Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

TNA ringas

Temoje atsakymų: 17

Apklausa: TNA ringes (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Sesiakampis vs Keturkampis

1. Keturkampis - tai tradicinis PW ringas, ir noreciau, kad TNA matchai vyktu jame. (10 balsai(-ų) [22.22%])

Balso procentinis santykis: 22.22%

2. Sesiakampis - inovacija, mainstream'e susijusi vien su TNA. Jie turetu islaikyti si savo isskirtinuma. (21 balsai(-ų) [46.67%])

Balso procentinis santykis: 46.67%

3. Geriems wrestleriams kampu skaicius nesvarbus. (5 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

4. TNA sucks anyway. (5 balsai(-ų) [11.11%])

Balso procentinis santykis: 11.11%

5. Negaliu apsispresti, reikia palyginti TNA produkta dabar (sesiakampiame) ir po to (keturkampiame) (4 balsai(-ų) [8.89%])

Balso procentinis santykis: 8.89%

Balsuoti Svečiai balsuoti negali

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Kaip rase Primusas - Genesis PPV gali vykti keturkampiame ringe.
Nesvarbu, kiek tas gandas yra pagristas, bet tokiu kalbu girdime jau senai (nuo pat Hogan-Dixie konferencijos)..

Ka manote apie toki pasikeitima?

Yra keletas diskusiju obejktu:
1. kaip tai itakos matchu kokybe?
2. kaip tai itakos TNA isskirtinuma?
3. ka tai pasako apie Dixie pozicijas? Ar ziurite i tai pozityviai (bet kokie pasikeitimai paskatina atradimus, o tai paskatina sekme), ar negatyviai (kam keisti tai, kas veikia?)

Idedu apklausa, jei balsuojate - rasykite argumentus.
p.s. jei reikia papildomo klausimo, sakykite - pridesiu.

Forto nuomone:
As cia izvelgiu ir pliusu ir minusu:
Sesiakampis:
-inovacija. Cia TNA yra pozymis nr vienas, kuo jie skiriasi nuo TNA, bent jau Mainstream ziurovu akimis.
-realumas. Sesiakampis ringas paskatina didesnis sarysi tarp Pro-Wrestling ir wrestling. Kuom? Dviem dalykais:
---Sesiakampiame ringe sunkiau daryti "begima i virves" (to run the ropes). Is tikruju, man tai vienas nerealiausiu veiksmu wrestlinge - begimas i virves. Kurt Angle yra kazkada pasakes, kad jis yra labiau uz keturkampi ringa, bet kadangi jis ne daznai "bega i virves", tai jam nelabai svarbu.
---Sesiakampis ringas yra zymiai artimesnis imtyniu "ringui" - apskritimui, nubreztam ant zemes.

Keturkampis:
-Nuo senu senoves visiems dye-hart fanams iaugusi fraze squared circle. 'nuff said.
-Nuo keturkampio ringo kampu yra zymiai lengviau daryt top-rope moves. Visi mateme, kad net toks, beveik tobulas, pro-wrestleris kaip Kurt Angle uzlipes ant sesiakampio ringo kampo pozicija "veidas i centra" sunkiai is laiko pusiasvyra..

All-in-all.. Manau kad cia nera "teisingo" pasirinkimo.. Ir vienu ir kitu atveju yra ka prarasti, ir ka igauti.. As turbut per 1% linkstu i keturkampi ringa (bet tik per ta 1, ir tai nepilna procenta). Kodel? Vien todel, kad per daznai matau, kaip TNA darantys "running the ropes" wrestleriai turi nenaturaliai keisti pradine savo judejimo krypti, kad pataikytu i reikiama vieta.. T.y. vietoj to, kad po irish-whip jie begtu tiese, jie bega lanku, kas yra itin nenaturalu.

EDIT: taigi, minimalia persvara, balsuoju uz keturkampi ringa.

Nuotrauka
Nuotrauka

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Asmeniskai man keturkampis ringas yra zymiai geriau uz sesiakampi.Tiesiog tas keturkampis ringas ziurint PW yra tiesiog iauges i krauja ir,ziurint TNA kartais atrodo,kad tu lyg ziuretum kazkoki kitoki pro-wrestlinga.Visgi nepaisant savo asmeniniu simpatiju siam ringui as esu uz,tai,kad TNA pasiliktu sesiakampi ringa,nes tai yra lyg TNA isskirtinis bruozas,bruozas kuriuo jie skiriasi nuo WWE,bruozas kuri pamatant visuomet kyla asiociacijos su TNA.Dabar atsisakant sesiakampio ringo ivyktu toks supanasejimas su WWE kurio tikrai nereikia.Todel nepaisant mano asmeniniu simpatiju keturkampiam ringui manau,TNA vertetu liktu prie sesiakampio.
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Mano manimu macu kokybe nenukencia, geriems wrestleriams dzin kiek kampu turi ringas, na o prastiems wrestleriams tai pat nera skirtumo, visvien suckina jie ringe nepriklausomai nuo kampu skaiciaus.
Pagrindinis sesiakampio ringo kozeris yra - efektas, pamenu kai as atradau TNA, pirma mano akis patrauke sesiakampis ringas, pasakiau: "WAU cia tai jega, cia zmones kovoja sesiakampiam ringe, ne taip kai toi nuobodybei WWE". Tada po sesiakampio ringo suzavejo TNA kovotoju veiksmu arsenalas, na ir galiausiai TNA tapo mano megiamiausia PW kompanija. Atsikracius siasiakampio ringo casual fanu magnetu taps tik Hulk Hogan, na o jos islaikys jaunieji TNA wrestleriai. Kam naudoti viena magneta, jai galima naudoti du? du geriau nei vienas, tokia mano paprasta logika.
Kalbant apie Dixie tai ji isviso nukrito mano akyse, ji dabar yra tarsi marijonete, kuria valdo Hulkas su Ericu. Ka pasako sis duetas taip ir bus. Dixie mes turime butinai nusamdyti Nasty boys, buba the kazkas, val venis, orlando jordan, nes jie yra mano draugai, tai pades ju socialinei gerove ir zinoma pades TNA augti. Dixie aisku sutinka, taip hulkai tu teisus. dabar sako atsikratom sesiakampio ringo, ir vel Dixie sutinka. Gal Dixie yra mergina kuri visada sako Taip? The Yes lady! Dixie vietoi as Hulkui pasakyciau kad eik tu sikti, tavo draugu mum nereikia, na o del keturkampio ringo, pateik rimtus argumentus kodel turetume mes prie jo sugristi. Atsisakydami jo mes norejome igauti ivaizdi, kad musu kompanija yra atvira inovacijos, na o dabar gristame prie keturkampio ringo. Tai kur dingsta tiek metu kurtas ivaizdis, kad mes esame alternatyva WWE, dabar mes tampame pigi WWE imperijos kopija ir tiek.

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-17, 21:55

Nuotrauka

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąDuncan, 2010-01-17, 21:38, pasakė:

Asmeniskai man keturkampis ringas yra zymiai geriau uz sesiakampi.Tiesiog tas keturkampis ringas ziurint PW yra tiesiog iauges i krauja ir,ziurint TNA kartais atrodo,kad tu lyg ziuretum kazkoki kitoki pro-wrestlinga.Visgi nepaisant savo asmeniniu simpatiju siam ringui as esu uz,tai,kad TNA pasiliktu sesiakampi ringa,nes tai yra lyg TNA isskirtinis bruozas,bruozas kuriuo jie skiriasi nuo WWE,bruozas kuri pamatant visuomet kyla asiociacijos su TNA.Dabar atsisakant sesiakampio ringo ivyktu toks supanasejimas su WWE kurio tikrai nereikia.Todel nepaisant mano asmeniniu simpatiju keturkampiam ringui manau,TNA vertetu liktu prie sesiakampio.
Zodziu isskirtinuma pastatai virs tradicijos.
Ta bijo padaryti, akivaizdziai, Dixie :)

Rodyti pranešimąPrimusas, 2010-01-17, 21:54, pasakė:

Mano manimu macu kokybe nenukencia, geriems wrestleriams dzin kiek kampu turi ringas, na o prastiems wrestleriams tai pat nera skirtumo, visvien suckina jie ringe nepriklausomai nuo kampu skaiciaus.
Pagrindinis sesiakampio ringo kozeris yra - efektas, pamenu kai as atradau TNA, pirma mano akis patrauke sesiakampis ringas, pasakiau: "WAU cia tai jega, cia zmones kovoja sesiakampiam ringe, ne taip kai toi nuobodybei WWE". Tada po sesiakampio ringo suzavejo TNA kovotoju veiksmu arsenalas, na ir galiausiai TNA tapo mano megiamiausia PW kompanija. Atsikracius siasiakampio ringo casual fanu magnetu taps tik Hulk Hogan, na o jos islaikys jaunieji TNA wrestleriai. Kam naudoti viena magneta, jai galima naudoti du? du geriau nei vienas, tokia mano paprasta logika.
Kalbant apie Dixie tai ji isviso nukrito mano akyse, ji dabar yra tarsi marijonete, kuria valdo Hulkas su Ericu. Ka pasako sis duetas taip ir bus. Dixie mes turime butinai nusamdyti Nasty boys, buba the kazkas, val venis, orlando jordan, nes jie yra mano draugai, tai pades ju socialinei gerove ir zinoma pades TNA augti. Dixie aisku sutinka, taip hulkai tu teisus. dabar sako atsikratom sesiakampio ringo, ir vel Dixie sutinka. Gal Dixie yra mergina kuri visada sako Taip? The Yes lady! Dixie vietoi as Hulkui pasakyciau kad eik tu sikti, tavo draugu mum nereikia, na o del keturkampio ringo, pateik rimtus argumentus kodel turetume mes prie jo sugristi. Atsisakydami jo mes norejome igauti ivaizdi, kad musu kompanija yra atvira inovacijos, na o dabar gristame prie keturkampio ringo. Tai kur dingsta tiek metu kurtas ivaizdis, kad mes esame alternatyva WWE, dabar mes tampame pigi WWE imperijos kopija ir tiek.
Sioje vietoje sutinku su vienu dalyku - Nastie boys must dye.. Zmones yra etaloninis apibrezimas "over the hill" wrestleriu..
Aplamai, visas Hogano issakytas senu vardu panaudojimas remiasi tuo, kad jie pades jauniems wrestleriams.. Tai, visu pirma, geriausiai pasimatys co-main-event'e (bent jau dabar atrodo, kad jis toks bus) The Outsiders vs Beer Money.. Visu pirma, tai jau yra pliusas, jei beer money bus co-main-event'e - tokioj pozicijoj, berods, jie dar nebuvo.. Taciau pats matcho bookinimas will be the key. Labiausiai laukiu butent sio matcho.. Is Kurt vs AJ tikiuosi to, ka jie ir padarys - ****+ matcha, kuris bus dar vienas irodymas, kad AJ is da best home-grown-talent..
Taciau patinka Hoganas jums ar ne, jis turi viena gera minti.. Jei praejus kiek laiko, i ivarius non-pw interviu bus toliau kvieciamas jis, o ne AJ Styles, kaip TNA representative, tai rodys, kad jiems kazkas nepavyko..

P.S. BALSU 11, PASISAKIUSIU ZMONIU - TIK 3. NEBIJOKIT PAGRISTI SAVO NUOMONES!!!

Nuotrauka
Nuotrauka

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Nesutinku su Primusu. Pirma karta kai paziurejau TNA mane atbaide sesiakampis ringas. Nezinau kas tiksliai nepatiko, bet faktas vienas, TNA neziurejau vien del to, kad buvo per daug kampu ( zn kvaila, bet net neabejoju kad daug yra tokiu casual fanu kuriuos irgi, kaip ir mane pries kelis metus, atbaido tas ringas). Bandziau sugryzti vis paziuredamas viena kita epizoda, bet realiai tik praeitais ir siais metais norm ziurejau TNA. Manau kad keturkampis ringas nepakenks, o tik pagelbes TNA. Na o blogiausiu atveju visada galima sugryzti atgal prie sesiakampio. Noreciau pasveikinti TNA kad bando padaryti kazka naujo, net jei tai reiskia gryzima prie old school.

galis

Baltas diržas

• Naujokai
1
Akivaizdu, kad ringas ne esminis dalykas pro wrestlinge, tai tik TNA inovacija. Tikrai netikiu, kad ringas nulemia pasirinkima ziureti ar neziureti TNA. Prabalsavau, kad butu paliktas sesiakampis ringas, nes tai ivaizdio dalis.

Kane

Baltas diržas

• Naujokai
0
Na del sesiakampio ringo tai is pat pradziu ir mane jis kiek atbaide, taciau veliau, o ypac dabar tai vienas geriausiu dalyku TNA (Na cia zinoma mano nuomone). Isjunges WWE ir isijunges TNA iskart pamatai kita vaizda tas ringas iskart nuteikia, kad cia bus viskas kitaip. Tai ne tas pats wrestlingas kaip WWE. Tas labiausiai ir traukia mano i TNA nes ten matai kitoki wrestlinga kitoki ringa. Todel balsavau uz sesiakampi ringa.

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Man asmeniskai nelabai svarbu koks tas ringas, bet visitek manau, kad TNA turetu islaikyti ta savo isskirtinuma nuo kitu Wrestlingo kompaniju. Todel balsuoju uz siasiakampi ringa :)

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Čia yra gan slidus dalykas. Yra ir pliusų ir minusų, kaip kiti minėjo. Šešiakampis ringas TNA atsirado ne iš karto, bet jis taip "prišašo", kad be jo nelabai įsivaizduoju TNA. Kai atsisiunčiau patį pirmąjį savo iMPACT! pripažinsiu, ir mane kiek atbaidė tas ringas, jis atrodė kažkoks painus ir keistas, bet su laiku pripratau. Nesu wrestler'is, todėl negaliu sakyti kuris ringas yra parankesnis wrestler'iams, tegali pasakyti vieną, kad jis puikiai dera su X-Division mačais (ypač kai jame kovoja >4 kovotojai). Taip, keturkampis ringas gal ir populeresnis, gal ir patogesnis, bet TNA susikūrė įvaizdį ir nelabai norėčiaum, kad jis būtų pakeistas. Įdomu kaip kiti wrestler'iai reagavo į šią naujieną, jei jie ją sutiko teigiamai, gal ir pakeis, nes nemanau, kad Hulk'as ir Bischoff'as spręs neatsiklausę kovotojų nuomonių. Nežinant tikros situacijos kompanijoje sunku kalbėti.

P.s. mano balsas už šešiakampio ringo palikimą.

Šį pranešimą redagavo Unbroken: 2010-01-18, 15:48

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Aš pasirinkau paskutinį punktą, nes nematęs negaliu pasakyt nieko konkretaus, tik spėliones. Šiaip mane irgi kažkiek atbaidė tas šešiakampis ringas kaip Sin, nežinau kodėl, bet man tai nebuvo traukiantis dalykas. Jei kalbame apie tai, kad TNA taptų WWE kopija, tai turiu nesutikti, gi ne WWE vieni naudoja keturkampį ringą. Nemanau, kad sumažės dėl ringo casual fanai, kaip tik gal jų net padaugės. :) Aišku viena, kad TNA netaptų tokia išskirtina, bet dar negalime sakyt, kad tai jiems išeitų į blogą. Na ir kas liečia Dixie, tai mano nuomone ji vardan gerų santykių su Hogan ir Eric per daug su jais nesiginčyja ir klauso ką jie pasako. Aišku taip teigti negaliu, bet kol kas toks įspūdis susidaro. Tai nėra labai gerai, nes niekas nežino, GAL Hoganas į TNA atėjo pasipelnyt ir nežiūri TNA interesų. Reziume - Pagyvensim, pamatysim.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-18, 16:59

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
Man 4-kampis patinka labiau. Kai pirmą kartą pamačiau TNA iškart kilo klausimas "o nafik čia šeši kampai?" Jei jau norit išsiskirt, ta raskit originalų būdą, bet šiaip jau esat PW kompanija ir pirma dėmesį skirkit wrestlingui, o tik po to dekoracijoms. Kai jau būsit Total non-stop Entertainment, tada gal ir suveiks šitie bajeriai. Ir taip pat, kaip jau Fortaz minėjo, atrodo, kad kartais wrestleriam sunkiau susigaudyt tarp tų kampų, jie bėga kreivėmis ir t.t.
4-kampiame ringe matau tik vieną minusą: per Ultimate X mačą Daniels nebegalės šokti nuo kampo ir užsikabint ant X'ą laikančių virvių mazgo, nes tarp jų bus 90 laipsnių kampas...

Nuotrauka

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Man nesvarbu realiai, svarbu geri matchai, bet kur noriu isikist tai turiu pora pastabu.

1. KODEL YRA TOKI MAZI TARPAI TARP RINGO IR APSAUGINES TVORELES (SALIA FANU)?? WCW / WWE tie tarpai yra palyginti nemazi. O TNA gal net perpus mazesni. As jei buciau wrestleris jokiu high-risk dive nedaryciau TNA, gi nezinai kaip nusileisi ant zemes ir ar pilna jega neplosies i gelezine tvora.

Ne į temą
2. Logotipai ringo viduryje. Pamenate kai budavo WCW Nitro ir ju PPVs logotipai ringo viduryje?

Nuotrauka

Gal numanote kodel taip nebera? Negi tai labai blasko wrestlerius kazkaip? Mano galva kaip tik tai gali padet susiorientuot ringe kiek reikia atsitraukt nuo tb kad sekmingai priimti koki moonsault, kad nebutum per arti/toli ir pan. zodziu, any thoughts?

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Impaler - sauguma sioje vietoje tegalima paaukoti del vienintelio dalyko - kad butu sutalpinama daugiau ziurovu..

Nuotrauka
Nuotrauka

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-01-26, 20:51, pasakė:

Impaler - sauguma sioje vietoje tegalima paaukoti del vienintelio dalyko - kad butu sutalpinama daugiau ziurovu..
Pf...Kad tik būtų ką talpinti. Ir taip kai įleidžia visus nemokamai į iMPACT! zone, susirenka amžinai tie patys fanai, net kelis veidus spėjau įsidemėti, kurie per visus PPV ten pat stovi. O dar kai juos čia neseniai išvadino cast memberiais, tai nežinau, ar ir jie toliau norės vaikščiot. Visgi tolesniuose šou net ir iki to kažkokio prodiuserio akibrokšto nė iš tolo nebuvo priartėta prie žiūrovų antšlango, buvusio per sausio 4 d. (va ten tai atmosfera buvo...). Ir manau visi problemą įžvelgia ne tiek šoninėse barikadose, bet entrance takelyje. Bo jei būtų tradiciškai grindys, tai vis tiek atsirastų bent viena pusė daryti dive'us.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14

Rodyti pranešimąWаlleris, 2010-01-26, 21:40, pasakė:

Pf...Kad tik būtų ką talpinti. Ir taip kai įleidžia visus nemokamai į iMPACT! zone, susirenka amžinai tie patys fanai, net kelis veidus spėjau įsidemėti, kurie per visus PPV ten pat stovi. O dar kai juos čia neseniai išvadino cast memberiais, tai nežinau, ar ir jie toliau norės vaikščiot. Visgi tolesniuose šou net ir iki to kažkokio prodiuserio akibrokšto nė iš tolo nebuvo priartėta prie žiūrovų antšlango, buvusio per sausio 4 d. (va ten tai atmosfera buvo...). Ir manau visi problemą įžvelgia ne tiek šoninėse barikadose, bet entrance takelyje. Bo jei būtų tradiciškai grindys, tai vis tiek atsirastų bent viena pusė daryti dive'us.
1. "pf..."??? Tavo versijos taip ir neisgirdau..
2. Napaisant viso to ka pasakei, kazkaip neteko girdeti (naujienose) ar matyti (ziurint TV show), kad butu laisvu vietu Impact zonoje. T.y. talpinti vis dar yra ka, kol neirodyta kitaip :)
3. Cia nebent keli (neaiskiai) klausima, kam aplamai talpint daugiau, jei jie nieko nemoka? :D Del "big crowd" ispudzio, zinoma.. :D Six-sided irgi nebuvo didesni tarpai (bent jau zymiai didesni) iki tvoreliu - tisiog daugiau vietos duodavo didele erdve prie iejimo/iejimu.

Nuotrauka
Nuotrauka

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Nesenai žiūrėjau WWE-The Rise And Fall Of WCW ir pastebėjau kai ką įdomaus :) -->
Spoiler'is

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą
Oh my God, no they didn't! :)

Doppelganger

OURS TRULY THIS LIFE

• Administratoriai
22
Cia ne naujiena toks ringas. Ir ECW vienu metu (Bent per kazkuri PPV toki turejo, kur bam bam prasmego) ir WCW ir velesniais laikais turejo), ne naujiena tas tiesus kelias i ringa. :)

VISŲ WCW NITRO, THUNDER, SATURDAY NIGHT ir PPV show savininkas!

KNOCK S†RAIGH† †HE FUCK OU†!!!

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0