Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Ultimate Fighter 12

Temoje atsakymų: 3

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

Kagi, atejo savaitgalis, taigi manau deretu sukurti sia tema, kadangi sezonas atrodo labai gerai po dveju seriju :D Labai gerai, nes skirtingau nuo keliu praeitu sezonu, turime pakankamai personazu/veidu, t.y. veidu, kurie nepasiklista maseje ir TV projektui tai yra milziniskas pliusas. Pavyzdziui kelis, kurie man istojo tai:
  • Alex "Bruce Leroy" Caceres;
  • Cody "The Alaskan" McKenzie;
  • Marc "The Wrestler" Stevens;
  • Jonathan "The Dude" Brookins;
  • Mike "Tyson" Johnson;
  • Dane "The Indian" Sayers;
  • Jeff "The Douchebag" Lentz;
  • Nam "The Asian" Phan.
Kabutese tai gimmickai pagal kurios as sios veikejus prisimenu/isiminiau - visi like man, sio momentu, skesta pilkumoje. Be menkiausios abejones sezono zvaigzde yra Bruce Leroy, nes grinai personazo poziuriu jis turi potenciala buti idomiausiu per visus 12 sezonu - vaikis spindulioja charizma ir intuziazma. Ir as suprantu Dana, nes ir man sunku atsispirti jo kerianciai sypsenai (nothing gay, though) ir jei zvaigzdes danguje susirikios ir jis laimes si sezona, tai butu tobula UFC organizacijai marketingo poziuriu. Aisku, gaila, kad cia ne PW ir viskas nesusiklosto tobulai verslui (zr. Kimbo Slice), taigi jis gali buti arba sunaikintas kokioje kovoje arba prisigerti ir susimauti, pakenkdamas savo paties potencialui. As istikruju ziurejau antra serija be spoileriu ir ziauriai sirgau uz Bruce, kaip ir manau dauguma ziurovu. Dameskime, kad vaikis yra. bukime atviri, zavus ir man butu idomu pasiziureti, o tiksliau atkreipti demesi artejanciuose WON, ar nepadides nuostabiosios lyties ziurovu - Leroy gali pritraukti paaugliu. Gerai, gal as pervertinu jo appeal, bet as rimtai matau jame "IT" faktoriu - ir tai daug ka sako, nes siandien beveik nematau jo, kur jis butinai turi buti, t.y. PW versle. Jo afro, jo Bruce Lee apranga (ypac legendinsi kostiuams is "Game of Death"), net smulkmenos: pavyzdziui as tikrai nusijokiau kaip jis isidejo sukas sau i plaukus, kai GSP ji issirinko :D Problema tame, kad ji tirkiausiai nugales koks tvirtesnis imtyninkas sezone kaip The Wrestler.
The Alaskan irgi idomus personazas - tokio caveman stiliaus kaip Forrest Griffin arba Clay Guida. Bus idomu stebeti kaip toli projekte Cody nuves jo "McKenzietine" guillotine dusinimas - vienas daliaks, nors ir irgi velniskai ispudingas, nugaletu kruva no names savo karjeroje, bet kitas dalikas sekmingai jo nauduotis Octagone. Beje, kai atraknos kovuose GSP nusake, kad Cody laimes su guillotine, o Dana White po to nustebo koks Georges protingas... :D RLY?! McKenziu laimejo 9 kovas is eiles, pries ateinant i realybes show, su sio dusinimu - nereikia buti Nastrodamu. Tai atveda mane prie kito rant'o. Mane ziauriai dirgina St-Pierre. Vienu metu tai buvo vienas mano megstamiausiu kovotoju - tiesa, as iki siol zavios jo meistriskumo ir igudziais - bet kaip personazas, jis pradeda man listi po oda. Visas tas reikalas "apkvailinti" Koscheck su komandu rinkimais *double facepalm* Arba tai kaip jis, labia kukliai, pat pabreze kad yra "the perfect good guy". Georges, babyface'ai neturetu to patys sakyti. Atmetant Bruce Leroys, kuris su Team GSP, siam sezone sirgsiu uz Josh komanda. Paradoksas tame, kad per UFC 124, jausdamas stipresne simpatija Kosui, as vistiek tikiesios Rush pergales, nes man svarbiau, kad UFC kaip kompanija negautu stipraus smugio savo №2 draw organizacijoje.
Beje,

P.S. Kanadiecio BJJ instruktoriui John Danaher reikia nusiskusti plikai, nes jo sukuosena atrodo ridiculous :D

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Man sis sezonas nelabai patinka del paprasto dalyko - GSP as nemegstu nuo labai senai, o Koscheck "pokstai" tiesiog atrodo kvaili. Pvz. i Rampage juokelius budavo smagu ziureti, nes jis dazniausiai failindavo, o tada sugebedavo pasijuokti pats is saves. Kosheck irgi failina, nes GSP robotiskai nereaguoja, bet amerikietis tikriausiai galvoja, jog jam puikiai pavyksta sukresti GSP prota. Sunku pasakyti ar tas epizodas su "GSP's fake #1 pick" buvo suvaidintas ar ne - realiai tai protingas ejimas is kanadiecio, bet ar ne per daug jau atsitiktinai Kos gavo #1 kovotojo pasirinkima ir pakibo ant kabliuko.
Is kovotoju manes kolkas niekas neusazevejo. Leeroy aisku issiskiria, vien todel kad jis man kelia asociacija su legendiniu World of Warcraft zaideju Leeroy Jenkins (CIA) :? Gal jis toks ir "mielas" veikejas, bet 3-ioje serijoje pamateme, kad budamas name jis su kitais elgiasi kaip visiskas douche bag, o tai nuima visa ta mielo zmogaus ivaizdi nuo jo. Ir savo kovoje jis neparode nieko gero. Tik turiu pagirti ir ji, ir jo varzova (neatsimenu vardo), toje kovoje buvo parodytas tikrai geras cardio TUF lygiui.
To paties negalima butu pasakyti apie sekancios kovos dalyvius. Abu jie antrajame raunde jau buvo uzduse. Johnson turi potencialo, net jei ir iskris is TUF, bet jam dar reikia LABAI daug tobuleti. Beje, man gaila ziureti i Mike Tyson. Zmogus nuo daugelio smegenu sutrikimo vos sugeba aiskiai kalbeti. Dar keli KO ant jo galvos ir Tyson kalbetu taip pat aiskiai kaip ir Toney. Liudna pagalvojus, kad ir pasene MMA kovotojai tikriausiai kalbes panasiai.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Turiu pasakyti, kad jau praejo sesta serija ir visdar nenusiviliau sezonu, kaip man paprastai buna :D Labai geras. Idomu kaip paskutiniai porai seriju demesis, kaip personazui, pasislinko is Bruce Leeroy i urvazmogi Cody ir jo santikius su Koscheck. Sioje serijoje jo pasirodimas buvo LABAI ispudingas, t.y. as nustebau kai jis surakino savo firmini dusinima atrenkamosiose kovuose (patenkant i nama), bet padaryti ta pati preliminarioje kovoje ir taip mikliai? F'n impressive. Jei as imtynininkas sedintis tame name - as bijociau net bandyti suvi ant jo. Ypac patiko stebeti Team Koscheck reakcija po sios keliu sekundziu kovos - Josh tiesiog stovejo apstulbes prie narvo ir istrauke lupdazi :D Arba kai visi tilejo persirengiamajame, Nam Phan viernintelis istare "Wow" - o butent jis buvo tas, kas ana vakara sedejo su Cody virtuveje ir pastarasis jam aiskino, kaip Marc yra pranasesnis uz mane ten, ten ir ten, bet as tiesiog laimesiu. Vaikis virto labai idomiu ir isimintinu personazu. Vat kas visiskai man neidomus personazas, tai GSP. Zmogus yra neitiketinai talentingas, bet kaip as jo nevirskinu: jis sventas ir svarutelis (as stebios kaip jam dar aureole virs galvos nesvecia). Nezinau, kodel, bet jauciu stipria antipatija tokiems personazams kaip jis ir Fedor Emelianenko, nors Georges as bent tikiu, kad jis istiesu toks teisingas - ruskiui nelabai.

Pushka

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-10-22, 09:37, pasakė:

Turiu pasakyti, kad jau praejo sesta serija ir visdar nenusiviliau sezonu, kaip man paprastai buna :D Labai geras. Idomu kaip paskutiniai porai seriju demesis, kaip personazui, pasislinko is Bruce Leeroy i urvazmogi Cody ir jo santikius su Koscheck. Sioje serijoje jo pasirodimas buvo LABAI ispudingas, t.y. as nustebau kai jis surakino savo firmini dusinima atrenkamosiose kovuose (patenkant i nama), bet padaryti ta pati preliminarioje kovoje ir taip mikliai? F'n impressive. Jei as imtynininkas sedintis tame name - as bijociau net bandyti suvi ant jo. Ypac patiko stebeti Team Koscheck reakcija po sios keliu sekundziu kovos - Josh tiesiog stovejo apstulbes prie narvo ir istrauke lupdazi :D Arba kai visi tilejo persirengiamajame, Nam Phan viernintelis istare "Wow" - o butent jis buvo tas, kas ana vakara sedejo su Cody virtuveje ir pastarasis jam aiskino, kaip Marc yra pranasesnis uz mane ten, ten ir ten, bet as tiesiog laimesiu. Vaikis virto labai idomiu ir isimintinu personazu. Vat kas visiskai man neidomus personazas, tai GSP. Zmogus yra neitiketinai talentingas, bet kaip as jo nevirskinu: jis sventas ir svarutelis (as stebios kaip jam dar aureole virs galvos nesvecia). Nezinau, kodel, bet jauciu stipria antipatija tokiems personazams kaip jis ir Fedor Emelianenko, nors Georges as bent tikiu, kad jis istiesu toks teisingas - ruskiui nelabai.

O ne man vienam pasirodo šis sezonas labai patinka. Turbūt nusileidžia tik originaliam ir gal antram.
Šiaip jo, iš Cody nesitikėjau tokios greitos pergalės. impressive.
Ir dar jaučiu tokias pačias antipatijas GSP kaip ir tu. Jau gan ilgą laiką jis man nepatinka, bet deja, Koschecko bajeriai kartais irgi labai nepradžiugina. Žodžiu sezonas supereinis ir laukiu ketvirtadienių :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0