Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

WWE NXT

Temoje atsakymų: 31

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
[center]Nuotrauka

WWE NXT (SEASON 2) 2010-08-17 RESULTS

ALEX RILEY vs. KOFI KINGSTON
SINGLES MATCH
Spoiler'is

KAVAL vs. HUSKY HARRIS
SINGLES MATCH
Spoiler'is

MICHAEL MCGILLICUTTY vs. ZACK RYDER
SINGLES MATCH
Spoiler'is

WWE NXT (SEASON 2) 2010-08-10 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-08-03 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-07-27 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-07-20 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-07-13 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-07-06 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-06-29 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-06-22 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-06-15 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 2) 2010-06-08 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-06-01 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-05-18 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-05-18 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-05-11 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-05-04 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-04-27 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-04-20 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-04-13 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-04-06 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-03-30 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-03-23 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-03-16 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-03-09 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-03-02 RESULTS
Spoiler'is
WWE NXT (SEASON 1) 2010-02-23 RESULTS
Spoiler'is

- Ivertinimai pagal Michael Bauer ir James Caldwell

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
WWE meets reality, rodos taip pristatinejo sia laida, taciau tai visiskai ne realybes show, o rebrandintas ECW su mazesniu rosteriu kovotoju. Galvojau isvysiu kazka panasaus i WWF Tough Enough realybes show, o gavau tiesiog paprasta ECW su naujais veidais. Apie kokia cia revoliucija snekejo Vincas? Man rodos saldainio pateikimas kitoje pakuoteja nera revoliucija.
Kalbant apie Show tai ji paziurejau visa, neprasukdamas nieko, nepamenu kada paskutini karta ziurejau wrestlingo show neprasukdamas nei vieno segmento. Tiesiog buvo idomu paziureti koki potenciala turi naujokai, visada malonu matyti, monitoriaus ekrane, naujus veidus, o ne atsibodusius Cenos, Hunterio ir Batistos snukius. Aisku didziausia demesi skyriau Bryan Danielson Daniel Bryan, dziaugiosi kad WWE neignuoruoja jo indi pasiekimu, ir pripazista fakta, kad jis suko kokybiskus macus visame pasaulyje. Kaip ir tikejausi jis nepripazino Miz savo pilnaverciu mokytoju, idomu bus stebeti kaip toliau vystisis istorija. Na o vakaro MVP buvo ne kas kita o visa IWC uzkroves Michael Cole, kai kurie jo komentarai buvo maziausiai izeidus, bet jaigu jis sugebejo uzkrauti net mane, vadinasi jis savo darba atliko puikiai. Na o pabaigai, labiausiai nuotaika uzkeles kometaras is 420chano:
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-02-24, 15:24

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
ir as ne visai to tikejausi ka pamaciau. kazkoks keistas formatas.

kas vyksta su daniels patiko, miz statymas i vieta, jo pasiekimu indy pasakymas,
Ne į temą
nesquashas pries y2j, btw gerai y2j sellino jo submissiona.
kiti kovotojai man dar kaip pilka mase atrodo, o tas rokeris ryzas ypac molis pasirode kazkox, john morrison is da real rock star.

btw koks daniels mazas, nu jomajo uz miz kiek zemesnis :rolleyes:

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
kaip ir kiti as ir neto tikejausi, jauciu greit sitas sou taps visisku pravalu. vienitelis patikes kaip ir kitiems tai bryan daniel (kokio velnio ta varda keist reikejo ypac dar toki kuris sunkiai tariasi) ir gavo daug laiko pasireiksti ir pries whc cempa neblogai pasirode. kita nxt pazesiu poto zesim ar beverta. dar laukiam "aj styles" pasirodymo pagal matt hardy

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Nežinau, man tai visai patiko. Rosteris šviežias, wrestleriai neblogi, netgi sakyčiau geri, jau pirmam šou matėsi kažkoks storyline priešingai nei pvz ROH on HDNet. Smagu, kad Bryan iškart keliamas aukščiau kitų įskaitant net ir Miz'ą. Jei prieš tai aš galvojau, kad trečiadieniai atsilaisvins nuo PW, tai dabar smarkiai tuo abejoju :rolleyes:

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Aisku ziurejau del main-event, bet radau laiko viskam.
Bet tik apie ME - nepatiko 3 dalykai: 2 Y2K sandbag'ai + per greitas tap-out. Todel matchas yra zemiau abieju wrestleriu standarto net 6 minuchiu matchui.
Manau matcha reikejo daryti grapplingo pagrindu, kad butu subuildintas Danielsono submisionu gimick'as.
Taip pat manau Miz'o ataka buvo truputi per anksti - reikejo palaukti.

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Del trukmes drisciau papriestarauti. Jei ziurint i viska is kayfabe puses,tai Jericho yra vienas is dvieju kieciausiu bicu visoj kompanijoj,nes yra vienas is dvieju su world beltais. Tuo tarpu Danielson'as yra kazkoks pacukas,kur desimt metu wrestlino indies ir dabar pagaliau gavo proga pasirodyt. Kitaip pasakius naujokas, ir dabar pirmam savo matchui WWE jis gauna kovot pries viena is dvieju svarbiausiu zmoniu kompanijoj. Tai jau tiek, mano nuomone, yra didelis pasiekimas, bet ne tik kovoja, bet dar is sugeba world champui uzdet nebloga submission. Aisku pralose, bet niekas nesitkejo pergales. Tikrai neisivaizduoju, kaip geriau butu buve galima parodyt, kaip WWE rupi Daniel Bryan.
Nenusiimsiu sito paraso, kol:
1. Hulk Hogan netaps TNA world champu
2. David Arquette netaps grand slam champu
3. Chris Masters netaps NPJW world champu
4. CM Punk prades gert Coca-Cola
5. Shawn Michaels grys i pro-wrestling'a
6. Triple H surinks daugiau world title reign'u nei Ric Flair
And I mean it

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
"Tikrai neisivaizduoju" - ilgesnis matchas, ilgesnis laikas po submision'o iki tap-out ir panasiai. Visada galima geriau, pasakymas "Tikrai neisivaizduoju" yra Michael Cole lygio :rolleyes:

Nuotrauka
Nuotrauka

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
NXT bent jau man už ECW susižiūri 20 kartų geriau. Tik gaila, kad vienintelis kol kas dominantis wrestler'is ten yra - Daniel Bryan, tačiau dėl to ir gerai, kad viskas sukama aplink jį ir jis vaidzuojamas kaip svarbiausias rookie. Iš kitų nelabai ko tikiuosi, tačiau norėčiau, kad NXT netaptų vien tik Danielson'o ir "profesionalų" tempiamas šou. Pirmi mačai visiškai neįstrigo, visai kita kalba apie main-event'ą. Taip, jis buvo trumpas, bet daugmaž kas vyko, viskas buvo gerai. Patiko, kad Jericho nesujobb'ino BD ir leido jam kiek pasreikšti. Kas dar man patiko, tai, kad Bryan iškarto gavo pop'o (Miz'o nuopelnas), nes iš pradžių kiek bijojau, kad Daniel Bryan gali sukelti 0 emocijų fanam, bet dabar nebėra ko jaudintis. Tiesa, kaip pirmam NXT šou, aš galbūt norėjau tokio kaip ir apibendinamo mačo (4 vs. 4, Battle Royal or something like that). Na, o šiaip viskas gerai. Įdomu, WWE į savo PPV dės NXT mačus ar ne, nes man patiktų išvysti, kad ir vieną mačą iš šio "brand'o" per kokį nors PPV. Taip pat būtų įdomu NXT atstovą (Daniel) išvysti Money In The Bank mače, deja ši idėja manau nereali. Apibendrinimui, iš šio savaitinio šou tikiuosi nemžai, tačiau jei jame nebūtų Daniel Bryan, aš jo nežiūrėčiau. Ir visgi, man įdomu kas bus kitą savaitę, todėl man šis šou patinka.

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-25, 19:56, pasakė:

"Tikrai neisivaizduoju" - ilgesnis matchas, ilgesnis laikas po submision'o iki tap-out ir panasiai. Visada galima geriau, pasakymas "Tikrai neisivaizduoju" yra Michael Cole lygio :rolleyes:

Gerai, pasakysiu trumpai. Matchas buvo ilgiausias, kiek buvo imanoma, padaryt pries WHC. Turbut, ka nors pamirstu, bet nelabai pamenu, kad koks wrestleris, niekad nebuves major promotion, gautu pirmam matchui WWE kovot pries world champa. Panasu atveji nebent sugalvoju su Cena, jis pirmam matchui gavo Angle. O jei WWE pasitiki Daniel Bryan nors per puse tiek, kiek pasitiki Cena tai jis tikrai neprazus :) .
And I mean it

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Kai parodė aštuonetukas, tai vaizdas toks maždaug-grupė kulturistų, kitoks freak show + tarpe mažasis Bryan. Kai dar seniau buvo paskelbta naujienose, kad Danielsas glausis po Miz'o sparniuku, nudžiugau. Neabejotinai jis bus vienas iš labiausiai rodomų veidų NXT. Bendras dėmesys jam kliuvęs manau nenusileidžia Nigelo'o pradžiai TNA. Aišku, jis negaus programos su Jericho(kas atsotų Angle), bet feud'as su Miz yra vis šis tas. Main Event'as, žinoma su ne vienu botch'u, ypač šonkauliai. Manyčiau ten arba Bryan negerai apskaičiavo atstumą iki stalo/savo trajektoriją, arba Jericho ne kaip priėmė spot'ą. Pritarčiau Markal, kad trukmė buvo pakankama kaip TV match'ui, juolab, kad tai tik pirmas šou, kuriam priklauso supažindint su rookiais. Bet pritarčiau ir Fortui dėl pabaigos, t.y., per greito tap-out'o. Būtų perfect, jei Danielson būtų kiek atlaikęs Walls of Jericho, tada Y2J įremtų kelį, taip laimint. Anyway, Bryan pasirodė neblogai, neatrodė pilkas vienetas, kas svarbiausia. Kas dar užkliuvo per NXT, tai jei neklystu, Cole pradžioje mus pasveikino kaip "WWE Raw"... Nice One.
Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Michael Cole gali but isties idomus, tik aisku netada kai buna "OH My" ir "Vintage" Cole :? Jo fjudas su Daniel Bryan vercia juoktis jau nebepirma nxt, fantastiskos eilutes ir super cheap shotai vienas kitam :D
Siaip keletas is situ nxt rookie matosi kad ateity trinsis aukstesniam ar zemesnem lygi tarp kitu wwe "superstar". Tas pirmas trejetas kolkas ryskiausi

`MalioK`

• Administratoriai
34
Tiesiog noriu pagirti WWE creative ir Bryan su nusotabiu darbu - labai geras promo ir nuostabus jo pateikimas :) Visi elementai kaip politikavimas uzkulisiuose, kaltinimas Vince adresu del jo simpatiju mesos gabalams, William Regal isikisimas su jo "Miz, he is better than you", uzpuolimas ant Michael Cole ir paminejimas, kad McMahon jo ausyje bei Jim Ross uzsiminimas, t.y. viskas buvo padaryta puikiai, net nesitikejau. Danielson taip gerai pateike promo, kad casual ziurovai tikrai galejo ipirkti tai kaip shoot. Gal tik siek tiek is realumo ateme Michael Cole oversell'inimas toliau show eigoje, nes jei tai butu reali situacija, jie stengtusi nemineti ivykio eteryje po jo pabaigos. Be menkiausios abejones, geriausias mano matytas Bryan promo - tiesa, as maciau minimaliai ROH ir esu tikras Unbroken ar Walleris gali pateikti man tokiu pat geru ar geresniu, bet faktas, kad WWE is where it counts.

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Antrą savaitę tęsiasi tas superinis angle tarp Bryan ir Cole. Po praeitos savaitės nebežinojau, ko tikėtis, bet viskas susiklostė labai gerai. Šią savaitę promo nebuvo toks stulbinantis kaip praeitą, bet irgi labai įtemptas ir geras. Brawlas, į kurį ir Miz'as įsivėlė, irgi labai patiko - atrodė, kad jie iš tikrųjų vienas kito labai nekenčia. Apskritai, visas šitas feudas yra vienintelis, kuris dabar man yra ĮDOMUS. Šiuo metu NXT yra vienintelis show, kurį pažiūrėjęs domiuosi, kas bus toliau. Pats wrestlingas nedomina, o labiau rūpi tai, kaip susiklostys eliminavimai. Kaip dauguma, manau, kad daugiausiai pasieks Wade Barrett.

MarkaL

Oranžinis diržas

• nMo nariai
-3
Daug nerasysiu, nes nieko naudingo ir taip nepasakycau, tik pasakysiu, kad manau, kad teisingas zmogus laimejo, ne tik is triju, bet is visu astuoniu, nes Danielson'as buvo vertas pergales, bet jam jos nereikejo, kad zmones ji prisimintu. Vat del ko rasau, tai - CM Punk mane labiausiai prajuokino, kiek yra prajuokines WWE per visus metus, kai vidury viso chaoso atsistojo, parode victory zenkla ir isejo :? .
And I mean it

`MalioK`

• Administratoriai
34
Malonu, kad Wade laimejo, nes bijojau, kad visiems taip akivaizdu, kad jis geriausias, jog Vince padaris swerve ir sezona laimes koks Otunga. Barrett visa sezona kai tik turejo mic'a rankuose spjove ne zodi, o auksa ir nuostabiai pasirode paskutiniuose monologuose - matosi, kad jis labai laisvai pateikia promo, o suvarzytas David kaip visada buvo toks itemptas ir spinduliavo pseudo-charzima. Wade tereikia priaugti siek tiek ruamenu mases ir jis jau rytoj galetu patempti WWE main eventa, nes turi pakankamaus igudzius promo/in-ring pusese. Bendrai, man sis visas sezonas pagal the total package atrode sekanciai:
  • Wade Barrett
  • Daniel Bryan
  • Heath Slater
  • Justin Gabriel
  • Skip Sheffield
  • David Otunga
  • Darren Young
  • Michael Tarver

HopHead

Baltas diržas

• Naujokai
2
Idomus pastebejimas. Antrajame NXT sezone esantis Eli Cottonwood (Kipp Christianson) 2002-2003 metais yra zaides Lietuvoje krepsini - Klaipedos Neptune :)
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą

Rodyti pranešimąHopHead, 2010-06-04, 12:02, pasakė:

Idomus pastebejimas. Antrajame NXT sezone esantis Eli Cottonwood (Kipp Christianson) 2002-2003 metais yra zaides Lietuvoje krepsini - Klaipedos Neptune :)
Galbūt dėl to jo manager'e buvo Aksana...? :)

Nuotrauka

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
NXT atgaivimo WWE mano akyse dar visi ivykiai mane labai dziugina NXT naujokai niokoja RAW, FCW arenas kas bus toliau? Sis Storyline mane labai itrauke ir tai kad naujosios zvaigzdes kyla WWE mane tik dar labiau dziugina. Ziuresim kas vyks toliau su 1sezono naujokais ir ka parodys naujo antrasis NXT sezonas

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Živilė tikrai nieko ypatingo ten nenuveiks, nes būkim atviri, ji yra "female Darren Young", tačiau man buvo didžiulis kaifas išgirst bent 10 sekundžių lietuvių kalbos per WWE TV.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-09-08, 13:44, pasakė:

Živilė tikrai nieko ypatingo ten nenuveiks, nes būkim atviri, ji yra "female Darren Young", tačiau man buvo didžiulis kaifas išgirst bent 10 sekundžių lietuvių kalbos per WWE TV.
Gal galetum pacituot, ka pasake? :D
As vien del to ruosiausi parsisiust, bet ziuriu, kad vakare laiko neturesiu...

Nuotrauka
Nuotrauka

real_deal

IT'S GOD DAMN REAL...

• nMo nariai
132

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-09-08, 14:15, pasakė:

Gal galetum pacituot, ka pasake? :D
As vien del to ruosiausi parsisiust, bet ziuriu, kad vakare laiko neturesiu...

"Hello Baltimore! WWE universe ist's my pleasure to introduce my self to all of you. I like to call my self a billion dollar baby here from Lithuania, Akslana. You see Aksana here not by mistake, Aksana here because she folows her dreams and her heart. She's beautiful, she's smart, she's talented, she's georgeos, ir as galiu kalbeti valandu valandas kokia as graziausia, nuostabiausia, idealiausia moteris. She loves hotdog, she likes to go to the gym, her favourite colour is black and gold like her pro the second generation superstar Goldust. So WWE universe, let me entertainment you!"

Paskutinis sakinys nuzude... :D

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąWalleris, 2010-09-08, 13:44, pasakė:

Na man asmeniskai sunku suprasti tai, nes nejauciau nei laso malonumo kai girdejau Vladimir Kozlov rusiskus promo ir jo isejimo muzika kas kart tik musa man nervus. Siaip, pagalvojus, ir Fedor Emelianenko interview man niekad nepatikdavo. As megstu rusu kalba, didziojos Rusija, bet net as pripazinau (bent jau mano skoniui) anglu kalba yra geresne nei rusu :D

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Let me entertainment you :DDDDDDDDD killer phrase!

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Ne į temą

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2010-09-08, 20:11, pasakė:

Na man asmeniskai sunku suprasti tai, nes nejauciau nei laso malonumo kai girdejau Vladimir Kozlov rusiskus promo ir jo isejimo muzika kas kart tik musa man nervus. Siaip, pagalvojus, ir Fedor Emelianenko interview man niekad nepatikdavo. As megstu rusu kalba, didziojos Rusija, bet net as pripazinau (bent jau mano skoniui) anglu kalba yra geresne nei rusu :D
Elementaru - mažos tautos bruožas, mėgautis ir didžiuotis kukliais dalykais. Tik tokie gigantai kaip JAV gali sirgti už GSP, kai jis kovoja prieš amerikietį. Ir kaip tau būnant rusu Fedor nėra tavo dievaitis is beyond me. Paprasta - kuo mažiau turi, tuo labiau tai vertini :D

P.S. NXT nežiūrėjau jau labai seniai, bet kaip suprantu, dabar balsuoja ir "WWE Universe". Tai kur tiksliai galima balsuoti už NXT dalyvius? Aš wwe.com neradau, bet niekad nebuvau geras ieškotojas, tad padėkit. Pagal pasirodymą Aksana gali lėkt pati pirma iš šou, tai būtų gerai bent iš tautiečių kuklų palaikymą gaut :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0