Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

FIFA World Champiosnhip 10

Temoje atsakymų: 49

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Nors ir as nepalaikau Italu ir neitin juos megstu, taciau tikrai galiu pasakyti, kad jau daugiau nei 4 metai kaip Italai nebezaidzia to savo senojo Catenaccio futbolo. Tas buvo jau kalbama per WC2006. Jau tada tik jam prasidejus buvo sakoma, kad jie nebezaidzia vien ginyboje po imusto ivarcio. Ir tai matesi. Nemazai puole ir gan daug primuse ir tikrai buvo pelnytai cempionai tais metais. Senas dienas Italai nebera ta rinktine, kuri zaide tarkim 1998, 2000, 2002. P.s. Serie A man niekad nepatiko. Nieko ner geriau uz EPL :)

Nuotrauka

quadsas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Italia! visa gyvenima sirgau uz prancuzus, taciau pasitraukus Zidanui simpatija pasuko italu link, megstu Serie A, ir manau, kad susirinkus geriausiems zaidejams turi puikius sansus apginti savo titula.
p.s. nekenciu ispanu!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2
na va jau zinom daugiau maziau visas sudetis vieni paskelbe galutinius 23is kiti 3 desimtis zaideju.

Apzvelgsiu man idomiausius..

Italija - Na istikruju jokiu dideliu siurprizu is Lippi kaip ir buvo tiketasi nera Cassano del asmenines antipatijos. Lippi vel pasirinko vardus is savo mylimo klubo 'Juves' nors sis turejo katastrofiska sezona, net prastesni negu milanas.. Labiausiai nustebino Grosso, Cannavaro ir Gattuso pasirinkimas, taip drisciau teigti kad imti Iaquinta kuris didziaja dali sezono sedejo su trauma ir jo forma vazineja nuo nuostabios iki patetiskos vietoj Miccoli/Cassano. Keista, kad nera Totti. Idiotiskas pasirinkimas buvo Gattuso (na stebejes milana ir smarkiai maziau juve turbut ji labiausiai galiu kritikuoti) zaidejas, kad ir kaip as ji megciau visa sezona pjove gryba zymiai geriau butu buve pasirinkti Milano kapitona Ambrosini, kuris gal ir neturi tokio prestizo taciau siais metais didziaja sezono dali bent jau mano akimis buvo puikus atraminis saugas. O dar geriau butu, kad Lippi leistu zaisti Palombo. Nezinau, net ka prognozuoti siems metams, arba Lippi dar karta irodys, kad yra genijus arba teks pripazinti, kad du kartus laimeti WC nera lemti. Galbut del calciopoli 06 komanda buvo tokia vieninga ir atsisakanti pasiduoti, bet sie metai italijos futbolui ganetinai katastrofiski.

Argentina na per daug issiplesti su sia komanda neissiplesiu, nes argentinieciu perdaug neseku. Taciau labai jauna komanda, labai ir daug nezinomo talento, su kuriuo mano manymu tokiame turnyre kaip Pasaulio Taure gali laisvai susidoroti stresas ir spaudimas. Ypac spaudimas. Kaip ir domenechas del kai kuriu zaideju vadovaujasi simpatija antipatija. Kur cambiasso??? KUR? vienas is zmoniu, kurie prisidejo prie dar vieno neblogo intero sezono, zmogus visa sezona atzaides nuostabiai ar abejoju, kad su manimi del sito galima gincytis. Taipogi kur tokia figura kaip Zanetti? Zanettis ne tik buvo nuostabus si sezona bet taipogi yra autoritetas nacionalineje rinktineje. Na bet ko tiketis is Maradonos turbut zmogui kokainas perdaug susukes prota treniravimui. Kaip zaidejas jis nuostabus, bet kaip treneris.. ;]

Prancuzija Paplokime zmogui kuris kaip ir Lippi gyvena 2006aisiais, tik sis per euro 08 dar ir pasigedint smarkiai sugebejo. Jokiu zaideju is italijos kaip visad. 08 buvo juokingai 'praziopsotas' Mexes ir Frey'us ir Trezegol siais metais matome ta pati tik Trezegolas jau nebetas tai si sprendima suprantu ir kiek pamenu del domenecho kaip ir frey'ius atsisake uz rinktine zaist. Mano pats nemegstamiausias treneris perdaug metu. Aklas bukas ir kaip matome nesimoko is savo klaidu.

Brazilija na velgi daugeli sokiravo tiek adriano, ronaldo nebuvimas tiek dinho, pato. Apie pirmuosius perdaug kalbeti negaliu nes visiskai esu atsokes nuo brazilijos lygos nebzinau net statistiku. Pazvelgus i sudeti iskarto akys ant kaktos issoka kai pamtau Graffite o ne Pato, Kaka ir BAPTISTA !! o ne Ronaldinho. Net robinho pasirinkimas man atrodo keistas nes jei jau vertinant grieztai pas arabus sis nieko gero neparodydavo. Dinho neitraukimas i komanda yra bukas. Daugiausiai rezultatyviu perdavimu serie a, zmogus visa sezona tempes Milana ant savo peciu kaip galima jo neitraukti i komanda taciau pakviesti JULIO BAPTISTA!! Esu pasipiktines vien del sio fakto. Na neaisku kaip cia baigsis toliau.

Olandija Olandu zaideju aukso amzius baigesi, pasirinkimai suprantami, viskas tvarkoje (y)

Šį pranešimą redagavo Skorpio: 2010-05-26, 13:00

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
As kaip visada palaikysiu Italus ir Argentiniecius ^_^

Beggaras

Oranžinis diržas

• nMo nariai
51
Visą laiką palaikiau Ispaniją ir Portugaliją tai ir dabar. Antrame plane palaikysiu Vokietiją, Argentiną, Angliją. ^_^
My Top5: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka 4.Nuotrauka 5.Nuotrauka ------ My Top3: 1.Nuotrauka 2.Nuotrauka 3.Nuotrauka

Šnypas

Oranžinis diržas

• nMo nariai
1
Palaikau Prancūziją ir Braziliją.
France nukraujavus, neturi Benzemos, bet, tikiuosi, tai per daug nepakenks siekiant aukštų rezultatų.
Dar palaikysiu Vokietiją...
Nuotrauka

booduliz

Oranžinis diržas

• nMo nariai
0
Ka tas Benzema, uz ji France rinktinej daug geresniu puoleju yra ;]
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąbooduliz, 2010-06-10, 16:58, pasakė:

Ka tas Benzema, uz ji France rinktinej daug geresniu puoleju yra ;]

Geresnių? Seniai išsikvėpęs rankininkas Henry? Govou, Cisse, Valbuena? Nebūtų geriau paimt vieną iš perspektyviausių ir talentingiausių puolėjų (net jei Real'e ir nežibėjo, konkuriancija ten nežmoniška) ir lesiti jam tobulėti kartu su Prancūzijos rinktine ir atsisakyti, kad ir Sidney Govou, kuris neturės didelio poveikio rinktinei? Dabar pagalvok: greitai išeis tiek Henry, tiek Cisse, tiek Govou, tikrai būtų naudingiau turėti Benzema vietoj vieno iš jų. Taip, Cisse ir Henry nusipelnė šio WC, nes tai tikriausiai paskutinis tiek vienam, tiek kitam, bet kam Govou? Ir jeigu jau sueikiam paskutinį šansą "senoliam", kodėl nepaimt ir net ignoruot Vieira (nors jo forma ir suck'ina). Brazilijos rinktinėje tas pats su Pato ar net Diego. Pato tikrai buvo vienas iš svarbiausių rinktinėje - įvarčių mašina.

P.s. Domenech F.T.W.!
P.p.s NOT!

Prancūzų nemėgau jau seniai, bet per pastaruosius metus pradėjau jų tiesiog nekęsti thanks to the coach.^_^

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-06-10, 17:36

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Ryt pirmosios rungtynės, pamatysime kaip seksis Valriaėdžiams. Prancūzų nemėgstu ir aš, dėl to labai tikiuosi, kad kris kuo greičiau. Ko dar tikiuosi, tai gero pasirodymo iš Italų, bet... komanda tikrai ne auksinė. Ne vienas žaidėjas žaidžia ne paties aukščiausio lygio komandose. Daug priklauso nuo to, su kuo Italams teks žaisti. Tikiuosi gero rezultato prieš paragvajų. Taip pat tikiuosi, kad Australai išeis į kitą etapą. Nors Cahilas negalės padėt rinktinei kovoje su Vokiečiais ir ten bus greičiausiai pralaimėjimas, bet su serbais gal ir pasidraskys.

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Skorpio

Rudas diržas

• nMo nariai
2

Rodyti pranešimąUnbroken, 2010-06-10, 15:31, pasakė:

Geresnių? Seniai išsikvėpęs rankininkas Henry? Govou, Cisse, Valbuena? Nebūtų geriau paimt vieną iš perspektyviausių ir talentingiausių puolėjų (net jei Real'e ir nežibėjo, konkuriancija ten nežmoniška) ir lesiti jam tobulėti kartu su Prancūzijos rinktine ir atsisakyti, kad ir Sidney Govou, kuris neturės didelio poveikio rinktinei? Dabar pagalvok: greitai išeis tiek Henry, tiek Cisse, tiek Govou, tikrai būtų naudingiau turėti Benzema vietoj vieno iš jų. Taip, Cisse ir Henry nusipelnė šio WC, nes tai tikriausiai paskutinis tiek vienam, tiek kitam, bet kam Govou? Ir jeigu jau sueikiam paskutinį šansą "senoliam", kodėl nepaimt ir net ignoruot Vieira (nors jo forma ir suck'ina). Brazilijos rinktinėje tas pats su Pato ar net Diego. Pato tikrai buvo vienas iš svarbiausių rinktinėje - įvarčių mašina.

P.s. Domenech F.T.W.!
P.p.s NOT!

Prancūzų nemėgau jau seniai, bet per pastaruosius metus pradėjau jų tiesiog nekęsti thanks to the coach.^_^
nu Diego forma buvo wisa sezona kaip antros lygos komandos zaidejo, nors aisku zymiai geriau jis nei Julio Baptista. Jau nekalbu apie Ronaldinho.

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąSkorpio, 2010-06-11, 10:05, pasakė:

nu Diego forma buvo wisa sezona kaip antros lygos komandos zaidejo, nors aisku zymiai geriau jis nei Julio Baptista. Jau nekalbu apie Ronaldinho.

Nieko tokio, Robinho uz visus atzais ir taps top scoreriu ^_^ Tikrai ispudingai turetu jis pasirodyt, turi visas salygas tam. Sian palaikysim Meksika :P
Nuotrauka

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

Vilkaviskis

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-06-21, 16:36, pasakė:

Spoiler'is

Mačiau šita mača gražus buvo

Mano mėgtamiausios komandos Argentina,Ispanija :)

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Soul Stealer: 2010-06-24, 22:01

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2

Rodyti pranešimąSoul Stealer, 2010-06-24, 21:46, pasakė:

Spoiler'is
Ne į temą
ammm, UEFA Interas laimejo siais metais...

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

The1andOnly

Mėlynas diržas

• nMo nariai
3
Bet isivaizduokime tai, kad tarkime Ispanai tiesiog diktuoja madas ir futbole pastaruoju metu ir krepsinyje. Futbole europos cempionai 2008m., uefa cempionai barcelona 2008m. kiek dar daug pasiekimu ivairiausiu pries tai. Krepsinyje 2009m. eurolygos cempionai - barcelona, 2006m. pasaulio cempionai ispanija, 2009m. europos cempionai ispanija.. visur kapoja visus :D faktas, kad kolkas ispanu sportas pastaruoju metu tas uzdarasis komandinis sportas yra paciam auksciausiam taske.

Nuotrauka

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na aš futbole už Ispanus visa širdimi ,bet krepšinyje norėčiau ,kad jie šįmet patirtų fiasko :thumb:

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Spoiler'is

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąImpaler, 2010-06-28, 01:24, pasakė:

Spoiler'is

Spoiler'is

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Na ir kaip jums ketvirtfinaliai? Man tai šis čempionatas pilnas įdomumu(išskyrus pirmą turą, pirmo etapo)
Spoiler'is

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Na tai ka, jau siandiena didysis finalas - Olandija vs Ispanija. As visom keturiom uz Olandus, bet manau kad jie neturi jokiu sancu laimet. Ispanai speju bus cempionai. Kokios jusu nuomones ?

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Kaip fanui, man šitas čempionatas buvo puikus, nes palaikiau ispanus nuo pačios pradžios. Abi komandos iš šalies atrodo panašaus pajėgumo, tad nieko neverta prognozuoti - juk čia sportas ir gali nutikti bet kas (geriausias pavyzdys Argentina-Vokietija). Jei ispanai pralaimės, labai nenuliūsiu, nes vien tai, kad mano mėgstamiausia komanda kovoja finale yra nuostabu. Gaila tik tai, kad šiandien bus tos paskutinės rungtynės ir atrodo, kad gyvenimas sustos po jų. Reikės vėl laukti 4 metus šios šventės.

Soul Stealer

Žalias diržas

• nMo nariai
6
Spoiler'is

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Puikus Pasaulio Čempionatas! Po vangaus pirmojo etapo, pamatėm gražias grupės kovas, nuostabius ketvirtfinalius(Ghana vs. Uruguay), viena nuostabų pusfinalį, nuostabų matča dėl 3 vietos ir aišku jau ne tokį nuostabų ,bet finalą. Ir manau sutiksit al po kažkokios ir ne itin žymios klaidos įmušė Ispanai ,bet kas kontroliavo žaidima pirmajį pratesimą, Ispanai užmigę buvo tik kelis kartus ir viskas. Ispanai dabar geriausi visur aišku kadanors tai baigsis.

Citata

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Jokios sensacijos, nugalėjo stipriausi. Kaip bebūtų visada sirgau ir sigrsiu tik už Azzuri, bet tiesiog žinojau, kad šį champą perspektyvos nekokios, pernelyg nenusiminiau. Šiaip čempionatas man kažkokių didelių emocijų ir įspūdžių nesuteikė, man kurkas svarbesnis klubinis futbolas kur ir sutelkiu visą savo dėmesį.

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0