Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

megstmiausia grupe/atlikejas

Temoje atsakymų: 209

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6

Rodyti pranešimąXEUS, 2005-07-26, 19:59, pasakė:

1. Bad Religion
2. Nirvana
3. Blind Guardian
4. S.D.I
5. AFI
6. Angra
7. Nightwish
8. Sonata Arctica
9. Edguy
10. DJ Pretzel :D

Oho kokiu grupiu zmones klauso :D Respect :D Labiausiai nustebinai tuo kad klausai Angra :D

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Labai atsinaujinęs (iš kai kurių grupių išaugau ir nemažai naujų pamėgau):
1. Muse
2. Radiohead
3. Killswitch Engage
4. Rage Against The Machine
5. Iron Maiden
6. Megadeth
7. Nirvana
8. The Empire Shall Fall/Times Of Grace
9. 30 Seconds To Mars
10. AFI
11. Rob Zombie/White Zombie
12. Fugazi
13. Foo Fighters
14. AC/DC
15. H2O
16. Kaiser Chiefs
17. Tool
18. Guns N' Roses
19. Type O Negative
20. Slayer

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2011-05-01, 17:06

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Per metus laiko požiūris į muziką labai pasikeitė + pats pradėjau grot. Tai list`as būtų toks.

1. Metallica
2. Red Hot Chili Peppers
3. Bon Jovi
4. Def Leppard
5. AC/DC
6. Nirvana
7. U2
8. Led Zeppelin
9. Aerosmith
10. Guns N` Roses
11. Megadeth
12. Queen
13. Pink Floyd
14. Iron Maiden
15. Papa Roach

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Aš irgi parašysiu savo TOP'ą :D

1. Queen
2. Radiohead
3. Metallica
4. Nirvana
5. Red Hot Chilli Peppers
6. Pink Floyd
7. Guns N Roses
8. Muse
9. Bon Jovi
10. Bryan Adams

EDIT: Šiek tiek pakoreguotas top'as. Aerosmith'ai dingo iš top, o jo vietą užimė Bon Jovi, o Bon Jovi'o vietą užėmė Bryan Adams. Na nežinau, vistiek TOP'as nėra toks dalykas, kad, parašiau - viskas, reiškia jis toks bus forever. Pas mane šiuo metu maždaug toks būtų :D

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-04-11, 20:09

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Alright, I'm taking a try at this.

1. Jeff Beck - nr. 1 inspiration
2. Thin Lizzy (Phil Lynott) - mėgstamiausias frontman'as, užvedantys gabaliukai
3. Black Sabbath (Iommi w/Dio) - pirmas nr. 1 band, pirmasis gitaros dievukas
4. Pink Floyd - privertė susimąstyt reikiamu laikotarpiu
5. Eric Johnson - pirmasis stipriai pamėgtas virtuozas
6. Stevie Ray Vaughan - palyginus neseniai pamėgau, nors ir amžių amžius žinojau
7. King Crimson - muzika protui
8. Gary Moore
9. Emerson Lake & Palmer
10. Dream Theater

HM: Deep Purple/Blackmore's Rainbow
Šusnis prog/art/experimental/velnias žino kokio rock'o band'ų
Geras tuzinas Jazz Fusion/Jazz/Instrumental Rock gitaristų, kurie potencialiai pasiruošę keisti top'ą

Šį pranešimą redagavo Spectre: 2011-07-03, 22:31

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
Neturiu daug megstamu grupiu. Dazniausiai yra taip, kad patinka viena ar kelios dainos atliekamos tos pacios grupes, o kitos dainos man atrodo nieko vertos. Del to isgirdes gera daina nepuolu ieskoti daugiau toks grupes dainu, nes dazniausiai tenka nusivilti. Zinoma yra isimciu, pvz man tikrai patinka Bloodhound Gang, Offspring, 3 Days Grace, dar karts nuo karto paklausau Linkin Park ir Limp Bizkit, kai noriu prisiminti senus gerus laikus. Dar yra keli atlikejai kurie dainas dievinu tai yra Eminem ir Johnny Cash. Top 10 grupiu/atlikeju niekaip nepavyktu sudaryti, bet uztat galiu sudaryti gana tikslu top 5.

1.Eminem - Dievinu beveik visus jo kurinius. Jo galima klausyti tiek norint, kazko rimto, tamsaus ir gilaus, tiek norint atsipalaiduoti ir paklausyti ko nors linksmo. Labiausiai mane kabina tai, kad visa laika randu buda susitaptinti su jo dainomis. I just feel his shit...
Megstamiausios dainos:
Spoiler'is
2.Bloodhound Gang - Grupe tiesiog prikolina su savo dainom. Man jie visada smagiai klausosi, galiu uzsidet bent kuria ju daina, bent kuria diena ir ji man legvai susiklausys.
Megstamiausios dainos:
Spoiler'is
3.Johnny Cash - tai zmogus isvystes meile tokiai muzikai kurios anksciau netoleruodavau. Zinojau, kad yra kelios klausomos country stiliaus dainos, veliau neturedamas ka veikti suieskojau ju pavadinimus ir taip atsitiko, kad visu tu dainu atlikejas buvo Johnny Cash'as. (Some f'n coincidence) Tai priverte mane susidometi jo kuryba, tada atradau daugiau geru dainu.
Megstamiausios dainos:
Spoiler'is
4.Limp Bizkit - Vardan senu geru laiku...
Megstamiausios dainos:
Spoiler'is
5.Offspring - Sios grupes pradejau klausyti nuo 10ties metu. Is esmes panasus reikalas kaip ir su BHG.
Megstamiausios dainos:
Spoiler'is

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Šitie favoritų topai tapo tokia tradicija, kad aš baisiai nustebau ankstesniame puslapyje pamatęs, jog pats šitą reikalą ir užvedžiau :shifty: Kadangi nuo mano posto praėjo jau pustrečių metų, visa krūva paminėtų atlikėjų man visiškai nebeįdomūs, it's update time!

1. BON JOVI - Aukštai pakėlęs galvą galiu pasakyti, kad pagaliau turiu mėgstamiausią grupę, kuri tokia liks amžiams. Na gal ne amžiams, bet kokiam dešimtmečiui tai tikrai. Per daug dainų žinau, per daug turiu prisipirkęs albumų, per daug laiko praleidžiu visokiuose forumuose, per daug bootlegų kompiuterį turiu, per daug kartų esu keliavęs į jų koncertus (šį mėnesį Vienoje bus trečiasis), kad ši nuostata galėtų pasikeisti. Dar jokios grupės nemėgau taip, kaip mėgstu šią pastaruosius du metus.

2. THE BEATLES
3. GUNS N' ROSES
4. MY CHEMICAL ROMANCE
5. BRUCE SPRINGSTEEN
6. OASIS
7. AEROSMITH
8. U2
9. VYTAUTAS KERNAGIS
10. PINK FLOYD

Honorable mentions (in no order): Marvin Gaye, 30 Seconds To Mars, Matchbox Twenty, The Calling (įskaitant Alex Band solo work), Michael Jackson, Journey, Green Day, Train, Tele Bim-Bam, Maroon 5 & The Rolling Stones

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na aš irgi paskutiniu metu esu gan stipriai pakoregavęs savo mėgstamų band'ų TOP'ą. Iš senesnių grupių daug jau nebeklausau, nemažai naujų atradau. Taigi pamėginsiu sudaryti TOP'ą (gal ne dešimtuką, bet nors penkis):

1. James Blunt (my favorite, ir šakės kaip norėčiau nuvykt į koncertą Kaune, bet greičiausiai nepavyks...SAD...)
2. Nirvana
3. Red Hot Chilli Peppers
4. Bryan Adams
5. Hiperbolė

Dar klausau: Arbata, Jurga Šeduikytė, Kiss, Andrius Mamontovas ir bardų muzikos :rolleyes:

EDIT: Dar va prisiminiau, kad Def Leppard klausau :lol:

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2011-07-11, 13:11

Machiavelli

Baltas diržas

• Naujokai
0
Klausau gana keistos muzikos ,bent jau taip daugeliui aplinkinių atrodo. Taigi tiesiog mano top 10 :

1. Catherine Wheel
2.Iroha
3.2 Hearts And Chemicals
4. 93 Miles From The Sun
5. Oasis
6. Noel's Gallaghers High Flying Birds
7. Slowdive
8. Ride
9. Adorable
10. Faith No More

Siūlau visiems "paragauti" šios muzikos ,gal kamnors patiks :facepalm:

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDizzee, 2006-08-25, 10:53, pasakė:

Motorhead, vis dar DMX,nesu muzikos megejas... dar Uniting Nations,daugiau kaip ir nieko

negaliu patiket, kad as taip galejau rasyt, nors tai ir buvo pries penkis metus :hmm: dabar negaleciau gyventi be muzikos ^_^ konkreciau - be rap'o ir hip-hop'o :) trumpas list'as:
1. Mac Miller - sitas vos 20 metu vaikis su savo muzika turbut net sugebejo pakeisti mano poziuri i gyvenima. nemanau, kad reikia daugiau komentaru :)
2. Chiddy Bang - du puikiai viens prie kito derantys biciukai - vienas sugeba puikiai atlikti, kitas kuria nuostabius beatus... awesome!
3. Evidence - DILATED PEOPLES! manau, underrated atlikejas. tikrai rimta muzika - dainose izvelgiu puikiu minciu.
4. XV - dar vienas underrated biciukas. po puikios dainos pasirodymo NBA 2k12, turetu siek tiek ispopuliareti. paprasciausiai kabinanti muzika.
5. Dee & Kamy - turejau ir kita varianta, bet... jie lietuviai! ko nebuciau pasakes, jei klausyciau nematydamas vaizdo klipo. pagarba uz tai, kad repuoja angliskai - kamy repuoja beveik be akcento, o ir rhyme'ai geresni.

Šį pranešimą redagavo Dizzee: 2011-12-04, 19:44

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 3

narių: 0, svečių: 3, slaptų narių: 0