Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2010-01-17, 21:09
Nesvarbu, kiek tas gandas yra pagristas, bet tokiu kalbu girdime jau senai (nuo pat Hogan-Dixie konferencijos)..
Ka manote apie toki pasikeitima?
Yra keletas diskusiju obejktu:
1. kaip tai itakos matchu kokybe?
2. kaip tai itakos TNA isskirtinuma?
3. ka tai pasako apie Dixie pozicijas? Ar ziurite i tai pozityviai (bet kokie pasikeitimai paskatina atradimus, o tai paskatina sekme), ar negatyviai (kam keisti tai, kas veikia?)
Idedu apklausa, jei balsuojate - rasykite argumentus.
p.s. jei reikia papildomo klausimo, sakykite - pridesiu.
Forto nuomone:
As cia izvelgiu ir pliusu ir minusu:
Sesiakampis:
-inovacija. Cia TNA yra pozymis nr vienas, kuo jie skiriasi nuo TNA, bent jau Mainstream ziurovu akimis.
-realumas. Sesiakampis ringas paskatina didesnis sarysi tarp Pro-Wrestling ir wrestling. Kuom? Dviem dalykais:
---Sesiakampiame ringe sunkiau daryti "begima i virves" (to run the ropes). Is tikruju, man tai vienas nerealiausiu veiksmu wrestlinge - begimas i virves. Kurt Angle yra kazkada pasakes, kad jis yra labiau uz keturkampi ringa, bet kadangi jis ne daznai "bega i virves", tai jam nelabai svarbu.
---Sesiakampis ringas yra zymiai artimesnis imtyniu "ringui" - apskritimui, nubreztam ant zemes.
Keturkampis:
-Nuo senu senoves visiems dye-hart fanams iaugusi fraze squared circle. 'nuff said.
-Nuo keturkampio ringo kampu yra zymiai lengviau daryt top-rope moves. Visi mateme, kad net toks, beveik tobulas, pro-wrestleris kaip Kurt Angle uzlipes ant sesiakampio ringo kampo pozicija "veidas i centra" sunkiai is laiko pusiasvyra..
All-in-all.. Manau kad cia nera "teisingo" pasirinkimo.. Ir vienu ir kitu atveju yra ka prarasti, ir ka igauti.. As turbut per 1% linkstu i keturkampi ringa (bet tik per ta 1, ir tai nepilna procenta). Kodel? Vien todel, kad per daznai matau, kaip TNA darantys "running the ropes" wrestleriai turi nenaturaliai keisti pradine savo judejimo krypti, kad pataikytu i reikiama vieta.. T.y. vietoj to, kad po irish-whip jie begtu tiese, jie bega lanku, kas yra itin nenaturalu.
EDIT: taigi, minimalia persvara, balsuoju uz keturkampi ringa.
2010-01-17, 21:38
2010-01-17, 21:54
Pagrindinis sesiakampio ringo kozeris yra - efektas, pamenu kai as atradau TNA, pirma mano akis patrauke sesiakampis ringas, pasakiau: "WAU cia tai jega, cia zmones kovoja sesiakampiam ringe, ne taip kai toi nuobodybei WWE". Tada po sesiakampio ringo suzavejo TNA kovotoju veiksmu arsenalas, na ir galiausiai TNA tapo mano megiamiausia PW kompanija. Atsikracius siasiakampio ringo casual fanu magnetu taps tik Hulk Hogan, na o jos islaikys jaunieji TNA wrestleriai. Kam naudoti viena magneta, jai galima naudoti du? du geriau nei vienas, tokia mano paprasta logika.
Kalbant apie Dixie tai ji isviso nukrito mano akyse, ji dabar yra tarsi marijonete, kuria valdo Hulkas su Ericu. Ka pasako sis duetas taip ir bus. Dixie mes turime butinai nusamdyti Nasty boys, buba the kazkas, val venis, orlando jordan, nes jie yra mano draugai, tai pades ju socialinei gerove ir zinoma pades TNA augti. Dixie aisku sutinka, taip hulkai tu teisus. dabar sako atsikratom sesiakampio ringo, ir vel Dixie sutinka. Gal Dixie yra mergina kuri visada sako Taip? The Yes lady! Dixie vietoi as Hulkui pasakyciau kad eik tu sikti, tavo draugu mum nereikia, na o del keturkampio ringo, pateik rimtus argumentus kodel turetume mes prie jo sugristi. Atsisakydami jo mes norejome igauti ivaizdi, kad musu kompanija yra atvira inovacijos, na o dabar gristame prie keturkampio ringo. Tai kur dingsta tiek metu kurtas ivaizdis, kad mes esame alternatyva WWE, dabar mes tampame pigi WWE imperijos kopija ir tiek.
Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-17, 21:55
2010-01-17, 22:06
Duncan, 2010-01-17, 21:38, pasakė:
Ta bijo padaryti, akivaizdziai, Dixie
Primusas, 2010-01-17, 21:54, pasakė:
Pagrindinis sesiakampio ringo kozeris yra - efektas, pamenu kai as atradau TNA, pirma mano akis patrauke sesiakampis ringas, pasakiau: "WAU cia tai jega, cia zmones kovoja sesiakampiam ringe, ne taip kai toi nuobodybei WWE". Tada po sesiakampio ringo suzavejo TNA kovotoju veiksmu arsenalas, na ir galiausiai TNA tapo mano megiamiausia PW kompanija. Atsikracius siasiakampio ringo casual fanu magnetu taps tik Hulk Hogan, na o jos islaikys jaunieji TNA wrestleriai. Kam naudoti viena magneta, jai galima naudoti du? du geriau nei vienas, tokia mano paprasta logika.
Kalbant apie Dixie tai ji isviso nukrito mano akyse, ji dabar yra tarsi marijonete, kuria valdo Hulkas su Ericu. Ka pasako sis duetas taip ir bus. Dixie mes turime butinai nusamdyti Nasty boys, buba the kazkas, val venis, orlando jordan, nes jie yra mano draugai, tai pades ju socialinei gerove ir zinoma pades TNA augti. Dixie aisku sutinka, taip hulkai tu teisus. dabar sako atsikratom sesiakampio ringo, ir vel Dixie sutinka. Gal Dixie yra mergina kuri visada sako Taip? The Yes lady! Dixie vietoi as Hulkui pasakyciau kad eik tu sikti, tavo draugu mum nereikia, na o del keturkampio ringo, pateik rimtus argumentus kodel turetume mes prie jo sugristi. Atsisakydami jo mes norejome igauti ivaizdi, kad musu kompanija yra atvira inovacijos, na o dabar gristame prie keturkampio ringo. Tai kur dingsta tiek metu kurtas ivaizdis, kad mes esame alternatyva WWE, dabar mes tampame pigi WWE imperijos kopija ir tiek.
Aplamai, visas Hogano issakytas senu vardu panaudojimas remiasi tuo, kad jie pades jauniems wrestleriams.. Tai, visu pirma, geriausiai pasimatys co-main-event'e (bent jau dabar atrodo, kad jis toks bus) The Outsiders vs Beer Money.. Visu pirma, tai jau yra pliusas, jei beer money bus co-main-event'e - tokioj pozicijoj, berods, jie dar nebuvo.. Taciau pats matcho bookinimas will be the key. Labiausiai laukiu butent sio matcho.. Is Kurt vs AJ tikiuosi to, ka jie ir padarys - ****+ matcha, kuris bus dar vienas irodymas, kad AJ is da best home-grown-talent..
Taciau patinka Hoganas jums ar ne, jis turi viena gera minti.. Jei praejus kiek laiko, i ivarius non-pw interviu bus toliau kvieciamas jis, o ne AJ Styles, kaip TNA representative, tai rodys, kad jiems kazkas nepavyko..
P.S. BALSU 11, PASISAKIUSIU ZMONIU - TIK 3. NEBIJOKIT PAGRISTI SAVO NUOMONES!!!
2010-01-17, 22:23
2010-01-18, 10:41
2010-01-18, 10:53
... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...
2010-01-18, 15:48
P.s. mano balsas už šešiakampio ringo palikimą.
Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-18, 15:48
2010-01-18, 16:57
Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-18, 16:59
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2010-01-18, 17:59
4-kampiame ringe matau tik vieną minusą: per Ultimate X mačą Daniels nebegalės šokti nuo kampo ir užsikabint ant X'ą laikančių virvių mazgo, nes tarp jų bus 90 laipsnių kampas...
2010-01-25, 22:03
1. KODEL YRA TOKI MAZI TARPAI TARP RINGO IR APSAUGINES TVORELES (SALIA FANU)?? WCW / WWE tie tarpai yra palyginti nemazi. O TNA gal net perpus mazesni. As jei buciau wrestleris jokiu high-risk dive nedaryciau TNA, gi nezinai kaip nusileisi ant zemes ir ar pilna jega neplosies i gelezine tvora.
Ne į temą | 2. Logotipai ringo viduryje. Pamenate kai budavo WCW Nitro ir ju PPVs logotipai ringo viduryje? Gal numanote kodel taip nebera? Negi tai labai blasko wrestlerius kazkaip? Mano galva kaip tik tai gali padet susiorientuot ringe kiek reikia atsitraukt nuo tb kad sekmingai priimti koki moonsault, kad nebutum per arti/toli ir pan. zodziu, any thoughts? |
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
2010-01-26, 21:40
Fortaz, 2010-01-26, 20:51, pasakė:
2010-01-27, 11:52
Wаlleris, 2010-01-26, 21:40, pasakė:
2. Napaisant viso to ka pasakei, kazkaip neteko girdeti (naujienose) ar matyti (ziurint TV show), kad butu laisvu vietu Impact zonoje. T.y. talpinti vis dar yra ka, kol neirodyta kitaip
3. Cia nebent keli (neaiskiai) klausima, kam aplamai talpint daugiau, jei jie nieko nemoka? Del "big crowd" ispudzio, zinoma.. Six-sided irgi nebuvo didesni tarpai (bent jau zymiai didesni) iki tvoreliu - tisiog daugiau vietos duodavo didele erdve prie iejimo/iejimu.
2010-01-31, 21:57
VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!
KNOCK SRAIGH HE FUCK OU!!!
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0