Naujas sezonas, naujas topicas
Visu pirma, tai nelabai suprantu kodel Dana White'ui atrodo, kad Chuck'as pasirinko bloga komanda. Viena kova del patekimo i nama nedaug ka reiskia, taigi visai pritariu Chuck'o sprendimui perziurineti kovotoju record'us internete (aisku siek tiek kyla juokas isivaizduojant Chuck'a narsanti po Sherdog.com ). Matant kovotoja gyvai, isnagrinejus jo record'a ir asmenybe (bent is pirmo ispudzio) galima pasirinkti tikrai gera komanda, o ne pagal `MK` mylima "Wow, this guy looks ripped" ar Dana White megiama "He looked awesome in there", kai mate tik viena kova. Zodziu, ziuresim kaip kovos susiklostys, gal Chuck klydo, o gal ir ne.
Fainas momentas, kad jie pristate du Liddell'o asistentus, bet nepristate Jake Shields'o Smagu todel, kad kai Jake buvo paklaustas kodel jis sutiko buti TUF, jis atsake 'Well I'm definitely looking for more exposure'. Na atrodo nelabai jis to gaus
Sioje pirmoje serijoje nedaug rode kovotojus name, bet jie TIEK DAUG keikesi, kad man pradejo ausyse spengti tas 'beep' garsas. As esu nieko pries keiksmazodzius, bet tas pypsejimas labai nervina.
Kova buvo trumpa ir aiski. Pamateme vidutine stovesena is abieju dalyku, bet tik kovai persikelus ant grindu, Kyle tiesiog ipainiojo varzova i savo submission'u tinkla ir bande viena po kitos, kol pagaliau gavo ta triangle. Tikriausiai dabar zaliaplaukis ziauriai uzknis savo kolegas name, nes nebeturi ka prarasti.
Labiausiai mane sioje serijoje sunervino Tito. Jisai turbut nezino, kad NORMALUS VYRAS, kai jis yra supykes, susierzines, nuliudes tiesiog nori pabuti vienas ir uz kurio laiko jis nusiramina. Moterys to nesupranta, nes joms tokiose situacijose reikia issikalbeti ir del to kyla seimyniniai barniai. Taigi Tito sioje situacijoje elgesi kaip tikra moteris, uzknisdamas katik savo svajone praradusi vaikina. Gerai yra mokyti ir paguosti, taciau kai zmogui jau yra praejes pirminis nusivylimas ir pyktis. Tito to nesupranta.