Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

MMA spejimu atnaujinimas

Temoje atsakymų: 16

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Ne į temą
Nemanot, kad jau reiktu restartuot visdelto Lix ir Maliok jau labai smarkiai pabege, o dabar ir nauju MMA fanu atsirado :)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-02-07, 15:46, pasakė:

Nemanot, kad jau reiktu restartuot visdelto Lix ir Maliok jau labai smarkiai pabege, o dabar ir nauju MMA fanu atsirado :)
Tai jau buvo daug kartu aptariama ir nieko nebus atnaujinta. Kita menesi/metais koks Walleris (kaip pavyzdis) nuspres "na dabar man jau patinka/domina Strikeforce ir DREAM, taigi pradesiu spelioti" - ir ka? Dabar nuo svaraus lapo del kiekvieno nario pradesiem DREAM ir Strikeforce spejimus? Ne. Jei kam idomu per kiek spejimus koks narys gavo kiek tasku, tai tegul ziuri i skliausteles, nes ten rasau keliose spejimuose narys dalivavo - galite liginti, vesti vidurkisu ir ko tik sirdis geidzia, bet nieko nuo svaraus lapo nebus pradeta, ypac kai tarp manes ir Lix vyksta musu asmenines lenktines.

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Aš tai manau, kad būtų gerai, jei kiekvienais metais būtų atskiras "lapas" su tų metų spėjimais (dar geriau būtų - dar daugiau intervalų, pvz 4). Tada būtų kur kas objektyviau matomi orakulai. O metų pabaigoje paprasčiausiai pridedami prie bendrų ir naujiems metams skiriamas naujas "lapas". Kaip pavyzdį galiu duot jum iki skausmo pažįstamą nMo narį Lyncaz kuris PW spėjimuose sėdi maždaug top 15 tiek TNA tiek WWE tiek ir bendruose spėjimuose tarp vos ne 100 dalyvių. Tačiau pažiūrėjus eventų skaičių, matosi, kad esu paskutinis tarp narių su tokiu pačiu eventų skaičiumi. Tai reiškia, kad aš būdamas prasčiausias spėjikas vien dėl savo ilgos karjeros atrodau kaip geras spėliotojas.
Juk sporte irgi skaičiuoja tik to sezono rezultatus, tačiau žaidėjai turi ir savo asmenines karjeros statistikas. Būna prastesnių sezonų, būna geresnių. You know what I'm sayin?

Taip pat mano nuomone yra nevisai teisinga duoti 2 taškus už tai, kad atspėji autsaiderį. Ypač, kai čia nėra duodami prizai. Nes tai verčia spėti už tą, kuris turi daugiau šansų pralaimėti taip įtakojant prastesnį rezultatą. Kita kalba būtų, jei nugalėtojai gautų "taškinius" prizus, bet dabar, mano nuomone, tai yra neteisinga.

Šiaip jau 99% žinau, ką atsakys `JiS`, bet vistiek norėjau pasidalinti mintimis nors ir turėdamas minimalias galimybes įtakoti pasikeitimus.

Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Ne.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Siulau kompromisa - jei kas nors be paties `MK` apsiimtu vesti LAST-10 spejimu rezultatus, butu manau geriausias variantas.
T.y. 10 paskutiniu ivykusiu spejimu rezultatu sumos.
Cia panasiai kaip su NBA komandomis - reguliarus sezonas svarbiausias, bet komandos dabartine padeti atspindi geriausiai LAST-10.

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-08, 21:17, pasakė:

Siulau kompromisa - jei kas nors be paties `MK` apsiimtu vesti LAST-10 spejimu rezultatus, butu manau geriausias variantas.
T.y. 10 paskutiniu ivykusiu spejimu rezultatu sumos.
Cia panasiai kaip su NBA komandomis - reguliarus sezonas svarbiausias, bet komandos dabartine padeti atspindi geriausiai LAST-10.
Su visa pagarba savo kolegoms administratoriams ir specifiskai Fortui, noriu priminti, kad po to kai ikuriau MMA kampeli siame forume, pabreziau, kad cia turesiu veto galia (niekur kitur forume niekad to nereikalavau bei nereikalausiu, o viska sprendem/spresim adminu daugumos balsais). Taigi jei jus norite - kurkite koki norite paskutiniu 10, 20, 100 show rezultatus, bet ne siame "Mixed Martial Arts" forume, o kituose nMo forumo dalyse.

P.S. Galite nors nuskandinti si posta "-" reputacijoje.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
As tik noreciau argumentu..?

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-08, 23:47, pasakė:

As tik noreciau argumentu..?
CIA. Gal as tiesiog noriu, kad butu matoma kas ir kiek seniai (pagal show skaiciu) spelioja. Toks mano noras ir taip bus temoje kur as skaicioju: Topas per visa nMo MMA spejimu egzistavima. Kas nori tegul kuria savo 2010 metu spejimu rezultatus kokioje nors Sporto skiltyje arba Off Topic skiltyje - kur norite. Tarkim man taip akiai maloniau ir esu toks bjaurus, kad nenoriu derintis prie kiekvieno, kas pradejo spelioti praeitais, siais arba kitais metais ir pasirinks kad dabar arba po menesio prades spelioti Strikeforce ir jam norisi svaraus lapo.

P.S. Velgi, jauskites laisvi pribarstyti minusiuku.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Kitaip tariant, `MK` tingi kazka keist. Na jei kada nors MMA spejiku bus tiek pat kiek PW, tai manau jau ir pats uzsinores kazka keisti, nes puse ju bus nebeaktyvus, o vistiek trinsis rezultatuose ir gadins vaizda, ir apsunkins darba. Bet tikrai ir dabar galima butu nuo 2010 metu pradeti svaru lapa ir taip kasmet, o ne "kai kas nors uzsigeidzia".

P.S. Aciu, kad LEIDI uzdeti minusa ^_^

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne, tai vat ir esme, kad `MK` nieko nereiktu daryt, todel tingejimas cia ne prie ko.
Argumento as kaip ir neisgirdau normalaus, nes senajam poste koncentruojamasi i aiskinima, jog nesinori cia del kiekvieno kas kartu nusmust visu spejimu, kas i mano pasiulyma visiskai neatsako - niekur nedingtu tie `MK` vedami.

"Gal as tiesiog noriu, kad butu matoma kas ir kiek seniai" - nu tai ir liktu ta sena tavo tema.. Niekur nedingtu.. Jin butu pin'inta, o ta nauja temele - zemiau, jei tau sirdi skauda.

O SALIA butu atskira tema, kurioje kazkas is norinciu apsiimtu pravedineti LAST-10 statistikas. O i sita gaunam argumenta "kad man taip akiai nemalonu".

Suprasciau, jei sakytum, kad nera kuo pasitiket (asmens kas vestu ta LAST-10 patikimai, o ne sudinai), kas situo reikalu uzsiiminetu ilgalaikiskai, o ne po keletos kartu mestu viska ar pan. T.y. jei butu keliamas atsakomybes ir pasitikejimo klausimas - as sutikciau su MK.

Bet cia vel tas pats nelogiskas, neargumentuotas (bl, "akiai nemalonu" - gal man pvz tavo nikas akiai nemalonus - ar tas "argumentas" suteikia teise issipisinet??) `MK` elgesys tik kitoje vietoje..

Nuotrauka
Nuotrauka

`MalioK`

• Administratoriai
34
Gerai, nusileisiu jums ir atsiimsiu savo veto teise sioje situacijoje - jus laimejote. Bet as to reikalo neliesiu ir su 5 metru pagaliu, o tai reiskia, kad tiems savo atskiriems skaiciavimams galite sukurti tik viena tema "Spejimu" skiltyje (neleisiu ja pin'inti, nes "oficialus" nMo spejimu skaiciaviami bus ir yra tik vieni). Patys ieskokite kas to apssims, kam nenusibos ir ko pasitikite ^_^

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Va, butent tik tiek ir norejau ^_^ Nei daugiau nei maziau - t.y. kad `MK` neatimtum galimybes mums visiems pamatyti, kas is cia pasisakiusiu paprastu nariu tik paplakt liezuviu gali (kad tik papriestaraut valdziai:D), o kas nores ir mokes tinkamai suvaldyti sita reikala.

Nuotrauka
Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Ne į temą
p.s. Grupes War Mirco atkurimas gal reiskia ka nors daugiau nei artejanti UFC 110? Pvz pasikelima is pirdylos statuso? ^_^

Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Ne į temą
Aš galiu užsiimti šiuo "darbu" Nuotrauka
Jei tik niekas neturi nieko prieš, laukiu palaiminimo iš bent vieno oranžinio (arba žydro) žmogaus ^_^

Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36
Isvados:
  • `MK` nekeis spejimu rezultatu su 5 metru pagaliu.
  • nMo konstitucija nedraudzia kitiems papildyti spejimus naujame topice, bet negalima keisti sio topico su 5 metru pagaliu.
  • Lynco ir kitu nepatenkintoju tikslas buvo priversti `MK` paliesti spejimu rezultatu tvarka su 5 metru pagaliu, bet tai neivyko.
  • Niekas nenores liesti spejimu rezultatu tvarkos su 5 metru pagaliu ir viskas liks po senovei.
Edit: Oh Noes... Lyncaz usieme tuo, bet nemanau, kad kazkam rupes paliesti jo tema su 5 metru pagaliu ^_^

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Lix rasei rasei, bet nurasei cia i sona.
Lyncaz, uzsiimk tuo, taciau jei pavesi sitoj vietoj....... (insert some bad words here)

1. Sukuri nauja, nepininta tema Spejimu sektoriui.
2. Ten pateiki spejimu rezultatus susumuotus uz 10 paskutiniu MMA eventu.
3. Kas karta ivykus naujam eventui atnaujini sumas: atmeti vienuolikto ppv rezultatus, ir pridedi ka tik ivykusio.

Zodziu tame topike turim matyti, kaip sekasi spelioti per paskutinius 10 eventu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Lix

• Administratoriai
36

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-02-09, 13:22, pasakė:

Lix rasei rasei, bet nurasei cia i sona.
Lyncaz, uzsiimk tuo, taciau jei pavesi sitoj vietoj....... (insert some bad words here)

Jo, nes nemaniau, kad atsiras kazkoks bukaprotis, kuris nores gaisinti savo laika del nenaudingo darbo ^_^

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0