Ne į temą | P.S. Bullshit aside, you're 26 years |
Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-04-30, 12:19
Jau pasidaro nejauku - tiek gimtadieniu pastaroju metu, kad mano zodyne baigiasi silti ir grazus zodziai. Kai tau praeitais metais suskako 25 metai, galvojau jau proto igausi, mesi ta vaikiska PW ir ta murzian MMA bei pasinersi i rimta suaugusiuju gyvenima, darba bei dingsi is sio paaugliu forumo, atlaisvindamas mane nuo pareigos kurti dar viena sveikinima Anyways... Net nezinau su ko tave sveikinti, nes realiai as pats bijau dienos kai atsidursiu "velesneje" savo treciojo desimtmecio puseje. Sensti. Sparciai. Tokioje situacijoje, ka geriau tau palinketi, jei ne sveikatos? Be jos, linkiu tau visapusiskos sekmes bei darbstumo, kadangi siame amziuje pats supranti, kad sekme nelidi tinginiu ir dikaduoniu (kaip as). Beje, kadangi kazkaip ipratau visiems uz kazka dekoti sveikinimuose, tai leisk tau padekotu uz visa tai ka as siandien zinau apie pro-wrestling versla, nes negalejau pakesti, kad 2005 ir 2006 metais forume buvo nariai (tu ir XEUS), kurie zinojo daugiau apie PW nei as. Negalejau kazkam nusileisti. Sveikinimai, seni
2010-05-01, 10:36
Didžiausi sveikinimai tokiame amžiuje, kai gimtadieniai paprastai pradeda kuo toliau tuo mažiau džiuginti ir labiau liūdinti. Galėčiau prilinkėt daug ko, bet palinkėsiu savanaudiškai - nepalik šio forumo! Kai buvo užėjęs laikotarpis kuomet buvai prapuolęs, net pačiam nesinorėjo lankytis forume. Kadangi aš esu wrestlingo fanas, man didžiausias "draw" šiame forume esi būtent tu. Kitas savanaudiškas palinkėjimas - nemesk wrestlingo. Tiek žmonių jau meta šią muilo operą vyrams. Aš noriu tikėti, kad tu esi tas, kuriam tai yra įaugę ir šiem mano palinkėjimam iššsipildžius dar ilgai džiugintum šį forumą savo tvirta nuomone. Nes kol tu postini, tol šis apleistas forumas yra bent šiek tiek įdomus.
2010-05-01, 15:49
Walleris, 2010-05-01, 11:36, pasakė:
Didžiausi sveikinimai tokiame amžiuje, kai gimtadieniai paprastai pradeda kuo toliau tuo mažiau džiuginti ir labiau liūdinti. Galėčiau prilinkėt daug ko, bet palinkėsiu savanaudiškai - nepalik šio forumo! Kai buvo užėjęs laikotarpis kuomet buvai prapuolęs, net pačiam nesinorėjo lankytis forume. Kadangi aš esu wrestlingo fanas, man didžiausias "draw" šiame forume esi būtent tu. Kitas savanaudiškas palinkėjimas - nemesk wrestlingo. Tiek žmonių jau meta šią muilo operą vyrams. Aš noriu tikėti, kad tu esi tas, kuriam tai yra įaugę ir šiem mano palinkėjimam iššsipildžius dar ilgai džiugintum šį forumą savo tvirta nuomone. Nes kol tu postini, tol šis apleistas forumas yra bent šiek tiek įdomus.
PW nebėra mano prioritetas nr1 (tą vietą atėmė MMA), tačiau žiniomis PW tikrai mano galvoje vis dar yra "sportas" nr vienas
Gali būti, kad mažiau postinu, bet tai dažniausiai yra dėl to, kad tiek angle'ai tiek feudai tiek matchai daugumoje kartojasi (didžiąja dalimi), nes PW jau vadovaujasi principu "viskas, kas įmanoma, jau buvo sukurta, tik paimti ne visi pinigai"
Todėl tik tais išskirtiniais atvejais, kaip Angle vs Anderson matchas suprantu, jog esu PW fanas "iki grabo lentos"
Deja, tų išskirtinių atvejų su laiku vis mažėja...
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0