Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE NXT

Temoje atsakymų: 31

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
inring tragedija vis dar :D promo buvo visai nieko kol nepadare klaidos, o sokis tai cia pusiau ir partnerio kalte. aisku bent viena pagal isvaizda be konkurencijos nr1 is visu dalyviu, bet to tikrai neuzteks kad pirma neiskristu tad teks pabalsuot paskutine savaite pries pirma eliminacija

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26

Rodyti pranešimąreal_deal, 2010-09-08, 14:58, pasakė:

...loves hotdog...

Ne į temą
Ji sakė her dog :D.

Na, šiaip niekada nebūčiau pagalvojęs, kad koks nors lietuvis įžengs į WWE ar apskritai PW pasaulį (Laurinaitis nesiskaito, nes jis beveik galima sakyt amerikonas). Deja, bent jau man Aksana gero įspūdžio tikrai nepaliko ir man tikrai nuoširdžiai norisi, kad ji iškristų pirma, kuo greičiau. Man ta klaida su entertainment žinoma įstrigo :D, bet tai dar nieko, man labiausai kliūna jos akcentas... Pvz. kokio nors ruso akcentas per filmus skamba normaliai, nors ir kiek juokingai, bet kaip kalba Aksana, man tikrai nesmagu žiūrėti. Taip, ji iš Lietuvos ir turbūt ji anglų kalbą mokintis pradėjo visai neseniai (jei klystu pataisykit), tačiau tas jos tarimas skamba labai prastai. Nežinau kaip atrodo amerikiečiams, bet man kaip lietuviui, tai atrodo labai didelis minusas.

Beje, per promo nepatiko, kad kalbėjo trečiu asmeniu, atrodė kvailai...

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-09-09, 16:17

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąUnbroken, 2010-09-09, 17:17, pasakė:

Beje, per promo nepatiko, kad kalbėjo trečiu asmeniu, atrodė kvailai...
"The Rock says this" - Jis kažkodėl neatrodė kvailai :D

Na, kad ir kaip bebūtų gaila, bet Aksana SUCKS. Big time. :D Visapusiškai...

Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąHunter, 2010-09-09, 07:42, pasakė:

aisku bent viena pagal isvaizda be konkurencijos nr1 is visu dalyviu <...>
Be abejo, jei tau patinka saltas plastikinis "Barbie" grozis. Pagal mane, tai pagaliau si versla papuose AJ koks, t.y. kokia man patinka :D
P.S. Kas liecia Aksana, tai Pamela Anderson called... she wants her EVERYTHING back.

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132
O man graziausia yra Kaitlyn. :D Spredziant is jos sokio mergaite sugeba improvizuot, neleido Josh Mathews visko sugadint taip kaip Aksanai. Taip pat jos prisistatymas man patiko labiausiai. Siek tiek primine moteriska Alex Riley versija.

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
oho wwe visa storyline'a suka apie aksana, negi istikro kazko tikisi is jos, nes kolkas ryskesni storyline teturi tik kaitlyn ir lietuvaite musu. siaip patobulejus nuo nxt pradzios akivaizdziai, inring aisku nieko stebuklingo, bet bent jau nebedaro akivaizdziu klaidu. visai gali but idomu ypac kai daba goldust gauna sioki toki pusha tai kartu ir aksana tai jaucia. zodziu sveikinu nauja katik iskepta naujavedziu pora :thumb:

Powis

Žalias diržas

• nMo nariai
0
Lietuvos žiniasklaida šiek tiek parašė apie Aksana. Išvertė netgi Interviu. - Čia

Šį pranešimą redagavo Powis: 2010-10-26, 16:31

Nuotrauka

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0