Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

FORUMAS MIRŠTA!!!!!!!

Temoje atsakymų: 27

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
FORUMAS NEAKTYVUS!!END OF THE POST! DISKUTUOJAM! :cry: :D

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Facebook >>> nMo. jasna?

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
One.lt >>>>>> Facebook jasna?

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2010-11-15, 17:22, pasakė:

One.lt >>>>>> Facebook jasna?
Tylėjimas >>>>> lėvi bajeriai. Jasna?

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Refresh >>>>> Walleris
Ne į temą

Štai ką norėjau matyti, pagaliau forumas aktyvus :cry:

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-11-15, 18:56

Citata

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Jobberis, kasmet atrodai vis durnesnis! Keep up the good work!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Everybody, run for your lives! Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Pasiūlymas iš mano pusės tada buvo MK :cry:

P.S. Facebook grupė ir naujienų like'inimas manyčiau gali duoti naudos.

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Facebook dabar beleką išpopuliariną, kaip, kad sakė Impaler sukurkit grupę, updeitinkit ir pasijaus tikrai. :cry:

Nuotrauka

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
mano atsakymas i mirima - mirinejo jis ir pries tai, bet kadanors galiausiai numirs. Man asmeniskai cia nesinori perdaug daznai diskutuoti, del kai kuriu nariu pasisakymu :) o kita medalio puse ta, kad zmones vis maziau domisi PW, o stai susidomejimas MMA kyla keiskit sfera ir daugiau dekit pastangu tobulinti MMA skilti ir populiarinti sita foruma kaip MMA o ne PW, nes manau dauguma, kurie i si sporta nesigilino tiek, kad ji gerai suprasti, tiesiog is PW isaugo. Tarp ju ir as :D

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65
Ką jūs čia blet nusipezat loxai....

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-11-22, 20:43, pasakė:

Ką jūs čia blet nusipezat loxai....
va cia vienas is 'auksto lygio' pasisakymu del, kuriu forumas atpurto.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Walleris

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąSkorpio, 2010-11-27, 14:42, pasakė:

va cia vienas is 'auksto lygio' pasisakymu del, kuriu forumas atpurto.
Cit!

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ką gi forumas atsigauna, padaugėjo e-fedo postai, offtopic, tik ne wrestlingo...

Taip pat Walleris prisigėrė ir džiugina savo išsamiais ir naudingais postais.

Ne į temą
Ir taip parašiau šį posta ,kad galėčiau kažkam įgelti ^_^

Citata

HopHead

Baltas diržas

• Naujokai
2
o facebook grupe nMo butu visai neblogai (ar yra tik as nerandu?) :) vistiek isivaizduoju kad dauguma is cia esanciu naudojasi feisbuku..galetu vat puslapio administratoriai suburt tokia grupele..gal aktyviau padiskutuotume :) sitam forume lankausi jau senai (toks cia ir senai - pusantru metu :( ) bet kazkaip kuo toliau tuo maziau rasoma..liudnoka :/

Šį pranešimą redagavo HopHead: 2011-02-09, 15:53

Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
As kiek prisimenu sita foruma, tiek jame buvo kalbama kad jis mirsta ir yra neaktyvus :) Buvo kazkoks laikotarpis kai buvo padave daug naujoku, bet tada lb daug slamsto buvo prirasoma.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Dėl forumo neaktyvumo kalta BTV :) ! Daugelis iš čia esančių pradėjo žiūrėt wrestlingą per BTV, o dabar kai per ten neberodo, nauji veidai nebeturi kaip sužinot apie wrestlingą. O iš mūsų senosios kartos jau daug žmonių nebežiūri wrestlingo/ prarado susidomėjimą juo. Seni veidai išeina, o naujų neateina, va taip va :( :) .
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-02-09, 17:19, pasakė:

Dėl forumo neaktyvumo kalta BTV :( ! Daugelis iš čia esančių pradėjo žiūrėt wrestlingą per BTV, o dabar kai per ten neberodo, nauji veidai nebeturi kaip sužinot apie wrestlingą. O iš mūsų senosios kartos jau daug žmonių nebežiūri wrestlingo/ prarado susidomėjimą juo. Seni veidai išeina, o naujų neateina, va taip va :) :) .

Kad ir kaip kvailai/protingai tai kas parašyta viršuje skamba aš su tavim sutinku visais 100% :( :(

Citata

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Pamenu, kaip as isijauciau i DX vs Spirit Squad per BTV ir sugalvojau biski pagooglint WWE... And as they say the rest is history... :)
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-02-09, 17:19, pasakė:

O iš mūsų senosios kartos jau daug žmonių nebežiūri wrestlingo/ prarado susidomėjimą juo. Seni veidai išeina, o naujų neateina, va taip va :) :) .

Susidomėjimo PW tikrai nepraradau ir tikiuosi niekad neprarasiu. Nors PW žiūrėdamas nepraleido nė vieno show, net SuperStars žiūriu, bet apie jį kalbėti kažkaip aš visai beveik nenoriu. Kai buvo pirmą PW žiūrėjimo banga 1995-2001 (WCW) būčiau kiauras dienas galėjęs šnekėt apie PW, rašyt postus ir t.t., bet nebuvo kur ir kaip ir galų gale net su kuo pakalbėt.

Tada PW dingo iš gyvenimo WWF nerodė, WCW mirė. 2005 to my surprise per torentus buvo rastas pastovus PW tiekimas, tačiau, tačiau aš jau smarkiškai į viską žiūriu dėka šio forumo. Ir tai mane kažkaip užgesino, nebėra/nebenoriu ką kalbėt.

Nesakau, kad kažkaip tai mažiau dabar išeina pasimėgaut žiūrimu PW, bet seniau tikrai daug daug labiau. Kitom akim į viską žiūriu. O kai žiūriu akim tokiom kokias "turiu dabar" nebėra potraukio kalbėt apie PW. Ateini, permeti akim naujienas ir kas dar patinka PPV match'ų įvertinimus. Viskas. Baigiau rytmetinį nerišlų minčių srautą... :(

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Aš ir PW susidomėjimo nepraradau, tiesiog bashinti ant wrestlingo atsibodo, na o pagirti ji galima labai retai, ypač kai esi dėjas ant WWE wrestlingo stiliaus, na o TNA yra TNA, :) Tai pažiūrių visus TNA impactus ir PPV, tai pat pažiurių WWE road to wrestlemania ir kelis kartus per diena aplankau wrestlingo informacijos šaltinius to mano domėjimasis wrestlingu ir apsiriboja :)

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
O aš, tiesą sakant, susidomėjimą praradau beveik visiškai. net kai retkarčiais pažiūriu, visi mačai atrodo matyti, visi promo girdėti... Pats wrestlingas jau seniai nebėra įdomus (man kaip spot-festų fanui) nes WWE to nepasiūlo, kitos federacijos turi kitų trūkumų. Tai ką ir galima rašyt būtų? nieko. MMA (tiksliau UFC) žiūriu jau daug maž metus, bet kažkaip nelabai sugalvočiau ką rašyt apart patiko/nepatiko... Bet forumas nemirs, kol jame bus Lix ir `MalioK`!!!!

Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Iš dalies MalioK kaltas su savo tuo sumautu MMA! Nuo tada kai užsikabinau ties UFC, PW įdomiai nebesižiūri nors tu pasisiusk. Ir taip ne man vienam. Nors PW nemečiau kaip kurie mūsų ir nesiruošiu mesti (vis dar pasižiūriu svarbesnius renginius), bet ne taip lengva komentuot, kai daugiau nei 1/2 show būni prasukęs iš nuobodulio.
Taip pat nepaneigsi, kad Raw on BTV pabaiga aktyvumą numušė. Jokios BTV = jokių kvailelių games.lt = nebėr kam sužinot apie nMo forumą. Logika skaudi.

ReiKaz

Baltas diržas

• Naujokai
1
Zmones ziuri, bet ne diskutuoja pvz as nei dometis nei diskutuot neskiriu laiko. Dziugu, kad per septynerius metus dar isvis tebeturiu susidomejima PW (zinoma su pertraukom). Maniau nMo yra tikru fanu forumas su igytu PW ir MMA issilavinimu (kitokie turbut nelabai ir issilaikutu). Taciau matyt daugeliui atsitiko "subrendimo sindromas" po kurio statistiskai metamas lauk PW is akiu. Nu ka, tai tik parodo koks kolegu amzius ir ju tikrasis susidomejimas PW. Jei tau isties patinka PW (kaip daugelis ir teigdavo), tai, kad ir kiek menesiu praeitu, tu vistiek grysi prie jo.
Nors siame forume as ir nediskutuoju, taciau irgi patariu ikurti ir daryt irasus facebook.com/nMo kuris manau tikrai padetu privioti daugiau "personu".
¨¯¯¨˜“ª¤♣NuotraukaNuotraukaNuotrauka♣¤ª“˜¨¯¯¨

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
FORUMAS MIRŠ... WAIT FOR IT. Jis visdar gyvuoja ir ko gero gyvuos dar ilgai :bow: Dig it suckaz.

Citata

Vartotojų skaito šią temą: 2

narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0