Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Royal Rumble 2011

Temoje atsakymų: 41

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

THE 2011 ROYAL RUMBLE MATCH
WRESTLEMANIA XXVII TITLE SHOT
FINAL FOUR: DEL RIO, MARELLA, ORTON, BARRETT
WINNER: ALBERTO DEL RIO
RATING:
***1/2

NATALYA © vs. LAYLA vs. MCCOOL vs. EVE
DIVAS CHAMPIONSHIP /FATAL 4-WAY MATCH
WINNER: EVE ©
RATING:
DUD

THE MIZ © vs. RANDY ORTON
WWE CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE MIZ ©
RATING:

EDGE © vs. DOLPH ZIGGLER
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: EDGE ©
RATING:
***1/2

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Kaip tobula būtų jei per ateinantį RR laimėtų Punk'as ir turėtų feud'ą su Cena... Šiaip RR man laukiamumu prilygsta net WrestleMania'i. RR visada būna įdomus ir įtraukiantis renginys. :)

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Aš taip pat labai laukiu šio PPV. Labiausiai aišku RR match'o. O kolkas nusimato, kad per PPV turėsime The Miz vs JOMO ir Edge vs Kane. Dėl antro varianto man sukasi galvoje, kad Kane nesikaus dėl titulo per RR. Grečiausiai jį pakeis koks Alberto Del Rio, arba match'as bus koks nors Last man standing. Dar pagal mane į PPV turėtų būti įtrauktas ir Cena vs Punk match'as.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Aš manau, kad RR laimės arba patyrusi žvaigždė greičiausiai grįžtantis Jericho arba jauna pushinama žvaigždė sakyčiau JoMo, bet jis turi mačą dėl WWE titulo, o daugiau niekas kitas iš dabartinių kaip ir nešauna į galvą

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Triple H šių metų RR laimėtojas. Mes jo, jeigu neklystu dėl traumos, nematome jau nuo Gegužės mėnesio. Jis tikrai turėjo spėt pasveikt. Manau jis gryš per RR match'ą 30 Nr. ir laimės :D Antras variantas mano manymu būtų Undertaker. Bet vis tiek, didesnė tikimybė, kad tai bus Triple H. O Undertaker ar taip ar taip manau turėtų gryšt iki WM. Taigi šiai WM manau bus:

WWE championship: Sheamus © vs Triple H
WHC championship: Edge © vs The Undertaker :) ?

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-12-26, 14:56

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-12-26, 14:56, pasakė:

Triple H šių metų RR laimėtojas. Mes jo, jeigu neklystu dėl traumos, nematome jau nuo Gegužės mėnesio. Jis tikrai turėjo spėt pasveikt. Manau jis gryš per RR match'ą 30 Nr. ir laimės :) Antras variantas mano manymu būtų Undertaker. Bet vis tiek, didesnė tikimybė, kad tai bus Triple H. O Undertaker ar taip ar taip manau turėtų gryšt iki WM. Taigi šiai WM manau bus:

WHC championship: Edge © vs The Undertaker :rolleyes: ?
Bet tada Edge greičiausiai vėl pralaimėtų, nes nemanau, jog wwe atiduotų jam streak'ą kai ir pačio karjėra jau pradeda eiti žemyn :)

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-12-26, 16:26

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąMauglis, 2010-12-26, 16:26, pasakė:

Bet tada Edge greičiausiai vėl pralaimėtų, nes nemanau, jog wwe atiduotų jam streak'ą kai ir pačio karjėra jau pradeda eiti žemyn :rolleyes:

Mano nuomone, jeigu bus nuspręsta nutraukti Undertaker'io WM streak'ą, tai jį nutrauks ne kas kitas, o Cena. Bent jau aš taip manau. Bet aš manau, kad ir tokiam atvejui įvykti nėra labai didelių šancų. Aš turiu omeny, kad jeigu Vince netyčia sugalvos užbaigti tą streak'ą, tai jį užbaigti duos ne kam kitam, o Cena'i.

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-12-26, 14:56, pasakė:

Triple H šių metų RR laimėtojas. Mes jo, jeigu neklystu dėl traumos, nematome jau nuo Gegužės mėnesio. Jis tikrai turėjo spėt pasveikt. Manau jis gryš per RR match'ą 30 Nr. ir laimės :) Antras variantas mano manymu būtų Undertaker. Bet vis tiek, didesnė tikimybė, kad tai bus Triple H. O Undertaker ar taip ar taip manau turėtų gryšt iki WM. Taigi šiai WM manau bus:

WHC championship: Edge © vs The Undertaker :rolleyes: ?

Ir kokia nauda duoti RR laimėti Triple H ar Undertaker? Kokia nauda duoti pergalę kovotojui kuris kitais metais išvis turbūt nebewrestlins? Kad ir ką praneštu naujienos, čia diskutuotume aš vis tiek lieku prie savo nuomonės, kad RR laimės jauną žvaigždė arba Chris Jericho. Kodėl Jericho? Nes jis yra vienintelis iš senų wrestlerių kurie yra puikiai įsitvirtinę WWE nelaimėjas RR, o jo feudas su Miz manyčiau galėtų pretenduoti į metų feudus. Jeigu taip neįvyks tada aš galiu drąsiai teigt, kad nežinau kas sukas Vinco galvoje ir vapšė nieko nežinau apie WWE.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Aš dar drįsčiau spėti, kad šansų turi kažkas iš "mažiukų", pvz Bourne, Daniel ar Kofi. Ir su jais puikiai sudirbtų per WM JoMo, jei tik laimėtų titulą iki tol. Daniel netgi galėtų ir taikytis į Miz, šio pergalės atveju... Na ojei bus kaip nors kitaip, tai kaip ir dauguma, spėju, kad tai bus Y2J...

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-12-26, 17:21, pasakė:

Ir kokia nauda duoti RR laimėti Triple H ar Undertaker?

Tu turi omeny, kad kokia nauda duoti laimėti Royal Rumble match'ą žmogui, kuris ir taip jau yra Main Eventer'is ? Kiek aš atsimenu, tai bent jau nuo 2005 metų RR match'us laimėdavo įsitvirtinę Main Eventer'iai.

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-12-26, 22:31, pasakė:

Tu turi omeny, kad kokia nauda duoti laimėti Royal Rumble match'ą žmogui, kuris ir taip jau yra Main Eventer'is ? Kiek aš atsimenu, tai bent jau nuo 2005 metų RR match'us laimėdavo įsitvirtinę Main Eventer'iai.

Ne aš turėjau omenį koks tolkas duot pergalę seniams ypač kai HHH turbūt 2011 retirins, o Undertaker gal ir kovos po 2011. Kalbant apie laimėtojus tai taip sutinku, kad laimėdavo įsitvirtinę Main Eventer'iai, bet laimėdavo tie kurie dar nėra laimėję RR, o iš įsitvirtinusių Main Eventerių vienintelis nelaimėjas Chris Jericho.

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-12-26, 23:24, pasakė:

Ne aš turėjau omenį koks tolkas duot pergalę seniams ypač kai HHH turbūt 2011 retirins, o Undertaker gal ir kovos po 2011. Kalbant apie laimėtojus tai taip sutinku, kad laimėdavo įsitvirtinę Main Eventer'iai, bet laimėdavo tie kurie dar nėra laimėję RR, o iš įsitvirtinusių Main Eventerių vienintelis nelaimėjas Chris Jericho.

Hmm... Gal todėl ,kad jie yra The Undertaker ir Triple H? Anyways aš gal ir klystu ,bet Royal Rumble dažniausiai nelaimi tie jaunieji superstarai, o jau seniai įsitvirtine superstarai, kad ir kaip norėčiau The Miz vs. Chris Jericho abejoju ar jo sulauksime, kadangi Vincas nemanau ar patikės tokiam jaunam wrestleriui tokia svarbia role Wrestlemanijoje. Mano manymu didžiausi šansai ,kad Royal Rumble laimės: Triple H, Undertaker, Chris Jericho ar kas nors dar iš senosios gvardijos.

Citata

š dar drįsčiau spėti, kad šansų turi kažkas iš "mažiukų", pvz Bourne, Daniel ar Kofi.

Ah, come on...Jau įsivaizduoju wrestlemanijos viena iš paskutiniųjų matčų John Morrison © vs. Evan Bourne :rolleyes:

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-12-27, 10:20

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ė, žinau, kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas, kad nesekiau naujienų, bet kur buvo parašyta, kad HHH 2011 išeina į pensiją? Gi būtent jis sakė, kad labai myli savo darbą ir tt. Tai dabar ims ir po wrestlemanijos išeis? :rolleyes:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąMauglis, 2010-12-27, 10:35, pasakė:

Ė, žinau, kaltas, kaltas ir dar kartą kaltas, kad nesekiau naujienų, bet kur buvo parašyta, kad HHH 2011 išeina į pensiją? Gi būtent jis sakė, kad labai myli savo darbą ir tt. Tai dabar ims ir po wrestlemanijos išeis? :rolleyes:

Ne į temą
Aš seku naujienas ir to nemačiau, taigi arba tai Kzkas išmislai arba mano/mūsų didelis neapdairumas.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-12-27, 10:56

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
HHH tiek pat išeis į pensiją, kiek UT išėjo vos prasidėjus jo pensijos kalboms.
Hunter turi daugiau overness nei 90% WWE Rosterio + traumos beveik išgydytos, nors jų aišku jo metuose visą laiką bus ir smulkių ir stambių.
Kas apie HHH buvo rašyta, tai kad jis "pravedė" pora house shows'ų, ir tai buvo žymiai malonesnė darbinė aplinka, nei su Vince "pravedimais". Tai vienintelis veiksnys, kuris gali pagreitinti jo išėjimą į pensiją (nepaisant nerealių traumų).
Tačiau kol Vince yra around, tol HHH ten savęs pilnavertiškai realizuoti negalės, o žmogus yra maksimalistas, taigi...

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-12-27, 10:55, pasakė:

Ne į temą
Aš seku naujienas ir to nemačiau, taigi arba tai Kzkas išmislai arba mano/mūsų didelis neapdairumas.

Aš nesakiau, kad HHH tikrai tikrai išeis, čia buvo mano manymas aš manau, kad HHH gali greitai pasitraukti arba jei nepasitrauks aš tikrai nemanau, kad Triple H gaus laimėtį RR, geriausiu atveju gal ir gaus dar vieną World Title reign'ą

Kas kalbant dėl Miz'o WM Main Event'e tai iš pradžių WWE norėjo nuimt nuo jo titulą iki WM, bet dabar kalbama, kad galbūt jam palikti jį ir pabandyti pravest programą su Cena.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Koks tolkas duot Cenai ar JoMo laimėt RR, nes jie turbūt retairins 2011. O vat Shawn Michaels gal kovos ir po 2011.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Padarysiu savo Royal Rumble 11 card'o spėjimus.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-01-05, 17:03

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSvR, 2011-01-05, 16:22, pasakė:

Padarysiu savo Royal Rumble 11 card'o spėjimus

Uždėk spoiler'į.

Kodėl? [SD! tapings spoiler]:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-01-05, 16:39

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Gerai viską sutvarkiau.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-01-06, 20:23

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Tai gi trumpai pakomentuosiu apie šių metų RR. Dėl 40 žmonių iš vienos pusės džiugina iš kitos ne. Džiugina dėl to, kad pamatysime kašką naujo nei per visus kitus RR match'us, dar manau pamatysime net kelis return'us. Nedžiugina dėl to, kad WWE laužo tą, kas labai gerai veikia ir yra įstrige fanams į širdį. Tas skaičius 30. Be to kai kurie jų skaitomi rekordai nueina šuniui ant uodegos. Kaip kaškur skaičiau jie neturėjo šiam PPV paruoše ko nors labai gero, todėl padarė 40 žmonių, kad sudomintų fanus. Be to dar manyčiau tai dėl NXT. Nuo NXT liko nemažai wrestlerių kuriuos galės dabar ir panaudoti. Be to taip išeina, kad tai bus sunkiausia RR kova per visa istorija, nes bus net 40 žmonių, o "prizas" jiems lika tas pats.

P.S Jai dedat minusus tai pakomentuokit savo nuomone.

Šį pranešimą redagavo SvR: 2011-01-18, 20:03

SvR

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na ką, parašysiu vieną iš paskutinių komentarų apie šį PPV.

WWE Champion The Miz vs. Randy Orton - Match'as manes kaip ir nedomina. Tik manau Miz'as tikrai išlaikys title po šio PPV. Iš match'o daug nesitikiu, todėl nusivilti manau ir neteks. Turėtų būti apie ** - ***. Ir tikrai nenoriu, kad Randy laimėtų title, nes tas jo lėtas wrestlingas jau knisa.

World Heavyweight Champion Edge vs. Dolph Ziggler - Va čia turėtų būti priešingybė WWE Championship'ui. Manu tikrai turėtų gautis neblogas match'as na bent *** tai tikrai. Norėciau Ziggler pergalės, bet deja nemanau, kad jam duos title. Taigi Edge išsaugos title.

Divas Champion Natalya vs. Lay-Cool (2-on-1 Handicap Match) - Natalya laimės. :]

40-Man Royal Rumble Match - Na čia beabėjo nus vakaro saldainiukas. Kaip ir rašiau tikiuosi net kelių return'ų. Dėl match'o nugalėtojo nesu apsisprendes. Bet naujienoje rašo, kad planuojamos The Miz vs. Cena ir Edge vs. Alberto Del Rio programos Wrestlemanijai. Todėl pagalvojus logiškai, turėtų lamėti arba Cena arba Del Rio. Bet niekaip nematau nei vieno kaip Royal Rumble laimėtojo. Na gal kiek arčiau Del Rio. Bet turiu susidares list'ą kas galėtų laimėti.

1. JoMo.
2. Christian.
3. Sheamus.
4. Cm Punk.
5. Triple H.
6. Chris Jericho.

Aš arčiausei esu prie Y2J ir Punk'o.

Tai kolkas tiek.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Taigi, ir mane šis Rumble šiek tiek intriguoja.
WWE turi keletą pasirinkimų, mano nuomone.
Yra konservatyvūs pasirinkimai, ir yra youth movement pasirinkimai.
Konservatyvūs:
Triple H. Number 30. Nuff said.
Y2K. Same as HHH.
John Cena. Čia su salyga, kad būtų subookintas taip, kaip būdavo Rumble mačams bookinamas Austinas. T.y. pateisinama tik tuo atveju, jei laimėtų įspūdingai subookintas. Bet kokiu kitu atveju, manau geriau jau jam laimėti EC mačą kitam PPV.

Youth:
Wade Barrett. Programa su Cena buvo labai geras push'as. Dabar SD atrodo kiek lost. Bent jau mano akimis.
Sheamus. Čia WWE turi variantą, kurį dažnai panaudoja. Per Rumble mačą gimsta nemažai feudų (Angle vs HBK, Hogan vs Warrior, Goldberg vs Lesnar). Manau čia galimas variantas - HHH vs Sheamus, per WM. Be HHH kažkaip Sheamus push'as kiek sustojo.
CM Punk. Aišku nebe toks ir youth (laiko WWE prasme). Pernai ir užpernai (tiksliai nepamenu - jei abejuose dalyvavo) labai norėjau jo pergalės, nes jo S.E.S. gimick'as man patiko. Dabartinis - not so much. Kaip ir Sheamus atveju galima tikėtis kick-start'o programos Wade vs CM Punk.
ir...
Del Rio. Aš vis laikas nuo laiko turiu savo favoritą WWE. Buvo juo Kennedy... Kennedy. Buvo juo CM Punk. Dabar Del Rio. Žmogus, kaip dirbęs su kauke turi million dollar face įskaitant ir sellinima su veidu. Be to, Vince mėgsta pušinti žmones (kurie nėra charizmos juodosios skylės, žr. Swagger) kurie yra legit S.O.B koks yra Del Rio. Žmogaus wrestlingas WWE lygiu yra pirmame ketvirtyje, charizma - irgi, sudėjimas - irgi. Turi gerą gimmick'ą (nors šiems laikams keistą - tai nėra jo asmenybė su "volume up"). Žodžiu jis turi visas dedamąsias dalis, kurių reikia kad taptų tuo, ko jis pats sako siekiantis - TOP5 WWE guy, kas yra realu: Underiui esant semi-retirement, HBK pasitraukus, Y2K negrįžus - tikslas ranka pasiekiamas per keletą metų. Pvz pasiekti Edge lygį jam manau yra realu. Turi viską tą patį ką Edge, išskyrus kad turi geresnį gimicką, bet neturi tos extended WWE istorijos savo biografijoje. Būtent pastarasis dalykas kiek neramina mane. Žmogų mes matome vos 7 mėnesius per TV, bet jis išaugo kaip personažas labai smarkiai. Pušas į main-event gali sužlugdyti - Orton (pirmasis pušas), Swagger. Visumoj, reikia kad susilygiuotų nemažai žvaigždžių, kad Del Rio laimėtų ir tai nebūtų sort of a fail. Jei būtų debiutavęs prieš kokius 10-12 mėnesių - būtų galima kalbėti kitaip. Be to, paskutiniai SD tapingai irgi vilties neprideda.

Vienintelis jauno (verslo prasme) veido push'as per šiuolaikinį Rumble buvo Lesnar. Bet tai buvo daugiau nei įtikinama.

Reziumuojant - manau WWE neišdrįs daryti youth movement, ypač remiantis tuo, kad (berods) nuo Lesnar, per Rumble jie stūmė tik patikrtintus laiko žmones. Todėl Del Rio (kad ir kaip norėtųsi jo pergalės+idealaus tam padedančio bookinimo) pergalės turbūt nebus. Daugiausiai ką galime išvysti - CM Punk arba Sheamus. Jie jau +/- patikrinti laiko.
T.y. tai yra žmonės, kurie turi mažiausią riziką būti pražudyti per ankstyvo pušo, tačiau gali sėkmingiausiai juo pasinaudoti. Tačiau abu gali lengvai turėti ir kitas juos pušinančias programas.
p.s. JoMo atmetu dėl tos pačios priežasties, kurią įvardinu kaip privalumą Del Rio - JoMo nėra tough S.O.B. kokiu Vince laiko Bryan, ir dėl to jį pušina (bent jau tokią versiją skaičiau).

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
O Big Show ar Kane šansų neturi pagal jus? ;)

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0