Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Naujienos

Temoje atsakymų: 74

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Po pralaimėjimo Sick Extreme ir Kyo pasiima 2/3 savaičių pertrauka, bet jie pažada butinai sugrįžti ir atsirevanšuoti Darkness Wanderers ir nudžiuginti nusivylusius fanus praeitu pasirodymu(ir kalba).

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąJobberis_Extreme, 2011-09-06, 21:29, pasakė:

Po pralaimėjimo Sick Extreme ir Kyo pasiima 2/3 savaičių pertrauka, bet jie pažada butinai sugrįžti ir atsirevanšuoti Darkness Wanderers ir nudžiuginti nusivylusius fanus praeitu pasirodymu(ir kalba).

Ne į temą
Bet blyn. Visą laiką laukiau ir nesupratau ;) Juk laiko buvo per akis parašyt kalbai ir galbūt laimėt titulams. Tu esi labai užsiėmęs žmogus, taip išeina? ;)

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-09-06, 21:35, pasakė:

Ne į temą
Bet blyn. Visą laiką laukiau ir nesupratau ;) Juk laiko buvo per akis parašyt kalbai ir galbūt laimėt titulams. Tu esi labai užsiėmęs žmogus, taip išeina? ;)

Ne į temą
Negaliu sakyt ,kad labai užsiėmęs, užimtumo aišku padidėjo, bet norėjau atsidžiaugti paskutinėmis vasaros dienomis kitaip nei kalbos rašymu, pats suprantu kad žiema prie e-fedo nors ir padaugės pamokų bus daug maloniau sėdėt.

Tingus labiau ;)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-09-06, 21:18

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Hawkins pateko i kraupia avarija, taciau laimei jam tik luzo koja. Del luzusios kojos jis negales kovot apie 2 menesius.

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Amžinasis Čempionas Šeškius Pyzdeškius po savo fiasko siekiant tapti pirmuoju ir paskutinių šios organizacijos čempionų pasakė:
Man rodos, kad sportbačius kabinti teks ant vinies, aš dominavau šioje organizacijoj nuo pirmos jos įsikūrimo dienos, aš buvau šios organizacijos stuburas, aš laimėjau daugybę nominacijų rinkimuose ir šitas pralaimėjimas kažkokiom klipatom nieko nereiškia aš esu, buvau ir būsių geriausias visų laikų šio verslo atstovas. Ar tai amžino čempiono karjeros pabaiga nežinau, aš net nežinau kas nutiks sekančią minute iš kur man po galais žinot kas laukia rytoj? Šeškius arba grįš arba negrįš, bet jei jis grįš jis grįš dar labiau out of shape negu prieš tai ;) ačiū jums ponios ir ponai už šešiaženkles sumas, kai reiks man daugiau aš grįšių ;)

Na o kalbant Primuso vardu, tai realybė tokia kad trūksta man įdėjų kaip toliau tobulinti Šeškiaus personažą, patys matėte mano kalbą prieš main eventa ji buvo ganėtinai silpna, na neprasčiausią, be viena iš prastesnių, o laiko jai skyriau kokias pora valandų, žodžius buvo parinkti man labai sunku, rašiau tą kalbą iš pagarbos bukeriams, nes kai tave linksminą visus metus, tai mažiausiai ką gali padaryti tai parašyt kalbą, o aš ar grišių su kitais personažais kol kas nežinau, bet galbūt jai ši federacija dar gyvos jie gali sulaukti vienos tokios trijulės kuri iškovojo beveik visus tag team diržus :) Tai sėkmės dirbant toliau, paskutinis show ir ypač main eventas buvo bene geriausias išvisų kurios man teko skaityti fusione, go Beggaras go ;)

Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
David Hartnett po The Routes Of Honor nusprende igyvendinti kita savo svajone-isbandyti jegas MMA sporte ir todel kuriam laikui traukiasi is FUSION,bet pazada visiems savo fanams-kai gris jis tures tik viena tiksla-World Domination titulas.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Duncan: 2011-09-07, 10:55

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąKzkas, 2011-09-07, 01:30, pasakė:

Hawkins pateko i kraupia avarija, taciau laimei jam tik luzo koja. Del luzusios kojos jis negales kovot apie 2 menesius.

Su Hardžiu gal važinėjai. ;) ;)

O šiaip toks kovotojų išėjimas manau turi ir pliusų. "Jaunesniem" talentam iškilt bus lengviau. ;)

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-09-07, 12:30

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-09-07, 13:28, pasakė:

...
O šiaip toks kovotojų išėjimas manau turi ir pliusų. "Jaunesniem" talentam iškilt bus lengviau. ;)
I'm all for it, tik tai tam reikia turėti pakankamai kovotojų. O dabar kiekvieno wrestlerio išėjimas kaip reikiant kerta per rosterio gilumą. Jau apie pusę vakarykščio PPV dalyvių pasitraukė.

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Šito tai nesitikėjau iš jūsų, draugai ;)
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Nebijok, yra dar esančių. Aš pvz kaip tik ieškojau E-Fedo, jį radau čia ir laukiau pradžios/pratęsimo. Jei ne šitas E-Fed, tai manęs čia nebūtų.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
The Darkness Wanderers komandos nariai ir komandiniai Fusion Dynamic Duo čempionai praneša, kad prasidėjus masiškam kovotojų pasitraukimui iš Fusion federacijos, jie daugiau čia nebemato su kuo galėtų kovoti ir prieš ką ginti savo laikomus Fusion Dynamic Duo championship titulus, todėl jie kabina titulus ant vinies viešoje vietoje ir atiduoda juos tiem dviem, kurie norės likti šiame skęstančiame laive ir tęsti savo karjerą šioje vienadienėje federacijoje, kuri yra ties žlugimo riba. Nors abu komandos nariai šį visą laiką pagal scenarijų turėjo vaidinti rūsčius blogiukus, tačiau dabar kai jie palieka federaciją, jie nebevaidina ir kaip tikrame wrestling'o pasaulyje yra nuoširdūs žmonės ir yra savimi, bet linki visiems sėkmės, kurie liko kartu su Fusion.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Jooo cia tai ziauru. Man net pagailo Beggaro, tai turbut teks ateities medicinos metodais gydyt sulauzyta koja ;)

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
FUSION užsidaro.

Šį pranešimą redagavo Beggaras: 2011-09-07, 21:00

My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Nuotrauka Nuotrauka

Žinot kas bendro? Laaaaabai ilgi title reign'ai ;)

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-09-07, 23:06, pasakė:

Ne į temą
Nuotrauka Nuotrauka

Ne į temą
;) ;)

Atsiprašau, nesusilaikiau :)

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2011-09-07, 22:58

Citata

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąBeggaras, 2011-09-07, 21:00, pasakė:

FUSION užsidaro.
Visam laikui ar laikinai?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19

Rodyti pranešimąLyncaz, 2011-09-07, 23:06, pasakė:

Ne į temą
Nuotrauka Nuotrauka

Ne į temą
Kai pirštų į akį :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2011-09-08, 00:00

Nuotrauka

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51

Rodyti pranešimąDuncan, 2011-09-08, 00:00, pasakė:

Visam laikui ar laikinai?
Kai sugrįš didžioji dalis kovotojų tikriausiai vėl atsidarys.

Unbroken

• nMo nariai
26
411Mania.com gavo ekskliuzivinį interviu su nauju FUSION World Domination čempionu - Jason Clue.

Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-09-08, 15:49

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
neblogas interviu :lol: :lol:

Nuotrauka

TukasW

Baltas diržas

• Naujokai
12
Nu nacher, išeina didžioji dalis ir dar prikolina... Kaip bookeriui jaustis? Ir dar iškart po pirmo šou?

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-09-09, 16:10
Netyčia. Niekas nepakeista.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-09-08, 18:52, pasakė:

Nu nacher, išeina didžioji dalis ir dar prikolina... Kaip bookeriui jaustis? Ir dar iškart po pirmo šou?

Jei e-fed'as tęsis, aš galėsiu padėt rašyt match'us, bet kalbų neberašysiu, nebent kaip ten Highwayman ar Maniac one time only sugrįžimo kovoje kokioje nesvarbioje, bet kadangi su savo TDW max galėjau tik Tag Team čempu būt, tai man net nesišviestų match'as dėl kokio Iron man ar WD championship. Paprasčiausiai nusibodo man čia sėdėt, + visi ir taip išeina iš čia, ir dar PPV reikia laukt tiek laiko kad eina nafik... Jeigu show vyktų dažniau, būtų didesnis susidomėjimas visu šiuo reikalu. Žodžiu, R.I.P. E-Fed.

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąTukasW, 2011-09-08, 18:52, pasakė:

Ne į temą
Prikolinu, kad pakelčiau tokių paniurėlių nuotaiką. :lol:

Juolabiau aš nesakiau, kad išeinu. I'm still in. Tik žinai... Fuck them, fuck them all.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąUnbroken, 2011-09-09, 17:10, pasakė:

Ne į temą
Prikolinu, kad pakelčiau tokių paniurėlių nuotaiką. :lol:

Juolabiau aš nesakiau, kad išeinu. I'm still in. Tik žinai... Fuck them, fuck them all.

Ne į temą
Tai Fusion'as tęsis? :lol:

Unbroken

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2011-09-09, 17:21, pasakė:

Ne į temą
Tai Fusion'as tęsis? :lol:

Ne į temą
? Taigi Beggaras prie vairo, sakė ne. Ta prasme aš prikolinau su interviu.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-09-09, 17:01

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka

Nuotrauka
Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 5

narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0