Sveiki atvykę į nMo.lt - seniausią pro-wrestling'o forumą Lietuvoje!
Šis forumas yra skirtas PW (profesionaliųjų imtynių) ir MMA (mišriųjų kovos menų) diskusijoms. Čia Jūs rasite naujienas iš WWE, TNA, UFC ir kitų organizacijų, naujausius rezultatus, įvairias nuotraukas, wrestler'ių biografijas, sporto totalizatorius, daug naudingų straipsnių ir, žinoma, bendraminčių, su kuriais galėsite bendrauti ir dalintis nuomonėmis. Taip pat, čia rasite įvairių failų - nuo dainų iki šviežiausių PW match'ų bei MMA kovų. New Maniacs Order - su Jumis nuo 2005 metų!
Jei esate nMo narys, tai prisijunkite čia, o jei ne, tada užsiregistruokite mūsų forume!
2009-12-28, 01:03
2009-12-28, 11:58
I watch:
I don't watch:
2009-12-28, 12:11
2009-12-28, 13:07
Walleris dabar turbut yra didziausias PW fanas forume, taigi linkiu jam ir toliau dometis bei rasyti proto perpildytus postus, kaip visada Be abejo linkiu sveikatos ir laimes asmeniniame gyvenime.
2009-12-28, 13:48
Duncan, 2009-12-28, 01:03, pasakė:
Ne į temą | Tu kartais nepriklausai ultroms? |
2009-12-28, 15:48
Rocky Balboa - The Best there ever was, the best there ever will be!!!
2009-12-28, 16:40
SmS, 2009-12-28, 15:10, pasakė:
Ne į temą | Esmė yra ne pats tavo "faktas", bet akivaizdus noras kurstyti fanus tarpusavyje. |
Ne į temą | As esu tas,kas labiausiai nekencia fanu gincu internete,viska kuo as tikiu darau realiame gyvenime,jeigu tu nori placiau suzinoti ka as galvoju apie tam tikrus "faktus" rasyk man i PM,o ne Wallerio gimtadienio temoje. |
2009-12-28, 22:42
O šiaip tai labai rimtai, didelis ačiū už sveikinimus, kas mane pažįsta, žino, kad mano didelio ego niekas geriau nepatenkina nei komplimentai ir pagyrimai Dėkui už palinkėjimus "gerai atšvęst" ir t.t., bet nieko nebuvo panašaus, nes štai galvojau "sweet sixteen", jau būtinai rimtai atšvesiu, nusigersiu ir t.t., tačiau lygiai prieš 10 d. buvo gimnazistų krikštynos, tai gavosi taip, kad girtas per dieną buvau 3 kartus ir kitą dieną, su skaudančia galva ir streikuojančiu skrandžiu, priėmiau sprendimą, kad gal prisilupau kokiam mėnesiui ar keliem į priekį ir geriau šventes bus pasitikt be jokių šūdukų. Ir gerai, dabar nėr jokio noro gert ir tūsintis, tai ramiai su šeima pabūnu ir čiki. Taip kad dėkui už palinkėjimą, tačiau aš savo paties noru jo nepildysiu. Šiaip atsimenu, pernai per gimtadienį keli žmonės linkėjo tapti atlaidesniu ir nebūt tokiu pikčiurna, tai gal iš šono ir geriau matyti, bet man pačiam atrodo, kad apsiraminau, todėl tikiuosi, kad jūsų šiandieniniai palinkėjimai neprasčiau pildysis. Taip kad dar kartą dėkoju už nuoširdžius sveikinimus ir Duncan už sukurtą temą! Rytas! bum, bum, bum, Rytas! bum bum bum... Tik su SmS nesipykit dėl tokio menkniekio, iš tiesų suprantu jį, truputį buvo pravokavimas iš tavo pusės. Peace!
Ne į temą | Maugli, sveikinimų gimimo dienos proga tema nėra pati tinkamiausia vieta iškritikuot žmogų dėl kažkokių praeities nuoskaudų. Čia sakau ne todėl, kad užpykau, nes visai neužpykau, bet šiaip kad žinotum O tų "F' off" tai nereikia už gryną pinigą priimti, ko gero tai pasakiau kai buvau blogos nuotaikos ir tu man pasipainiojai, visiem kada nutinka, kai būna "go off" stadija. Juolabiau, kad iš tavo rašymo stiliaus susidariau įspūdį, kad ir pats esi gana choleriška asmenybė. Peace! |
Ne į temą | Дорогой Артём, я действительно оцениваю ваши самые близкие пожелания ко мне. Но я не забочусь о Вас и вашей глупой стране бандитов, мошенников и диктатуры! Vertimas tiem, kurie nesupratu: Brangus Artiomai, aš labai vertinu tavo nuoširdžiausius palinkėjimus. Tu esi puikus žmogus iš nuostabios šalies, pasaulio galiūnės! |
2009-12-28, 23:14
Šį pranešimą redagavo Jobberis_Extreme: 2009-12-28, 23:15
Citata
nMo - Where peace happens. :D
Vartotojų skaito šią temą: 1
narių: 0, svečių: 1, slaptų narių: 0