nMo NBA 2K10 lyga
Lyncaz
2010-05-06
Cracko taktika nutraukt rungtynes kai Roy ir Kirilenka nejaučia žaidimo pasiteisino 100% 
taip pat pamiršau paminėti, kad jis laimėjo finalo seriją iki trijų pergalių atsilikinėdamas 2:0.
Taip pat sveikiname lygos vice čempioną - Wallerį, kuris kantriai kentėjo Crack'o kaimišką internetą ir medinį PC
Ir žinoma sveikiname Lyncą ir Lix kurie pasidalino 3-4 vietas!

taip pat pamiršau paminėti, kad jis laimėjo finalo seriją iki trijų pergalių atsilikinėdamas 2:0.
Taip pat sveikiname lygos vice čempioną - Wallerį, kuris kantriai kentėjo Crack'o kaimišką internetą ir medinį PC

Ir žinoma sveikiname Lyncą ir Lix kurie pasidalino 3-4 vietas!
Walleris
2010-05-06
Kaip minėjau, Crack žino, kad aš esu geresnis žaidėjas už jį ir jam elementariai pasisekė su išmetimais, pridedant faktą kad Lynco minėti cracko techniniai bugai padėjo jam, nes jis priprates prie stringančio žaidimo.
Norėjau Crackui pasiūlyti po to sužaisti draugiškas-principines rungtynes, kad pilnai išsiaiškintumėm, bet pagalvojau, ar verta? vis tiek dėl jo "next-gen PC & net" kombinacijos tektų žaisti 20 kartų...
P.S. Aš visai nesigėdiju, kad esu šio forumo Tito Ortiz
Norėjau Crackui pasiūlyti po to sužaisti draugiškas-principines rungtynes, kad pilnai išsiaiškintumėm, bet pagalvojau, ar verta? vis tiek dėl jo "next-gen PC & net" kombinacijos tektų žaisti 20 kartų...
P.S. Aš visai nesigėdiju, kad esu šio forumo Tito Ortiz

Crack
2010-05-06
O tu dar mane vadini pizd*ku
Bent garbingai pripazintim , kad pralaimejai , nes as niekur nematau tavo gerumo , kai paskutines 3 rungtynes laimejau be jokiu problemu.Taip man gal ir padejo tie visi bugai ir ismetimai , bet tai nereiskia , kad jei ju nebutu , tu butum mane nugalejes.Tiesiog as aplosiau tave taktikoj ir paskutinese rungtynese Andrejaus ejimas i starta tau nepaliko jokiu vilciu.
P.S Roy>>>>>James
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-06, 18:25
Redagavimo priežastis: +20% ispejimo uz 18 taisykles pazeidima.

P.S Roy>>>>>James
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-06, 18:25
Redagavimo priežastis: +20% ispejimo uz 18 taisykles pazeidima.
Kzkas
2010-05-06
Crack, 2010-05-06, 14:01, pasakė:
O tu dar mane vadini pizd*ku
Bent garbingai pripazintim , kad pralaimejai , nes as niekur nematau tavo gerumo , kai paskutines 3 rungtynes laimejau be jokiu problemu.Taip man gal ir padejo tie visi bugai ir ismetimai , bet tai nereiskia , kad jei ju nebutu , tu butum mane nugalejes.Tiesiog as aplosiau tave taktikoj ir paskutinese rungtynese Andrejaus ejimas i starta tau nepaliko jokiu vilciu.
P.S Roy>>>>>James

P.S Roy>>>>>James
Ne į temą | Va, va Voleris pralaimet nemoka ![]() |
TheFan
2010-05-06
Ne į temą | walleri leiskis ant žemės |
Čempionas yra tik VIENAS, o kas ten ką sako NIEKAM nėra įdomu, nes visi kiti yra fail'eriai.
Po kovos kumščiais nemojuojama.
Walleris
2010-05-06
Tik patroll'ink biškį, iškart kalakutai kibs į atlapus...ypač iš Kzkas pusės tai juokinga, kuris iš tiesų buvo turnyro žliumbikas, besitraukiantis iš pralaimimų rungtynių

Lix
2010-05-06
Kzkas
2010-05-06
Lyncaz
2010-05-06
Jeigu jum bus ramiau, pasakysiu, kad jūs visi trys (Crack, Kzkas, Walleris) esat pyzdukai
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-07, 11:36
Redagavimo priežastis: +20% uz 10 ir 18 taisykliu pazeidima.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-07, 11:36
Redagavimo priežastis: +20% uz 10 ir 18 taisykliu pazeidima.
Kzkas
2010-05-06
Jobberis_Extreme
2010-05-07
Ne, va Lyncaz kai reikejo paleist varžybas buvo kantrus ir patardavo ką daryt. Žodžiu mldc. O blemba jūs už dviejų minučių atskriedavo tokie komentarai "n* kur tu b*** esi"
Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-07, 11:34
Redagavimo priežastis: Zodinis ispejimas - 18 taisykle neatleidzia nuo atsakomybes, net vartojant &$*% zenklus arba citojant kita zmogu. Nebent mane.

Šį pranešimą redagavo `MalioK`: 2010-05-07, 11:34
Redagavimo priežastis: Zodinis ispejimas - 18 taisykle neatleidzia nuo atsakomybes, net vartojant &$*% zenklus arba citojant kita zmogu. Nebent mane.
Kzkas
2010-06-09
Ne į temą | Kam dar to antro sezono iskart darom finala tarp manes ir Volerio |
Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2010-06-09, 20:05