Peršokti prie turinio

Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!

Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!

Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!

Su gimtadieniu,Walleri!

Temoje atsakymų: 24

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75
Siandien vienam is svarbiausiu forumo personu Walleriui sueina 16 metu!Tikiuosi ir toliau forume busi toks pat aktyvus tiek PW,tiek MMA skiltyse,bei ir toliau busi toks pat aktyvus geriausios Lietuvos krepšinio komandos-Lietuvos Ryto fanas!Nuo saves noreciau palinkete sekmes ir laimes asmeniniame gyvenime,meileje,moksluose ir kitose veiklose.Happy Birthday!
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Impact

Keep your Smile

• nMo nariai
0
It's your time to shine Walleri! Linkiu visko ko geriausia, ir visko ko tavo širdis geidžia :thumbdown:
Linksmai atšvesk ir palik vietos protingų post'ų rašymui, o ne tik išgertuvėm ;]

Unbroken

Governmental Monkey Sh*t™

• nMo nariai
26
Su gimtadieniu, Walleri! Esi vienas iš nedaugelio kurio post'ą pamatęs būtinai perskaitau. Lnikiu išlikt tokiam aktyviam šiame forume, pinigų, daug panų ir antrarūšių dovanų - džiaugsmo ir laimės. :thumbdown:

BEST IN THE WORLD
Nuotrauka
He is not next Hulk Hogan, he's first CM Punk.

Nuotrauka
Nuotrauka

Kzkas

Viena komanda - Žalgiris!

• nMo nariai
1
Sveikinu Walleri! Šiaip labai idomu visalaika paskaityt ką tu parašai, tad gerai atšvesk :thumbdown:

HAPPY
Nuotrauka

Šį pranešimą redagavo Kzkas: 2009-12-28, 12:36

Dizzee

rap is cool

• nMo nariai
0
Su gimtadieniu, Wallerio :thumbdown:
Linkiu kaip reikiant atšvęst, tik svarbiausiai nepadaugink :cry:
Nuotrauka

Nervas

Total Nonstop Action

• nMo nariai
2
Atrodo tik tik šventėm Wallerio 15-ąjį, o dabar jam jau šešiolika metų! Kaip greitai bėga laikas... Na ką, Walleris iš tikrųjų vienas svarbiausių forumo narių. Šis žmogus visada mus džiugina protingais post'ais, apžvalgomis, jo nuomonę visada įdomu skaityti, nes ji pagrįsta ir įdomi. Taigi nuoširdžiai sveikinu, linkiu sėkmės visose srityse, daug laimės ir gerų artėjančių metų! :thumbdown:

Nuotrauka
I watch:
Nuotrauka

I don't watch:

Nuotrauka

Bottom

Mėlynas diržas

• nMo nariai
12
Tikrai, lyg prieš mėnesį pamenu, kaip parėjęs iš darbo radau savo sweet 16 temą tavo sukurtą, o šit dabar jau ir tu jį šventi. Sveikinu nuo dūšios tave su gimtadieniu ir didelis tau ačiū už tai, kad palaikai šį forumą gyvą. Ir aš nehiperbolizuoju, tavo indėlį laikau administratorių lygyje. Esi šaunus žmogus, vienas iš nedaugelio, su kuriuo laukiu nesulaukiu susipažinti realiai(kas tik laiko klausimas :thumbdown: ). Išlik ir toliau toks sąmojingas, ironiškas, ekscentriškas, emocionalus žmogus, nes mes visi tave tokį pažįstam ir tokį mėgstam :cry: Su gimtadieniu!
Nuotrauka

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
С Днём Рождения Валлер :thumbdown: Могу лишь пожелать тебе здоровья, счастья, успехов во всех твоих начинаниях, а так же радости, улыбок и всего что розовое и пушистое.

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą

Rodyti pranešimą`MalioK`, 2009-12-28, 12:39, pasakė:

С Днём Рождения Валлер ;) Могу лишь пожелать тебе здоровья, счастья, успехов во всех твоих начинаниях, а так же радости, улыбок и всего что розовое и пушистое.

Wow, net gimtadienio temoje randi kaip panervinti zmogu :cry:

Walleris dabar turbut yra didziausias PW fanas forume, taigi linkiu jam ir toliau dometis bei rasyti proto perpildytus postus, kaip visada :thumbdown: Be abejo linkiu sveikatos ir laimes asmeniniame gyvenime.

BoXiX

Bla bla bla

• nMo nariai
0
Su gimtadieniu Walleri! Mazdaug kaip ir visi, linkiu tau daug sveikatos, laimes ir panu. :rolleyes:

Nuotrauka

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0
Sveikinu žmogų, atvedusį mane į šį forumą. Šiuo metu man, Walleri, esi nr.1 forume. Tikiuosi toks ir liksi. Sėkmės gyvenime, te būsi laimingas ir rašysi tuos super komentarus :rolleyes:

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-12-28, 01:03, pasakė:

bei ir toliau busi toks pat aktyvus geriausios Lietuvos krepšinio komandos-Lietuvos Ryto fanas!

Ne į temą
Tu kartais nepriklausai ultroms? :lol:

Lix

"Actions speak louder than words. Except mine."

• Administratoriai
36
Ne į temą
Pataikei, SmS!

SwedaS

Žalias diržas

• nMo nariai
13
Su gimtadieniu Walleri. Daug visko geriausio :lol: :rolleyes:

Nuotrauka

... They say the ghosts of Bad and Evil still live in that tavern
And on a quiet night
You can still hear the footsteps of Slim Shady and Royce Da 5'9 ...

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąLix, 2009-12-28, 14:02, pasakė:

Ne į temą
Pataikei, SmS!

Ne į temą
Aš ir galvoju iš kur tas bukumas.

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-28, 14:37, pasakė:

Ne į temą
Aš ir galvoju iš kur tas bukumas.
Ne į temą
Taip ir zinojau,kad atsiras bent vienas idiotas kuris sureguos i ta mano pateikta fakta.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Crack

Oranžinis diržas

• nMo nariai
13
Su gimtadieniu Walleri !!!!

SmS

Nepabėga

• nMo nariai
0

Rodyti pranešimąDuncan, 2009-12-28, 14:44, pasakė:

Ne į temą
Taip ir zinojau,kad atsiras bent vienas idiotas kuris sureguos i ta mano pateikta fakta.

Ne į temą
Esmė yra ne pats tavo "faktas", bet akivaizdus noras kurstyti fanus tarpusavyje.

Sin

Baltas diržas

• nMo nariai
0
Sveikinu su gimtadieniu. Esi daugiausiai apie pw nusimanantis 16-metis kuri as zinau :rolleyes: Tikiuosi kad ir toliau busi aktyvus forume. Linkiu laimes asmeniniame gyvenime.

Mauglis

MAUGLIS

• nMo nariai
-2
Na,as irgi prisidedu prie sveikinimu viena is nMo lyderiu-Walleriui.Anksciau as i tave ziuredavau su didele pagarba(Nereiskia ,kad dabar nebeziuriu) Ir kai tu kritikuodavai mane ar per skype parasydavai ka nors tokio-Fuck off ,tai priimdavau uz gryna piniga.Dabar as nebepriimu to uz gryna piniga,bet tavo nuomone man kas liecia PW yra svarbi.Nors esi mano akimis mazvaikis,bet tikiuosi isaugsi is to.Kaip ir minejau tavo nuomone kas liecia PW man svarbi,apzvalgos idomios viskas ko reikia is taves siame forume,taigi dar karta sveikinu. :lol: Be to as anksciau,dar games.lt, galvodavau ,kad tau minimum 18-20 metu,tai turetu but kaip pagyrimas tau,nes labai mazai kas sugeba reiksti mintis budamas 13 ar tai 14 metu taip,kaip tu sugebejai.Tai tavo + ,kurio as neturiu :rolleyes:

Nuotrauka

Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!

Duncan

Žalias diržas

• nMo nariai
75

Rodyti pranešimąSmS, 2009-12-28, 15:10, pasakė:

Ne į temą
Esmė yra ne pats tavo "faktas", bet akivaizdus noras kurstyti fanus tarpusavyje.
Ne į temą
As esu tas,kas labiausiai nekencia fanu gincu internete,viska kuo as tikiu darau realiame gyvenime,jeigu tu nori placiau suzinoti ka as galvoju apie tam tikrus "faktus" rasyk man i PM,o ne Wallerio gimtadienio temoje.

Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka
Nuotrauka

Lyncaz

CENATION

• nMo nariai
19
NU galima tik pavydėti Walleriui (gal ir Impaler dar). Savaitė nesibaigiančių švenčių! Kalėdos - gimtadienis - nauji! Tai ir sveikinu su tuo, kad geru laiku gimei! :rolleyes:

Nuotrauka

NevermanO_O

O.H.I.T.M.O.O.S

• nMo nariai
-1
Su gimtadieniu! Linkiu gerai atsvest,but aktyviam forume toliau ir panasiai :rolleyes:

Walleris

LET'S DISCUSS SOME RASSLIN'!

• Administratoriai
65
Nuotrauka Na ką, dykaduoniai padugnės, lyskit man į šikną, lyskit! :lol:

O šiaip tai labai rimtai, didelis ačiū už sveikinimus, kas mane pažįsta, žino, kad mano didelio ego niekas geriau nepatenkina nei komplimentai ir pagyrimai :) Dėkui už palinkėjimus "gerai atšvęst" ir t.t., bet nieko nebuvo panašaus, nes štai galvojau "sweet sixteen", jau būtinai rimtai atšvesiu, nusigersiu ir t.t., tačiau lygiai prieš 10 d. buvo gimnazistų krikštynos, tai gavosi taip, kad girtas per dieną buvau 3 kartus ir kitą dieną, su skaudančia galva ir streikuojančiu skrandžiu, priėmiau sprendimą, kad gal prisilupau kokiam mėnesiui ar keliem į priekį ir geriau šventes bus pasitikt be jokių šūdukų. Ir gerai, dabar nėr jokio noro gert ir tūsintis, tai ramiai su šeima pabūnu ir čiki. :) Taip kad dėkui už palinkėjimą, tačiau aš savo paties noru jo nepildysiu. :) Šiaip atsimenu, pernai per gimtadienį keli žmonės linkėjo tapti atlaidesniu ir nebūt tokiu pikčiurna, tai gal iš šono ir geriau matyti, bet man pačiam atrodo, kad apsiraminau, todėl tikiuosi, kad jūsų šiandieniniai palinkėjimai neprasčiau pildysis. Taip kad dar kartą dėkoju už nuoširdžius sveikinimus ir Duncan už sukurtą temą! Rytas! bum, bum, bum, Rytas! bum bum bum... :rolleyes: Tik su SmS nesipykit dėl tokio menkniekio, iš tiesų suprantu jį, truputį buvo pravokavimas iš tavo pusės. Peace!

Ne į temą
Maugli, sveikinimų gimimo dienos proga tema nėra pati tinkamiausia vieta iškritikuot žmogų dėl kažkokių praeities nuoskaudų. Čia sakau ne todėl, kad užpykau, nes visai neužpykau, bet šiaip kad žinotum :) O tų "F' off" tai nereikia už gryną pinigą priimti, ko gero tai pasakiau kai buvau blogos nuotaikos ir tu man pasipainiojai, visiem kada nutinka, kai būna "go off" stadija. Juolabiau, kad iš tavo rašymo stiliaus susidariau įspūdį, kad ir pats esi gana choleriška asmenybė. Peace!

Ne į temą
Дорогой Артём, я действительно оцениваю ваши самые близкие пожелания ко мне. Но я не забочусь о Вас и вашей глупой стране бандитов, мошенников и диктатуры!

Vertimas tiem, kurie nesupratu: Brangus Artiomai, aš labai vertinu tavo nuoširdžiausius palinkėjimus. Tu esi puikus žmogus iš nuostabios šalies, pasaulio galiūnės!

`MalioK`

★ BILL 2 : 1 BROCK ★

• Administratoriai
34
Ne į temą

Rodyti pranešimąWalleris, 2009-12-28, 22:42, pasakė:

Tu esi puikus žmogus iš nuostabios šalies, pasaulio galiūnės!
Jo, toks pat tikslus vertimas kaip "Артём" is rusu butu "Antonio Banderas" lietuviskai :rolleyes:

Jobberis_Extreme

Žalias diržas

• nMo nariai
11
Ail Hail to Walleris.

Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-12-28, 23:15

Citata

Neduok man Dievas dievuleli rasti tave, invalide, nes isprievartausiu tavo sukrusta seima, papjausiu tavo suni lovoje ir prisiksiu tau i saldytuva - savo metais tokias salavas kaip tu kojomis miniau.

nMo - Where peace happens. :D

Vartotojų skaito šią temą: 1

narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0