Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2006-06-06, 20:19
2006-06-06, 20:28
Bet juk neiūri į grupę kai jų klausai (nu koncaj ir video klipai nesiskaito), aiku vokalo pasikeitimas danai kenkia, bet nu galima ir gerai viską padaryt ir nereikia, kad grupė jau lugs...
2006-06-06, 20:55
nu o Judas Priest be Halfordo normaliai isilaikė, Pantera be seno vokalo daug geresnė pasidarė, o jei igirstumėt pirmą Iron Maiden vokalą...
2006-06-06, 21:02
nu gerai, pripaystu, neaiku ką jie dabar pasiims, bet vistiek - visų pirma iaikėja faktas kokie monės dirba Nightwishuose, jei jau savo vokalą imeta, be prieasties, nu ten ji kakokį laiką raė, aikino kaip viskas buvo. Bet odiu nusivylus a jais gerokai, paiūrėsiu kas bus su nauju vokalu, gal kas ir pasikeis į gerąją pusę, kuo labiau abejoju.
To me it is strange
This feeling is strange
But it's not gonna change for anybody.
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-08-25, 07:39
nori būt toks pats kietas kaip grybas, ą? ;>
o taip pas mane dabar daugiausiai groja Kittie man rodos, ai bobų metalas. xD dar bišk jack off jill, Norah Jones, ai ir Creedai aišku
o taip pas mane dabar daugiausiai groja Kittie man rodos, ai bobų metalas. xD dar bišk jack off jill, Norah Jones, ai ir Creedai aišku
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-09-10, 10:10
whaha, susiraiau visą Iron Maiden diskografiją į kompaktus, nusipirkau kraunamas batarkes ausinukui. vaiuoju kaip sakant pas babą ;D čiau, mučiačios ;D ai vape Iron Maiden yra gėris.
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-10-01, 08:04
Pas mane Kaime yra Metallica ant vieno tvarto urayta ;>> vo.
iaip labai gera grupė yra MUSE, a ją jau kokius dvejus metus taip inau, bet dabar intensyviau pradėjau klausyt, panau į Placebo, bet graiau paklykia. Muah.
Dar draugė viena liepė paklausyt Box Car Racer, tipo Tom DeLonge (Blink182, Angels & Airwaves vokalas) 2002 metų side project'as, rodos groja būgnas i Blinkų ir iaip rodosi neblogi. I pat pradių pagalvojom su kita drauge, nūūū Toms, bus popsūcha kaip ir Angelai ir Radijo bangos, bet inot, ne. Turi jie tą lengvą blinkų grojimo manierą, graiai skamba, tik man Tomo balsas pradeda atsibost. ;}
iaip labai gera grupė yra MUSE, a ją jau kokius dvejus metus taip inau, bet dabar intensyviau pradėjau klausyt, panau į Placebo, bet graiau paklykia. Muah.
Dar draugė viena liepė paklausyt Box Car Racer, tipo Tom DeLonge (Blink182, Angels & Airwaves vokalas) 2002 metų side project'as, rodos groja būgnas i Blinkų ir iaip rodosi neblogi. I pat pradių pagalvojom su kita drauge, nūūū Toms, bus popsūcha kaip ir Angelai ir Radijo bangos, bet inot, ne. Turi jie tą lengvą blinkų grojimo manierą, graiai skamba, tik man Tomo balsas pradeda atsibost. ;}
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
2006-10-01, 10:45
Kad tas boxcar racer grynas pop punk/emo ;/ panaus į blink 182 - s/f albumą, bet i kaip tokia pusiau emo grupė, tai patinka man visai, nes negaliu pakęst daugelio emo grupių vokalo ;/
2006-10-01, 10:49
vėl - dalis paranojos emo ;D bet px, man Box Car Racer patinka, panaūs jie į blinkus, bet man self titled patiko blinkų, diaugiuos, kad bent jau ne Angelų lygio (ten tai.. >_>)
Hem, o MUSE tai pabandyk, ai va nusprendėm su drauge, kad Apocalyptica turi dvi kietas dainas ir jos abi Metallicos coveriai, tai būtų Creeping Death ir Nothing Else Matters.
Ir vis, net nemiegojom, iūrėjom MUSE live'us, nu tokia nereali grupė, kai kurie sako, kad pati geriausia ir legendinė britų grupė yra The Beatles, nu ne, MUSE geriau! ^____^
Hem, o MUSE tai pabandyk, ai va nusprendėm su drauge, kad Apocalyptica turi dvi kietas dainas ir jos abi Metallicos coveriai, tai būtų Creeping Death ir Nothing Else Matters.
Ir vis, net nemiegojom, iūrėjom MUSE live'us, nu tokia nereali grupė, kai kurie sako, kad pati geriausia ir legendinė britų grupė yra The Beatles, nu ne, MUSE geriau! ^____^
To me it is strange
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
This feeling is strange
(MUSE Fillip)
Vartotojų skaito šią temą: 4
narių: 0, svečių: 4, slaptų narių: 0