ANDERSON SILVA © vs. CHAEL SONNEN
UFC MIDDLEWEIGHT CHAMPIONSHIP BOUT
WINNER: ANDERSON SILVA ©
VIA: SUBMISSION
TIME: 23:10
JON FITCH vs. THIAGO ALVES
CATCHWEIGHT (171.5 POUNDS) BOUT
WINNER: JON FITCH
VIA: UNANIMOUS DECISION
TIME: 15:00
CLAY GUIDA vs. RAFAEL DOS ANJOS
LIGHTWEIGHT BOUT
WINNER: CLAY GUIDA
TIME: 11:51
MATT HUGHES vs. RICARDO ALMEIDA
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: MATT HUGHES
TIME: 03:15
ROY NELSON vs. JUNIOR DOS SANTOS
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: JUNIOR DOS SANTOS
DUSTIN HAZELETT vs. RICK STORY
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: RICK STORY
VIA: TECHNICAL KNOCKOUT
TIME: 06:15
PHIL DAVIS vs. RODNEY WALLACE
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: PHIL DAVIS
JOHNY HENDRICKS vs. CHARLIE BRENNEMAN
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: JOHNY HENDRICKS
TIME: 05:40
TIM BOETSCH vs. TODD BROWN
LIGHT HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: TIM BOETSCH
STEFAN STRUVE vs. CHRISTIAN MORECRAFT
HEAVYWEIGHT BOUT
WINNER: STEFAN STRUVE
TIME: 05:21
BEN SAUNDERS vs. DENNIS HALLMAN
WELTERWEIGHT BOUT
WINNER: DENNIS HALLMAN
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-06-05, 18:22
2010-07-05, 17:26
2010-07-05, 17:36
`MalioK`, 2010-07-05, 18:26, pasakė:
Butu tiesiog rojus mano akim pamatyti kaip Brock is Roy Nelson veido padaro namini farsa
2010-07-05, 19:10
`MalioK`, 2010-07-05, 18:26, pasakė:
Palaukime medical suspensions, ar siaip Brock uzgaidos "pafermeriauti" Ir manau realiai tai ivykti gali ir Meksikoje, jei Meksika bus siemet pasiruosus
Kas del Roy - as suprantu, kad jis nera favoritas, bet mano manymu jis pasirodys zymiai geriau nei daugelis mano. Pasirodys taip, kaip UFC ji pristato - nors ir ne pats pavojingiausias, bet gresme bet kam, ypac JDS.
Kas del Lesnar/Nelson kovos... Iki to laiko dar reiks pamatyt, who's a bigger jerk... Nes jei Nelson ir toliau apie save taip gerai galvos, o Brock ir toliau konvertuosis i sventaja mergele, tai cia iki tos (galimos) kovos (kitu metu pirmo ketvircio vidurys) pamatysim dar daug idomiu dalyku
As su nekantrumu laukiu nauju Lesnar interviu, kur pasimatys, kiek jis issinese tos auros is kovos su Carwin ilgalaike prasme. Turiu itarima, kad jis butu netgi kitaip reagaves, jei butu vienpusiskai sutriuskines Carwin. Dabar is esmes Carwin ji pastate i vieta, ir jis yra laimes kudikis..
Kai ta euforija baigsis, matysim kas bus - ar konvertavimasis i sventaji, ar grizimas prie Mir isniekinimo laiku lygio
As jau aiskiai isreiskiau kurio varianto noriu ))
2010-07-05, 19:30
Duncan, 2010-07-05, 18:36, pasakė:
Pushka, 2010-07-05, 19:48, pasakė:
2010-08-15, 00:12
« THIS IS GOING TO BE A ONE-SIDED POUNDING AND I'M SWINGING THE HAMMER. »
- The Most Interesting Man In The World, Chael Sonnen [ June 11, 2010 ]
ROY NELSON vs. JUNIOR DOS SANTOS - iskart, jei pay-per-view pradeda kova, kuri turi nuspresti №1 pretendenta i UFC Heavyweight Championship, tu zinai, kad sudetis yra prikrauta. Idomi kova, bet ne tiek del veiksmo, kiek del rezultato, nes Junior gal ir laimejo kova, bet jo zudiko aura gavo smugi ir aplink ji atsirado klaustukai, o Roy, kita vertus, gal pralaimejo, bet tiketina, kad virto didesne zvaigzde, nei buvo. Dos Santos atrode puikiai pirmame raunde, ardamas Nlson stovesenoje + demonstravo puiku santuruma, valdidamas savo agresija, t.y. kai jis turejo Roy rocked prie narvo sienos, jis nebegdavo kaip pametes galva (zr. Chuck Liddell) baigti ji - priesingai, jis atvesdavo ir padaridavo zingsni atgal, kad ivertinti situacija ir toliau metodiskai outbox'ino Roy. Taigi pirmame raunde Cigano atrode puikiai... bet atejo antras. Cia viduryje man pradejo kilti abejones del Junior istvermes, nes jis idejo nemazai jegu, kad nudeti Big Country pirmame ir aiskiai suletejo antrame, bet to suabejojau ir jo sirdimi, nes gal jis ir neatrode palauztas, bet man pasirode, kad tas faktas, kad jis nepagulde Nelson R1, ateme is jo savim-pasitikejimo. Ir cia jis laimedavo kova - idomu butu pamatyti kiek sirdies jis turetu jei pavyzdziui atsidurtu Anderson situacijoej is sio UFC 117 arba Brock situacijoje is UFC 116, kur ji dominuotu, t.y. ar imanoma palauzti jo morale. Sprendziant i sios kovos antros puses, as speju galima. Jis net sove TD'ui antrame raunde. Be to, Junior dar karta parode save tik boksininko vaidmenyje, nemesdamas jokiu spiriu (tik viena kelia, atrodo treciame). Zozdziu, ar dar neipreku brazilo hype ir manau Lesnar tai bus lengviausia is treju kovu po grizimo. To paciu, Roy jau tampa kazkokiu personazu Octagone. Taip, jis buvo dominuotas, taip, visa kova ji teieskojo tos overhand desines (kaip koks Mighty Mo), bet dos Santos niekaip negalejo jo baigti. As jau internete girdejau amerikiecio paliginimu su Kung Fu Panda ir su Homer Simpsonu (is "The Homer They Fall" serijos). Jis tikrai tampa savotisku, gal Forrest Griffin stilio, ziurovu favoritu. Geras vakaro opener.
Mano raundu ivertinimai: R1 Junior dos Santos 10-8, R2 Junior dos Santos 10-9, R3 Junior dos Santos 10-9.
Nugaletojas: Junior dos Santos 30-26.
JON FITCH vs. THIAGO ALVES - visu pirma, as negaliu prisidziaugti faktu, kad Thiago prarado 20% savo pinigines del svorio (10% keliauja CSAC ir 10% pas Fitch). As tikrai vertinu kovotojus ir nelinkiu jiems nesekmes, bet po Johnson/Yoshida (UFC 104) cirko manyje atsirado tokia ziauri antipatija kovotojams, kurie kerta svori ir nesugeba tilpti i kontrakta, kad mane piktis ima. Nes toje kovoje Anthony atrode kaip dveju svoriu kategoriju skirtumo monstras pries vargsa Zenko ir taip brutaliai ji sunaikino, kad man net gaila pasidare japono. Jei negali tilpti i svori - pakilk divizionu. Kagi, pagaliau gauname sia kova, tik is ketvirto bandimo, nes kova turejo ivykti:
- UFC 107: Penn vs. Sanchez sudetyje (Alves gavo trauma);
- UFC 111: St-Pierre vs. Hardy sudetyje (Alves smegenu operacija);
- UFC 115: Liddell vs. Franklin sudetyje (kova perkelta).
Mano raundu ivertinimai: R1 Jon Fitch 10-9, R2 Jon Fitch 10-9, R3 Jon Fitch 10-9.
Nugaletojas: Jon Fitch 30-27.
Mano raundu ivertinimai: R1 Chael Sonnen 10-7, R2 Chael Sonnen 10-8, R3 Chael Sonnen 10-8, R4 Chael Sonnen 10-8.
- BRAZIL 2:3 USA
2010-08-15, 14:14
Beje, manai, jog Sonnen labiau dominavo Silva, nei GSP dominavo Hardy arba Alves? As to nepasakyciau.
2010-08-15, 16:46
Lix, 2010-08-15, 15:14, pasakė:
P.S. As dabar galvoju toki dalika - jei sis show istiesu pasieks 1 milijona (Dave Meltzer dabar pateikia 800 tukstanciu - 1 milijono intervala), tai gi is to pasipelnis Silva, nes jo kontraktas aprupintas PPV procentais. Taigi Anderson, neziurint i rimta potencialia gresme is Chael, gali pats pareiksti nora kovoti pries Sonnen, nes jis jau ilga laika praso Dana White "pinigingu" kovu ir cia, pats to nesitikedamas, gavo ja, amerikiecio deka. Gaila, jei Lorenzo Fertitta, kaip Vitor Belfort gerbejas, bus kliutis Chael/Anderson II kovai - Lorenzo yra protingas verslininkas, taigi tikios atides savo norus i sali
2010-08-15, 17:02
`MalioK`, 2010-08-15, 17:46, pasakė:
O tau neatrodo gresminga tai, kad ir Maia, ir sioje kovoje Sonnen sugebejo nuleisti svarius smugius stovesenoje ant Anderson? BJJ meistrus Silva gali nugaleti, bet man kyla abejoniu ar tai jis gali padaryti pries gerus strikerius, todel Belfort kova mane tikrai intriguoja. As manau, jog siek tiek suletejo Silvos reakcija i smugius, todel ir pranasauju ta karjeros saulelydi, nes mano akimis, ji gali nugaleti siuo metu ir geras imtynininkas ir geras strikeris, ko negalima buvo pasakyti kai Anderson buvo karjeros virsuneje. Aisku, cia tik spejimas, galbut brazilas isbus cempionu dar 5 metus
2010-08-15, 17:17
Lix, 2010-08-15, 18:02, pasakė:
O tau neatrodo gresminga tai, kad ir Maia, ir sioje kovoje Sonnen sugebejo nuleisti svarius smugius stovesenoje ant Anderson? BJJ meistrus Silva gali nugaleti, bet man kyla abejoniu ar tai jis gali padaryti pries gerus strikerius, todel Belfort kova mane tikrai intriguoja. As manau, jog siek tiek suletejo Silvos reakcija i smugius, todel ir pranasauju ta karjeros saulelydi, nes mano akimis, ji gali nugaleti siuo metu ir geras imtynininkas ir geras strikeris, ko negalima buvo pasakyti kai Anderson buvo karjeros virsuneje. Aisku, cia tik spejimas, galbut brazilas isbus cempionu dar 5 metus
Vartotojų skaito šią temą: 5
narių: 0, svečių: 5, slaptų narių: 0