BoXiX, 2008-11-05, 16:15, pasakė:
Seether
Foo Fighters
Limp Bizkit
Korn
DMX
AC/DC
Fireball Ministry
PS. Berggaras, pakeisi nuomonę po metų gal po dviejų. Walleris visada man minėjo, kad atsibos greit LP ir atsibodo. Tiesiog dabar man LP muzika yra boring.
oj sorry, kad tik dabar parasiau, bet tik neseniai pamaciau. del LP tai man neatsibodo, nzn daug kas pradejo an ju varyt del ju "Minutes To Midnight", kad supopsejo, kad ir mano klasiokas kuris buvo uzkietejes LP fanas, viska zinojo apie kiekviena grupes nary ir t.t, didesnio fano nebuvau mates. o kai isejo "Minutes To Midnight" isvis pradejo nebeklausyt jokiu ju dainu, kad ir senesniu kur buvo rockiskesnes ir perejo an Slipknot. galeciau apibudint tokius kaip isdavikais. is pradziu vadina save fanu, sako visaip LP 4life ir t.t o kita diena lyg nieko nebutu buve varo an ju.
na man paciam gal ir buvo smagiau klausyt LP sunkiaja muzika, bet patinka ir is MTM dainos, man jos visos yra ysimintinos, gilios, kazkaip privercia mane susimastyt. dejau kad pakeite stiliu. daznai grupes keicia stilius ir eksperimentuoja, as ta suprantu. bet po galais jei zmogus save gali vadinti tos grupes fanu turetu suprast visa tai (kazkaip dabar nerandu tinkamu zodziu, sorry)
Isvada po mano visu svaigimu: LP man dar iki siol neatsibodo ir nemanau kad atsibos