Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Štai ir atėjo ECW galas

Temoje atsakymų: 8

Spectre

Oranžinis diržas

• nMo nariai
5
Nuotrauka
Keista, kad niekas nekalba šia tema.
Per šios savaitės ECW pasirodė Vincas McMahonas ir paskelbė, kad ECW išnyks 3 savaičių bėgyje. Jis minėjo, kad pasikeis viskas ir tai bus nauja WWE evoliucija. Jau paskelbtas ir pavadinimas: WWE NXT. Šiuo metu šou debiutas yra numatomas vasario 23d.
Manau, daugelis sutiks, kad tai yra nebloga idėja, nes brandas yra beveik miręs, o pats ECW vardas apskritai nieko bendro nebeturi su dabar rodoma programa. Mano nuomone, tai bus tiesiog aukštesnio lygio FCW. Tai turėtų padėt reitingams: žmonės įsijungs pažiūrėt kažko naujo, o ne tik užmest akį kaip sekasi Christianui.
Vis tiek lieka klausimų. Ką WWE darys su titulu: retire'ins ar darys Christianą NXT champ'u? Ką darys su dabartiniu rosteriu? Apskritai, ko tikitės iš visos šitos "evoliucijos"?

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
As kiek girdejau, kad NXT formatas bus panasus i Ultimate fighter formata. Tai bus tarsi realybes show. Tai kai suprantu cempijonu ten nebus :) O visas ECW rosteris bus ismetytas i SD ir RAW.

Nuotrauka

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
Siaip apsidziaugiau isgirdes sia naujiena nes dabartinis ECW tai kaip senojo ECW tersimas man gaunasi. Extreme Lnad... Joa labai Extreme jokiu Street Fight jokiu no DQ macu tai koks gi cia Extreme paprasti macai ir tiek. Taciau kaip parase Primusas tai nepatiktu man. Mane labiau domintu jey surinktu i viena Branda visus jaunus kylancius wrestlerius ir jie kovotu ten del kokio NXT Championship titulo ir tiek. Esme Jaunuoliu divizionas, na o realybes show tai man truputi skamba idiotiskai. Koks realybes show jey kovu baigtis nulemia Bookeriai

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
ot butu gerai, kad realybes show ar whatever padarytu, nes db kas savaite ziuriu ir raw, ecw, superstars, smackdown ir dar tna impact. :) nukristu nors biskutis..

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Kad nebebus tai gerai, nes neterš ECW vardo, jei dar galima jį labiau suteršt. Jei bus FCW aukštesnio lygio - gerai. Dar geriau, kad išeis visi jau išugdyti talentai į RAW/SD. Na o jei bus kažkos ten reaybės šou, tai kaip ir sako Impaler - dar geriau, nereikės gaišt laiko :)
Žodžiu viskas visiem tik į naudą iš to.

Nuotrauka

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0
Man asmeniškai labai patiko šis sprendimas. Man ECW lygoje labiausiai nepatiko ECW championship'as, na oficialiai tai pasaulio titulas, tačiau taip tikrai nebuvo. Iš naujo šou tikiuosi bet ko, tik norėčiau, kad ten nebūtų pasaulio titulo, nes jį ištiktų kokspat likimas kaip ECW. O dėl rosterio tai norėčiau, kad dabartinį rosterį išbarstytų po RAW ir SD!. Na ir šiaip esu optimistiškai nusiteikias šiuo klausimu.

Minde(123)

Baltas diržas

• Naujokai
0
As esu prisiziurejas ECW ir galiu pasakit ECW yra lieva laida bet jeigu ECW rosteri isbarstytu po RAW\SD butu gerai :yes:

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
taigi juk taip ir padare

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Shining Triangle

Baltas diržas

• Naujokai
24

Rodyti pranešimąMinde(123), 2013-01-06, 22:09, pasakė:

As esu prisiziurejas ECW ir galiu pasakit ECW yra lieva laida bet jeigu ECW rosteri isbarstytu po RAW\SD butu gerai :yes:

Kažkur metus iki užsidarymo (pamenu Christianą, Swaggerį ir Dreamerį su beltu) WWE ECW buvo geriausia savaitinė WWE laida. (Nors čia labiau tuo metu siaubingų Raw ir SD! kaltė.) Bent jau palyginus wrestlingo kiekio/kokybės santykį ir storyline'ų nuoseklumą.
On a side note, aš manau, kad NXT, kaip ir anksčiau FCW, šiuo metu yra geriau bookinamas už pagrindinius brandus. Mažas laidos ilgis ir negarsūs veidai tam nekliudo, kaip ir WWE ECW atveju.

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0