Šį pranešimą redagavo HARDCORE-AUGAS: 2008-11-21, 22:31
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2005-07-26, 10:23
pilnametis...
2005-07-26, 20:25
2005-07-29, 20:08
Kein Mitleid Fur Die Merheit, Korn, LB, Green Day, Led Zeppelin, AC/DC, Evanesence, System of A Down, Blink 182, Sum41, H.I.M, Pink Floyd, Nirvana, Disturbed, Ozzy, Papa Roach, Good Charlotte, Queen, Freken Bok, Armatūra, MUSE, 3 doors down, Creed, Slipknot, Iron Maiden, NightWish, NOFX, MxPx, Rancid, Live, Zimbabwė, Toro Bravo, The OffSpring, Elldorado, Lost Prophets, Slayer, Aerosmith, Janis Joplin, Deftones, The Hives, Simple Plan, KISS, BoyHitsCar, In Flames, murderdolls, the bloodhound gang, Oomph!, Motley Crue, Antis, Invazija, Children Of Bodom, Foo Fighters, Fanarai, Garbage, Incubus, Megadeth, Misfits, Rob Zombie, 3 Days Grace, The White Stripes, Rammstein, LMP, Katedra, SkyForger, Antigonė, Sex Pistols, XESS.
Viskas gal jau >_<
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
2005-07-29, 20:28
koltasXxX pasakė:
Ir ka as matau =o Taigi ne man vienam patinka Xzibit =D Buna ir taip ^^
2005-07-31, 11:59
Skorpio pasakė:
ToNy pasakė:
2Hip hop
3Rock
4Pop (na ir kas)
bet hip hop rock pop tikriausiai linkin park`u klausai
Aš ką tik ant Skinny Puppy pasinešiau ;>
Ir dar Alter Forever.
Gal kas bent jau numanot iš kur paraut kokių pagoniškų?
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2005-08-11, 17:51
bliuska pasakė:
Andrea Bocelli
X-Zibit
Baby bash
David Gueta
Global Deejays
S.O.A.D
James Zabieala
John Cena
Tele Bim Bam
Mighty 44
Skillet
Offspring
koks žmogus. Patinka Bim Bam'ai ((:
Pagarba.
D^^X, centas ir nelys tikrai nėra rap'as ;D~
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2005-08-11, 18:59
TruBaller pasakė:
Saulašarė pasakė:
D^^X, centas ir nelys tikrai nėra rap'as ;D~
Nu as jau kazkada anksciau taip sakiau, bet tada kazkodel mane suprato kaip kvaili, o dabar ir antras zmogus taip sako. Beje, nemanau, kad bent vienas is jo isvardintu yra repas
Aš irgi pritariau jums, tik neprisimenu ar ten IRC buvo ar forume
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0