Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Guess who's back?

Temoje atsakymų: 3

Backer

Baltas diržas

• Naujokai
0
Taigi, taigi praejo nemazas laiko tarpas, o as visa laika buvau banned, forumo gal kazkiek man truko(karts nuo karto, uzeidavau per proxy), lyg ir nebuvo noro grizti, juolabiau forumas merdeja, taciau isijungiu viena ryta ir ziuriu efed atsirado, todel nusprendziau grizti, zinoma yra viena problema, mano acc banned, todel to padaryti negaliu, todel nuolankiai prasau adminu atbanininti mano sena Nicka Refresh, pazadu niekur nesireiksti(isskyrus efed), nusiimti/nesideti/nestumti ant ryto ir kitaip nepazeidineti taisykliu, zodziu mane matys tik tie nariai kurie lankosi efed skiltyje kurioje niekam netureciau kliuti, taigi tikiuosi jus ispildisite mano prasyma. that's all.

P.S. visgi jei nuspresite manes neatbaninti prasyciau nebaninti/netrinti sito acc, jis yra nemano, o mano buvusio klasioko(zinau tai skamba neitikinamai)taciau tai yra tiesa

P.S.2 maciau mane ten tapatinate su Thefan, prasyciau to nedaryti, nes, kad ir kaip durnai kartais pasielgiu darbu niekada gyvenime neripinsiu :)

Šį pranešimą redagavo Backer: 2010-10-31, 18:25

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
VISI KAUNO ŽALGIRIO FANAI!!! :)

Būtinai sugražinkit šitą vyruką.

Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-10-31, 18:42

Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Grąžinkit Refresh, jis bus geras, o ir e-fedui reikia jobberių!

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Refresh_22#MVP accoutnas yra atbanintas. Turi 80% ispejimo, t.y. busi zingsnyje nuo bano (ne tik savo is naujo, bet ir savo klasioko accounto). Ir vietoj 737 postu, turi -737 postus. Don't screw up. Visi verti antro sanso.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0