Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

nMo FIGHTER RANKINGS

Temoje atsakymų: 47

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Kagi, siandien forumo Saukykloje buvo uzsiminta apie MMA pasaulio ranking'us, t.y. kovotoju uzimamas vietas savo divizionuose (arba svorio kategorijuose - kaip jums patogiau) ir pateiktas, mano subjektivia nuomone, juokingas Topas. Problema tame, kad internete yra kruva forumu bei puslapiu, kur betkoks pusprotis gali sustatiti jam zinomus desimt MMA museiku vardus, isgerti alaus savo treileryje ir pagirti save uz gera dienos darba. Taigi mes su Lix nusprendeme prisideti prie sio elitinio sporto ekspertu "klubo" :) Lygiai taip pat, turime savo nuomones, nelieteme kovinio sporto ir su penkiu metru pagaliu (kai reikalas liecia musu asmenini patirti arba paaukota prakaita ir krauja), bet, LAIMEI, mateme daug kovu, turime kruva nuomoniu ir tai padaro mus pilnai kvalifikuotais no-liferiais, kad paruosti nepriekaistinga Top desimtuka kiekvienam divizionui. Ruosiant sios sarasus, mes padareme kruopscia analize, pagrista tirimais, isstudijavome kovotoju silpnybes ir stipriasias puses, ju technika ir igudzius atskriais MMA aspektais, suvedeme tai i specialiai Pentagono paruosta programa, kuri turi 0,001% paklaida ir gavome si stebukla. Svarbiausia ka jums reikai zinoti, tai, kad as ir Lix aptareme kiekviena desimtuka, taigi jis nebuvo sumestas siaip sau, o atspindi arciausia, ka mes galejome rasti kompromisui. Betkokiu atveju, musu nelabai kuklia nuomone, sie stulpeliai geriau atspindi padeti sporte nei placiau zinomi, bet nieko verti, SherDog, MMA Weekly bei pristiziskiausi FIGHT! Magazine sarasai. Jei turite kazkokias nuomones arba spjuvi musu adresu, prasome jos rasyti sioje temoje. Drasiau - mes megstame kritika Nuotrauka Sios oficialius nMo Rankingus jums paruose `MalioK` ir Lix.

Sviezumas: 2011-12-17.
    LIGHTWEIGHTS (145 - 155 lbs)

Nuotrauka

• Frank Edgar (1)
  • Gray Maynard (2)
  • Gilbert Melendez (3)
  • Ben Henderson (4)
  • Clay Guida (6)
  • Donald Cerrone (7)
  • Jim Miller (8)
  • Melvin Guillard (9)
  • Nate Diaz (10)
  • Joe Lauzon (-)
    WELTERWEIGHTS (155 - 170 lbs)

Nuotrauka

• Georges St-Pierre (1)
  • Josh Koscheck (2)
  • Jon Fitch (3)
  • Nick Diaz (4)
  • Rory MacDonald (5)
  • Jake Ellenberger (6)
  • Jake Shields (7)
  • Anthony Johnson (8)
  • Carlos Condit (9)
  • Thiago Alves (10)
    MIDDLEWEIGHTS (170 - 185 lbs)

Nuotrauka

• Anderson Silva (1)
  • Chael Sonnen (2)
  • Vitor Belfort (3)
  • Luke Rockhold (4)
  • Ronaldo de Souza (5)
  • Yushin Okami (6)
  • Mark Munoz (7)
  • Tim Kennedy (8)
  • Demian Maia (9)
  • Brian Stann (10)
    LIGHTS HEAVYWEIGHTS (185 - 205 lbs)

Nuotrauka

• Jon Jones (1)
  • Rashad Evans (4)
  • Mauricio Rua (2)
  • Dan Henderson (6)
  • Lyoto Machida (3)
  • Quinton Jackson (5)
  • Forrest Griffin (7)
  • Phil Davis (8)
  • Muhammed Lawal (9)
  • Rafael Cavalcante (10)
    HEAVYWEIGHTS (205 - 265 lbs)

Nuotrauka

• Junior dos Santos (3)
  • Cain Velasquez (1)
  • Alistair Overeem (2)
  • Daniel Cormier (5)
  • Frank Mir (6)
  • Josh Barnett (7)
  • Antonio Silva (8)
  • Fabricio Werdum (9)
  • Fedor Emelianenko (10)
  • Antonio Rodrigo Nogueira (-)
[center]2011-11-01 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-09-12 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-08-09 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-06-23 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-05-07 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-03-16 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-02-16 RANKINGS:
Spoiler'is
2011-01-08 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-12-01 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-10-25 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-09-13 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-08-12 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-07-12 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-06-28 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-05-12 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-04-12 RANKINGS:
Spoiler'is
2010-03-12 RANKINGS:
Spoiler'is

Pushka

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na gal čia tik mano pastebėjimas, bet 10.Sean Sherk ir 1.Brock Lesnar yra todėl, kad šie kovotojai kiek žinau yra labai mėgstami 'MalioK'. O galbūt ir ne, galbūt Sherk'as nusipelno ten būti.
Bet kalbant apie lengvasvorius ir kurį laiką būnant nekovojusiam tai pasigedau Takanori Gomi. Vis dėl to sekantis varžovas jūsų antroi vietoj užrankinto K.Florian. Kiek mačiau top'ų tai čia G.Melendez lyg ir aukščiausiai, su kuo aš labai sutinku (galėtų būt ir antras).
Welterweights atrodo tikrai neblogai. Jei reikėtų prie ko prikibt tai M.Serra mano akimis truputuką per aukštai, nors ir laimėjo paskutinį matčą.
Middleweights taip pat atrodo gerai. Tik va kažkaip čia įtartinai Ronaldo de Souza įmetėt. Paskutinė pergalė prieš susenusį wrestlerį Lindland ir rankinat aukščiau už čiampa J.Shields. Na galbūt čia ko nors nesuprantu nežinau.
Light Heavyweights - ydomus dalykas su Shogun. Na galbūt ir sutikčiau, bet tas Machidos "perfect record" ir Shogun pralaimėjimas Griffin'ui šiek tiek kertasi. Ir aš asmeniškai vietoj Vera jau rankinčiau R.Bader'į.
Heavyweights - žinoma nesutinku su su Fedoro antra vieta. Šiaip viskas kitas gerai atrodo. Tik neblogai būtų kur nors įkišti F.Werdum, nors gal būt jis ir turi likti užborto, nežinau.
Tai tiek, tikiuosi neapsijuokiau su savo tokia nuomone :)

Šį pranešimą redagavo Pushka: 2010-03-13, 00:57

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPushka, 2010-03-13, 00:56, pasakė:

Na gal čia tik mano pastebėjimas, bet 10.Sean Sherk ir 1.Brock Lesnar yra todėl, kad šie kovotojai kiek žinau yra labai mėgstami 'MalioK'. O galbūt ir ne, galbūt Sherk'as nusipelno ten būti.
Visi zinome, kad Big Nog ir Wanderlei Silva yra vieni megstamiausiu Lix kovotoju - ar jie ziauriai aukstai? Nepasakiciau. As prakaitauju su kiekviena Mirko Cro Cop, Chuck Liddell bei Yoshihiro Akiyama kova, bet ar jus matote bent viena is tu vardu savo svorio kategorijuose? Ne. Noriu uztikrinti visus, kad neziurint i tai, kad viskas, ka cia sugrupavome mes ir daro kiti puslapiai yra nuomoniu reikalas su gera dalimi subjektivumo - cia ir as, ir Lix bandeme buti kuo labiau objektiviais ir nesaliskais. Be to, viskas buvo sustatita ir aptarta musu tarpusavio dialogo/diskusijos formoje per Skype, o manau visi zino, kad Lix negali pakesti Brock Lesnar, taigi as negalejau jega jo priversti kazka statyti kas man patiko - mes turejome visiskai ligius balsus, kadangi abu gerbiame vienas kito zinias/nuomones.
Kas liecia Sean Sherk, tai jis lieka labai aktualus lengvasvoriu divizione. Tai labai fifziskai stiprus kovotojas su tvirtu imtiniu pagrindu ir cardio, kuris tiesiog turi aktiviau ieskoti suviu TD'ams, o ne bandyti kazka iroditi stovesenoje kaip jis dare paskutiniuose kovuose. Jei imti visa jo karjera, tai jis turi pralaimjeimus tik Georges St. Pierre, Matt Hughes, BJ Penn (sporto legendoms) bei Frankie Edgar, kuris yra №1 pretedentas sio metu i lengvasvoriu titula ir nezinia ar Edgar laimetu ta nelemta kova (UFC 98), jei Sherk neateitu i narva su prasta strategija.

Bet kalbant apie lengvasvorius ir kurį laiką būnant nekovojusiam tai pasigedau Takanori Gomi. Vis dėl to sekantis varžovas jūsų antroi vietoj užrankinto K.Florian. Kiek mačiau top'ų tai čia G.Melendez lyg ir aukščiausiai, su kuo aš labai sutinku (galėtų būt ir antras).
Nuo kada tas faktas, kad kazkas kovoja pries №1 arba №2 kovotoja savo sekancioje kovoje tampa kriterijumi patekti i Top 10? Takanori Gomi vienu metu buvo laikomas №1 lengvasvoriu - tie laikai praejo. Po PRIDE FC zlugimo, jo pasirodimai buvo nuviliantis. Net paskutine kova PRIDE ringe - jis pralaimejo apsirukusiam zoles Nick Diaz. Zole gal ir draudziamas "preparatas", bet pavyzdziui mane ji suletina, taigi as tik dar zemiau nusilenkiu pries Diaz uz sia pergale. Sengoku jis Ludwig nugalejo del ipjovimo, negalejo baigti du ne jo ligio (bent jau iki to momento) kovotojus, pirmame raunde pavergtas Kitaokos, gavo viena gera pergale Shooto ringe, bei pergaleje pries Tony Hervey atrode absoliuciai pasibaisetinai 4 ir 5 raunduose, kai negalejo panesti koju ir ranku, pademonstrodamas prasta pasiruosima. As atsiprasau, galiu klisti kaip ir betkas, bet as manau Kenny sunaikins The Rascal artejancioje kovoje.

Middleweights taip pat atrodo gerai. Tik va kažkaip čia įtartinai Ronaldo de Souza įmetėt. Paskutinė pergalė prieš susenusį wrestlerį Lindland ir rankinat aukščiau už čiampa J.Shields. Na galbūt čia ko nors nesuprantu nežinau.
Itartinai... Jacare papirko nMo apdovanojimus. Manau tu ziuri ne i tai ka reikia, t.y. visada gerai perziureti kas ka nugalejo ir kas turi koki recorda sporte, bet sio atveju reikejo ziureti KAIP jis nugalejo Lindlanda. Tai buvo slaughter. Ir labai techniskas, nes Jacare pademonstravo nuostabia stovesena, kuri paliko man didziuli ispudi - jo galva pastoviai judejo, ant koju jis atrode labai lengvai ir mikliai judejo su grazia footwork. Ir striking yra tik jo antrinis ginkalas, juk vaikinas yra ADCC kalibro grappleris. Cia tai ka buvau rases apie jo Strikeforce: Evolution pasirodima:

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-12-24, 20:47, pasakė:

Toliau turime kova rematcha is ADCC 2003 metu turnyro 88 kilogramu ketvirtfinalio, kur Ronaldo de Souza nugalejo Matt Lindland su armbar. Man asmeniskai si kova padare didziausia ispudi, nes Jacare pasirode absoliuciai nuostabiai - jis turejo pranasuma visur, pradedant savo fiziniu sudejimu, tesiant parteryje jis dare kas jam tik saus i galva, vaiksciodamas po lauzimus ir dusinimus (triangle choke => armbar => omoplata ir, aisku, arm triangle pabaigai) ir stovesenoje buvo kurkas miklesnis su nuslifota technika. Net kai Matt turejo brazila ant nugaros, jis negalejo islaikyti ji apacioje ir Jacare atliko sweepa, taigi jei graiku-romenu imtiniu Olimpinis sidabro medalistas negalejo to padaryti, kazkam ateityje tai padaryti bus nepaprasta (nors nesakau, kad siandien nera jaunesniu ir talentingesniu imtinku). Jacare sio metu akivaizdziai ruosiamas kaip pretendentas i Striekforce Middleweight Championship, o Lindland manau dar verta palikti organizacijoje kaip gera gate keeperi.
As istikruju manau, kad (jei Diaz neskaiciojame taip 185 svaru), Dan Henderson yra №1 middleweightas organizacijoje, o Jacare yra №2. Jake Shields, mano nuomone, turi prastesnisu igudzius parteryje uz Souza, o ant koju Jake elementariai bijo buti su beveik betkokiu oponentu - mes mateme labai mazai stovesenos jo paskutiniuose kovuose. Zmogus sildo titula Hendo.

Light Heavyweights - ydomus dalykas su Shogun. Na galbūt ir sutikčiau, bet tas Machidos "perfect record" ir Shogun pralaimėjimas Griffin'ui šiek tiek kertasi. Ir aš asmeniškai vietoj Vera jau rankinčiau R.Bader'į.
Mes nesinaudojome sio saraso kurime "MMAth", tai yra "kas ka nugalejo kazkada". Mes bandeme galvoti kas ir ka galetu nugaleti siandienos aplinkybese. UFC 76 kova buvo ne tik senaii, be ir turejo rimtu aplinkybiu - abu kovotojai ejo i susitikima su traumomis. Forrest su peties trauma, o Shogun su savo keliu. Tarkim, mes atidaveme Mauricio №1 avansu. Kitais zodziais, mes saliginai sutikome, kad Rua pasirodimai pries operacija (UFC 76) ir po operacijos (UFC 93) buvo itakoti jo sveikatos ir reabilitacijos ir, kad PRIDE karaliaves Shogun atvyko su UFC 97 ir UFC 104 pasirodimais. Kas laimejo ta susitikima del aukso yra kiekvieno zmogaus nuomone. Oficialiai championas apgine savo dirza, bet as, Lix, Joe Rogan ir FightMetric (CIA) manome, kad tai buvo Rua. Kas liecia Brandon Vera, tai as bendrai norejau, kad jis butu auksciau uz Randy Couture, nes mano nuomone jis nugalejo The Natural toje UFC 105 kovoje - velgi, mano objektivumo zenklas, nes nemegstu The Truth ir simpatizoju Randy. Ryan Bader, mano akyse, dar reikia save irodyti truputi, nes neziurint i KO pergale per UFC 110, jo oponentas (Keith Jardine) pereme iniciativa i savo rankas antrame ir treciame raunduose iki "pabaigos", taigi turejo visus sansus laimeti teiseju sprendima. Tai nebuvo kazkoks ispudingas pasirodimas.

Heavyweights - žinoma nesutinku su su Fedoro antra vieta. Šiaip viskas kitas gerai atrodo. Tik neblogai būtų kur nors įkišti F.Werdum, nors gal būt jis ir turi likti užborto, nežinau.
Tai tiek, tikiuosi neapsijuokiau su savo tokia nuomone :)
Pirma ir antra vietos. Be abejo bus daug nepatenkintu to, kad "tas Brock nuthugger 'is idejo ji i pirma vieta". Klausikit, as rusas. Rusai yra mano tauta, turiu rusiska seima, rusiskus draugus, baigiau rusiska mokykla ir uzlaiziau Putinui subine taip, kad jis tikriausiai negali kakoti. Taigi gal as turiu kazkiek objektivumo, kai mes su Lix nestatome ji i pirma vieta? Yra vieta, kur siandien sukoncentruota dominojantis dalis elitiniu sunkiasvoriu... ir yra vieta kur kovoja Fedor. Pries keleta metu nebuvo nei menkiasuios abejones, kad Fedor yra №1 sunkiasvoris. Siandien jis zudo savo palikima to, kad vengia UFC - jei taip jis siekia itvirtinti savo interesus : more power to him, nes jis nuostabus ir neitiketinai talentingas kovotojas, bet man tenka vertinti ji pagal jo siandienos opozicija. As negaliu vertinti Evander Holyfield pagal jo 90-uju metu kovas siandien (neliginant Fedor ir Evander, aisku). O po PRIDE mirties, Emelianenko nugalejo uzmetusi ant saves svorio middleweighta, Matt Lindland; sudalivavo freakshow kovoje pries Hong Man Choi (kurio vieninteles MMA pergales yra pries komedianta Ologun bei beisbolista Canseco); paverge Tim Sylvia, kuri is UFC palidejo Big Nog su "L" (po Fedor kovos, Ray Mercer dar pagerino Emelianenko laika, pergaleje pries The Maine-iac); knockoutavo Andrei Arlovski, kuris yra vienas mano megstamiausiu kovotoju, bet net as zinau, kad jo smakras yra stiklinis; bei buvau pagaliau istemptas i antra raunda automechaniku Brett Rogers - visai nepaprasta kova rusui. Lesnar gi kelias buvo trumpas, bet nepaprastas. Visu pirma, jis dominavo Heath Herring trys raundus. Gal daugumai jusu tai nieko ispudingo, bet pagal amne Heath Herring nera nieko maziau ispudinga opozicija nei Sylvia, Rogers, Choi arba Lindland ir tie kas stebejo PRIDE supranta kodel. Tai buvo tvirtas isbandimas. Taip, vardo deka Lesnar anksti gavo pretendento kede, bet jis irode, kad buvo to vertas su pergale pries pagrindini organizacijso sunkiasvori (to momentu), Randy Couture. Vien Randy yra geresne opozicija nei betkoks Fedor "pavergtas" kovotojas nuo pat 2005 metu susitikimo su Mirko. Po to titulas apgintas pries Frank Mir. Cia manu nereikia komentaru. Ir dabar po kovos su rimta liga, jis metamas atgal i ugni. Be opozicijos "faktorio", as elementariai tikiu, kad Lesnar nugaletu Fedora.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Na tik neapsirikite-as esu Brock Lesnar fanas,nors ir jauciu Fedorui pagarba uz jo pergales,bet jauciu jam antipatija,bet...REALLY?Su visa pagarba Lix ir 'MalioK'.REALLY?Brock auksciau uz Fedora?Negi tikrai jus manote,kad siandien Brock yra geresnis kovotojas uz Fedora?
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-03-13, 02:17, pasakė:

Na tik neapsirikite-as esu Brock Lesnar fanas,nors ir jauciu Fedorui pagarba uz jo pergales,bet jauciu jam antipatija,bet...REALLY?
Really.

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-03-13, 02:17, pasakė:

Su visa pagarba Lix ir 'MalioK'.REALLY?Brock auksciau uz Fedora?Negi tikrai jus manote,kad siandien Brock yra geresnis kovotojas uz Fedora?
Dabar nustatikim pora daliku: Fedor yra geresnis kovotojas, bet Brock yra geresnis sunkiasvoris. Tai labai aiskiai pabrezia musu p4p sarasas, kur Fedor laiko №4, o Lesnar bendrai nefiguroja. Sio faktu as pabreziu, kad jei Emelianenko ir Lesnar butu vieno svorio, as neabejoju, kad Fedor laimetu. Deja, Fedor yra mazas sunkiasvoris, o Lesnar, grinai mano nuomone, yra jo kryptonitas - milziniskas, galingas imtyninkas. Ir, kaip minejau, vertinom ju opozicijos kokybe pastaroju metu - negalima vazioti ant savo reputacijos be galo be krasto.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-03-13, 10:08, pasakė:

Really.
Dabar nustatikim pora daliku: Fedor yra geresnis kovotojas, bet Brock yra geresnis sunkiasvoris. Tai labai aiskiai pabrezia musu p4p sarasas, kur Fedor laiko №4, o Lesnar bendrai nefiguroja. Sio faktu as pabreziu, kad jei Emelianenko ir Lesnar butu vieno svorio, as neabejoju, kad Fedor laimetu. Deja, Fedor yra mazas sunkiasvoris, o Lesnar, grinai mano nuomone, yra jo kryptonitas - milziniskas, galingas imtyninkas. Ir, kaip minejau, vertinom ju opozicijos kokybe pastaroju metu - negalima vazioti ant savo reputacijos be galo be krasto.
Turbut man tau nereikia priminti,kad Fedor PRIDE metais yra nugalejes ir sunkesnius kovotojus uz Brock-aisku jie ko gero nera tokie imtynininkai kaip Lesnar,bet visgi,tai rodo,kad jis neturi problemu parversti ant zemes zymiai uz save didesni varzova ir ji submit'inti.Fedor yra geresnis striker'is-manau jei Brock pasirinktu taktika stoveti ir boksuotis Emelianenko sutvarkytu ji pirmame rounde.Siai dienai manau Brock vis dar yra kovotojas su reputacija "paimsiu viska per jega".Kolkas jis dar neirode,kad jis turi kovotojo skill'u,o kaip zinome-skills>power.Aisku Lesnaro atveju,galbut yra kitaip,bet Fedora paguldyti ant zemes netgi turint ta dideli jegos uztaisa butu velniskai sunku,o siai dienai manau,tai Brockui butu vienintelis kelias i pergale.Fedoras tu keliu i pergale turi zymiai daugiau.Ir netgi jeigu tu nori vertinti pagal siandienos faktorius,tai nepamirskim,kad Brock dar visai neseniai issigyde po sunkios ligos.Neziurint i visas kalbas,kad Brock yra visiskai sveikas visgi po ligos jis dar nekovojo ir sunku pasakyti ar liga jam nepaliko kazkokiu salutiniu efektu.Ir duok dieve tu butum teisus,nes as esu Brock fanas ir galimoje ju tarpusavio kovoje visom keturiom buciau uz ji.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Duncan, prisimink Rogers vs. Fedor kova. Toje kovoje Fedor net buvo paemes top pozicija pries Brett, bet elementariai negalejo islaikyti didelio Rogers'o. Ir pats Brett vienu metu kovoje vykde sekminga GnP. Jau labai ilgai nemateme Fedor'o ground game ir as manau, kad Brock sugebetu uzsigulti Fedor'a taip, jog tas sunkiai turetu erdves kazka daryti.
As kaip Brock hateris, labai tikiuosi, kad jau vasara jis praras dirza ir #1 vieta atiteks Mir arba Carwin'ui, kazkam labiau nusipelniusiam. Nes Emelianenko, jei ir nugales Werdum, tai nedaug ka reiks.
Dekui uz komentarus, Pushka ir Duncan :)

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-03-13, 11:28, pasakė:

Turbut man tau nereikia priminti,kad Fedor PRIDE metais yra nugalejes ir sunkesnius kovotojus uz Brock-aisku jie ko gero nera tokie imtynininkai kaip Lesnar,bet visgi,tai rodo,kad jis neturi problemu parversti ant zemes zymiai uz save didesni varzova ir ji submit'inti.
Tai pagal sia logika Minowaman gali pavergti Lesnar bei Heath Herring turejo nugaleti Lesnar, o ne buti jo isprievartautas. Juk Ikuhisa paverge milzinus kaip Bob Sapp, Giant Silva ir Hong Man Choi! Dameskim fakta, kad Fedor net nesugebejo atlikti takedowno ant korejecio, kai Minowa sekmingai baige suvi ir ne pargriove ant saves (a la The Last Emperor), o su TD perkele Choi i parteri. Heath Herring atveju Valetudo.lt adminsitratorius Alfreda aiskino man pries UFC 87 (CIA) kaip Heath buvo nugalejes Mark Kerr, kuris buvo irgi stiprus imtininkas. Be to, The Texas Crazy Horse turi pergal pries milziniska imtinininka Tom Erikson. Be to, Herrign irgi turejo pergales pries milzinus Gan McGee bei Giant Silva (kai vienu metu PRIDE kiso ji i freakshows). Jis turi nugalti Brock! Not... Noriu tik dar karta tau priminti, kad Lesnar nera tiesiog kakzoks milzinas kaip Giant Silva arba Bob Sapp - tai sprogstamas atletas su labai auksto lygio imtyniu igudziais.

Fedor yra geresnis striker'is-manau jei Brock pasirinktu taktika stoveti ir boksuotis Emelianenko sutvarkytu ji pirmame rounde.
Betkoks kovotojas kovojantis pries Lesnar, siame jo karjeros etape, yra geresnis strikeris. Cia tu neatrada Amerikos. Heath Herring turejo ilgus metus kickboxo trenerociu su Team Golden Glory (Overeem, Schilt) ir pries kova su Brock dar Countdowne pabreze, kad koncentravosi i savo bokso igudzius. Pirma ka jis padare kovoje tai salto atgal, apsisukdamas 360 laipsniu su knockdownu. Randy Couture manau nereikia aiskinti, kad turi daugiau nei padorias rankas ir zmogus buvo pagautas su desine on the temple, o toliau TKO. Frank Mir sunaikino Antonio Rodrigo Nogueira kovoje pries UFC 100 - jam tai nelabai padejo, kai jo veidas buvo modifikojamas prie narvo sienos. Ar Lesnar toks geras stovesenoje, kad atliko KD ant Herring ir nukarunavo Couture su techniniu knockoutu? Ne, bet jis turi tas "Go Go Gadget rankas" (© Randy Couture). Jos ilgos ir Fedor nusileistu jam daugiau nei betkoks kitas Lesnar oponentas UFC, o tiksliau 6½". Nesakau, kad Emelianenko tai butu kazka naujo, nes jis buvo ivekes ne viena oponenta su tokai persvara - sakau tik tai, kad su tokiu reach skirtumu betkam stoveti su Brock nera "pasivaiksciojimas parke". Be to, Lesnar gal ir yra mesos gabalas, bet ne bukas mesos gabalas ir nestoves su Fedor - visi zino, kad jis teiesko suvio ir GnP. Nieko cia naujo.

Siai dienai manau Brock vis dar yra kovotojas su reputacija "paimsiu viska per jega".Kolkas jis dar neirode,kad jis turi kovotojo skill'u,o kaip zinome-skills>power.
Ka dauguma zmoniu megsta arba tiesiog pamirsta tai, kad Lesnar nera tiesiog galingas zmogus su raumenimis. Jei tai butu situacija - jis tebutu sekantis Bob Sapp ir nieko daugiau. Jis yra buves amateur wrestling championas ir jis turi neitiketinai gera imtyniu pagrinda. T.y. jis nugali ne vien savo jega, jis turi technika - zmogus mete ir nugaledavo koledze pries savo gabaritu vaikinus (saltinis: Meltzer) ir tai buvo del dveju prioezasciu: 1. jis turi megeju imtyniu techninius elementus; 2. jis turi daugiau jegos savo raumenyse nei jo dydzio/gabaritu imtininkai arba zmones kaip jis irode NCAA turnyruose. Raumuo yra kaip nepilnas kartridzas ir tu gali prisotinti ji skirtingu jegos kiekiu, priklausomai nuo savo sugebejimu.

Aisku Lesnaro atveju,galbut yra kitaip,bet Fedora paguldyti ant zemes netgi turint ta dideli jegos uztaisa butu velniskai sunku,o siai dienai manau,tai Brockui butu vienintelis kelias i pergale.
Dabar pasakisiu tau pirma akimirka, kada as pradejau pats tiketi, kad Lesnar gai nugaleti Fedora, nes kaip sio forumo nariai gali zinoti - as, net budamas Lesnar gerbeju, ilgai to pats netikejau. As sio metu ziuriu PRIDE FC renginius su eiliskumu (atgaivinu atminti ir suzinau kazka naujo) ir stebejau Mark Coleman ir Fedor Emelianenko kova - pirma is dveju. Pasiziurejus i MMA W/L sarasa, tai nieko ypatingo, tik greita ruso pergale po 2+ minuciu, bet realiai kova parode daugiau. Coleman, jau tada budamas washed-up ir nekokio svorio (liginant su Brock), sekmingai kontroliavo Fedor tas 2 minutes ant zemes. Taip, gal kova ir buvo seniai ir Emelianenko surakino sub'a, bet tai buvo pirma akimirka, kai as pamaciau, kad nenugaliams Fedor yra ne toks jau nepalieciamas imtyninko. Beje, antras jo susitikimas su The Hammer (per PRIDE.32) buvo paskutine kova iki Brett Rogers, kada Emelianenko buvo istemptas i antra raunda. Mark aisku nepadare nieko zalos atzvilgiu, bet Fedor tas pirmas 5 minutes turejo mazai ka atsakyti i faktas, kad senas Coleman prilipo prie jo kaip klijai.
Toliau tavo fraze del "Fedora paguldyti ant zemes netgi turint ta dideli jegos uztaisa butu velniskai sunku". Surimtekim. Brett f'n Rogers, strikeris ir mechanikas, kuris net ne vienoje galaktikoje su Lesnar grappling igudziais, turejo Emelianenko ant nugaros ir paleido visai padoru ground-and-pound. Kai zmones kalba kaip The Grim gferai pasirode pries Fedor, didziule dalis "to gero pasirodimo" ir buvo tas segmentas su GnP. Del Dievo meiles, net kalbant apie Matt Lindland kova Rusijoje, daug kas atkreipia demesi, kad Fedor "cheatino" laikidamasis uz virviu, nes kitaip The Law gautu takedowna. O Lindland yra naturalus 185 svaru kovotojas. Taigi jau nekledekime.

Fedoras tu keliu i pergale turi zymiai daugiau.
Velgi, kaip ir betkoks kitas Lesnar oponentas Octagone iki sios dienos. Laimei, Brock turi viena ziauriai gera ir efektivu kelia i pergale, kuri papildo jo ilgu ranku gresme stovesenoje, kur jis pats stengiasi neuzsibuti.

Ir netgi jeigu tu nori vertinti pagal siandienos faktorius,tai nepamirskim,kad Brock dar visai neseniai issigyde po sunkios ligos.Neziurint i visas kalbas,kad Brock yra visiskai sveikas visgi po ligos jis dar nekovojo ir sunku pasakyti ar liga jam nepaliko kazkokiu salutiniu efektu.Ir duok dieve tu butum teisus,nes as esu Brock fanas ir galimoje ju tarpusavio kovoje visom keturiom buciau uz ji.
Cia jau visai kitas klausimas - kaip ant jo atsileps liga pamatisime jo sekancioje kovoje ir tai itakos jau visai kitus nMo Rankingus uz keliu menesiu, o ne dabartinius.
Galui, noriu pridurti, kad cia su putom is burnos neirodineju, kad Brock pravaziotu proe Fedor kaip traukinis ir jam tai butu lengva kova. Tai butu labai pavojinga kova, nes visi zinome kas yra Fedor Emelianenko - tiesiog siame etape as linkes manyti, kad Brock turi irankius nugaleti Fedor + kad mes su Lix statitume Emelianenko auksciau, mums reikia pamatyti rusa SIANDIEN (o ne 2004 arba 2005 metais) pries auksciausio ligio opozicija, o ne sio pasaulio Brett Rogersus bei Fabricio Werdumus.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"o kaip zinome-skills>power" - tu turbut ta kaip paguoda parasei Frank Mir po UFC 100, jo? :)

Man jau atsibodo nuomone, kad "vidutiniai skilai+maksimali jega" yra neva blogiau uz "vidutine jega+maksimalus skilai".
Nera taip. Tiesiog iki siol nebuvo nei vieno kovotojo kuris igyvendintu ta apibrezimas "vidutiniai skilai+maksimali jega", o apibrezimui "vidutine jega+maksimalus skilai" mes turejom kruva kovotoju.

Kas del TOP'o.. Tuos ka as aplamai deciau i TOP'us sudeliojot labai panasiai kaip deciau ir as..

Dbr su kuo as nesutinku/turiu pastabu:

1. Didziausias BAJERIS - Josh Barnett pateko i TOP10. Ka zmogus nuo 2006 SPLIT pergales pries NOG nuveike reiksmingo? Vien ka pasako kiek ir kaip jis terliojosi su Gilbert Yvel paskutineje kovoje. Taip pat zmogus daugiau nei metus neaktyvus (zinau, kad i tai neatsizvelget, ir mana padaret neteisingai). Zodziu labai idomu, uz kokius nuopelnus pateko Josh, jei jau jums "tenka vertinti <...> pagal jo siandienos opozicija". As nesuprasdavau zmoniu ir iki tol, kurie ji kisdavo i savo TOP'u antras-trecias vietas iki antro karto su steroidais, bet cia jau kita istorija..

2. Gerai apmastyciau ar LHW sarase nereikia itraukti Anderson.

3. Visiskai nesutinku su Alistair patekimu i TOP10. Kada jis ka reiksmigo nuveike MMA? Taip, jis pasirode gerai K-1, bet taip pat parode, kad turi tik vienu lygiu geresni nei stiklinis smakra.. Puikiai pamateme, kad jis gali buti isjungtas (pakankamai MMA kovai) tiek vienu smugiu su K1 pirstinemis, tiek taip pat - kaip moka kaip Rashad "akumuliuoti" suvalgytus smugius. Zodziu Alistair yra ispudinga puolimo masina, bet paskutinis rimtas jo oponentas MMA buvo pries pusantru metu All-Washed-Up Mirko.. Tetruksta jo cia sitam sunkiasvoriu sarase, jei jau vertinam ne pagal rezultatus, o pagal kazkokias numanomas perspektyvas :D

4. Noreciau suzinot motyvacija del P4P listo 2-3 vietu - as jas zinoma sukeisciau :D

5. Forrest Griffin - zmogus pralaimi Rashadui, yra isniekinamas zemesnio svorio kategorijos kovotojo, o po to pasiima abejotina sprendima pries zmogu, kuris pusantru buvo atostogose.. Zodziu trys liudni pasirodymai is eiles, bet prasom, jums - silta septinto pasaulyje kedute :D

6. Wanderlei Silva. Na cia daugelis zino, kad jei as ir palaikau koki pirdyla - tai Wandy yra nr1 mano sarase. As netgi sutiksiu, kad jis labiau vertas buti top'e nei Forestas savajame, taciau ar jis vertas buti jame aplamai? :D Aisku po pergales pries Akiyama (jei nepasigaus Wandy i savo stiklini smakra smugio) jus turbut ji pakelsit i kokia 5 vieta? :D

Zodziu apibendrinant - man siek tiek keista, kad i Fedor paziurejot principingiau nei visi labiausiai pripazistami topu sudarinetojai, t.y. "nebuvo rimtos opozicijos", taciau tai netrukdo Alistair&Josh to crash the party :D T.y. jei jau vertinam pagal opozicijos rimtuma, tai reiketu neveidmainiaut ir toku zmoniu neitraukti aplamai :D
As asmeniskai kai lyginu kovotojus, tai ziuriu paskutinius 3 ju pasirodymus, o tik jei reikia - tada daugiau.. Siuo atveju Forrest nei pro kur neturetu buti TOP10 sarase..
T.y. as esu linkes greiciau drebti is sarasu failinancius kovotojus, nei pvz laukti, kol Junior Dos Santos is esmes isniekina CroCop kad pasakyti "Jo, Mirco jau nebera TOP10" :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-03-13, 12:20, pasakė:

1. Didziausias BAJERIS - Josh Barnett pateko i TOP10. Ka zmogus nuo 2006 SPLIT pergales pries NOG nuveike reiksmingo? Vien ka pasako kiek ir kaip jis terliojosi su Gilbert Yvel paskutineje kovoje. Taip pat zmogus daugiau nei metus neaktyvus (zinau, kad i tai neatsizvelget, ir mana padaret neteisingai). Zodziu labai idomu, uz kokius nuopelnus pateko Josh, jei jau jums "tenka vertinti <...> pagal jo siandienos opozicija". As nesuprasdavau zmoniu ir iki tol, kurie ji kisdavo i savo TOP'u antras-trecias vietas iki antro karto su steroidais, bet cia jau kita istorija..
As manau kalbesiu uz mus abu (t.y. save ir Lix), kai pasakisiu, kad svarbiausias musu kriterijus sprendziant "ginciotinas vietas" arba ten kur musu nuomones issiskirdavo buvo "kas musu nuomone nugaletu ka" kriterijus. Kitais zodziais, taip, mes vietomis atsizvelgiame i kovotoju aktivuma, ant kiek jie irode save sporte ir kokio lygio buvo ju opozicija, bet pagrindinis kriterijsu buvo "ar jis nugaletu kovotoja B". Zodziu, PRIDE savo metais irgi turejo keleta kovos vertinimo kriteriju kaip agresivumas, noras baigti kova, bet pagrindinis, kaip pabezdavo Matt Hume - buvo "zala". Tai pas mus pagrindinis toks, o kiti nusileidzia. Pavyzdziui Barnett - taip, patys pabrezeme, kad jis buvo neaktivus daugiau nei metus, bet jis yra gerai zinomas veteranas is kurio zinome ka mazdaug galiam tiketis, kai jis zengia i ringa. Taigi kas galetu uzimti jo vieta kaip №8 arba toliau, jei ne jis: Carwin, Rogers, Monson, Yoshida, Yvel, Werdum, Rothwell, Nelson, Gonzaga, Filipovic ir kt. Permetus akys - keleta is tu vardu jis jau yra nugalejes, kitus mes su Lix, isreiksdami savo nuomone, jis galetu nugaleti. Suprantu, kad jums nepatinka zodziai "galetu" ir "mus nuomone", bet cia elmentarus subjektivumo faktorius su kurio jums reikes susidurti betkokaime tope. Vienintelis vardas, kuris gal ir sukeltu daugiau abejoniu pries Barnett, tai Carwin, bet cia suteikem prioriteta Joshui del jo patirties, kadangi Shane dar nera pilnai save irodes.

2. Gerai apmastyciau ar LHW sarase nereikia itraukti Anderson.
Jo, cia siek tiek norejome palengvinti sau darba su Lix. Manau su Silvos grizimu i 205 lbs sekanti karta, iskart ji itrauksime.

3. Visiskai nesutinku su Alistair patekimu i TOP10. Kada jis ka reiksmigo nuveike MMA? Taip, jis pasirode gerai K-1, bet taip pat parode, kad turi tik vienu lygiu geresni nei stiklinis smakra.. Puikiai pamateme, kad jis gali buti isjungtas (pakankamai MMA kovai) tiek vienu smugiu su K1 pirstinemis, tiek taip pat - kaip moka kaip Rashad "akumuliuoti" suvalgytus smugius. Zodziu Alistair yra ispudinga puolimo masina, bet paskutinis rimtas jo oponentas MMA buvo pries pusantru metu All-Washed-Up Mirko.. Tetruksta jo cia sitam sunkiasvoriu sarase, jei jau vertinam ne pagal rezultatus, o pagal kazkokias numanomas perspektyvas :D
Vel rodau pirsta i musu pagrindini kriteriju "kas turi irankius nugaleti ka" musu su Lix interpretacijoje. Kadangi tu ir taip neesi Josh gerbejas, tai paziurekime ka mes pastateme virs Alistair iki Barnett: Antonio Rodrigo Nogueira ir Junior dos Santos. Bukime atviri, Nogueira smakras pastaroju metu atrodo prastokai, o jo takedownai nera fantastiski - jam tnenka gerai pakovoti del ju. Alistair kaip siandien iroditas K-1 ligio kickboxininkas butu milziniska gresme gerbiamas Big Nog, ypac su jo gera TD ginyba. Junior gi pagrintas butent ir yra kickboxas (buves Brazilijos championas), o jo parterio mes dar nemateme, taigi mes esame priversti vertinti kaip musu akyse vyktu ju tarpusavio kova stovesenoje ir, taip, mes davem persvara Overeem. Be to, neziurint i tai, kad mes istikruju nezinome siandienos Demolition Man grappling igudziu degradacijos (jei tokia isvis yra), bet zinome, kad savo laiku jis buvo pavojingas kaip stovesenoje taip ir ant grindu.

4. Noreciau suzinot motyvacija del P4P listo 2-3 vietu - as jas zinoma sukeisciau :D
Na p4p vietos yra subjektivumo pikas :) Cia svarbesnis kriterijus manau butu well-roundedness, t.y. kas turi geriau visapusiskai isvistitus MMA igudzius. Musu nuomone (beje cia mes, is anksto nesusitare, su Lix abu nustateme Baby Jay i antra vieta) Penn yra geresnsi MMArtist. Tarkim Silva turi geresnias rankas, nes tai atrodo kaip tiesa, bet The Prodigy musu nuomone turi kurkas geresnius BJJ igudzius, taigi bendrai musu fantazijoje (nes p4p rankingai butent tai ir yra - fantazija) musu amerekeciui uztektu techniniu ziniu, kad apsiginti arba net laikitis su The Spider, bet parteryje ju talento ligiai radikliai issiskirtu.

5. Forrest Griffin - zmogus pralaimi Rashadui, yra isniekinamas zemesnio svorio kategorijos kovotojo, o po to pasiima abejotina sprendima pries zmogu, kuris pusantru buvo atostogose.. Zodziu trys liudni pasirodymai is eiles, bet prasom, jums - silta septinto pasaulyje kedute :D
Griffin situacijoje zr. Josh Barnett. Mes rimtai nematome kazko geresnio, kas galetu ji nugaleti. Atkreipiu demesi, kad iki pralaimejimu Forrest nugalejo Quintona ir padare tai pakankamai itikinamai su geresnia stovesena. Jo prastas pasirodimas pries Ortiz buvo, visu pirma, on short notice pavadojants Mark Coleman ir baigiant savo medaus menesi + jis grizdavo po bruitalaus nukriziavimo is Silvos. Visi zinome, kad grizimas po (T)KO pralaimejimu yra sudetingesni nei po decisionu arba submissionu, nes turi silpnesni smakra ir daznai esi gun shy, t.y. bijai isivelti i rimtus apsikeitimus. Taigi neskubeciau jo nurasyti i atliekas.

6. Wanderlei Silva. Na cia daugelis zino, kad jei as ir palaikau koki pirdyla - tai Wandy yra nr1 mano sarase. As netgi sutiksiu, kad jis labiau vertas buti top'e nei Forestas savajame, taciau ar jis vertas buti jame aplamai? :D Aisku po pergales pries Akiyama (jei nepasigaus Wandy i savo stiklini smakra smugio) jus turbut ji pakelsit i kokia 5 vieta? :D
Wanderlei savo Tope yra ten kur jis turi buti. UFC 110 kovoje, kaip buvau minejes savo apzvalgoje, jis pademonstravo blizgancia TD ginyba, o kai jo nugara ir paliete grindis, jis uz keliu sekundziu stovejo. Taigi Jake Shields nematai kaip gresme Wandy. Robbie Lawler, velgi, mano subjektivia nuomone yra laipteliu zemiau kaip strikeris nei Silva - be to, kaip mateme jo pasirodime pries Manhoef, jis blogai tvarkos su dinamisku agresivumu.

Zodziu apibendrinant - man siek tiek keista, kad i Fedor paziurejot principingiau nei visi labiausiai pripazistami topu sudarinetojai, t.y. "nebuvo rimtos opozicijos", taciau tai netrukdo Alistair&Josh to crash the party :D T.y. jei jau vertinam pagal opozicijos rimtuma, tai reiketu neveidmainiaut ir toku zmoniu neitraukti aplamai :D
As asmeniskai kai lyginu kovotojus, tai ziuriu paskutinius 3 ju pasirodymus, o tik jei reikia - tada daugiau.. Siuo atveju Forrest nei pro kur neturetu buti TOP10 sarase..
T.y. as esu linkes greiciau drebti is sarasu failinancius kovotojus, nei pvz laukti, kol Junior Dos Santos is esmes isniekina CroCop kad pasakyti "Jo, Mirco jau nebera TOP10" :D
Mes netvirtiname, kad cia nepriekaistingi Rankingai, bet musu su Lix nuomone, jie atspindi siandienos MMA pasaulio padeti - neabejoju, kad musu "vizija" skiriasi nuo jusiskes, bet abejoju ar rasite internete jums tobulus Rankingus, nebent sukursite patys kaip mes :D

Lix

• Administratoriai
36
- Rankings'ai atnaujinti pagal Balandzio 12 diena.
Didziausio sukretimo sulaukeme LW tope, del Frankie Edgar pergales per UFC 112. Taciau jo kova pries BJ buvo labai lygi. Tiek as, tiek `MK`, tiek ir FightMetric statistika (CIA) manome, jog kova laimejo BJ Penn. Tiesiog, musu nuomone, BJ turejo prasta pasirodyma, visiskai nebande takedown'u ir buvo per daug pasyvus kovoje, taciau tai jam pakankamai neiprasta. Jei bus rematch'as, manome, jog Penn sugebes atsiimti savo dirza. Bet si pergale Edgar be abejo pakelia i #2 vieta tope.
Welterweight divizione Dan Hardy pakyla is #9 i #8 del pakankamai gero pasirodymo pries cempiona GSP. Hughes laimejo pries Renzo Gracie, taciau si pergale neitakoja jo vietos.
Middleweight tope pakeitimu nesulaukta. Manome, jog Demian Maia pateisino savo #7 vieta tope UFC 112 pasirodyme pries Silva.
LHW topo apacioje Jon Jones pakyla i #8 pozicija po pergales pries buvusi #8 Brandon Vera, kuris dabar jau iskrenta is topo.
I HW diviziono ketvertuka isilauzia Shane Carwin po triuskinancios pergales pries Frank Mir, kuris nukrinta i #5. Desimtoje vietoje matome Roy Nelson, kuris po dar vienos ispudingos KO pergales pries Stefan Struve aplenkia nuo lapkricio neaktyvu Brett Rogers.
Pound-For-Pound sarase taip pat matome sumaisti. Fedor kyla i #2 elementariai del BJ bei Anderson prastu pasirodymu per UFC 112. Penn krenta i #6 pozicija, o Frankie Edgar isilauzia i sarasa paimdamas septintaja vieta tope.

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pirmame poste atnaujintas Topas. Visi pasikeitimai:
  • Lightweights.
    Shinya Aoki №5 => №6
    Gray Maynard №6 => №5

• Welterweight.
    Nera pasikeitimu.

• Middleweight.
    Jake Shields №9 => №4
    Dan Henderson №2 => №5

Vitor Belfort №3 => №2
    Chael Sonnen №4 => №3
    Nate Marquardt №5 => №6
    Ronaldo de Souza №6 => №7
    Demian Maia №7 => №8
    Wanderlei Silva №8 => №9

• Light Heavyweight.
    Muhammed Lawal №- => №7
    Gegard Mousasi №5 => №8

Antonio Rogerio Nogueira №6 => №5
    Forrest Griffin №7 => №6
    Jon Jones №8 => №9
    Thiago Silva №9 => №10
    Randy Couture №10 => №-

• Heavyweight.
    Nera pasikeitimu.

• Pound-for-pound.
    Lyoto Machida №5 => №6
    Jose Aldo №10 => №7

BJ Penn №6 => №5
    Frankie Edgar №7 => №8
    Cain Velasquez №8 => №9
    Kenny Florian №9 => №10
Kovotojai, kurie yra pabrezti, buvo "judami", o, kaip rezultatas, likusiu vietos desimtukuose irgi pasikeite.

Lix

• Administratoriai
36
Pirmame poste atnaujintas Topas. Visi pasikeitimai:
  • Lightweights.
    Josh Thomson №- => №10
    Sean Sherk №10 => №-

• Welterweight.
    Martin Kampmann №- => №9
    Paulo Thiago №9 => №-

• Middleweight.
    Cung Le №- => №10
    Robbie Lawler №10 => №-

• Light Heavyweight.
    Antonio Rogerio Nogueira №5 => №6
    Muhammed Lawal №7 => №5
    Forrest Griffin №6 => №7

• Heavyweight.
    Fedor Emelianenko №2 => №3
    Mirko Cro Cop №- => №10

Cain Velasquez №3 => №2
    Roy Nelson №10 => №9
    Josh Barnett №9 => №-
Kovotojai, kurie yra pabrezti, buvo "judinami", o, kaip rezultatas, likusiu vietos desimtukuose irgi pasikeite.
Nuo sios dienos nusprendeme atsisakyti Pound-For-Pound rankings'u, nes manome, jog jie yra per daug subjektyvus, ypac vertinant zemesnes Top 10 pozicijas. Neturim daug argumentu pagal ka turetume skirstyti kovotojus, nes dauguma ju skirtinguose svorio divizionuose ir ju tarpusavio kova yra neimanoma. Todel P4P topas tampa grynai musu fantazijos vaisiu, o tai nera itin naudinga lankytojams.
Jei kils klausimu del kovotoju poziciju paskirstymo, tai prasome - klauskit.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Yes!
Pagaliau Josh dingo is top10, nors ten atsirades CroCop irgi kelia sypsena - nors ir del vienos kovos, bet manau 10 vieta ten vertesnis uzimt musu Mr.biggest-upset-of-MMA-history - zmogus juk turi gauti sioki toki pripazinima :thumb: Net nepaisant pasibaisetinu keliu smugiu, kuriuos bande mest ir visiskai nulines stovesenos.. For Gods sake - jis padare tai, ko nepavyko padaryt dviem desimtuke esantiems zmonems. Juk tai kazka turi reikst? :lol:

O pound4pound fantazijos vaisius buvo ir seniau, todel tai nera tikroji priezastis jo atsisakyt.
T.y. ir kiti Top10'ai yra fantazijos ir pamastymai, ir pagristi irgi subjektyvia nuomone o ne kovu rezultatais (antraip visi Top10 atrodytu visiskai kitaip). Tik tiek, kad juose fantazijos maziau nei p4p list'e. Gerai, kad sugrieztinot riba, kiek sau leist fantazuot ^_^ Taciau reiketu dar vos vos ta riba pagrieztint del jau minetu dalyku.

O siaip idomumui - apie kokia vieta, jei bent bandet diskutuot, kalbejot turetu uzimti Fedor joje?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-29, 09:56, pasakė:

Yes!
Pagaliau Josh dingo is top10, nors ten atsirades CroCop irgi kelia sypsena - nors ir del vienos kovos, bet manau 10 vieta ten vertesnis uzimt musu Mr.biggest-upset-of-MMA-history - zmogus juk turi gauti sioki toki pripazinima :thumb: Net nepaisant pasibaisetinu keliu smugiu, kuriuos bande mest ir visiskai nulines stovesenos.. For Gods sake - jis padare tai, ko nepavyko padaryt dviem desimtuke esantiems zmonems. Juk tai kazka turi reikst? :lol:
Cia ne taip, kad jis nugalejo Fedora kaip pavyzdziui Frankie Edgar pasirode pries BJ Penn - Werdum neuzdejo keliu raundu striking/grappling klinikos ant Emelianenko. Jam tiesiog pasiseke, kad rusas padare kvaila klaida ir atsigule i trikampi. mano ir Lix nuomone, Fabricio vistiek pralaimetu kovas visiems desimtuke esantiems kovotojams (o kai kuriems, kai Nogueira ir dos Santos, jau yra pralaimejes). Tiesiog noriu pabreti, kad as ir Lix nevadovaujames grinai "W" ir "L" statant musu Top 10, bet verciau kovotoju pasirodimais - todel jus nematete Edgar kaip №1 lengvasvori net po UFC 112 arba gavote Rua kaip №1 light heavyweighta po UFC 104, neziurint i jo oficialu pralaimejima. Jei norite zinoti mano nuomone apie Vai Cavalo iguzius ir verte, galite uzeiti CIA. Ji nepasikeite. Si kova buvo labiau ne Fabricio ligio rodyklis, o Fedoro ligio/aplaidumo rodyklis - todel, kaip matote, Emelianenko pozicija pasikeite.

YO pound4pound fantazijos vaisius buvo ir seniau, todel tai nera tikroji priezastis jo atsisakyt.
T.y. ir kiti Top10'ai yra fantazijos ir pamastymai, ir pagristi irgi subjektyvia nuomone o ne kovu rezultatais (antraip visi Top10 atrodytu visiskai kitaip). Tik tiek, kad juose fantazijos maziau nei p4p list'e. Gerai, kad sugrieztinot riba, kiek sau leist fantazuot ^_^ Taciau reiketu dar vos vos ta riba pagrieztint del jau minetu dalyku.
Aisku, kaip minejai, viskas yra nuomone, bet pagal svori, desimtukus galime bent kazkiek vertinti pagal pergales pries vienas kita arba pasirodimus pries bendrus oponentus, t.y. kaip pavyzdziui kovotojas A pasirode pries kovotojas B ir kaip kovotojas C pasirode pries ta pati kovotoja B, kaip pasirodimus itakavo ju stiliai ir pns. Cia yra bent dalis kazkokios analizes, kai p4p yra beveik grinas fantazijos ir subjektivumo kudikis :)

O siaip idomumui - apie kokia vieta, jei bent bandet diskutuot, kalbejot turetu uzimti Fedor joje?
Neisivaizdoju kur dabar Fedor yra pound-for-pound sarase, bet pagal mane, jis visdar kazkur Top 5.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As jau su Lix aptariau Skype - jei sukurti algoritma kaip jus darot Top10 - tai butu taip:
1. Atsirenkam virtualiai 10+x zmoniu kiekvienoj kategorijoj.
2. Surasom vissas imanomas poras.
3. ivertinam tikimybes pergalei kiekvienos poros.
4. pagal tuos ivertinimus surusiuojam pirmus 10 kovotoju.

Esme cia yra trecias punktas, kuris yra butent tai, ka daro lazybu bendroves :thumb:

Cia, kaip Lix man paminejo, yra GERIAUSIU kovotoju 10ukai, o ne Rankingu 10ukai.
O cia yra du skirtingi dalykai, pvz tarkim kaip formulej:

1. Galima sudaryti geriausiu lenktyninku 10uka. Ten traukti tuos, kurie vis patiria avarija, bet "jei pasirodytu pagal galimybes tai aplenktu visus".
2. Ir galima sudaryti lenktyninku rankinga, kuris yra pagal rezultatus. Cia is esmes tereikia tik gero algoritmo ir MMA atveju, ir jei ne Rey Mercer ir keli kiti neuansai - http://www.fightmatr...weight-265-lbs/ listas pretenduotu i tokio rusiavimo pavyzdi.

Jus darot grynai pirma dalyka.
Dauguma puslapiu daro antra dalyka, ko pasekoje kelia sypsena su top'ais kur Werdum yra 2 vietoje. Sypsena ne delto, kad jis taip aukstai, o del to kad tik antroje - juk nugalejo pirmoje vietoje esanti... :) Atseit ziuri grynai i rezultatus, bet nenoredami visisko uzjuokimo (o gaudami tik dalini) ji paleidzia vienu zemiau nei zmogus kuri jis nugalejo.

Cia gera klausima galima paklaust - jei Werdum vs Fedor II kovoje, Fedor padarys lygiai tokia pat klaida, ir Werdum ji lygiai taip pat pagaus, pries tai lygiai taip pat pademonstraves pasibaisetina stovesena -
Ar jau jis bus vertas but liste? Jei ne, kiek kartu reiketu padaryti rematcha, kuris baigtusi tokia pat baigtimi ir tokia pat triuskinama persvara stovesenoje, kad Werdum jau butu list'e? :lol:
T.y. jus lyg ir sakot, kad "mes ignoruojam fluke pergales". O kiek fluke pergaliu reikia, kad ju nebeignoruotumet, t.y. kad zmogus visgi atsidurtu liste? ^_^

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-29, 11:56, pasakė:

As jau su Lix aptariau Skype - jei sukurti algoritma kaip jus darot Top10 - tai butu taip:
1. Atsirenkam virtualiai 10+x zmoniu kiekvienoj kategorijoj.
2. Surasom vissas imanomas poras.
3. ivertinam tikimybes pergalei kiekvienos poros.
4. pagal tuos ivertinimus surusiuojam pirmus 10 kovotoju.
Algaritmas atrodo kurkas sudetingiau nei musu paprasta diskusija :thumb:

Cia, kaip Lix man paminejo, yra GERIAUSIU kovotoju 10ukai, o ne Rankingu 10ukai.
Na cia as visiskai nesuvokiu sakinio, nes ranking yra "vietu arba eiliskumo sustatimo" veiksmas. As galiu rank'inti betka (drabuzius, zmones, paukstis) pagal betka (spalva, algoritma, nuomone). Cia mano ir Lix geriausiu kovotoju ranking'ai pagal musu nuomone. Gal tu tiesiog nori paaiskinti, kad rankingai buna skirtingi, t.y. pagal kokia programa kaip tas juokingas Fight Matrix arba pagal sporto suvokima ir nuomone, kaip darom mes. Cia as sutinku.

O cia yra du skirtingi dalykai, pvz tarkim kaip formulej:

1. Galima sudaryti geriausiu lenktyninku 10uka. Ten traukti tuos, kurie vis patiria avarija, bet "jei pasirodytu pagal galimybes tai aplenktu visus".
2. Ir galima sudaryti lenktyninku rankinga, kuris yra pagal rezultatus. Cia is esmes tereikia tik gero algoritmo ir MMA atveju, ir jei ne Rey Mercer ir keli kiti neuansai - http://www.fightmatr...weight-265-lbs/ listas pretenduotu i tokio rusiavimo pavyzdi.

Jus darot grynai pirma dalyka.
Dauguma puslapiu daro antra dalyka, ko pasekoje kelia sypsena su top'ais kur Werdum yra 2 vietoje. Sypsena ne delto, kad jis taip aukstai, o del to kad tik antroje - juk nugalejo pirmoje vietoje esanti... :) Atseit ziuri grynai i rezultatus, bet nenoredami visisko uzjuokimo (o gaudami tik dalini) ji paleidzia vienu zemiau nei zmogus kuri jis nugalejo.
As nezinau lenktiniuir kiek ten buna avariju, taigi kalbesiu tik apie MMA. As ir Lix, kaip tikios tu supranti, Fortai, neesami silpnaprociai debilai :lol: Kaip zmogus pralaimi viena karta ir tai yra del kvailos klaidos - mes galime sau leisti pavadinti tai fluke kaip sio atveju apdareme su Fedor. Pavyzdziui UFC 81 atveju, mano nuomone Brock pralaimejo del fluke ir sakiau tai iskart - buvau teisus, nes Lesnar grizo ir paeme trys pergales is eiles kartu su titulu. Bet tai nereiskia, kad jei tokie "fluke" pasikartoja du, trys ir keturisu kartus - mes tai ignorotume. Pavyzdziui Chuck Liddell. As, kaip zinote, kuriau pasiteisinima ir paaiskinima visiems jo pralaimejimams nuo pat UFC 71, iskaitant tai, kad po UFC 105 tvirtai pareiskia, kad jis dominavo ta kova iki tos trumpos desines. Bet net su visais mano pasiteisinimais, as jus visi matote Chuck Liddell savo 205 svaru diviziono Top desimtuke (isvis)? Ne. Nes kai tave karta pagauna su desine - gal tai buvo fluke. Kai tave karta pagauan i greita sub'a - gal tai buvo fluke. Bet kai tai pasikartoja du, trys, keturius kartus, tai jau nebe fluke o tavo silpnas smakras, arba tavo blestantis miklumas, arba tavo augantis zioplumas. Betkokiu atveju - tai kazkas, kas jau trukdo tau buti toje vietoje rankinguose, kokioje tu buvai.

T.y. jus lyg ir sakot, kad "mes ignoruojam fluke pergales". O kiek fluke pergaliu reikia, kad ju nebeignoruotumet, t.y. kad zmogus visgi atsidurtu liste? ^_^
Ziurek Shane Carwin ir jo 12-0 recorda. Tu nugalejai zmogu pirmame raunde viena karta? Gal tau pasiseke. Nugalejai septinisu zmones pirmame raudne? Gal turi silpna opozicija. Nugalejai dvilika kartu? Gal tau deretu buti nMo sunkiasvoriu №4 vietoje. Werdum atveju, mes mateme koks jis kovotojas - jis nera, bent jau musu, Top 10 materialas.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ok, dar keletas klausimu:
1. Matote Jackson iveikianti visus uz saves esancius? :thumb:
2. CroCop in top10? :lol: There.... MUST... BE.... some PIRDYLAS~! ..... on.... the .... list...!~!!! O jei rimtai - matot ji iveikianti Kongo? ^_^
3. Kaip siai dienai vertintumet kova Sonnen vs Vitor? :)
4. Matot Serra iveikianti visus po savim esancius? :D
5. Namatot Jon Jones iveikiancio nieko virs saves? :D
6. Tai del tos "kvailos klaidos" Cain siai dienai jau iveiktu Fedor? :D Bet iki "kvailos klaidos" apraiskos jo nebutu iveikes? :D T.y. Cain statytunmet favoritu kovai pries Fedor? :D

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pries pasineriant i smile'u ir klausimu pasauli, kuris mums zinomas kaip "Fortaz", as noriu priminti visiems, ypac kolegai, si dalika, kuri jis tikriausiai pamirso:

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-03-13, 14:13, pasakė:

As manau kalbesiu uz mus abu (t.y. save ir Lix), kai pasakisiu, kad svarbiausias musu kriterijus sprendziant "ginciotinas vietas" arba ten kur musu nuomones issiskirdavo buvo "kas musu nuomone nugaletu ka" kriterijus.
Tai pagrindinis kriterijus, bet ne vienintelis, kaip jau buvau minejes pirma karta, kai su tavimi turejome panasia diskusija Nuotrauka Pasikartosiu, kad mes taip pat atsizvelgiam i tai kiek patirties turi kovotojas, kokius vardus jis nugalejo, kokiu laipsniu jis irode save sporte, kokio podbudzio jo pergales ir pralaimejimai, kovotojo stilius, jo galva ant peciu ir pns. Bet kai mes atsirandame situacijoje su Lix, kur musu Top 10 "vizijos" nesutampa, mes pradedam aptarineti kas turi kokius irankius ir hipotetiskai galetu nugaleti ka.

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-06-29, 13:04, pasakė:

Ok, dar keletas klausimu:
1. Matote Jackson iveikianti visus uz saves esancius? :lol:
2. CroCop in top10? ^_^ There.... MUST... BE.... some PIRDYLAS~! ..... on.... the .... list...!~!!! O jei rimtai - matot ji iveikianti Kongo? :)
3. Kaip siai dienai vertintumet kova Sonnen vs Vitor? :D
4. Matot Serra iveikianti visus po savim esancius? :D
5. Namatot Jon Jones iveikiancio nieko virs saves? :D
6. Tai del tos "kvailos klaidos" Cain siai dienai jau iveiktu Fedor? :D Bet iki "kvailos klaidos" apraiskos jo nebutu iveikes? :D T.y. Cain statytunmet favoritu kovai pries Fedor? :D
1. Pries atsakant i visus tavo "manote jis nugales visus zemiau/auksciau" pobudzio klausimus, noriu dar karta pabrezti tai ka katik pasakiau, t.y. kad tai pagrindinis, bet ne vienintelis kriterijus ir tai, kad (kaip parode sestadienio Striekforce) MMA sporte bet kas gali nugaleti bet ka bet kokia savaites diena. Nepriklausomai nuo to, taip as manau Jackson gali nugaleti Lawal, nes pastaraji mateme tik vienoje svarbioje kovoje kolkas ir mateme kad pagrindinis jo ginklas tai imtynes, o Quinton savo Henderon ir Lindland kovuose irode, kad pats turi tvirta imtyniu pagrinda, o tai, kad UFC 114 kovoje jis greitai scramble'ino atgal ant koju po Rashad TD, parodo, kad jis negules ten ilgai. Ant koju, pats supranti kam turime duoti persvara, atsizvelgiant i karjeru istorijas. Nogueira pasirode pakankamai prastai savo kovoje pries Brilz, o jo ispudigna pergale pries Cane galejo buti del to, jog Luiz yra kairiarankis (Rampage yra desinrakis). Gegard realiai nebuvo isbanditas stovesenoje savo karjeroje, nes Hunt ir Manhoef jis paskubejo nutempti i parteri, o paskutineje kovoje King Mo galejo su jo stoveti - Rampage yra pavojingesnis. Jones visdar yra "juodasis arkliukas" divizione ir ji dar reikai isbandyti. Thiago Silva yra Thiago Silva.
2. Jei as negalvociau, kad Mirko gali nugaleti Cheick siandien, ar as UFC 115 temoje rasiciau, kad noriu matyti ju rematcha? Mirko katik nugalejo viena pavojingiausiu UFC strikeriu ir padare tai ant koju. Atsizvelgiant i tai, kad dabar jis trenerojasi Olandijoje, palikdamas savo namu "komforto zona" ir gera pasirodima paskutineje kovoje - as manau jis gali laimeti pries Kongo.
3. Statidami Sonnen i №3, o Belfort i №2 mes privalejome atsizvelgti i Vitor kova su Matt Lindland is Affliction. Visi zinome tos kovos rezultata, taigi, nors as manau Chael nugaletu The Phenom (va tau, beje, pavyzdis, kad ne visur mes manome, jog aukstesnis nugales zemesni), mes turejome ivertinti tikimybe, kad Belfort rankos gali paliesti Sonnen veida pries suvi.
4. Hardy, Daley. Tikriausiai :D Su Kampmann nezinia.
5. Jon Jones, kaip sakiau, yra "juodasis arkliukas" light heavyweight diviziona ir realiai gal jis gali nugaleti arba net ateityje nugales visus (nu jei klausitis zmoniu kompanijoje, daug kas mano, ka jis ateities championas - as, asmeniskai, nelabai). Jam dar reikia didesniu kovu nei Vera, Hamill ir Matyushenko. Kada bus tos kovos ir pergales - ziuresime. Be to, noriu pamatyti kaip jis reagos, kai susidurs su sunkumais, t.y. kiek sirdies jis turi ir ar gali buti palauztas. Apie jaunus kovotojus nezinome to.
6. Dabar paaiskinsiu ka man padare ta "kvaila klaida", kai reikalas liecia Fedor. As nemegstu Emelianenko - tai nepaslaptis, bet as kaip ir dauguma kitu, pradejau tiketi, kad jis tiesiog kaip sviestas gali istrukti arba is anksto matyti lauzimus/dusinimus, kad jis gali grizti po betkokiu sunkumu ir kliuciu, bei kad pries ji yra tik vienas vaistas - brutali fizine jega, auksto ligio imtynessu kontrole ant grindu. Kova pries mazdaug jo gabaritu Werdum parode, kad zmogus nera toks slidus ir, pasirodo daro klaidas. Va tas zodis - KLAIDAS - yra raktinis, as maniau Fedor nedaro klaidu, is kuriu negaletu issisukti ir gali buti nugaletas tiesiog stipresnio, dominojancio kovotojo. Net man, Fedor antifanui susuko galva jo mitas - ir nemelokite sau niekas, jei man tai ir visiems siek tiek susuko. Dabar gi as matau kaip techniskesnis, jaunas Cain gali irgi ekspluatuoti jo klaidas. Niekam nepaslaptis, kad Fedor visada nebuvo tobulas boksininkas ir jo stovesena ir smugiu kampai yra netradiciska, t.y. jis kaip ir dare klaidas visa savo karjera, bet NIEKAS negalejo ju ekspluatuoti pergalei iki sio setadienio :thumb:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
1. Tik pasitikslinsiu - ar visose kovose su zemiau esanciais kovotojais laikote Jackson favoritu?
2. Pirdyla's show must go on!!! ^_^ O jei rimtai matau tvarkingai pralaiminti CroCop'a Kong'ui, bet pvz lengvai suvalganti Nelson'a.
3. Tai jei kovos favoritu laikote Sonnen, tai kodel jis nera auksciau? Cia mistika :) Tos logikos kuria parasei neuzskaitau, nes ta pati galima pritaikyt Lesnar-Carwin. "Manau kad Lesnar laimetu, bet reikia ivertint tikimybe kad Shane rankos gali paliesti Brock pirmiau". Bet ar tai leis Shane statyti auksciau nei Brock? :D
4. Tai kitaip klausiant - jusu akimis Serra butu favoritas pries Daley ir Hardy, o apylygiai su Kampmann? Serra mano akimis yra per zingsni nuo pirdylu lygmens :thumb:
5. "Jam dar reikia didesniu kovu nei Vera" - na Vera buvo tuo metu jusu No8.. :lol:
6. Na cia Cain atveju gal turiu tik toki pastebejima. As siek tiek neiperku/neBEiperku jo stebuklingo gerumo - jis teturi viena pergale pries Top10 kovotoja, tiesa - gan ispudinga. Taciau ka paskutiniu metu gero nuveike tas Top10 kovotojas?.. :D Taip, jis yra pavojus bet kam su savo patirtimi ir pan, bet kada buvo jo paties paskutine pergale pries Top10 kovotoja? Mano akyse BigNog buvo labai panasiai "isrinktas" kovoje su Mir (t.y. is vis as netikiu, kad BigNog dar gali ka nors reiksmingo nuveikt - is esmes irgi jau pirdyla.. dar tik tam konkretaus irodymo truksta); Kitas oponentas - Ben Rothwell yra roleje tarp nobody-in-the-UFC-for-3/4-fights ir gatekeeper. T.y. Cain atveju yra kazkokia visuotine euforija, ar kazkas pan. As busiu pirmasis, kuris prognozuoja jos tokia pacia pabaiga kaip Frank Mir :D Nepaisant to, kad tai visuotinei euforijai pasidaves netgi Meltz, su savo debilisku komentaru kad Cain lengvai nugaletu Lesnar :D
Gal del to komentaro visi topai, iskaitant si, kaip pablude kisa Cain i virsu :D

Mano akimis esme su Cain paprasta - jei atmestume BigNog kova, tai jo pasiekimai butu artimi Jon Jones.
Jei su tuo sutinkam, tai lieka tik klausimas, ar ta BigNog kova gali ji taip aukstai pakelti. O apie BigNog savo nuomone jau pasakiau auksciau :D

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
1. As asmeniskai laikyciau ji favoritu visur, gal tik isskyrus kovoje pries Forrest, kur manau butu 50/50.
3. Na visu pirma man Belfort/Sonnen kova butu kaip ir 50/50, o tokiu atveju faktorius "kas nugaletu ka" nera pagrindinis. Pavyzdziui ir as, ir `MK` spejome, jog Rampage nugales Rashad, nors Evans pas mus buvo auksciau sarase. UFC 116 spejimuose as spesiu uz Carwin, nors realiai neturiu jokiu argumentu kodel Shane turetu buti geresnis, o Lesnar yra pasiekes daugiau pergaliu pries auksto lygio opozicija - Mir ir Couture. Tas pats ir su Vitor - Franklin ir Lindland'o ypac greitas KO mus itikina labiau uz decision'us pries Marquardt ir Okami.
4. Na o mano akimis Serra nera per zingsni nuo pirdylu lygmens ir tikrai galetu nugaleti Kampmann :thumb:
5. Visu pirma, Vera buvo No. 9, o dabar Jones yra No. 9, taigi jis toje pozicijoje kurioje ir turi buti, musu nuomone.
6. Mes nesame akli ir neziurime tik i kovu rezultatus. Cain atrode absolutely spectacular pries Big Nog, jo ranku miklumas, footwork, KO jega rankose - tartum butu auksciausio lygio strikeris. Pridedam prie to, jog jis yra labai geras wrestleris ir turime tikrai stulbinamo lygmens MMA kovotoja bent jau sia dienai. Ir cia jau tampa net nesvarbu Cain opozicija, kai savo akimis matome jo gabumus. Zodziu, nematau jokios priezasties nelaikyti ji No. 2 vietoje.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, 2010-06-30, 13:16, pasakė:

1. As asmeniskai laikyciau ji favoritu visur, gal tik isskyrus kovoje pries Forrest, kur manau butu 50/50.
3. Na visu pirma man Belfort/Sonnen kova butu kaip ir 50/50, o tokiu atveju faktorius "kas nugaletu ka" nera pagrindinis. Pavyzdziui ir as, ir `MK` spejome, jog Rampage nugales Rashad, nors Evans pas mus buvo auksciau sarase. UFC 116 spejimuose as spesiu uz Carwin, nors realiai neturiu jokiu argumentu kodel Shane turetu buti geresnis, o Lesnar yra pasiekes daugiau pergaliu pries auksto lygio opozicija - Mir ir Couture. Tas pats ir su Vitor - Franklin ir Lindland'o ypac greitas KO mus itikina labiau uz decision'us pries Marquardt ir Okami.
4. Na o mano akimis Serra nera per zingsni nuo pirdylu lygmens ir tikrai galetu nugaleti Kampmann :lol:
5. Visu pirma, Vera buvo No. 9, o dabar Jones yra No. 9, taigi jis toje pozicijoje kurioje ir turi buti, musu nuomone.
6. Mes nesame akli ir neziurime tik i kovu rezultatus. Cain atrode absolutely spectacular pries Big Nog, jo ranku miklumas, footwork, KO jega rankose - tartum butu auksciausio lygio strikeris. Pridedam prie to, jog jis yra labai geras wrestleris ir turime tikrai stulbinamo lygmens MMA kovotoja bent jau sia dienai. Ir cia jau tampa net nesvarbu Cain opozicija, kai savo akimis matome jo gabumus. Zodziu, nematau jokios priezasties nelaikyti ji No. 2 vietoje.
4. "tikrai galetu nugaleti Kampmann" - cia suprast kad laikytum favoritu? Nes kaip `MK` sake, nugalet tai gali bet kas bet ka :thumb:
5. Nereikia kisti sau kojos i burna "LHW topo apacioje Jon Jones pakyla i #8 pozicija po pergales pries buvusi #8 Brandon Vera" ^_^
6. Tegyvuoja Cain! NOT. Laukiu nesulaukiu kol ji pervaziuos Cain/Brock kad baigtusi ta perdeta euforija :)

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
4. Taip.
5. Sumaisiau skaiciukus savo 2010-04-12 poste reiskia.
6. Laukiu neslaukiu kol Carwin imus Brock galva i grindis :thumb:

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąLix, 2010-06-30, 14:40, pasakė:

4. Taip.
5. Sumaisiau skaiciukus savo 2010-04-12 poste reiskia.
6. Laukiu neslaukiu kol Carwin imus Brock galva i grindis :thumb:
5. Nesumaisei
6. Na del lazybu sutarem jau - 2 dienos po to, nugaletojo avataras + uzrasas "He is da man" :lol:

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Pirmame poste atnaujintas Topas 2010-07-12. Visi pasikeitimai:
  • Lightweights.
    Tatsuya Kawajiri №8 => №9
    George Sotiropoulos №9 => №8

• Heavyweight.
    Shane Carwin №4 => №3
    Fedor Emelianenko №3 => №4
Kovotojai, kurie yra pabrezti, buvo "judami", o, kaip rezultatas, likusiu vietos desimtukuose irgi pasikeite.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0