Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Bound For Glory 2010

Temoje atsakymų: 6

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

MR. ANDERSON vs. KURT ANGLE vs. JEFF HARDY
TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP / THREE-WAY MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): JEFF HARDY ©
RATING:

LETHAL LOCKDOWN
RIC FLAIR'S FORTUNE VS. EV 2.0
Nuotrauka
WINNER(S): EV 2.0
RATING:
***1/4

STING, NASH & POPE vs. JARRETT & JOE
THREE ON TWO HANDICAP MATCH
WINNER(S): STING, NASH & POPE
RATING:
*

ROB VAN DAM vs. ABYSS
SINGLES MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MR. ANDERSON
RATING:
**1/2

JAY LETHAL © vs. DOUGLAS WILLIAMS
TNA X DIVISION CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): JAY LETHAL ©
RATING:
**

YOUNG & JORDAN vs. INK INC.
TAG TEAM MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): INK INC.
RATING:
*

LOVE © vs. SKY vs. TARA vs. RAYNE
TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP / 4 CORNERS MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): TARA ©
RATING:
n/a

MOTOR CITY MACHINEGUNS © vs. GENERATION ME
TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER(S): MR. ANDERSON
RATING:
***3/4

- Ivertinimai pagal Dave Meltzer

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Nežinau kaip jums, bet man šis PPV card'as nekelia jokio susižavėjimo.

Anderson vs Kurt vs Jeff - nežinau, man kažkaip nesižiūri visa ši tournament final for WHC title įdėja per pagrindinį metų PPV. Būtų viskas gerai jeigu vienas iš jų į šitą matchą eitų su title. Bet dabar, kai bus triple threat matchas, dėl vacanted title per pagrindinį metų PPV, tai truputį kvailai atrodo (IMO). Beje man visiškai nepatinka, kad šis matchas bus Triple Threat. Aš norėčiau 1 on 1 matcho dėl title. Man būtų žymiai geriau viskas atrodę, jei Jeff vs Kurt matchas per No Surrender nebūtų užsibaigęs No Contest. Aš labiausiai norėčiau matyt Kurt vs Anderson, nes šie du jau yra įrodę, kad gali susukti puikų matchą 1 on 1 (Lockdown 10), na o su Jeff tai nežinia kaip ten bus. Spėju, kad šis matchas tikrai nesurinks ****1/2, kaip surinko Kurt vs Anderson per Lockdown 10.

RVS vs Abyss - nežinau, manęs šis matchas visiškai nedomina, nes nejaučiu simpatijų nei vienam, nei kitam wrestleriui. Jeigu matchas kaip nors gaus 3* bus gerai.

Fortune vs EV 2.0 - šitas matchas visam carde mane erzina labiausiai. Vien tik todėl, kad aš jame matau Aj Styles'ą. 5 vs 5 matchas, su beveik neabejotina face'ų pergale, neatrodo kad bus įdomus. Jeigu AJ turėtų 1 on 1 matchą, būtų žymiai geriau, bet dabar kai bus 5 on 5 max 20 min matchas, kuriame turės pasirodyt visi 10 snukių, atrodo graudžiai. Reiškia matche pasirodys kiekvienas wrestleris, pabūdamas ringe trumpą laiką. Koks pavyzdžiui man, Aj Styles'o markui smagumas matyt savo herojų matche 5+ minutes, nepadarantį nieko labai jau tokio, nuo ko aš išsižiočiau ? Pripažinkim, šitas matchas bus bullshit. Bus gerai jei surinks keletą *, bet aš tuo abejoju.

MCMG vs Generation Me - nežinau, ar man vienam čia taip atrodo, ar šis matchas ištikrūjų bus vakaro perliukas? Žodžiu, man kaip spotfestų mylėtojui, šis matchas yra Nr.1 pagal laukiamumą, ir tikiuosi mano mėgstamiausias team'as retainins Tag Team titles.

Knockouts - nežinau, man jos neįdomios, noriu tik tiek, kad Angelina Love retainintų, nes ji mano mėgstamiausia iš šitų 4 knockaučių :)

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-10-06, 17:36

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

TNA: Bound For Glory

Kai tik sužinojau pilną card'ą - nusivyliau, o ir pastaruoju metu iMPACT! nežiūrėjau, nes nebuvo pakankamai laiko, tačiau card'ą permetus akimis dar kartą, card'as gal ir neturėjo nieko labai blogo, tačiau ir labai įtraukiančių mačų (išskyrus Title mačą ir žinoma main-event'ą) nemačiau. Beje, mano nuomone card'as yra perkrautas, nereikėjo mačo tarp Ink Inc ir Young/Jordan. Taip pat IMO BFG labai trūksta Desmond Wolfe, nors viskas ir taip pergrūsta.

Anyway, bring it ON!

Opening segmentas kaip visada turi tą pačią nufilmuotą Sting'o lietuje sceną :thumb:. Arenoje plakatuose matome Nexus logo, o operatorius po to dar kartą tai parodo. Ir būtent į logo. Tikrai kvaila leisti neštis tokius plakatus, o net ir leidus, nemanau, kad reikėjo juos rodyt stambiu planu... Dumbasses.

MOTOR CITY MACHINEGUNS © vs. GENERATION ME
Laukiamiausias mačas buvo pirmas mačas. Negerai... Jau įprasta matyti X-Division spotfest'us kaip opener'ius, tačiau čia yra kažkas daugiau, juolab mačas dėl diržų. Mano nuomone į BFG visiškai neįsipaišo kiti vyrų tag-team mačai, dėl ko Ink Inc ir Young/Jordan mačas aukščiau?? Nematau logikos. Taigi, kalbant apie mačą, aš į jį įsitraukiau labai lengvai, abi komandos yra tikrai nuostabios ir mano mėgiamos. Beje, tikrai keista, kad Guns'ai yra tik 1-ą kart TNA Tag-Team čempionais, na o kalbant apie Generation Me, tai jų heel'iškumas labiau išbaigia jų gimmick'ą ir name'ą. Mačas greitas, nemažai spot'ų, tačiau nemažai ir bočų (GM sell'inimas, keli Guns'ų veiksmai). Nepaisant to, tai buvo geras opener'is, geras spotfest'as. Mačas nebuvo labai trumpas, bet ir neprailgo. Tikrai nuteikė gerai, istorija papasakota, Guns'ai pelnytai laimėjo, tačiau ir Generation Me yra tikrai gera komanda ir manau puikiai atrodytų kaip čempionai, tiesiog dar per anksti.

LOVE © vs. SKY vs. TARA vs. RAYNE
Mickie debiutuoja kaip teisėja. Who cares? Skipped.

YOUNG & JORDAN vs. INK INC.
Young yra auksas. ^_^ Geros tatuiruotės. ;) Anyway, šis mačas manęs visiškai netraukė, tiesiog nereikalingas filler'is ir dar labai keistas... Kaip jau minėjau, pastaruoju metu neteko žiūrėti iMPACT!, bet šis mačas buvo kažkoks kvailai debiliškas. :)
**

JAY LETHAL © vs. DOUGLAS WILLIAMS
Vienas įdomesnių mačų. Techniškas, gan greitas ir įtraukiantis. Tikrai geras mačas, geras push'as Lethal'ui, kuriam jo tikrai reikia, mano nuomone Jay puikiai žiūrisi kaip čempionas. Doug taip pat geras performer'is ir tikrai norėčiau pamatyt rematch'ą, tačiau šiuo metu Lethal turi titulą palaikyti kuo ilgiau kaip įmanoma. Vėl gi- mačo paskirtis "užkabinti" publiką. Šiaip viskas buvo gerai, gal trūko laiko, tačiau mačas "suėjo". Aftermath'o nekomentuosiu, nes IMO ten net nėra ką komentuoti. I HATE JERSEY SHORE...
***1/2

ROB VAN DAM vs. ABYSS
Vėlgi įdomesnis mačas. Monster's Ball RVD ir Abyss - tikrai įdomu. Kiek keistas feud'as, bet tikrai įtraukiantis. Ir nenusivyliau, tai buvo labai įdomus hardcore tipo mačas. Abu wrestler'iai atrodė gerai, publika momentais irgi buvo gana aktyvi (tačiau bendrai paėmus, žiūrovai nuvylė), puikiai nusakyta istorija ir išpildytas feud'as. Kai kurie momentai atrodė tikrai baisiai (gerąja to žodžio parasme), pvz. RVD kritimas ant barbed-wire stalo. Tokie momentai tikrai paįdomino viską. RVD pergalė buvo teisinga, tai tikrai nebuvo paskutinis Abyss pasirodymas TNA, tik feud'o dalis, tačiau viskas atrodė pakankamai išbaigtai.
***1/2

STING, NASH & POPE vs. JARRETT & JOE
What a waste of time... Tiesiog, ar nebūtų buvę geriau padaryti Pope and Wolfe vs. Joe ir Jarrett, kur Jarrett padarytų tokį patį swerve?.. Šitam mačui tinka vienintelė frazė - "Pain in the ass!".
*

LETHAL LOCKDOWN
Trečias pagal laukiamumą mačas (mano nuomone). Fortune kartu kaip heel'ų stable atrodo tikrai galingai, netgi AJ dabar atrodo kur kas geriau. Šiaip, apibendrinant - geras mačas, netgi nesitikėjau tokio. Visi atrodė daugmaž gerai, net nustebino. Buvo įsimintinų spot'ų - pvz. Kazarian išmetimas iš narvo pro dureles, arba ant stogo sulaužytas stalas. Kendrick'o įsikišimas pagal feud'ą buvo logiškas (nes jis norėjo padėti EV2.0), bet atrodė kažkaip beprasmiškai ir kvailai. Weird... Tiesa pabaiga buvo labai lempinė, lyg iš niekur.
***3/4

MR. ANDERSON vs. KURT ANGLE vs. JEFF HARDY
Deja, turiu labai negerą nuojautą, kad Angle pasitraukia iš PW ir pralaimės šitą mačą, tačiau betkokiu atveju neabejoju, kad ši kova pateisins lūkesčius. (I was so f'n wrong...) Tiesą pasakius net neįsivaizduoju kaip jį vertinti... Viena - jis PRIVALĖJO būti top'inis, turėjo labai keistą, kvailą pabaigą ir šiaip neįgivendino lūkesčių. Per jį aš snūduriavau. Tačiau net ir ta kvaila pabaiga man visai patiko. Tik ji turėjo būti atlikta kitaip, nes šiuo atveju kokį matėme per BFG ji atrodė labai prastai, tačiau faktas tas, kad writer'iai/booker'iai tikrai galėjo sugalvoti geresnį būdą pristatyti naują stable. Tokiu būdu jie tiesiog sunaikino savo metų PPV main-event'ą, nors tikrai turėjo "žaliavų" visą renginį užbaigti galingai, nesugadinant main-event'o ir pristatant naują "frakciją".
***1/2

Bendrai paėmus tai buvo labai vidutiniškas pay-per-view event'as, ir tiesiog tragiškas svarbiausias kompanijos metų PPV renginys. Taip, jame buvo neblogų mačų, bet geriausiu atveju neblogų, o ko nors ryškesnio labai trūko. Neįsivaizduoju, kaip jaučiasi tie, kurie jį užsisakė... Beveik neabejoju, kad jis paklius į metų blogiausių pro-wrestling'o renginių sąrašą - nors už jį bus ir daug blogesnių, tačiau juk tai BOUND FOR GLORY!
**

Ir beje, grafinis apipavidalinimas toks pat, kaip praeitų metų BFG, keista...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-10-12, 14:34

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Jei iš viso PPV bandyčiau sudaryti bendrą vaizdą, tai jis tikrai išeitų labai vidutiniškas, bet buvo keli geri, įsimintini matchai, kuriuos, manau, verta paminėt. Visų pirma, labai patiko openeris. Mathcų tarp šitų 2 team'ų vyko nemažai šiais metais ir manęs asmeniškai nė vienas nesužavėjo, o No Surrender susitikimas netgi nepatiko, tačiau ši kova išsiskyrė iš ankstesniųjų. Aišku, nieko super ypatingo neįvyko, tiesiog vyrai pasistengė. Labai pasistengė ir tariamai užvedė mane - žmogų, kuris PW nesimėgavo jau pusę metų. Būtent to VISO savęs atidavimo iš visų ir reikėjo, kad PPV labai nusisektų. Lengva pasakyt, bet, deja, ne visi tam pajėgūs. Pridėkim tradiciškai banguotą, kartais nesuprantamą bookinimą ir gaunam tai, ką turim. Iš viso PPV dar galiu išskirti matchą narve, kuris ilgas, bet pilnas action ir main event. ME man buvo vakaro highligt'as su paprasta formule - Kurt Angle. Kad ir su kuo žmogus kovos, matchas visad bus minimum neblogas. Oponentai buvo geri, visi trys wrestleriai mano akimis puikiai dirbo, tad matchas man buvo nuostabus iki Eric pasirodymo. Prieš Hardy pergalę neturiu nieko, bet mane, asmeniškai, PPV užbaigimas nuvylė. Iš tikrųjų daugiau nieko ir nebeatsimenu: visi kiti matchai buvo (prasti ar ne) lengvai užmirštami. PPV kas be ko nėra a-must-watch, bet, prasukinėjant brūdą, laikas gali būt praleistas neblogai.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
pirmas matchas labai patiko, veliau fast forward mode ON. O "they" tai kaip visad TNA sitaip ispustas reikalas baigias tuo kuo visi ir tikejosi, tai yra niekam neidomu. Tai bent nustebino kad hulk ir bishopas heelais taps... Vienintelis siurprizas tai nebent jef heel turnas, bet as labai abejoju ar pavyks jam ta heela gerai vaidint. Ir kiek tu grupuociu tna gali turet? fourtune, ev2, they ir dar teisingumo kariai (stingas ir co)
Stable yra idomus dalykas, bet kai roosteris vien is ju sudarytas tai praranda visa idomuma. Pats bfg panasaus lygio kaip paskutinis wwe ppv HITC, o kaip kompanijos main ppv tai tragedija. isvis kur x-division type matchas? jai ne tag team matchas tarp mcmg ir ge tai isvis nieko benro su "isskirtiniu" tna bruozu nebutume pamate per bfg. zodziu nieko gero

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
tragedija o ne show. Pirmas ir paskutinis matchai buvo dar dar ziurimi (o ir main event galu gale sukniso). nesu mates blogesnio BFG per visus tuos metu. Really, the single worst BFG ever. Issvaisciau visa vakara ziuredamas per HDTV, be prasukinejimo, like I do with wrestlemania. ishsiduriau..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąUnbroken, 2010-10-11, 17:26, pasakė:

Beje, tikrai keista, kad Guns'ai yra tik 1-ą kart TNA Tag-Team čempionais, <...>
Graudu tai, kad pries 20 metu butent tas vienas kartas butu normalus, o tai, kad 30-metis Randy Orton jau yra 7 kartus pasaulio championas butu keista.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0