Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-07-18, 16:17
Visu pirma, sukurti tema ir paciam nepasisakyti TruBaller stiliumi - not cool
Kagi, sukuriau savo desimtuka, bet nesukau del jo galvos puse dienos, nes pamaniau, kad tos kovos, kurias iskart prisiminsiu, neitempdamas smegenu, ir bus tos, kurios paliko man didziausia ispudi. Iskart noriu pabrezti keleta daliku:
Kagi, sukuriau savo desimtuka, bet nesukau del jo galvos puse dienos, nes pamaniau, kad tos kovos, kurias iskart prisiminsiu, neitempdamas smegenu, ir bus tos, kurios paliko man didziausia ispudi. Iskart noriu pabrezti keleta daliku:
- Cia mano megstamiausiu kovu sarasas, t.y. kovu kurios man sukele daug emociju, neiprastai mane sudomino bei paliko gilius pedsakus mano atmintyje del tam tikru priezasciu. Cia nerasau techniskiausias arba idomiausias kovas kurias esu mates (todel nematote cia Alvarez/Hansen, Couture/Nogueira ir panasiai) ir nerasiau cia saraso kovu, kurios mano nuomone buvo svarbiausios sporto istorijoje arba tam tikrai MMA rinkau (todel nematote cia Kazushi/Royce, Griffin/Bonnar ir panasiai);
- Esu UFC fanboy'us. Galeciau cia, atsiprasant, paissipisineti ir prirasyti kokiu HERO'S, Sengoku, EliteXC, Pancrase ir kitu organizaciju kovu, kad parodyti savo "isprusima", bet tai butu melas, nes pradejau domietis sportu su UFC ir didziausia emociju antpludi turiu, ziuredamas sios organziacijos kovas;
- Visi puikiai zino, kad esu Brock Lesnar nuthugger, bet jus gali nustebinti, kad cia turiu tik viena Brock kova - jo vieninteli karjeros pralaimejima. Nera nei jo MMA debiuto, nera perkamiausios kovos per UFC 100 ir t.t. Pats is dalies nustebau, bet pakrapstes galva supratau viena dalika. Vietoj Brock kovu cia pamatisite daug 60-uju UFC kovu, tai kompanijos etapas, kurio metu as susidomejau MMA (pirmas mano matytas show buvo UFC 59) ir as turejau malonuma stebeti sias kovas "realiu laiku" tais 2006 metais. Kadangi as buvau dar visiskai zalias ir turejau menka supratima apie sporta - viskas atrode kurkas ispudingiau ir sultingiau. Be to, 60-ieji UFC buvo galbut svarbiausi organziacijai arba bent vieni is svarbiausiu: stebejau kaip nauja MMA karta isplesia "the torch" is senosios kartos (Hughes/Gracie); kompanija izengia i siandienos pay-per-view pirkimu ligi; gavau stebeti paskutinias akimirkas, kai legendos kaip Hughes ir Liddell atrode nenugalimais kaip ilgalaikiai championai; pamaciau kaip du siandienos p4p karaliai pakilo i savo sostus (Silva per UFC 64 ir St-Pierre per UFC 65); gavau pamatyti kaip senukas Couture nuverte Sylvia rezima; stebuklinga akimirka kaip Cro Cop paliko PRIDE FC (dar gyvavusia) ir perbego i UFC; Rampage debiutas Octagone; galbut didziausias upset MMA istorijoje is Matt Serra. Tai buvo awesome ir man net gaila, kad dauguma jusu galite tai patirti/pamatyti tik is senu irasu;
- Eiles tvarka nera patepta cementu - cia labai netvirtai sudeliojau vietas desimtuke ir tarkim betkokia kita diena, gal sudeliociau kitaip, BET pats desimtukas istikruju yra pakankamai tvirtas kaip pagrindas, t.y. butent sios desimt kovu buvo svarbiausios man.
- Chuck Liddell vs. Wanderlei Silva (UFC 79: Nemesis)
Taip, gavome sia kova gal netobuliausiu metu kai Silva karaliavo kaip PRIDE Middleweight Championas, o Liddell gulde zmones kaip UFC Light Heavyweight Championas,, bet svarbaisuia, kad GAVOME. Kova turejo viena ilgiausiu build'u sporto istorijoje (CIA) ir as asmeniskai, nesvarbu, kad jie atkeliauja po "L", ziauriai norejau pamatyti sias dvi legendas ir kas ivyks, jei jie susidurs. As nusilenkiu pries Dana White, kad neziuritn i kliutis kaip Chuck pralaimejimas Jardine, jis vistiek ja pasirase, nes tai butu nusikaltimas pries MMA sporta, jei mes nepamatytume ju kovos. Be to, tai tas retas atvejis, kai the fight lived up to the hype ir gavome itempta, grazu treju raundu kara. Gal ta vakara main event'u buvo St-Pierre/Hughes III, bet zmones daugumoje pirko PPV, kad pamatyti The Iceman vs. The Axe Murderer. - Matt Hughes vs. Georges St-Pierre (UFC 65: Bad Intensions)
Tai buvo pirmas kartas, kai mane ziauriai paveike UFC hype machine, nes to metu as maciau vos viena/dvi (jei isvis) Georges ir Matt kovas, bet kazkodel jauciausi kanadiecio gerbejo - ir to metu kurkas labiau nei siandien. Kazkodel as jauciau, kad Rush sunaikins Hughes, nors realiai buvau pernelig zalias, kad daryti toki spejima ant kazkokio pagrindo - grinai valgiau viska is UFC rankos. Nesuprantamai man paciam, emocionalaii prisirisau prie sios kovos ir turejau malonuma stebeti, kaip prasidejo GSP kelione i visu laiku geriausiu pound-for-pound kovotoju gretas. Beje, pats kanadiecio pasirodimas kovoje buvo meistriskas. - Brock Lesnar vs. Frank Mir (UFC 81: Breaking Point)
Vienintele Brock kova, kuri pateko i si desimtuka, nors nera nei menkiausios abejones, kad Lesnar siandien yra mano megstamiausias kovotojas. Galeciau cia parasyti kazka ismintigno kaip "na manau sis vienintelis jo pralaimejimas uzgrudino Brock ir suteiek jam daugiau motivacijos tobuleti, paversdamas ji kovotoju, kuri matome siandien" - gal tai ir tiesa, nors as manau jis ir be sio pralaimejimo pasiektu to ka turi siandien ir trenerotusi taip pat arsiai. Faktas tas, kad kova man buvo tokia ispudinga, nes tai buvo Lesnar pirmas kartas Octagone - jo debiutas UFC. To metu buvau Brock gerbejas ir UFC gerbejas ir staiga mano dvi "meiles" susijungia Atsiduriau devintame debesyje. Man buvo smalsu kaip Lesnar pasirodis rimtoje kovoje, rimtoje organizacijoje pries rimta oponenta. Tas pirmas kartas buna tik viena karta ir as ziauriai laukiau jo pasirodimo narve. Tai buvo vienos is smagiausiu mano gyvenimo pusantru minuciu, kai Frank buvo dominuotas pries ta lauzima - ir po kovos, neziurint i "L" as zinojau, kad Brock bus championu arba bent kovos del titulo ateityje ir parasiau tai forume. - Antonio Rodrigo Nogueira vs. Bob Sapp (PRIDE FC: Shockwave 2002)
Vienintele PRIDE FC kova desimtuke ir ne Fedor/Mirko kaip butu daugumoje kitu Topu. Bendrai, pats nustebau, kad neidejau kokios nors Cro Cop kovos, kaip gerbejas. Bet sis pasirodimas is Big Nog buvo fantastiskas. Tais 2002 metais Bob buvo ne siandienos Bob, kuris pralaimi Strikeforce, DREAM ir numete virs 100 svaru raumenu - tas Bob istikruju buvo "The Beast". Tai buvo monstras atvikes is pasakos i realu gyvenima ir jis tiesiog fiziskai dominavo Nogueira kol nepavargo. Antonio teko kaip matodoriui kontrolioti si milziniska buliu, net priimant viena garsiausiu poweromb'u PRIDE istorijoje, pries surakinant ta armbar. Tai buvo beveik pro-wrestling matchas. Butent del sios kovos visa laika, kaip zino Lix, ir net iki sios dienos, nagrineju Big Nog kaip viena didziausiu gresmiu Brock Lesnar stilistiskai - aisku, siandien aplink Rodrigo atsirado daug klaustuku, bet TAS brazilas, kuris galejo isiurbti neapsakomus zalos kiekius ir grizti su lauzimu/dusinimu, buvo ir galbut yra baisus pretendentas UFC Heavyweight Championui. Beje, kovos atmosferai padejo ir tai, kad veiksmas vyko atvirame ore pries 90,000+ ziurovu minia stadione. - Tim Sylvia vs. Randy Couture (UFC 68: The Uprising)
Labai ikvepianti ir istoriskai svarbi kova. Cia buvo nuverstas nuobodusis The Maine-iac rezimas sunkiasvoriu divizione ir svorio kategorija pradejo savo "renesansa", kur atvede mus pries siandienos ziedincios bukles. Tada sunkiasvoriu titulas neparduodavo PPV, Tim buvo pajokos objektas - siandien sunkiasvoriu titulas parduoda virs 1 milijonu vienetu ir Brock yra didziausia draw sporte. Tam momentui as jau buvau pakankamai "ispruses", kad bent zinoti, kad net griztantis is pensijos Randy gali nuversti Sylvia. Emocionali kova, kuri gal nebuvo techniskiausia ar idomiausia, bet zmonems tai nerupejo - nei arenoje, nei prie televizoriu, o kai liko paskutines sekundes penktame raunde, visa arena pradejo skaicioti 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1!.. iki naujo championo karunavimo ir slovingo Captain America grizimo.
- Frank Shamrock vs. Phil Baroni (Strikeforce: Shamrock vs. Baroni)
- Chuck Liddell vs. Tito Ortiz (UFC 66: Liddell vs. Ortiz 2)
- Fedor Emelianenko vs. Andrei Arlovski (Affliction: Day of Reckoning)
- Matt Hughes vs. Royce Gracie (UFC 60: Hughes vs. Gracie)
- Anderson Silva vs. Forrest Griffin (UFC 101: Declaration)
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0