Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE Draft 2010

Temoje atsakymų: 3

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Praejo Wrestlemania, arteja Draftai, tad manau reikia tokios temos. Kas kelsis i kita branda, kas noretumet, kad keltusi?

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Visu pirma, nemegstu kai nariai, geriausiuose TruBaller tradicijuose, sukuria tema ir patys nepasisako sio klausimu.
Antras dalikas - ar tai istikruju kazkam rupi? Jau nebe 2002 arba 2003 metai ir ribos tarp brandu yra isplautos. Eiannt i WrestleMania visa WWE Championship programa buvo statoma RAW puseje, kai Batista techniskai priklauso SmackDown! The Undertaker daro pasirodimus kai jam reikia/norisi, net Chris Jericho velnias zino kiek kartu buvo banned is RAW, bet pasirodidavo net kai prarado Unified Tag Team Championship. Tu dirzu savininkai irgi keliauja kur nori. NXT treneriai maisosi tame show - per Superstars daznai susitinka skirtingu rosteriu atstovai. Be to, jau visi kas rupi buvo visur, taigi nelieka zmogaus, kurio perejimas tikrai kazka nustebintu - tokiu siurprizu lieka nebent Shawn Michaels => SmackDown! ir The Undertaker => RAW. Bet guess what? HBK kuriam laikui, jei ne visam (o pirmadienio kalba duoda ispudi, kad visam laikui) iseina i pensija, o The Undertaker labai tiketina, kad pasiims ilgu atostogu. Dameskim tai, kad jei ribos ir taip permatomos tarp brand'u, tai buvo kalbu, kad WWE nori bendrai padariti talento makaline pries Draft'us - taip man tas "ivykis" dar maziau rupi.

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Maliok juk daznai pries Wrestlemania wrestleriai pasirodydavo kitame brande negu paprastai kovoja. Kalbant apie Batista, manau tik laiko klausimas kol jis bus perkeltas i RAW, nebent John Cena bus perkeltas i SD, nes atrodo, kad feudas dar tesis... Kadangi Tag Team dirzai dabar yra vieninteliai per visa WWE, todel normalu, kad ju savininkai laksto per visus brandus. Kalbant apie NXT, treneriai ir turi ten maisytis, jeigu ju nebutu tai kam isvis tu treneriu? Pasiunciam 20 jaunuoliu ir tegu kapojasi ir mokinasi kaip nori, juk to sou esme yra, kad treneris mokina savo studenta ir nuo to kaip studentas ismoksta jis gauna kvietima i pagrindinius WWE brandus arba ne. Toliau Superstars juk tas sou skirtas paprastiem macam, be jokiu feudu ir t.t. tad manau normalu isvysti dvieju brandu atstovus. Pries WM vyko labai didelis lakstymas per brandus, dabar tikiuosi, kad jis apmazes, o po Draftu jo visai neliks ir per brandus begios Unified Tag Team cempionai ir NXT pasirodys treneriai...

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
WWE negerbia ribu tarp brand'u ir daro ka nori bei kada nori su ko nori. Pavyzdziui Edge 2009 metu viduryje ir antroje puseje (gerokai po WrestleMania) sokinejo tarp brand'u kaip pamises. Kas nesokinejo - tiesiog kompanijai jis nereikalingas feude kitur, arba kaip Triple H arba Michaels atveju - tie zmones tiesiog gali pasakyti "ne", bet ne todel, kad ten kazkokia neperzengiama siena tarp brand'u. Be to, tu kalbi, kad tarsi i WrestleMania viskas gerai, kai jie sokineja, tarsi taip TURI BUTI. Bet taip neturi buti ^_^ Butent tokios kvailystes ir nepalieka Draft jokios credibility - tai nieko vertas treju valandu show, kad patenkinti USA Network apetita TV reitinguose ir tiek. Kodel as turiu ziureti, kad Batista ir Cena feudas yra OK? Batista laimejo WWE Championship - techniskai dirzas turejo nukeliauti i SmackDown! ir Cena negaletu jo liesti (nebent vienas pasirodiams "kontraktiniam" rematchui, jei laikomes kayfabe), nes jis priklauso RAW ir nera laimejes Royal Rumble, kad sokineti ir rinktis del kokio titulo jis kovos. Draft nera gerbiamas, nes tiesiog reikejo padaryti ta programa ir nesvarbu kas kur priklauso. Kai kazkam kitam reikai padaryti pasirodima kitur? Prasom, D-Generation X ramiai eikite i SmackDown! Tarkim net jei as sutikciau ir pasakiciau "nu gerai, jie palaiko tvirtas ribas tarp brandu iki WrestleMania (kas butu melas)" tai kaip man Draft turi buti ypatingas show? Nuo pat metu pradzios iki pat Draftu as maciau ir matisiu kaip visi sokineja cia ir ten ir visi laksto kaip nori - as tureciau PIKTI, kad po Draftu man tarsi nustatis ribas ir nematisiu wrestlerio A show x, o wrstlerio B show y. Ko man cia dziaugtis? Kaip tik jei visi lakstitu keleta menesiu po WrestleMania 25, o tarkim nuo 2009 metu spalio pradzios tvirtai sedetu TIK savo brande ir po bent sesiu menesiu grieztu apribojimu Draft man paivairintu vaizda - tada as dziaugciausi. Taigi gaunasi nesamone.
Kas liecia NXT tai as nesakiau, kad neturi buti treneriu, o vaikinai patis varzitis ir t.t. As sakau kad tai tik dar vienas show kur as matau skirtingu brandu wrestlerius viename show ir rungtiniaujancius kartu su savo naujokais ir man tai elementariai nerupi (kaip ir JAV ziurovams, kurie kas savaite dingsta is NXT ziurovu gretu). Leisk jums priminti, kad Brand Extension ideja 2002 metais buvo igyvendinta, kad sukurti du visiskai atskirus brandus, vos ne kompanijas - kad butu vos ne WCW vs. WWF dinamika. Dabar jei as grizciau i 1998 metus ir man pasakitu - antradieniais turesime show, kur keleta WCW wrestleriu treneros keleta vaikinu, o WWF wrestleriai treneros keleta kitu vaikinu ir visi tarpusavyje rungtiniaus. Zinai ka as padariciau? As mizciau verdanciu vandeniu. Tai parodo, kad man nerupi kai kazka is WWE matau viena prie kito, kadangi visi taip maisosi. Su Superstars tai isvis pagalvokim kaip buvo hype'inamas sis show, t.y. ant kokio pagrindo? Ant to, kad betkas is WWE (tada dar ECW, SmackDown! bei RAW) galejo susitikti pries betka matche. Bet tai NIEKAM nerupi, velgi, nes visi to prisivalgem. Esu tikras, kad siame forume tik as dar sauja pamisusiu dunduku ziuri ta show kas savaite.
As galiu tik pasakyti, kad pavidziu tau, kad tu to lauki ir veliava tau i rankas, bet man tai bus tik dar vienas treju valandu RAW.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0