tiek jo negavo Corre. Bent keliom minutėm galėjo tam tikras jų susivienijimas būti padarytas.

Tai tiek, geras Rumble, laukiu Triple H, Y2J(?) ir WM.
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Em... Jei nebūtų daug namų darbų parašyčiau rimtesnį post'ą, dabar tik taip mano mintys:

Edge vs. Zigg ir Miz vs. Orton - nenuvylė, viskas buvo nuostabu - kaip Bottom minėjo, kiek geriau žiūrėjosi pirmasis mačas, nes buvo greitesnis ir jame dalyvavo įdomesni wrestler'iai (IMO). Pirmam mačui priekaištų kaip ir neturiu. Miz ir Orton - na, neįtraukiantis mačas, nes aš neviškinu nei vieno iš jų - man jie abu - ypač Orton sausi (taip Miz'as charizmatiškas, etc, bet mane jo promo erzina, vis kartojasi ir nieko naujo neišgirsti). Galas su Nexus buvo keistas, bet kaip paaiškėjo vėliau - viskas buvo logiška (favor for favor). Divas... Meh...

Taigi, Royal Rumble... Prisipažinsiu, man daugmaž viskas atrodė nuspėjama - pats mintyse netgi jau girdėjau Punk'o theme'ę prieš jam pasirodant, nes tai jau buvo "užprogramuota" - tiesiog nesunkiai atspėjama. Bet tai buvo gerai - juolabiau, antrąjį kovotoją aš taipogi nuspėjau (čia rimtai :)) - kai Punk'as liko ringe aš galvoju "Nu dabar Bryan'ą būtų jėga išvyst"... Ir aš buvau teisus. Aš mark-out'inau!!! Damn, žiūrovai buvo geri, iš pradžių "CM Punk" chant'ai, po to netgi dueling - "CM Punk/Daniel Bryan", kas mane nustebino ir paliko gerą įspūdį. Taigi, viskas buvo tobula, kaip jau Bottom minėjo - iki Punk'o išmetimo. Tame tarpe subėgo visi geri WWE in-ring peroformer'iai: Punk, Bryan, Gabriel, Regal, Ryder, Chavo, Morrison and so on, and so on... Ir tai buvo orgazmiška. Visos Nexus taktikos buvo pateiktos tobulai, mačas buvo tobulas, išmetimai nuostabūs... BOOKER T, kuris TNA neatordė toks įdomus, koks jis atrodo čia. Žodžiu, viskas buvo puiku... Ir tada atėjo Hornswoggle, ko pasekoje - laaabai greitas Punk'o pašalinimas... Taip, mače Punk'as buvo kaip "kojinė", jis labai gerai sell'ino, etc., bet kodėl jis buvo išmestas jau tada? Žiauriai norėjosi jį pamatyti bent jau tarp top 4. Na, po to ir aš susirgau ta liga, kai kai norisi prasukinėti mačą ir galų gale vis kai ką prasukdamas daėjau iki pabaigos. Mačas pasidarė neįtikėtinai neįdomus. Laimėjo Del Rio - geriau nei Orton, bet man jis vis dar kažkaip nesižiūri. Gal nuobodokas gimmick'as ir nors jis tikrai geras in-ring performer'is, bet man jame dar trūksta credibility - JUK JIS HEADLINE'INS WM! Na, tai tiek.

Beje, JoMo survival was EPIC! Tiesa, maniau, kad jis pasinaudos taisykle, kad galima nusileist ant VIENOS kojos ir nušokinės iki ringo, bet taip irgi buvo gana įspūdinga.

Bendrai paėmus PPV buvo daugiau ne vidutinis, bet jis galėjo būti geresnis. Ir beje, vieta su Santino tiko, nes jei ne ji, pabaiga būtų buvusi velniškai nuobodi + Santino kada nors turėjo išbūti ilgiau nei kelias sekundes. :?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-31, 17:11

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Ne į temą

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-01-31, 17:09, pasakė:

Laimėjo Del Rio - geriau nei Orton, bet man jis vis dar kažkaip nesižiūri. Gal nuobodokas gimmick'as ir nors jis tikrai geras in-ring performer'is, bet man jame dar trūksta credibility - JUK JIS HEADLINE'INS WM!
Pataisysiu-RR laimėjimas tai tik title-shot'as, tai nebūtinai turi būti WM main-event'as. Prisimink HBK-Taker.

Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąBottom, 2011-01-31, 17:28, pasakė:

Ne į temą

Pataisysiu-RR laimėjimas tai tik title-shot'as, tai nebūtinai turi būti WM main-event'as. Prisimink HBK-Taker.

Ne į temą
Visi sako "The winner will headline WrestleMania", tai pagalvojau gal ir bus main-event'e. :?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-31, 17:52

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
AWESOME!!!
F'n awesome!!!!!!!

Labiau už Del Rio pergalę džiaugiuosi su labai tinkamu Booker ir Nash bookinimu - jie nebuvo major players, kokiais patys darė save TNA. Jie buvo daugiau kaip "legends", t.y. vos ne Snuka ar Piper lygio. Labai gerai. Žmonės manipuliavo per daug ir per ilgai TNA, kad ir čia juos gerai bookintų.

Kažkas minėjo Show vs Nash - manyčiau labiau Barrett vs Nash (nes Nash'ą jis eliminavo).

Žiūrėjau tik RR mačą. Bookingas buvo vietomis keistas, vietomis labai geras. Kol ringe buvo Orton, Barrett ir Del Rio, galvojau kad būtent tada Commendy spot'ui išlys Santino (nebuvau pamiršęs), bet jie pasirinko stiprų kelią - tokį, kad Del Rio gautų daugiau Heat'o. Aš jau matau, kad labai ateityje Del Rio bus labai geras face - po pergalės matėme natūralių emocijų, kurios tikrai padarytų jį dar labiau Over. Bet viskam savo laikas.

Iš esmės Del Rio pergalė reiškia, kad jo laukia didelė ateitis, nes Rumble laimėtojai daugiau mažiau įtvirtina savo statusą istorijoje vienu ar kitu periodu.

p.s. Cena vs Orton bandė "Hogan vs Warrior" staredown. EPIC FAIL.
p.p.s. Spot'ą kad nušoktų ne ant ringo o ant ko nors aš pasiūliau creative'ui. Jie tik pakeitė idėjos įgyvendinimą. VAGYS.

Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Katik pažėjau RR, ir iškart sakau Ačiū Vince, kad priglaude NASH ir Booker T, na o tai reiške (tikiosi), kad palanuotas MEM sugrįžimas neįvyks :) thank god it's christmas :D
O šeip apie pati RR mača, pirmoji puse su Cm punk ir New nexus buvo nice, be po supermeno pasirodymo viskas tapo kurkas nuobodžiau. Labiausiai žvengiau kai Santino paliko finale su Alberto de Rio, tada masčiau jai Santino laimės RR mača tada tikrai PW is Dead, na bet laimėjo tas kas turėjo laimėti, nesu aš alberto fanas, bet visada esu už naujų veidų sukūrima, jau geriau Alberto laimi RR nei koks Cena ar Orton... kogero šiš RR yra geriausiai subukintas RR per pastaruosius 3 metus. Legendos gavo popa, linksmi segmentai laiku ir vietoi, fjudai buvo paaštrinti, na o laimėtojas nenervina nei vieno :? aišku Punk geriau būtų buvęs, bet čia WWE niekada nebus taip kaip tu nori :D
p.s Tai HHH negrįš ar kaip? taip tikėjausi kad 30 40 numeris bus Hunteris, tačiau teko nusivilti...

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-02-01, 00:23

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"na o tai reiške (tikiosi), kad palanuotas MEM sugrįžimas neįvyks thank god it's christmas "
Skambi kaip koks TNA antifanas:)
Jei neturės Imortals normalios face'ų atsvaros, tai tie visi glorified beatdowns iš jų pusės greitai TNA nuvarys į kapus.
Manau Hoganas savo traumą labai sėkmingai panaudos greitu metu kaip excuse'ą nešti mėsas iš lėtai vis dar skęstančio laivo.
Vienintelės vietos kurios laiko TNA pajungtą ant "life support" turbūt yra house shows ir juose parduodama liūto dalis merch'o.
Kol jie nepradys daryti per TV tokios kokybės kaip daro per house shows - laivas ir toliau skęs.

Aišku jei žiūri tik ta prasme, kad buvo pabodęs Bookerio sandbag'inimas ir Nash'o savęs overprotectinimas - pilnai sutinku. Tačiau jei storyline prasme - TNA is in deep shit. Kaip Meltz pasakė - you have to sign guys first and shoot storylines after, not backwards... :?

Atrodo, WWE pasiims daugiau TNA žmonių: http://pwtorch.com/a...ews/47311.shtml

Nuotrauka
Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Pačio PPV laukiau tik dėl RR matcho, tačiau žiūrėjau visą. Nei Edge vs Ziggler nei Orton vs Miz matchai manęs kažkodėl neįtraukė. Didžiąją matchų dalį sudarė brawlas, o aš kadangi pripratau prie stiffiško brawlo tai šiuos buvo nuobodu žiūrėti iki tol kol jie pagaliau pasiekė kulminaciją. Ir jūs sakykit ką norit, dėkit 1000 minusų, bet man (kaip Ortono markui) kurkas būtų buvę smagiau matyti Ortono pergalę prieš Miz, nes Miz man visiškai nesižiūri ir yra visiškai neįtikinamas kaip champas ir aš tikrai jo nenoriu matyti per WM nė viename iš svarbiausių championship matchų. Nu dar aišku lieka Elimination Chamber kur titulai dažnai keičiasi. Divų action neskipinau. Kai paskelbė, kad bus Fatal 4-Way, pagalvojau - this must be something big :) . Net kurią akimirką pamaniau, kad ketvirtoji "diva" bus Awesome Kong. Ir pyst - ogi tai viena mano nemėgstamiausių divų (jei ne pati nemėgstamiausia) Eve. Matėsi ir iš žiūrovų reakcijos, kad jie buvo nusivylę. Bet kam išvis tos divos rūpi. Royal Rumble matchas (kaip visada) patiko išskyrus tą vietą su Hornswoggle ir tai, kad Cena pašalino beveik visus Nexus narius. Bet iki to momento Nexus atrodė labai stipriai, ko negalėčiau pasakyti apie The Corre. Dabar gailiuosi, kad susispoilinau Booker ir Nash grįžimus. Ir dar kažkodėl buvau įsitikinęs, kad per RR taip pat grįš HHH, Jericho ir Christian. Pats RR laimėtojas mane tenkina ir man Del Rio atrodo labai įtikinamai (skirtingai nei Miz). Tai ko gero turėsime Del Rio vs Edge per WM.
Ai, ir kiek girdėjau tai Alex Riley eliminacija nebuvo planuota, jis ten paslydo ar kažkas panašaus ir iškrito iš ringo :?

Na ir štai statistika (tiems kam patinka paganyti akis ir kas tingi išeiti už nMo ribų)

Kiekvieno wrestlerio išbuvimo laikas matche:
Spoiler'is

Kas kiek eliminavo kovotojų:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-02-01, 01:36

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Pastaruoju metu WWE beveik nesidomėjau ir planavau vėl prieš WM pažiūrėti, bet... Šiaip RR patiko ir neprailgo, tačiau pabaiga kažkaip nuleido. Šiaip maniau, kad laimės Barret, nes jis labiau išpušintas, o to Del Rio iš esmės aš net nebuvau matęs taigi nusivyliau. Kokia bus WM, kai jos ME bus visiškai nežinomas wrestleris. Na perskaitęs jūsų komentarus susidarė įspūdis, kad jis neblogas kovotojas, bet vis tiek manau, kad pergalę reikėjo duoti Wade Barret.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąVirmantas, 2011-02-03, 17:46, pasakė:

Pastaruoju metu WWE beveik nesidomėjau ir planavau vėl prieš WM pažiūrėti, bet... Šiaip RR patiko ir neprailgo, tačiau pabaiga kažkaip nuleido. Šiaip maniau, kad laimės Barret, nes jis labiau išpušintas, o to Del Rio iš esmės aš net nebuvau matęs taigi nusivyliau. Kokia bus WM, kai jos ME bus visiškai nežinomas wrestleris. Na perskaitęs jūsų komentarus susidarė įspūdis, kad jis neblogas kovotojas, bet vis tiek manau, kad pergalę reikėjo duoti Wade Barret.
Koks dar nežinomas ^_^ ? Jei tu jo nežinai tai nereiškia, kad visiem jis yra nežinomas. Jis SD brande yra vienas pagrindinių heel'ų, jau per savo debiutinį match'ą jam buvo duota švari pergalė prieš Mysterio. Del Rio jau nuo pat savo debiuto yra smarkiai užbuildintas (kiek ilgai rodė jo pristatomuosius klipus, angles kaip jis traumavo Mysterio ir Christian ir t.t) taip, kad įtikinamumo jis tikrai turi ir visai geras sprendimas buvo jam leisti laimėti RR. Ir tikrai (bent jau man) bus smagiau matyti championship match'ą su Del Rio negu su Miz.
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
WOU! Tai buvo kažkas tokio, kažkas, kas mane skatina žiūrėti PW. Ko gero pastebėjote, kad jau gan ilgą laiką nesekiau PW pasaulio - viskas buvo nusibodę. Tačiau, kažkur prieš dvi savaites pradėjau domėtis kas kur kaip ir mane užkabino. Daug kas skundžiasi, kad nėra to ir ano, kad dingę visokie y2j ir batistos, bet tai, ką pamačiau aš, buvo labai miela akiai. Čempionas - Swaggeris (kas man nepatiko, bet vistiek įdomu), Miz, Ziggler yra Main Evente, atsirado tokie veidai kaip Barett ir Del Rio, kurie mane iškart įtikino. Tarkim, pirmą kartą pamatęs Sheamus aš juo nepatikėjau, netikiu ir dabar. O šie du vyrukai nuo pat pradžių atrodo rimti, galintys tapti ateities batistomis, cenomis ar panašiomis personomis. Man patinka, tai ką aš matau! Kažkas šviežio - jokio Triple H, jau aštuonis kartus matytų mačų ir to pačio bullsh... Jau nekalbant apie gan įdomius Nexus ir Corre stable. Kadangi esu dar gan riebiai atsilikęs ir pamiršęs kaip kas vyksta, nepykit, jei kas ne taip, ir supraskit, jog Royal Rumble žiūrėjau kaip badaujantis vaikas į varškės pyragą, kaip PW fanas, nematęs gero show jau ilgą laiką.

Tiek Edge vs Ziggler, tiek Orton vs Miz suvalgiau labai skaniai ir tai buvo tikrai gera nuostabaus PPV pradžia. Mačai buvo įdomūs, gal pirmas šiek tiek labiau patiko, bet abiejuose buvo psichologijos, šiek tiek nežinios - to, kas man patinka. Divų mačas buvo geras paruošimas svarbiausiam vakaro dalykui, šis tas, leidžiančio atsipūsti. Na ir Royal Rumble. Taip, kaip ir daugelis pastebėjo, Bryan prieš Punk buvo puikus pasirinkimas. Pamatėm gan gražų wrestlingą, Bryan gavo gerą programėlę. Hey, Morrison spot'as buvo SICK! Žiauriai nustebino. Nexus įsigalėjimas ringe labai patiko, nieko geriau jiems ir negalėjai sugalvoti (jau žiūrint į tai, kad Punk nelaimėjo), tačiau norėjosi ilgiau ringe matyti Booker T ir tuo pačiu vistiek laukiau Core pasirodymo kaip komandos. Kaip matome, Core vs Nexus savo programėlę gavo prieš Royal Rumble mačą ir daugiau buildo nebuvo. Dėl Booker T, tai aš, nesekęs naujienų, to tikrai nežinojau ir buvau žiauriai laimingas jį matydamas, tačiau, po greito išmetimo, pagalvojau, kad gal tai tik "one time performance" - panašu, kad ne. Daug kam nepatiko Hornswoggle ringe, tačiau kai yra 40 men Royal Rumble, tai ir sunku tikėtis, kad nebus tokių lengvų momentų. Man tuo pačiu visa dalis su John Cena ir Horniu patiko ir tikrai buvau patenkintas. Diesel nustebino taipogi, tik vėlgi jautėsi, jog jis dar turi pabūti ringe - fanai akivaizdžiai norėjo to paties. Vėlgi, Big Show irgi turėjo turėti didesnę rolę, per greitai jis buvo išmestas. Kai Marella išsirideno iš ringo, tai, nežinau kaip kiti, bet iškart supratau, jog grįš gale ir netgi broliui (taip, sėdėjom kartu su spragėsiais, kola ir chantinom "Sheamus s*cks!") pasakiau visiškai tokį pati variantą, kokį ir vėliau išvydome. Likus 6-7 kovotojams iškart pasakiau, kad laimės arba Cena, arba Barett, arba Del Rio. Na Kane, Mysterio šios pergalės nereikia, Ezekiel to nevertas visiškai, Kofi irgi kaip laimėtojo neįperku, o Randy Orton jau paimė 2009-ais metais. Kažkaip dar vis sunkiai tikėjau, kad gali paimti švieži veidai ir pats palaikiau Ceną. Netgi užpykau, kai Miz jį išmetė. Rimtai. Vėlgi, Del Rio tikrai geras laimėtojas, aš patenkintas, o pabaiga su Marella buvo EPIC - myliu šį vaikiną.

Bendrai, šis PPV buvo super kūl ir dabar jau manęs nuo PW neatkrapštys jokie hunteriai.. 9,9/10

P.S.: Bottom, taip, tas Nexus naujokas grynų gryniausias Batista, tą patį savo broliui sakiau kokius aštuoniolika kartų ir vis juokiaus ^_^

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0