Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

The Ultimate Fighter 11

Temoje atsakymų: 4

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36

Nuotrauka

Naujas sezonas, naujas topicas :?
Visu pirma, tai nelabai suprantu kodel Dana White'ui atrodo, kad Chuck'as pasirinko bloga komanda. Viena kova del patekimo i nama nedaug ka reiskia, taigi visai pritariu Chuck'o sprendimui perziurineti kovotoju record'us internete (aisku siek tiek kyla juokas isivaizduojant Chuck'a narsanti po Sherdog.com :D ). Matant kovotoja gyvai, isnagrinejus jo record'a ir asmenybe (bent is pirmo ispudzio) galima pasirinkti tikrai gera komanda, o ne pagal `MK` mylima "Wow, this guy looks ripped" ar Dana White megiama "He looked awesome in there", kai mate tik viena kova. Zodziu, ziuresim kaip kovos susiklostys, gal Chuck klydo, o gal ir ne.
Fainas momentas, kad jie pristate du Liddell'o asistentus, bet nepristate Jake Shields'o :D Smagu todel, kad kai Jake buvo paklaustas kodel jis sutiko buti TUF, jis atsake 'Well I'm definitely looking for more exposure'. Na atrodo nelabai jis to gaus :D
Sioje pirmoje serijoje nedaug rode kovotojus name, bet jie TIEK DAUG keikesi, kad man pradejo ausyse spengti tas 'beep' garsas. As esu nieko pries keiksmazodzius, bet tas pypsejimas labai nervina.
Kova buvo trumpa ir aiski. Pamateme vidutine stovesena is abieju dalyku, bet tik kovai persikelus ant grindu, Kyle tiesiog ipainiojo varzova i savo submission'u tinkla ir bande viena po kitos, kol pagaliau gavo ta triangle. Tikriausiai dabar zaliaplaukis ziauriai uzknis savo kolegas name, nes nebeturi ka prarasti.
Labiausiai mane sioje serijoje sunervino Tito. Jisai turbut nezino, kad NORMALUS VYRAS, kai jis yra supykes, susierzines, nuliudes tiesiog nori pabuti vienas ir uz kurio laiko jis nusiramina. Moterys to nesupranta, nes joms tokiose situacijose reikia issikalbeti ir del to kyla seimyniniai barniai. Taigi Tito sioje situacijoje elgesi kaip tikra moteris, uzknisdamas katik savo svajone praradusi vaikina. Gerai yra mokyti ir paguosti, taciau kai zmogui jau yra praejes pirminis nusivylimas ir pyktis. Tito to nesupranta.

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Malonu, kad ne tik man, bet ir kazkam kitam TUF rupi pakankamai, kad sukurti tema :D Kadangi pirma seriaj kazkaip pravaziavom, noriu pradeti nuo jos. Ka iskart noriu pasakyti, kad zmogus, su kurio atrodo bus daugiausiai problemu siame sezone, vardu Jamie Yager man ziauriai primine Eddy personaza is Tekken sagos - cia tokia random thought. Buvo gaila mokytojo Jordan SMith, kuris atrode kaip geras vyrukas, be to butu idomu pasiziureti kaip sis mokytojas isimaisitu TUF name. Deja. Smagu buvo pasiziureti i Norman Paraisy, kuris irode Pasauliui, kad prancuzai nera silpnavaliai... NOT! Al Bundy would be proud. Aisku, smagu buvo pasiziureti kaip jis pazemino pats save nacionalineje televizijoje, bet gaila, kad jis iskrito ir nepateks i nama (taigi greit bus pamirstas ziurovu), nes jis turejo potencialo tapti didesniu pajokos objektu The Ultimate Fighter istorijoje nei legendinis Gabe Ruediger. Giala, kad del laiko apribojimu negavome pilnai pamatyti Noke ir Thompson kovos, nes atrodo tai vienas tvirtas kandidatas i nMo Kruviniausia 2010 Metu Kova. Ir aisku norisi padekoti Charleey Lynch uz nosi, kuri as dar kuri laika nepamirsiu CIA. Kas man patiko del pirmos serijos, tai, kad siame sezone, skirtignai nuo 7-9 sezonu, visas atrenakamasias kovas, trumpinimo bei video redagavimo (LABAI profesionalaus) deka, jie italpino i viena serija, o ne isplete tai i dvi :? Antroje serijoje man mazdaug patiko Tito, isskirus ta paskutini segmenta su triangle, kuri paliete Lix - jei trecias sezonas mums kazka parode, tai Ortiz yra istikruju labai geras treneris ir manau jo komanda laimes galu gale (nors nezinia kokiame projekto etape, jei isvis, Tito iskrito ir del kokiu priezasciu). Ir noriu pamineti, kad mane pradeda vis labiau ir labiau erzinti tokiso kvailsite kaip sios serijos air horn issidirbiejimai - zinau, kad tai realybes show ir to reikai tiketis, bet tai atrodo labai jau vaikiskai kaip Forrest ir Quinton "sautuvu karai" is 7 sezono. Junie Browning atnesdavo issidirbinejimus ir chaosa i nama, bet tai bent atrode rimtai, o ne vaikiskai. Kolkas sis sezonas neatrodo taip jau idomiai, nebent 185 svaru kovos bus geresnes nei tarp sunkiasvoriu praeita karta.

P.S. Nezinau kaip ir su kokiu pretekstu arba priezastimi, bet as is anksto garantoju, kad sezono begyje i show uzsuks Kimbo Slice bent vienai serijai :D

`MalioK`

• Administratoriai
34
Visu pirma, as tik dabar pastebejau koks... "fruktas" yra Nick Ring :) Pagooglinau siek tiek, aptikau pora SherDog temu, bet taip ir neradau atsakimo ar jis gejus. Jei ne, tai zmogus yra pakankamai neiprastas personazas ir stebetina, kad niekas TUF name is jo nesiticioja, o atvirksciai - laiko ji vienu stipriausiu kovotoju komandoje. Be to, jis ne taip gerai pasirode kovoje pries McGee, kuria, mano nuomone, laimejo pastarasis. Ir trecias dalikas, kuris man kliuvo, tai jau gavome sesta is 12 sezono seriju ir atrodo net 7 negausime situacijos, kuri tvede mus prie Liddell vs. Franklin vietoj Ortiz. Jei Rich istikruju pavaduos Tito dali sezono, tai galvojau tai bus kazkur pirmoje sezono puseje arba viduryje, nes atrodis paliginamai kvailai jei Ace ikis pavaduoti Ortiz tik porai seriju.

P.S. Kai Dana White, pries treneriu varzybas, pareiske, kad tai daugiausiai neapikantos tarp treneriu nuo Pulver/Penn, man tiesiog pasidare juokinga. BJ ir Jens paskendo vienas kito glomoniuose po The Ultimate Fighter 5 Finale. Hughes ir Serra, Henderson ir Bisping bei Evans ir Jackson turejo daugiau antipatijos vienas kitam nei The Prodigy ir Lil' Evil.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Tikrai liudnoka, kad Franklin'as ateina i sezona likus vienai serijai iki finalo, nes jis nespes padaryti jokio impact. Siaip man labai patiko tai, kaip Chuck issiliejo suzinojes, kad Tito nesikaus ir Liddell'as tai darydamas neatrodo kaip kvailys, nes jis per savo karjera tik karta yra pasitraukes is kovos ir tai buvo del rimtos traumos. O Tito siaip ar taip yra traumuotas visada, jei klausysime jo, tai 100% jis nebuvo nuo to laiko kai prarado titula. Jei tai is tikruju tiesa, tai gal jau jam ir laikas baigti karjera.
Siaip idomu, kad visame sezone daugiau dramos ir vyko tarp sezono treneriu, o ne tarp TUF kovotoju. Isvis visa sezona buvo rodoma labai mazai veiklos name, manau pagrinde del ilgu kovu. Tikrai kiek as ziuriu TUF sezonu, o as ziuriu nuo TUF 6, siame sezone buvo daugiausia teiseju sprendimu ir maziausiai veiklos name.
Dabar baigiantis sezonui, galima pasakyti, kad Chuck'o kovotoju ieskojimas Sherdog'e pasiteisino - 3 jo kovotojai yra pusfinaliuose. Ypac dziaugiuosi, kad sioje serijoje buvo eliminuotas sio sezono pajacas Yager, kuris isivaizdavo esas pasaulio uzkariautojas. O dabar, kaip Chuck pasake, 'He quit, just like Tito' :)
Siaip neisivaizduoju kas laimes si TUF sezona, visi 4 kovotojai pagal mane yra apylygiu sugebejimu. Svarbiausia man, kad Liddell laimetu savo kova pries Franklin ir galbut susitiktu pries Ortiz arba Couture sekanciose kovose, kad jis pries retirement susirinktu dar keleta pergaliu, kad ir nereiksmingu.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Kagi, sezonas baigesi ir perziurejau finala - parasisiu pora zodziu. Istikruju, prisipazinsiu, kad mane The Ultimate Fighter jau vargina kuri laika - praeita sezona (TUF 10) dar ziurejau susidomejes del Kimbo Slice, Roy Nelson ir Quinton Jacksono, bet sis sezonas man mazai rupejo ir susidomejimas dar radikaliau krito kai suzinojau, kad Tito iskrenta is kovos (o si informacija pasirode sezonui net neipusejus). Bet finalas buvo neblogas, net labai pozitivus, t.y. tarsi "pasaka" zmonems, kurie dabar sedi gyvenimo dugne, nes pasiziurekime kas laimejo: buves alkocholikas Chis Leben paeme KOTN bonusa; kurcias Matt Hamill, kovojantis su staph infekcija, isplese "W"; buves narkomanas Court McGee laimi visa 11 sezona. Siaip man is esmes niekas nerupejo sezone, bet gal siek tiek palaikiau McGee, nes galima sakyti, kad praradau (nors jis gyvas) broli heroino priklausomybei, taigi bent dalinai galiu isivaizduoti per koki pragara jam teko praeiti ir kiek jegu ideti i tai, kad laimetu The Ultimate Fighter - zmogus gali tapti labai geru UFC spokesman 'u, budamas pavyzdziu kaip MMA dave jam nauja gyvenima. Beje, kaip jau buvau minejes sioje temoje, mano nuomone Court nepralaimejo turnyro pirmo raundo kova Nick Ring, taigi pagal mane jis svarus nugaletojas. Kas liecia vakaro [co-]main eventa, tai idomu, kad Keith gauna slota taip aukstai sudetyje, kai ejo i narva 0-3 savo paskutiniuose trejuose kovuose. Nepavidetinoje situacijoje dabar Jardine, nes jis po pralaimejimo Hamill nukrito iki 2-6 savo paskutiniuose astoniuose kovuose, nors realiai turejo neblogus pasirodimus ir record'as neatspindi to fakto, kad jis geras gatekeeper 'is 205 svaru divizione: jis beveik nugalejo Rampage (UFC 96), jei ne paskutinis knockdownas; ejo i pergale teiseju sprendimu, jei ne tas KO is Ryan Bader (UFC 110) treciame raunde; net sioje kovoje jis nebuvo dominuotas. Matt nepadege pasauli savo paskutinemis pergalemis - jei ne uzdraustos alkunes is Jon Jones, jis pralaimetu ta kova pirmame raunde, bei sio pasirodimu pries The Dean of Mean neirode, kad gali suktis diskusijoje del dirzo.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0