Prisipažinsiu, iš Bragging Rights tikėjausi
daug. Nedarysiu match by match review, nes tai nėra TNA ar ROH ir šių laikų WWE retai kada surasi kažką verto dėmesio ir šiaip ne namie esu.
Vienu žodžiu, peržiūrėjęs PPV nusivyliau. Bryan vs. Ziggler buvo geriausias mačas ir turbūt vienintelis, kuris deliver'ino. Nustebau, kad jis buvo gana ilgas, tai didžiulis pliusas jam, bet be jo daugiau nieko teigiamo nematau. Aš neturiu nieko prieš mačus-filler'ius, kurie buvo įkišti tik tam, kad užpildytų eterio laiką, bet visi kiti mačai mane prieš PPV daugiau mažiau intrigavo (išskyrus divas). Aš tikėjausi, kad tiek Kane vs. Taker, tiek Orton vs. Barrett, tiek SD vs Raw bus perliukai. Tačiau jie netik kad nuvylė, bet ir supykdė! IMO card'as buvo puikus. Bet c'mon! Neišnaudoti puikūs šansai...
Kalbant apie WHC title mačą...Nexus Taker'io mače? Aš suprantu, kad sekantis PPV Survivor Series ir nenustebčiau, jei planuojama turėti kažką panašaus į Nexus vs. WWE (Cena, Taker, Rey or something alike), bet tai buvo pats kvailiausias ir nelogiškiausias galimas sprendimas. Kokia Nexus nauda užpulti Taker'į? Jokios logikos... O jeigu taip, kodėl ne Kane? Nejaugi Vince nori parodyti, kad Nexus tokie idiotai ir nori susipykti su visais įmanomais main-eventer'iais? Tiesiog kvaila.
Orton vs. Barrett buvo tiesiog nuobodus mačas, nežinau, man jis šiame event'e tiesiog prasmego...
SD vs. Raw. Maniau, kad iš šito mačo alima nulipdyti kažką gero. Bet... Tiesiog man labiausiai nepatikę dalykai. Pirma - Punk'o vaidmuo mače ir jo eliminavimas. Kodėl Rey?? Taip, Punk pralaimėjo jų feud'ą, tačiau būtų žymiai naudingiau duoti Punk'ui šiokį tokį atsaką, kerštą ir leisti jam eliminuoti Rey, nes dabar Punk'o credibility dar labiau smunka. Prie to pačio, man nepatiko Rey grįžimas į mačą, nes tai savotiškai nubraukė žalą, kurią padarė Del Rio. Jis ringe atrodė neblogai, bet nejaugi Punk'as negalėjo pasinaudoti Del Rio dėmesiu į Rey Rey ir perimti iniciatyvos? Taip pat, nebuvo panaudota Show vs. Punk, kas galėjo būti įdomu, juk jų feud'as taip ir neturėjo tos kulminacijos... Galas logiškas, iškeliantis Edge kaip naują SD main-guy, bet bendrai viską paėmus nuvylė. SD pykosi tarpusayje labiau, bet tai lyg ir nelabai paveikė mačo eigą...
Žodžiu, tiesiog nusivyliau - *1/2 (ir tai tik Bryan ir Dolph nuoplenas)...
Kalbu, kaip Punk mark'as, bet PUNK'AS NUSIPELNO RIMTO PUSH'O! Bent jau šanso į jį tai tikrai...
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-26, 16:36