Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Kas eis i TNA?

Temoje atsakymų: 10

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Šiandien internete perskaičiau, kad Eric Biscoff derasi su dar keliais wrestleriais ten buvo parašyta, kad į TNA tikriausiai ateis dar du garsūs žmonės. Tai kaip manote kas dar ateis į TNA?

Mano manymu, kad dar iki Genesis arba per patį PPV pamatysim debiutuojančius Ken Anderson ir Brian Kendrick...

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na, o kaip RVD? Ar jo nepamiršai? Vakar, ar užvakar skaičiau, jo pasisakymus ir jie tokie dvejopi. Jis nesako, kad grįš, bet neneigia, tų gandų, kurie sako, kad jis grįš. Vakar po iMPACT aš taip pat prisiminiau Anderson'ą. Gali būti,kad jį pamatysime būtent per Genesis.

Šį pranešimą redagavo Mauglis: 2010-01-06, 12:21

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Kiek laiko pagalvojęs, sudariau iš savo atminties "free agentų" sąrašą, kaip pretendentų į TNA. Dauguma jų dirbo Hulkamania ture Australijoje, kitus šiaip įrašiau, prisiminęs, kad jie šiuo metu nieko neveikia. Neįtraukiau Angelina Love ir Young Bucks'ų, nes jų pasirodymas yra tik laiko klausimas, spėju, jau kitame šou. Taip pat neliečiu ROH talentų, nors manau gana realu būtų suvilioti Chris Hero.
  • Mr. Kennedy Anderson
  • Rob Van Dam
  • Brutus Beefcake (Tik laiko klausimas...)
  • Jimmy Hart
  • Heinereich
  • Tommy Dreamer
  • Randy Savage
  • Gangrel
  • Grand Master Sexay
  • The Godfather
  • Rikishi
  • M-Dogg 20
  • Eugene
  • Ultimate Warrior
  • JBL
  • Reid Flair
  • Candice Michelle
  • Ashley Massaro
  • Buff Bagwell
  • Diamond Dallas Page
  • Petey Williams
  • Gail Kim*
*Žinau, kad Gail oficialiai vis dar su WWE, tačiau jau kelis per TV ji pasirodo tik super epizodiškai (vieną kart per mėnesį dideliuose tag mačuose dėl skaičiaus), o apie traumą irgi nebuvo pranešta. O prieš tai buvau girdėjęs, kad WWE labai nusivylę jos darbu ringe. Nenustebčiau, jei ji norėtų grįžti į TNA, visgi ten buvo žvaigždė, o dabar ji visai pamiršta.

Šį pranešimą redagavo Walleris: 2010-01-06, 15:29

Primusas

Beer Money, INC.

• nMo nariai
19
Laukiu RVD ir Ken Anderson, tai pat butu saunu jai Cris Hero prisijungtu prie TNA, taciau labiau apsidziaugciau, kad is eterio DINGTU: Kevin Nash, Scott Stainer, X-pac, Scatt Hall, Nasty boys, Val venis. Kokie cia pasikeitimai, jai eteryje matome dar daugiau seniu ir buvusiu WWE/WCW zvaigzdziu. Ko Hulkas netesi savo zodzio, kad tie kurie negali sneketi ir wrestlinti yra nepageidaujami TNA. Pasikaicius sekancios savaites impacto spoilerius man atrodo priesingai, ko esi prastesnis ringe ir senesnis tuo gausi daugiau eterio laiko ir pinigu.
Spoiler'is

Šį pranešimą redagavo Primusas: 2010-01-06, 15:41

Nuotrauka

Hunter

Oranžinis diržas

• nMo nariai
2
Kevin Nash del manes tikrai gali likti, jis ir formoj padorioj ir promo neblogi ir siaip bent man dar visai idomus personazas. Netaip kaip kad vakar man buvo graudu ziuret i xpacka su hallu ringe. staineriui irgi taip pat sakyt viso gero o apie nasty boys ar val venis ar orlando net ner ka kalbet jie net nebuvo ar labai populiarus ar kazka rimto pasieke...
Is pateikto wallerio sarasiuko tai beabejo laukciau irgi RVD su Mister Anderson, bei petey williams jau imti ji geriau atgal negu kad tuos pacius val venis ir co. Del JBL berods esu kazkur skaites jo interviu kad i TNA jis tikrai neis, Gail Kim dabar ja gal ir netinkamai (ne gal o tikrai taip nes kodel ji vis dar nebuvo cempione nesuprasi) isnaudoja bet nemanau kad wwe noretu ja paleisti nes tai butu atidavimas jos tiesiai konkurentams i rankas. visgi po truputi wwe turetu pradet labiau reguot i esancia padeti. del sausio 4 dienos jau suregavo.

Virmantas

Baltas diržas

• Naujokai
0

Rodyti pranešimąKzkas, 2010-01-06, 12:01, pasakė:

Šiandien internete perskaičiau, kad Eric Biscoff derasi su dar keliais wrestleriais ten buvo parašyta, kad į TNA tikriausiai ateis dar du garsūs žmonės. Tai kaip manote kas dar ateis į TNA?

Spėju iš gandų Matt Hardy and Shane Helms

PsychO

Baltas diržas

• Išbaninti
0
Spėju, kad Shawn Michaels gali ateiti į TNA. Tikrai nenustebčiau, kad jis ten atsidurtų.

Fortaz

WHAT?

• Administratoriai
14
Prasau atlikti viena is dvieju dalyku:
1. arba argumentuoti savo spejima
2. arba pasakyti "uzdekit man warninga, nes flaminu be argumentu".

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1

Rodyti pranešimąFortaz, 2010-07-27, 23:24, pasakė:

Prasau atlikti viena is dvieju dalyku:
1. arba argumentuoti savo spejima
2. arba pasakyti "uzdekit man warninga, nes flaminu be argumentu".
Ne į temą

Siulau dadeti dar viena atsakyma:

3. arba deti jam bana ;)

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34

Rodyti pranešimąPsychO, 2010-07-27, 16:39, pasakė:

Spėju, kad Shawn Michaels gali ateiti į TNA. Tikrai nenustebčiau, kad jis ten atsidurtų.
As prisiekiu ant sventosiso biblijos - ta diena kai HBK pasirasis su TNA as tave atbaninsiu ir uzleisiu tau savo nMo forumo administratoriaus kede. Jei siame pasaulyje man reiktu sudaryti Top 5 wrestleriu sarasa, kurie niekad nezengs kojos i TNA ringa, tai butu: Triple H, The Undertaker, The Rock, Steve Austin ir Shawn Michaels. Ir jei su Austin darau si pareiskima sveikatos, noro grizti i ringa, pinigu ir kompanijos prestizo pagrindu; Triple H atveju darau si pareiskima del seimos santikiu su McMahon seima pagrindu; The Rock pareiskima darau ant zvaigzdes statuso ir sekmes Hollywoode pagrindo; tai The Undertaker ir Shawn Michaels atveju turime visa Monday Night Wars laikotarpi, kad suprasti ju istikimuma - jei WCW turejo Stinga, tai WWF turejo The Heartbreak Kid.

Oposhium

Baltas diržas

• Išbaninti
0

Rodyti pranešimąPsychO, 2010-07-27, 16:39, pasakė:

Netikiu kad Michaels gali ateiti i TNA... ;)

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0