Kagi, atejo savaitgalis, taigi manau deretu sukurti sia tema, kadangi sezonas atrodo labai gerai po dveju seriju Labai gerai, nes skirtingau nuo keliu praeitu sezonu, turime pakankamai personazu/veidu, t.y. veidu, kurie nepasiklista maseje ir TV projektui tai yra milziniskas pliusas. Pavyzdziui kelis, kurie man istojo tai:
- Alex "Bruce Leroy" Caceres;
- Cody "The Alaskan" McKenzie;
- Marc "The Wrestler" Stevens;
- Jonathan "The Dude" Brookins;
- Mike "Tyson" Johnson;
- Dane "The Indian" Sayers;
- Jeff "The Douchebag" Lentz;
- Nam "The Asian" Phan.
The Alaskan irgi idomus personazas - tokio caveman stiliaus kaip Forrest Griffin arba Clay Guida. Bus idomu stebeti kaip toli projekte Cody nuves jo "McKenzietine" guillotine dusinimas - vienas daliaks, nors ir irgi velniskai ispudingas, nugaletu kruva no names savo karjeroje, bet kitas dalikas sekmingai jo nauduotis Octagone. Beje, kai atraknos kovuose GSP nusake, kad Cody laimes su guillotine, o Dana White po to nustebo koks Georges protingas... RLY?! McKenziu laimejo 9 kovas is eiles, pries ateinant i realybes show, su sio dusinimu - nereikia buti Nastrodamu. Tai atveda mane prie kito rant'o. Mane ziauriai dirgina St-Pierre. Vienu metu tai buvo vienas mano megstamiausiu kovotoju - tiesa, as iki siol zavios jo meistriskumo ir igudziais - bet kaip personazas, jis pradeda man listi po oda. Visas tas reikalas "apkvailinti" Koscheck su komandu rinkimais *double facepalm* Arba tai kaip jis, labia kukliai, pat pabreze kad yra "the perfect good guy". Georges, babyface'ai neturetu to patys sakyti. Atmetant Bruce Leroys, kuris su Team GSP, siam sezone sirgsiu uz Josh komanda. Paradoksas tame, kad per UFC 124, jausdamas stipresne simpatija Kosui, as vistiek tikiesios Rush pergales, nes man svarbiau, kad UFC kaip kompanija negautu stipraus smugio savo №2 draw organizacijoje.
Beje,
P.S. Kanadiecio BJJ instruktoriui John Danaher reikia nusiskusti plikai, nes jo sukuosena atrodo ridiculous