Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-05-09, 01:09
sutrawmawo musiskius tyciniu budu ryzikai per pirmas rungtynes, vat ir 2 rungtynese pasijaute kajp rejkiant...
o snd krc po neshwarios pergales dar i pirma (ir tikekim paskutini lietuwoj) pydaru parada atzygiavo ultros...krc
jei ne traumos, butu 4-0, dabar teks palaukt kol isgis brownas su watsonu pilnai, tada jau serija musu.
VISI KAUNO ZALGIRIO FANAI!
2010-05-09, 08:54
Citata
nMo - Where peace happens. :D
2010-05-09, 10:12
Lix, 2010-05-09, 09:04, pasakė:
juodashikniai? ble i save paziurek amare...lenkas, portugalas, pydaras...kuo tu uz juos geresnis?
mirtis pydarams lietuvoj, mirtis ir makulaturai LKL finaluose!
2010-05-09, 10:42
Jobberis nejuokink tu isvis tylek sakei 4-0 db jau 4-1 tj ziurek net kai laimesim serija sakysi kad laimesit 4-4 xDD pienius.
2010-05-09, 13:44
nematau ka su tavim shneket daugiau...savo didvyrio J.V. tevelio komjaunimo "tiesos" prisiskaites, visai smegenys sutraiskytos, jei tokios isvis buvo nuo pradziu....
juodas, baltas, azijietis - ne tame esme. esme kas tu esi viduje, ka gerbi, ka dulkini ir t.t. sakai kad tavo bambaclaats ne prie ko. ir dar kaip prie ko. laikrastis ultras per kiekvienas varzybas nuogi shokineja, shiknom trinas, po kiekvieno tajklaus metimo ryzas su joma pasibuciuoja, dar kapitonas stepas per sikna suduoda... cia jau rejk paciam iskrypeliu but, kad nematytum kas daros... wilno yra mano miestas ir man del jo geda. kol tokie amarai kaip tu ejo paupiu wakar, ash buvau uz tworos minioje kvajlu mentu apsuptas, bandzhiaw uzkirsti kelia pydarams...nepavyko...supisti kubiliai, grybauskaites leido parada...
grizhtant prie kasio, tepasakysiu tiek - zalgiris yra legendine lietuvos komanda, jiem vieta jau daugeli metu ta pati - ant auksciausio pakylos laiptelio...bambaclaats tera reklaminis projektas, pareklamuoti vainauskelio vyresniojo sikpopieriniam laikrasciuj. o sikpopieriuj vieta but nuleistam i tuoleta
pabaigsiu cituodamas viena protingiausiu zmoniu kuri esu sutikes, refresh: "geriau dukra prostitute nei sunus ryto fanas"
nuff said...
2010-05-09, 14:16
Capinas/Kalnietis vs. Ginievicius ir da kaskoks ablis: Kalnietis su Capinu bent jau nevirst.
Brown/ Gecevicius: Nu puse velnio Gecas bet Browno techniskumui, greiciui ir sjiaip protu nusileidzia Gecas ,bet neblogas yra(zodziu tik vienas ne ryzas ryzu komandoj varyk Gecai i tikra komanda - Zalgiri)
Nu zodziu kitu ner ka ligint nes cia mes ir taip laimeje esam. Va Lixai ka ce pezi? Jei ir sakiau kad 4-0... tai cia jum pasiseke su ta viena pergale paveizesim kai savo sutriestame Zymense gausit -30 ka pasakysi ir siaip tu cia dristi mane pienium vadint blemba pamatyciau kur gatvej ka uzdauzyciau galetum kelis draugelius gejus pasikviest oj ka uzdauzytumem jus blemba pydarus kad paskui subines skaudetu del to kad ispardem jas o ne del to kad varet kur nors pasislepe... vapse nieka nesupranti apie kasi as jau daba vaziuoju i stoviklas renku po 30 tasku brownas man sake kad tu zalgirio ateitis. vapse supratai esme jei atvarisi i kauna tau pz
P.S: Paziek i Walleri nors ir auga blogoi itakoi koks protingas tapo nepaisdave silpnaprociams... tau jau to ismokti atrodo pervelu...
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2010-05-09, 14:18
Citata
2010-05-09, 14:41
- Aš vardu Tatjana. Aš sergu uz Lietuvos Rytą. Dabar jus vaikai prisistatykite.
Visi vaikai paeiliui atsistoja ir sako: "Aš vardu ****, sergu už Lietuvos Rytą"
Tada ateina eilė iki paskutinio berniuko:
- Aš vardu Vytautas. Aš sergu už Žalgirį.
- Vytautai, kaip tu gali sirgti už Žalgirį?!
- Tėtis serga už Žalgirį, mama serga uz Žalgirį, todėl ir aš sergu už Žalgirį.
- Na ir kas? O jei tavo tėtis būtų narkomanas, o mama prostitutė, ką tu darytum?
- Sirgčiau už Rytą.
[17:47:53] [LTU] 9Kartai is Eijles sako: popovicius jau ne Žalgirį
[17:48:08] [ŽAL] Popovic sako:
[17:48:29] [LTU] 9Kartai is Eijles sako: kas?
[17:48:49] [ŽAL] Popovic sako: na cia nusvaigai?
[17:48:51] [ŽAL] Popovic sako: (rofl)
[17:49:15] [LTU] 9Kartai is Eijles sako:
[17:49:24] [LTU] 9Kartai is Eijles sako: uz graikus ar ka db losia
[17:49:49] [ŽAL] Popovic sako: ** atsilikes esi :|
[17:50:22] [LTU] 9Kartai is Eijles sako: nu cempionate ne uz lt zaide o uz graikus atrodo
[17:50:46] [ŽAL] Popovic sako: pzda :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
[17:50:55] [ŽAL] Popovic sako: taigi jis kroatas
[17:51:01] [ŽAL] Popovic sako: ir lose uz savo rinktine
O cia vapse is gyvenimo patirties tas LTU grinai Lenku Ryto fanas
2010-05-09, 14:47
zalgiris yra jau senas ir sukrustas klubas kurio nebepatiasysi. Vyksta valdzioj machinacijos visokios ten romanvovas aiskina treneriui ka daryt isvis balaganas jums turetu but geda kad kawensku kluba valdo kazkoks dalbajobas o ne dziauktis kad egzistuoja nes bl pernai jau tikejosi bus tikra zalioji mirtis jusu zaliajai girei.
jobberis tu krc... gal pats perskaitik dar karta ka rasai tada galesim kalbet. o nx i ta tavo kauna gyvenime nevaziuosiu bet kai pasakysiu savo xebrai ka tu cia dabar prirasei tai galiu garantuoti kad tau pizduliai pareina tai siulau nesirodyti cia arba geriausia isvis dingti is ltu ir garbinti savo zalia mesla kokem nors uzkampyje.
2010-05-09, 14:47
mldc kzkas, savas bicas...gal buvai vilniuj vakar rytfaniu dauzyt?
lix, klaune, nejuokink normaliu zhmoniu...nuogi fanai, ryzhi zaidejai? ne per daug blet sutapimu, pydaraste? bambaclaats tipiskai atitinka mano miesta - tolerancijos sostine bl...jei ne mano tevai blet seniai buciau kur i airija nudumes, bet turiu sitoj skylej sedet
Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-05-09, 14:50
2010-05-09, 14:52
Andrius McŠležas laiško iš kalėjimo ištrauka:
"Gyvenu gerai. Kiekvieną rytą prabundu su gaidžiais..."
Kodėl pas McTrifunovičių smegenys pupelės dydžio? Atsakymas:
- Todėl, kad ištino.
Australo Kebabo klausia vienas rytfanis:
- O, sakyk, kokie tai pojūčiai, kai tai darote?
- Na, panašiai, kaip kakojant, tik atvirkščiai.
Kažkur pusiaukelėje tarp Vilniaus ir Kauno esančioje kavinėje ramiai prie baro sėdi Kauno "Žalgirio" fanas, geria kavą ir valgo skrebutį su džemu. Netrukus įgriūna vidun Vilniaus "Lietuvos Ryto" fanas. Toks visas naglas naglas... Įžūliai čiaumodamas kramtomąją gumą apsidairo, pamato "Žalgirio" faną, visas nudžiunga ir nutaria prisikabinti. Prisėda šalia ir naglai klausia:
- Tai ką, jūs Kaune valgote skrudintą duoną?
- Taip, - ramiai atsako "Žalgirio" fanas.
- O mes neee... , - smagiai išsišiepęs nutęsia vilnietis. - Mes Vilniuje valgome tik šviežią, čia pat keptą, kvapnią ir gardžią duoną. O viską, kas lieka - nuograužas, donos plutą, likusius džiūvėsius - mes perdirbame į skrudinimo duoną ir ją parduodame Kaunui!
Žalgirietis nieko neatsako, toliau sau valgo skrebutį su džemu. Paskatintas nerealios sėkmės, vilnietis "važiuoja" toliau:
- Ė, o jūs Kaune valgote džemą?
- Taip, valgome.
- O mes tai neee, - triuškinančiai taria "Lietuvos ryto" fanas, smagiai čepsėdamas gumą. - Mes Vilniuj valgome tik šviežius vaisius, viską, kas geriausia! O kas lieka - graužtukus, kauliukus, lupenas - viską perdirbame į džemą ir parduodam į Kauną. Vot!
"Žalgirio" fanas nieko neatsako, tačiau netrukus paklausia:
- Jūs Vilniuje mylitės?
- Nuuuu, mylimės, - nustebęs atsako vilnietis.
- O sargius ar naudojate?
- Nuuu, naudojam..
- O paskui ką, juos išmetat?
- Nu aišku išmetam!
- O mes neee, mes juos perdirbame į kramtomąją gumą ir parduodame Vilniui.
Du berniukai žaidė kieme. Staiga juos užpuolė didžiulis šuo, jis įsikabino į vieną iš berniukų ir ėmė kandžioti. Bet jo draugas neišsigando; pagriebė lazdą, užkišo uz šuns antkaklio ir pasmaugė jį. Kitą dieną pas tą berniuką atėjo laikraščio korespondentas, norėdamas parašyti reportažą apie toki drąsų poelgį. Pakalbėjo su berniuku ir mąsto, kaip pavadint straipsnį.
- Pavadinimas bus toks: "Drąsus "Lietuvos Ryto" gerbėjas išgelbėjo draugą nuo pasiutusio šuns!"
Berniukas sako:
- Aš gi sergu už Žalgirį!
Straipsnis buvo atspausdintas tokiu pavadinimu: "Sužvėrėjęs Žalgirio fanatas užmušė nelaimingą šunelį".
2010-05-09, 15:01
LUUUUUUUUUZHHTUUUUU!!!!!!!!!
dar prie to paties pridedu:
Geriausia bambaclaats svetaine internete, pasakanti apie shi "krepsinio" kluba daugiau tiesos nei vainausku komjaunimo tiesa
http://peperonity.co...iew/kaimoplytos
2010-05-09, 15:04
Lix, 2010-05-09, 16:03, pasakė:
kaip atskirt, kad esi vilniaus rytfaniu baznycioj?
ogi taip, kad tik puse vyru yra atsiklaue melstis
2010-05-09, 15:39
Stai imkit:
Atejo rytfaniai su zalfaniais i biblioteka
rytfanis nori parodyt ralfaniams koks kietas lrytas . rytfanis sako :
Duokit knyga kurioje lrytas laimejo
bibliotekininke :
Ieskokite mitu skyriuje
Treneris nesulaukęs Vido treniruotėje, liepia žaidėjams kruopščiai pasitikrinti sportbačių padus
Žmonės pasakoją legendas apie stovintį Ginevičių, bet mokslininkai teigia, kad tai tik bobučių plepalai
Citata
2010-05-09, 20:33
keletas geru anekdotu, bet apie knyga tai man rodos cia perkurtas anekdotas. pradinis skambejo:
Kur bibliotekoje ieskot knygos apie gera zalgirio zaidima eurolygoje? mokslines fantastikos skyriuje.
Kazkas per telika berods buvo papasakojes sita
2010-05-09, 21:53
Hunter, 2010-05-09, 21:33, pasakė:
keletas geru anekdotu, bet apie knyga tai man rodos cia perkurtas anekdotas. pradinis skambejo:
Kur bibliotekoje ieskot knygos apie gera zalgirio zaidima eurolygoje? mokslines fantastikos skyriuje.
Kazkas per telika berods buvo papasakojes sita
kai gave serija nuo Zalgirio kitamet grisit i teletabiu lyga, galesi savo isminti rodyt besidzhiaugdamas pergalem pries portugalijos ir belgijos komandas. artimiausiu laiku tau dziaugsmo nenusimato. pilnai zaidimo ritma pajus watsonas su brownu, capinas isizais ir makulaturos skaitytojai pradet buciuot viens kita is liudesio. savo skarbonkeje.
2010-05-10, 16:06
2010-05-10, 18:07
Skorpio, 2010-05-10, 17:32, pasakė:
Nu tai cj xDD norm ciuvas buvo ir dar parasydavo ka nors gero o dbr gaidys visiskas su tuo savo zalgiriu xD
Hunter, eik tu nx su savo trolinimu, eik i durnus kashes portalus ir daryk ta troli bet nesikisk i norm diskusijas.
Vartotojų skaito šią temą: 2
narių: 0, svečių: 2, slaptų narių: 0