Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Nemegstamiausias wrestleris nr. 1

Temoje atsakymų: 95

Guest_DeadeR_*

• Svečiai
1.John Cena : paskutinis ^^
2.JBL
3.Kurt Angle : jam reikia gydytis arba nesioti kauke kad nesispjaudytu

Re-Powaz

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1. Hulk Hogan - Negaliu pakest jo draskymusi ringe.
2. John Cena - Daunas ir tiek
3. Carlito - He's not cool!!!
Nuotrauka

orangeboy

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Cena
2.Batista
3.Masters

Guest_astulka_*

• Svečiai
1. John Cena
2. JBL
3. Mark Henry

GhZ

Mėlynas diržas

• nMo nariai
0
1.Just big lozer(JBL)-Jis tikrai ne wrestling god...
2.Mark Henry-patylesiu geriau..
3.Chris Masters-Raumenu kalnas,bet kauntis nemoka

Kyber

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Jonh Cena
2,Masters
3.Big Show

Guest_Re1N_*

• Svečiai
1.JBL
2.Eugene
3.Rob Conway (norisi prasukt match'a kai jis wrestlina)

Guest_AiroN_*

• Svečiai
1. Rendi Orton (DuXaS)
2. JBL (Jam Bybys Luzta)
3. Chris Master (Dievs^^)

Bam

not again...;/

• nMo Hall of Fame
0

Rodyti pranešimąAiroN, Mar 13 2006, 06:10 PM, pasakė:

1. Rendi Orton (DuXaS)
2. JBL (Jam Bybys Luzta)
3. Chris Master (Dievs^^)

Pataisymas:

Rendi Orton jo vardas rasomas Randy Orton ;)

Nuotrauka

Wiliuzzz

Baltas diržas

• Naujokai
0
1.Batista
2.JBL
3.Cena

Guest_lituvis_*

• Svečiai
1. Batista
2. JBL
3. Randy Orton

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
1.SCSA- SimplyChickenSteveAustin
2.RKO-RubbishKingOrton ,uzknisa juodai
4.Masters-steroidu prisvalges....raumenu kalnas .

Beef

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nezinau pagal kokios kriterijus jus cia rasot, bet man nemegstamiausias yra tas i kuri nuobodu ziureti, o tai butu Mark Henry, Tatanka, Great Khali, nes ju movesetas ir wrestlinimas apgailetini.

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 09:13 AM, pasakė:

1.SCSA- SimplyChickenSteveAustin
2.RKO-RubbishKingOrton ,uzknisa juodai
4.Masters-steroidu prisvalges....raumenu kalnas .

dėl SCSA.. spėju tu tik matei jį per raw, per BTV kai jis jau nebewrestlino, o koks jis buvo seniau net nežinai?
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
deja tu klysti as per baltija matciau ji tik viena karta kai hasana susaparde....Kodel man jis turi patik?pvz per 2001 royal rumble is viso nesamoningai buvo kad jis laimejo nieko gero nepardoe bet alimejo..1998 irgi tas pats
nu nesakau kad as labai daug mates jo kovu bet nuo 1998 iki 2002 apie 20kur jis dalyvavo tai man jis visiskaiispudzio nesudare:D Nu man jis paparasicaisiai nepernesamas kaip RKO

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 03:57 PM, pasakė:

deja tu klysti as per baltija matciau ji tik viena karta kai hasana susaparde....Kodel man jis turi patik?pvz per 2001 royal rumble is viso nesamoningai buvo kad jis laimejo nieko gero nepardoe bet alimejo..1998 irgi tas pats
nu nesakau kad as labai daug mates jo kovu bet nuo 1998 iki 2002 apie 20kur jis dalyvavo tai man jis visiskaiispudzio nesudare:D Nu man jis paparasicaisiai nepernesamas kaip RKO
1) tau rejketu ji pamatyti kaip texnical wrestleri, iki 97 Summerslam.
2) rejketu pamatyt jo kovu ish WCW - ash jau gal virsh 10 zhejaw - visos bevejk *** minimum.
3) kaip jo kova priesh HBK gali nepatikt - nzn, chia matyt arba nematej, arba jau aklaj nekenti Austino.
4) Jo visas feudas su Underiu - visos kovos minimum ***, bet chia turbut del tavo niko ajshqs jo nemegiamumas - Austinas daugiau nugalejes yra Underi, nej jam sujobines shvariai.

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Nu tokio laikotarpio nemaciau ....O tu ta kova turi omeny su HBk...wrestlemanijoj14...nu jos dar nemaciau bet siunciuos bet su mano netu ilgai lauksiu:D:D??Nu ir nesupratnu del ko as negaliu jo nemegt jus ji megstat as ne viskas labai npaparasta...O kaip su HHH kartu Hardzius sparde tai cia gerai budavo:D??????
http://www.obsessedwithwrestling.com/oww/h...shame/scsa.html

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 05:14 PM, pasakė:

Nu tokio laikotarpio nemaciau ....O tu ta kova turi omeny su HBk...wrestlemanijoj14...nu jos dar nemaciau bet siunciuos bet su mano netu ilgai lauksiu:D:D??Nu ir nesupratnu del ko as negaliu jo nemegt jus ji megstat as ne viskas labai npaparasta...O kaip su HHH kartu Hardzius sparde tai cia gerai budavo:D??????
citata ish tavo Hall of Shame, 2002uju kontexte: "A year ago, this guy was probably the most respected performer in the WWE.. ". Tajgi tavo zhinios ne tik ish iki jo traumos laikotarpio, bet ir ish 1998-2002 gan ribotos. Daugybe geru matchu, geriausiai apmokamas kovotojas, geriausiai parduodantis atributika darbuotojas ir t.t. ir pan. Kad Hardzhius su HHH sparde - o taj kas? jis buvo tada Heel, ir sudare su HHH man labiausiai patikusi tag-team. jo matchaj su Rock ir HHH visi minimum *** vertinami, nesuprantu ka tu mataj SCSA blogo. O nemegt gali turbut del to, kaip mano vienas draugas nemegsta. SCSA ir Underis buvo dvi ryshkiausios zhvajgzhdes tuo metu (1998-2001), bet austinas kaip ir paeme pirma vieta - jis ir superstar of the decade pripazhintas, ir lajmejo ish esmes feuda priesh underi, ir geresnius matchus dare, ir t.t. ir pan. Tajgi, kaj ishsistudijuosi, kad SCSA gero nuvejke iki kol buvo nutarta kazhkokiu luzeriu itraukti ji i hall of shame, tai tada ir sakyk kad 'nieko gero jis nepadare' ar kazhka panashaws. Matej bent viena jo kova su Rock, Hart, Under, Foley ar HBK, kad kalbi kad jis nieko ispudingo nepadare????

Nuotrauka
Nuotrauka

RazieL_

tas, kuris išbuvo nuo pradžių ;D

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 02:14 PM, pasakė:

...Nu ir nesupratnu del ko as negaliu jo nemegt jus ji megstat as ne viskas labai npaparasta...

nu tikrai čia turbūt dėl to kaip fortaz sakė, nes šeip "viskas čia labai paprasta"... nu jo ir gimmickas buvo geras, ir kaip wrestleris jis buvo geras, ir charizmos daug turėjo. Taip kad tu jo nemėgsti beveik nieko apie jį nežinodamas :|
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nu jo senesniu as jo ir nemaciau:D tai gal papasakotumet ar cia forume yra kur nros:D bet negalvokit kad as isviso durnas .,...BEt nors ir zinociau ka jis dare man kazin ar jis patiktu ...Nu man jis is pirmo zvilgsnio nepatiko :D nu pvz kaip RKO ir JBL nepernesu jo irgi taip pat:Dtai ka del to mane reik susaudyti:D???
ok sry uz tai kad sio forumo pavadinimas yra Nemegstamiausias wrestleris ir as parasiau kad jo nemegstu ......reikejo man JBL i jo vieta detideti:D

nu tai as galiu kabinetis cia kazkas parase nemegstamiausias simon dean tai jis tik wwe sudo gabals yra ankciau daug titulu normaliu turejo:D

p.s tai as JBL ir nemegstu ir beveik nieko apie ji nezinau jis tik man atroda kaip idiotas kuriam vieta sedet uz buhalterio stalo one imtiniu ringe

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Esme, kad tu sakej kad Austinas ne kaip wrestlina ir t.t. ir pan - o po to pac pasakej, kad nej velnio nematej, che ne jokia beda. Gali sakyt kad ir benoit nemegsti, tik jej pasakysi kad jis blogaj wrestlina kiek tu mates - taj ir gausi rekt:)

Nuotrauka
Nuotrauka

BitlasLt

Žalias diržas

• nMo nariai
0
nu bet tu psakyk kad tas royal rumble jis graziai laimejo tada as nusiaunu iskart:D vienoje puse kovos gulejo HHH supardytas kitoje isviso nieko gero nepadre o pergale gavo nturbut uz savo tik gera varda:D

p.s visitek cia zajabs forumiux savo nuomone turi pagryst ..ir siap...vienam buvo tokx atvejis admins tox durnas kad pats nezino ka daro..Kazka parasiau jis man paraso kazkas panasiai oba iskur cia istraukiai net nezinuojau:D

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 06:58 PM, pasakė:

nu bet tu psakyk kad tas royal rumble jis graziai laimejo tada as nusiaunu iskart:D vienoje puse kovos gulejo HHH supardytas kitoje isviso nieko gero nepadre o pergale gavo nturbut uz savo tik gera varda:D
p.s visitek cia zajabs forumiux savo nuomone turi pagryst ..ir siap...vienam buvo tokx atvejis admins tox durnas kad pats nezino ka daro..Kazka parasiau jis man paraso kazkas panasiai oba iskur cia istraukiai net nezinuojau:D
man asmenishkaj jo visi lajmeti rumbliai patiko.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąUndertaker, May 27 2006, 06:58 PM, pasakė:

Susitvarkyk savo rasysena, naudok maziau spellingo(t.y. ne nepadre, o nepadare) klaidu, nes nelabai imanoma suprast ka rasai.

Guest_TcUnami_*

• Svečiai
1. Chris Masters
2. Kurt Angle
3. Shelton Benjamin

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0