Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Over The Limit 2010

Temoje atsakymų: 4

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Nuotrauka

JOHN CENA © vs. DAVE BATISTA
WWE CHAMPIONSHIP / "I QUIT" MATCH
Nuotrauka
WINNER: JOHN CENA ©
RATING:
**3/4

EVE © vs. MARYSE
DIVAS CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: EVE ©
RATING:
*

JACK SWAGGER © vs. BIG SHOW
WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: BIG SHOW
RATING:
*1/4

RANDY ORTON vs. EDGE
THE VIPER VS. THE RATED "R" SUPERSTAR
Nuotrauka
WINNER: DOUBLE COUNTOUT
RATING:
n/a

THE HART DYNASTY © vs. MIZ & JERICHO
UNIFIED TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: THE HART DYNASTY ©
RATING:
**

REY MYSTERIO vs. CM PUNK
S.E.S. PLEDGE VS. HAIR MATCH
Nuotrauka
WINNER: REY MYSTERIO
RATING:
***1/4

R-TRUTH vs. TED DIBIASE
THE TRUTH VS. THE FORTUNATE SON
Nuotrauka
WINNER: R-TRUTH
RATING:
*1/4

DREW MCINTYRE © vs. KOFI KINGSTON
INTERCONTINENTAL CHAMPIONSHIP MATCH
Nuotrauka
WINNER: KOFI KINGSTON ©
RATING:
*3/4

- Ivertinimai pagal Wade Keller

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na si karta tikrai mane sudomino situacija del Cm Punk vs Rey matcho. Tik man keistas vienas dalykas. Kodel WWE taip ilgai "tempe guma" sitai situacijai ? Juk buvo zadeta tai padaryti per Wrestlemania. Du PPV is eiles nebuvo aisku, ar Rey join'ins S.E.S ir ar Punk nusiskus. Mano nuomone butu geriau padare jie viena ilga matcha per WM (be jokiu bullshit, kaip tas 2 min matchas per WM) Hair vs Mask (ko visi ir tikejosi) ir butu viskas aisku. Na seip del sito matcho, ash manau, kad Rey will join S.E.S

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Pora minciu. Idomi situacija su Cena ir Batista - jie bande padaryti kurybinga pabaiga ju Last Man Standing matchui, o atsirado situacijoje, kur atrode, jog didvyris John paeme a shortcut. Man asmeniskai patiko Extreme Rules pabaiga su lipniaja juosta, bet pasirodo WWE taip susirupino, kad tai buvo smugis Cena imidzui, kad ne tik paruose "I Quit" matcha, bet net issiunte ji per RAW aiskinti savo gerbejams vaikams/mergaitems kodel jis pasirinko taip nugaleti Dave per ER'10 :D Atsizvelgiant i tai, kad tai tikriausiai paskutinis Batsita pay-per-view pasirodimas siame kontrakte ir i tai, kad babyface John Cena dave pazada nugaleti Dave, pastarasis turetu buti sunaikintas.
Big Show turi tik viena darba to put over nauja champioan ir suteikti jam itikinamumo, tik abejoju ar matchas labai pades Jack, nebent jam leis tiesiog sunaikinti Show (jei Swagger bendrai turi pakankamai fizines jegos atrodyti bent dalinai taip kaip Lesnar atrode pries milzina). Jei tai bus 50/50 matchas, tai manau championas gaus mazai cred jei isvis. Nepatiko man ir tai, kad i feuda buvo integrota nemazai komedijos, t.y. gal ne HBK/HHH/Cena (Survivor Series) fiasko ligyje, bet vistiek daugiau nei noretusi. Jie labai gerai pradejo storyline kai Big Show tiesiog killed bitches, o ne pradejo vistiti komedija - butu kurkas geriau, jei jis kas savaite KOintu kokius jobber'ius squash'uose iki pat PPV.
ChrisMiz turetu pasiimti auksa, nes abu bus labai naudingi abejuose brand'uose - tikios jie daugiau laiko praleis SmackDown! kur jiems suteiks pelnyto laiko. Na o Rey Mysterio ir CM Punk tikriausiai baigsis su S.E.S. priesaika, nes atrodo programos kulminacija su mesijos nuplikimu pataupis iki SummerSlam 2010. As tai maniau, kad Rey Rey bus priverstas prisideti prie Straight Edge Society dar per WrestleMania, taigi nustebsiu jei jie isvis nelies to storyline posukio ir leis Mysterio tiesiog laimeti ir nuskusti Jezu. Be to, Mysterio paeme pin'a per paskutini SmackDown!, o paprastai tai reiskia... na jus zinote.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Dar prieš visą žiūrėjimą galvoju taip: "nu gerai, pažiūrėsiu tą PPV, gal patiks, galėsiu dar pakomentuoti forume...",bet pažiūrėjus visas noras komentuot dingo. Net nebėra noro galvot apie PW. :(
Na ką, pasikankinsim. Vardan forumo, kad ir kiek jame žmonių lankosi.

Kofi vs Drew - nelabai yra ką komentuot. Labai trumpas kelių minučių matchas iš kurio nieko nesitikėjau, nors gavosi visai neblogai, ypač žinant ribotas Drew galimybes ringe. Labai patiko pabaiga - nematytas (iš Kofio) veiksmas, pin'as and new champ.
R-Truth vs Ted - vėlgi, beveik tas pats, kas praeitoj kovoj: tokia pati trukmė, matchas man nerūpi, tik viskas buvo prasčiau. Galėjo bent Virgil daugiau pasireikšt. :D
Punk vs Rey - šis feudas kone vienintelis, kuris pastoviai atgaivina PPV. Pradžia labai neįtraukė, bet vėliau pamatėm tai, ką matėm per WM ir Extreme Rules - greitą veiksmą ir gražius veiksmus, ir tai palaiko norą žiūrėt visą renginį. Matchas, mano akimis, nepranoko to, kuris vyko per ER, bet aš duočiau kokius ***1/2. Gaila tik Punko - visas kruvinas ir dar sunkiai skuta galvą. :D
Tag team - irgi visai neblogai: jie mane apgavo net keliose vietose, kur jau galvojau, kad viskas baigias(kaip lengva mane apgaut :D). Šiaip nieko daugiau ir neatsimenu be kickoutų. Gerai Hart Dynasty, nes jie dabar pakilime, tik nemanau, kad ilgai jie išliks over be Bret'o.
Randy vs Edge - vienas žodis - slow. Po truputį wrestleriai bandė įsivažiuot ir tada išlindo ta trauma. Žinau, kad negražu, bet visgi juokinga. :D Kiek gi galima trankyti tą grindinį? Niekados tavęs nemėgau, Randy, bet...get well soon! Spėju, kad Edge tuo girsis ir taps dar didesniu heelu, o Orton grįš dar didesniu feisu, tad tikriausiai feudas tęsis dar ateity.
Swaggah vs Big Slow - na čia WWE mane jau galutinai pametė. Prasukau ir nieko nepraradau. Weak.
Cena vs Batista - matchas labai nerūpėjo, nes buvo aišku, kad Batista pralaimės. Po truputį prasukinėdamas žiūrėjau ir negaliu pasakyt, kad buvo prastai. Atrodė silpniau už WM ir ER susitikimus, bet lyg ir gavosi "OK" main-eventas.

Vertinu 5/10. Nieko gero ir nesitikėjau, tad nenuliūdau. :D Pažiūrėjus irgi atrodė, kad nebuvo daug ruoštasi šitam PPV.

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Gaila, kad edge/rko matchas isejo velniom del randy peties traumos.

siaip ta vakara net 3 patyre traumas - rko - petys (dislocated atrodo), dibiase - smegenu sutrenkimas, batista - subinkauliui kazkas (turbut nuo vieno is 2 FU).

PPV suskystino Bigshow is swagger matchas. BS.

jei ne ray / punk matchas kuris man visai patiko, ir neswarbu kad nelauke SSlam 2010 kad ji nuskustu - viskas buvo gerai. tik tiesa masked pagalbininko neidintifikavo - visa kita liuks :thumb: bendrai siam ppv duociau 4.5/5 / 10

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0